forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/04/2011 : 17:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Da, Obi-wan, moram li ti citirati post koji sam napisao il tebi il bushidu prije ono 6 MJESECI!? :) A glasio je otrpilike: "ajde, fotogriraj konacno tu kolekciju". :) I hvala svima na komplimentima.

Stvarno ne stoje tako da bi se išta pametno vidjelo.
U više mračnih ormara, vodoravno jedni na drugima.
Ali, sve ih je više i više.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 26/04/2011 : 18:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Da, Obi-wan, moram li ti citirati post koji sam napisao il tebi il bushidu prije ono 6 MJESECI!? :) A glasio je otrpilike: "ajde, fotogriraj konacno tu kolekciju". :) I hvala svima na komplimentima.

jel ti to zena ne da da ih stavis van? Ma nije bitno kako su slozeni, pa kolekcije nekih ljudi izgledaju kao da stakori hodaju okolo.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/04/2011 : 18:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja obožavan slagat svoje stripove Uvik kad dođen iz Zagreba u Podgoru iznova preslagujem kolekciju, totalno mi je gušt

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 26/04/2011 : 18:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Imas blic Ako su vodoravno poslagani opet se moze vidjeti sta je
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 26/04/2011 : 19:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
@Raven84

Lijepa zbirka, pogotovo Stripos br. 1

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 26/04/2011 : 19:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
@Raven84

Dobra kolekcija. Vidi se upotrebljavanost stripova. Najdraza polica mi je ova:

Drago mi je sto nisam jedini koji slaze biblioteku Libellus na ispravan nacin. Ove Stripoteke si naslijedio ili? Uglavnom, vrlo cool.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 26/04/2011 : 20:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote

Prva polica - Nesto AF Klasika koje sam prije nekih 15ak dana poceo intezivnije da kupujem. Stephen Kingovo TO . Lavkraft . Pomalo svega i svacega: Traper Keri pirat , DD,Mark,LL Extra, i nesto Zagor pirata koji tu stoje dok ne nabavim Ludensove.

Druga polica - Mister No SD/SA, fali mi petnaesetak komada. Almanasi i specijali(troi sam posudio ). Maxi izdanja i nesto Texa i Zagor Klasika...

Treca i nazalost poslednja polica - Zagor Extra, Redovni, Toza Comics Strip , i specijali...

To je to
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/04/2011 : 20:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Lip ormar, volija bi i ja jedan takvi.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 26/04/2011 : 20:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

lipa kolekcija

Hvala

quote:
Originally posted by Paka01

Lip ormar, volija bi i ja jedan takvi.

Stvarno meni ovo izgleda kao najbolja solucija za cuvanje stripova. Izolovani su a lijepo je za oko. Hvala Paka
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/04/2011 : 20:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ustakljeni ormar definitivno najbolje rješenje.
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 26/04/2011 : 23:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masija

Evo malo većih slika. Slabijeg su kvaliteta jer su slikane telefonom.

Kakav je Werewolf by night?
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 27/04/2011 : 09:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
Super kolekcija Alanford
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 27/04/2011 : 10:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skuby

Super kolekcija Alanford

Hvala!
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 27/04/2011 : 11:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shuckey

@Raven84

Drago mi je sto nisam jedini koji slaze biblioteku Libellus na ispravan nacin. Ove Stripoteke si naslijedio ili? Uglavnom, vrlo cool.

Pa sad kad si to spomenuo, mislim da je ovo kriv nacin za slaganje, pa sam to preokrenuo. Stripoteke su nasljedene od 5 godina starijeg bratica, a nemam pojma otkud mu to. Steta sto ih nema jos.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 27/04/2011 : 17:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alanford

quote:

Šta znam, meni nije nešto (kao i svi "stariji" stripovi). To mi je brat kupio greškom, ja sam mu rekao Wolverina...
(

Captain America
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 27/04/2011 : 17:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Šta znam, meni nije nešto (kao i svi "stariji" stripovi). To mi je brat kupio greškom, ja sam mu rekao Wolverina...
(

Captain America
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 27/04/2011 : 22:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

(

Ja obozavam one klasicne horore iz 30ih o Draculi, Frankensteinu i Wolfamnu itd. itd. pa mi ovo izgleda interesantno...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/04/2011 : 07:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Dečki, svaka čast, nema ljepše slike od stripova na hrpi :)
Go to Top of Page

Ultex_035
Starting Member

Serbia
42 Posts

Member since 27/12/2010

Posted - 29/04/2011 : 22:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Ultex_035 a Private Message  Reply with Quote
Kakva slucajnost,i ja sam koristio jedno vreme isto izdanje It-a od Stivena Kinga od Alnarija,kako bih pridrzavao neke stripove :D

"With great power comes great responsibility"
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 29/04/2011 : 23:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultex_035

Kakva slucajnost,i ja sam koristio jedno vreme isto izdanje It-a od Stivena Kinga od Alnarija,kako bih pridrzavao neke stripove :D

K'o da je napravljen za tu svrhu Inace super stivo, mada mi je bolje Salemovo...
Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 01/05/2011 : 18:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message  Reply with Quote
Ovo je moja skromna zbirka...

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 01/05/2011 : 18:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Argus

Ovo je moja skromna zbirka...

Da, nadasve asketska zbirka, osobito izdanja Fibre, Ken Parkeri i tako to... Cestitke, vrlo lijepo.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8255 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 01/05/2011 : 19:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Odlično

Još samo fali Giacomo C

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 01/05/2011 : 20:22:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message  Reply with Quote
Hvala,da, njega sam danas ubo,ali fali tu jos svasta, nostalgija ,ostalo od fibre,stari majstori,libelus...Ako Bog da zdravlja i posla bit ce jos puno stripova. Kakve ljudi imaju kolekcije ja sam amater.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/05/2011 : 23:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
"Nevolje" sa kolekcijama su te što su one kod većine nas sve veće, a prostora sve manje...
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000