forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Aukcije i uspjesni trgovci na njima
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 02/05/2011 : 22:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
Evo zao mi je sto pokrecem ovako super topic, koji ce vjerojatno nazivcirati vecinu ljudi, al eto ja MORAM komentirati...

Prvo, obozavam kada prodavac stavi pocetnu cijenu 1KN, ali rezervnu 1.200, to je stvarno super i vi ste stvarno svi cool. Stavite jednu kunu i ispadate face, ali opet ne dopustate da se kolekcija proda, cak ni za onu realnu cijenu nego za vise od nje... Bravo, svaka cast, bas ste sjebali nas kupce..
Dao Bog da vam Markos stavi cijenu rezerve jedno 20 kuna, pa ti stavljaj na aukcije....

Drugo, obozavam kad se na aukcijama nadju likovi koje svoje stripove "cijene"....
Jebote kako mi mozes staviti cijenu alan ford superklasik edicije, brojeve 1-8, sa cijenom od 200KN+.... glanceri ? fantasticno, u svakoj strip knjizari ih ima za kupit po cijeni od 15KN komad....
Zeljni zarade? ma ne uopce

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/05/2011 : 22:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nervira ali nije ni normalno da te uopste briga sta drugi rade? Imas li neke koristi ili stete od toga?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 02/05/2011 : 22:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
zapravo me briga, iako nebi trebalo :D
stripove skupljam od kad sam imao 6 godina.... nikad nisam imao dovoljno novca i volje da pokupujem sve sto sam htio, a svoje sam stvari prodavao u bagatelu...
naravno sam sam kriv za to, al radje cu poklonit svoj strip, nego ga cijenit toliko i toliko...
sto je najgore lik ce ga prije ili poslije prodati nekoj zemljacini poput mene, koja ce nakon odredjenog perioda taj isti, ili pokloniti ili prodati za simbolicnu cijenu....

evo stvarno mi na kurac idu takvi "ljubitelji stripa", koji samo gledaju kako da se okoriste pod krinkom " istinskih obozavatelja "
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 02/05/2011 : 22:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
a opet sto se tice recimo, ZS brojevi od 1-200, glanc stanje... naravno da to vrijedi... evo bubam cifru vrijedi 8000kuna, ti zelis prodat za minimalno 9000 kuna oke i to kuzim....
al nemoj se kurcit i stavit cijenu 1kunu a rezervu 9000... jer je to stvarno maloumno...
stavi odmah 9000 i mirna Bosna

Edited by - CAGLIOSTRO13 on 02/05/2011 22:33:58
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 02/05/2011 : 22:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
http://youtu.be/d-diB65scQU

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/05/2011 : 22:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se sa sektom.Mislim da ne bi to trebao gledati na takav način.
Ja ti savjetujem da gledaš sebe i svoja posla ne druge.Ako imaš u planu što za uzeti ponudi koliko smatraš da želiš i to je to.Vjeruj meni samo bez potrebe gubiš dragocjeno vrijeme na ovakve rasprave.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/05/2011 : 23:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Evo izvoli, za smirenje.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 02/05/2011 : 23:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Istina, zato ja u principu izbjegavam takve aukcije od 1 kune sa rezervnom cijenom ( kad vidim da je netko stavio 1 kn sa rezervnom cijenom koja je tocno na vrijednosti stripova u ducanu to me zasmeta al eto sad sam vec naviko pa samo preskacem), uopce mi se neda bidat za takve stvari. cini mi se da takvi to stavljaju samo da bi navukli ljudsku znatizelju. Po meni je rezervna cijena potrebna u slucajevima kad se bas oces rijesiti necega pa i po dosta povoljnijoj cijeni a opet ne zelis dati za badava. Al eto ja tako razmisljam. Jos me smeta (vec dugo zelim progovoriti o tome al nikako da se nadem u pravoj temi:) kad ljudi stavljaju na aukcije stripove koji nisu rasprodani po istoj cijeni kao sto se moze kupiti u ducanu, pa uracunaj postarinu i dode te skuplje. Ne znam koja je poanta toga...
Svi koji to rade prepoznat ce se sami da ne imenujem nikoga...

Edited by - Dermentor on 02/05/2011 23:13:44
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 02/05/2011 : 23:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Ne kupujte stare Zagore, Alan Fordove a pogotovo ih ne kupujte 5/glanc. Ne kupujte ZS/LMS.

Kupujte nove kvalitetne stripove kojih ima tona a koje ćete promašiti izavajući ogromne novce za osrednja (u najboljem slučaju) strip ostvarenja.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 02/05/2011 : 23:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DKoor

Ne kupujte stare Zagore, Alan Fordove a pogotovo ih ne kupujte 5/glanc. Ne kupujte ZS/LMS.

Kupujte nove kvalitetne stripove kojih ima tona a koje ćete promašiti izavajući ogromne novce za osrednja (u najboljem slučaju) strip ostvarenja.

Tvoj post nema smisla, bolje da sutis ako nemas sta pametnog za reci
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/05/2011 : 23:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DKoor

Mislim da je ovo jako pametno napisano.Ja imam već dosta zagora zs i lms pa ću ,eto nastaviti.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2011 : 23:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Istina, zato ja u principu izbjegavam takve aukcije od 1 kune sa rezervnom cijenom ( kad vidim da je netko stavio 1 kn sa rezervnom cijenom koja je tocno na vrijednosti stripova u ducanu to me zasmeta al eto sad sam vec naviko pa samo preskacem),

ja sam stavio cijenu rezerve novih stripova,a jeftini su bar 30 posto nego u striparnicama..a di si sad...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 02/05/2011 : 23:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Istina, zato ja u principu izbjegavam takve aukcije od 1 kune sa rezervnom cijenom ( kad vidim da je netko stavio 1 kn sa rezervnom cijenom koja je tocno na vrijednosti stripova u ducanu to me zasmeta al eto sad sam vec naviko pa samo preskacem),

ja sam stavio cijenu rezerve novih stripova,a jeftini su bar 30 posto nego u striparnicama..a di si sad...

Pa ne bi bas rekao, npr. tvoja aukcija TANGUY I LAVERDURE 1-4 je na 530kn trenutno i rezerva nije dostignuta, a 30% jeftinija cijena tih stripova nego u striparnici je 529,4 kn tako da ne drzi vodu tvoja izjava
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/05/2011 : 00:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Pa ne bi bas rekao, npr. tvoja aukcija TANGUY I LAVERDURE 1-4 je na 530kn trenutno i rezerva nije dostignuta, a 30% jeftinija cijena tih stripova nego u striparnici je 529,4 kn tako da ne drzi vodu tvoja izjava

ok,lupio sam 30 posto...bez obzira,nisu svi gulikože kako si nas htio prikazat...osim toga,ja sam taj strip platio 190 kuna...4 stripa su dakle 760 kuna...koliki je popust u striparnicama...nek je 15 posto,pa neka je i 20 posto...dakle,ipak sam jeftiniji...a da ću nekom darovat stripove po bagatelnoj cijeni ili zato šta striparnice daju popust,ne pada mi napamet...kupujte onda u striparnicama,ne dolazite na aukcije...vi bi svi htjeli jebat a da ne uđe...i ja bi htio auto star godinu dana za 3000 eura,al ga nema...nemoj shvatit osobno,ovo je upućeno svim "jebačima"

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 03/05/2011 : 00:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Evo ja sam ti ponudio 1300 kn za Alan Ford 1-103 dok je u striparnici oko 1500 kn. Mislim da je to postena cijena ali tebi izgleda nije dovoljno :(
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/05/2011 : 00:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo ja sam ti ponudio 1300 kn za Alan Ford 1-103 dok je u striparnici oko 1500 kn. Mislim da je to postena cijena ali tebi izgleda nije dovoljno :(

e tu si u pravu,ali stripovi nisu moji...zamolio me jedan stariji gospodin koji se ne kuži u komp...ja svoj komplet ne bi nikad prodavao...jebi ga,on mi rekao tu cijenu,ja je stavio...

Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 03/05/2011 : 00:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Pa sretno onda u prodaji...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/05/2011 : 00:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
a btw,nisam siguran da ima svih brojeva u striparnici
tako da sam uvjeren da je cijena jaaaako pristupačna...nije svejedno ako je neki broj ili brojevi rasprodani,pa sama logika nalaže da ćeš malo dignit cijenu,jer tih stripova striparnica nema...a ovdje sve na hrpi,perfektno očuvano...ma treba je stari nabit još veću cijenu

Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 03/05/2011 : 10:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote
jel ti stari vitrinu placa :)

stršljen spašen

Edited by - goran split on 03/05/2011 10:25:50
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 03/05/2011 : 12:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
a evo ja sam bas za tu identicnu kolekciju AF klasika htio staviti 1500 kuna... planirao sam bidati i do 1600, no rezerva me ponukala drukcije
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 03/05/2011 : 12:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
mene isto čudi ta taktika 1 kn, pa onda visoka rezerva. zašto uopće taj sistem ljudi koriste? kako bi privukli nekoga sa tom 1 kn? smiješno.
a još luđe mi je vidjeti kod mnogih kako prodaju stripove kojih ima po striparnicama po cijenama koje možemo ostvariti i u striparnicama. čemu to? to mi stvarno nije jasno.
nije da mi smetaju takvi trgovci, ali to po meni zagušuje aukcije i čini pretraživanje otežanim. možda bi se mogla ubaciti kategorija - stripovi po redovnoj cijeni ili sl.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 03/05/2011 : 12:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

mene isto čudi ta taktika 1 kn, pa onda visoka rezerva. zašto uopće taj sistem ljudi koriste? kako bi privukli nekoga sa tom 1 kn? smiješno.
a još luđe mi je vidjeti kod mnogih kako prodaju stripove kojih ima po striparnicama po cijenama koje možemo ostvariti i u striparnicama. čemu to? to mi stvarno nije jasno.
nije da mi smetaju takvi trgovci, ali to po meni zagušuje aukcije i čini pretraživanje otežanim. možda bi se mogla ubaciti kategorija - stripovi po redovnoj cijeni ili sl.

+1 :D
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/05/2011 : 12:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

I meni je glupo..

quote:

Ovo nije glupo jer ima gomila ljudi koji nemaju pristup striparnicama ili su iz inostranstva pa im je lakse da naruce ovde i dogovore se sa prodavcem nego da cimaju nekog da im uzima iz striparnice...

Go to Top of Page

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 03/05/2011 : 15:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

I meni je glupo..

quote:

Ovo nije glupo jer ima gomila ljudi koji nemaju pristup striparnicama ili su iz inostranstva pa im je lakse da naruce ovde i dogovore se sa prodavcem nego da cimaju nekog da im uzima iz striparnice...

a nema li vecina striparnica isto net shopove ili ako nista drugo telefonom narucis pa opet ce ti poslat postom i brze je nego se tu zezat i cekat 7-15 dana da aukcija istekne..za to vrijeme vec ti iz striparnice i doma dodje i jos stignes procitat.

Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing,
Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/05/2011 : 16:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goran split

jel ti stari vitrinu placa :)

normalno,pun je ka brod

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/05/2011 : 16:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa i ne salje svaka striparnica u inostranstvo... Tacnije, ne znam koja salje... Zbog komplikacije za uplate...

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000