Moralesova pričica s daškom new-agea... Odabrani moraju spasiti svijet od ludog Rasputina meditirajući pod mitskim Drvom života. KOliko se sjećam, davno sam ga pročitao.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Izlazi u četvrtom mjesecu! Najava: Strašna tajna, zatočena u venecijanskom lazaretu!
Martin Myst#232;re n. 314 La marea grigia/Siva plima
Soggetto e sceneggiatura: Luigi Mignacco Disegni: Paolo Ongaro Copertina: Giancarlo Alessandrini
Dobre su mi ove pustolovine u Italiji, u zadnjih godina dana već su drugi put u Veneciji. Recagno se nedavno vratio nastavku stare priče o Casanovi i podmorskim stvorenjima. Ovaj put Mignacco plaši venecijance kugom i štakorima! Nisu loše ni ove Ongarove vinjete, možda je ipak prestao biti tako sterilan...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ima li netko za podijelit kakav link na internetu na skenove autorskih slika dobrog starog strica Martija? (nešto kao što na forumu postoji postano u temama Mr.No i Tex) Ili možda postati koju od njih na forum?
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
No možda ti nije loša ideja da malo proguglaš po slikama po pojmovima Martin Mystere, Alessandrini, Franco Devescovi, Lucio Filippucci, Rodolfo Torti...
Zbilja je jadno da jedan Bonelli nema velike wallpapere svojih junaka koji mogu pokrit nove široke monitore niti su ikad imali išta ozbiljno za tu svrhu.
Jadno!
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
No možda ti nije loša ideja da malo proguglaš po slikama po pojmovima Martin Mystere, Alessandrini, Franco Devescovi, Lucio Filippucci, Rodolfo Torti...
Hvala! Tako sam i tražio, ali nisam puno našao. Od onog što sam dobio rijetke se stvari mogu upotrijebiti kao pozadina na desktopu, jer su premalene rezolucije. Upravo ovako nešto kao što si postao bi volio koristit(c/b slike koje nisu table za naslovnice). Ima jako puno lijepih stvari na http://www.comicartfans.com/ , ali još nisam sve pretražio.
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
Ovaj novi u Italiji baš mi oke zvuči (naslovnica je gore)... Recagno, Esposito bros, vanzemaljci/entiteti koji vidiš tek krajičkom oka, misteriozni nestanci. Nešto kao dr. who epizoda.
Kad sam već tu, da odmah ovdje stavim i najavu za novu MM recku...
Doktor Mysteré MM SD 40/41 | 182 str. by drogsy
Koje je pravo porijeklo prezimena Mystere? Da bi to saznao, Martin pristaje na poziv strica Paula upućen iz Lesser Hilla, Engleska. No odmah nakon upoznavanja s mlađim bratom svojega pradjeda, Martin uviđa da prezime nije jedini misterij njegove obitelji...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud