forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 08/05/2011 : 20:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
A ko nama garantuje da ćemo videti te stripove nakon što uplatimo novce?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/05/2011 : 20:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Giant facepalm.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 20:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam narucio 3. Jedan za mene, jedan za kuma, a za treci sam imao mali plan, ako bi se ostali slozili. Voleo bih da taj treci primerak bude aukcioniran na stripovi.com i da sav prihod ode u dobrotvorne svrhe. Ako ovo ipak nije zanimljivo resenje, doniracu moj preostali primerak kragujevackom udruzenju ljubitelja stripa, ili cu ga uramiti i dati Miroslavu da visi na zidu radnje.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 20:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

:) a ko ti garantuje da ces sutra biti ziv ... :)

sta da ti kazem druze, nego da citiram legendarnog Del boy-a
"KO RIZIKUJE PROFITIRA" :)
Go to Top of Page

Hulk
Starting Member

Serbia
96 Posts

Member since 04/02/2003

Posted - 08/05/2011 : 21:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Hulk a Yahoo! Message  Send Hulk a Private Message  Reply with Quote
I ja sam isto narucio 2 komada, jedan za mene i jedan za burazera koji nije clan foruma. Da je postojalo neko ogranicenje za broj kupljenih primeraka, on bi se registrovao i narucio strip za sebe. Ogranicenje na jedan kupljeni primerak je trebalo definisati na pocetku same akcije a ne sada kada je zavrsila.
Go to Top of Page

spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts

Member since 24/11/2010

Posted - 08/05/2011 : 21:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit spiritoconlascure's Homepage  Send spiritoconlascure a Private Message  Reply with Quote
ja isto naručio dva,jedan za mene a drugi za prijatelja koji se namože registrirat
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 21:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
oces da kazes da je Bane lazov ?ili neko od ostalih aktera ?na njihovom mestu ja bih tvoj prethodni post shvatio veoma uvredljivim.

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 08/05/2011 : 21:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Što se priče tiče, ne bih ja nikakvu romantiku ubacivao...

Neki horor, misterija i tako nešto. Bilo je dosta toga kod Zagora, ali ne u Banetovoj verziji. Neka mešavina Magičnog i Trapera Kerija.

Kad već Bane spomenu omaž, nešto poput "Noć punog meseca" od MM. Pleme Indijanaca koje se doselilo u Darkvud, počinju brutalna ubistva i nešto svašta...
A oni su opsednuti nekim virusom/magijom/činima/štatijaznam, pa zarobljavaju Zagora, nešto ga kao brutalno muče, pa on polumrtav i eventualno isto zaražen (sve bih dao da vidm Zagora sa izobličenom facom i nekim životinjskim zubima), onda ga Čiko i neka ženska (sa kojom se ono beše poljubio?) spašavaju uz pomoć nekog na brzinu smućkanog napitka koji im je dao Mnogooki, pa svi idu da traže pravi protivotrov kod nekog vrača, i tako...

Eto, scenarij imamo.
Skupljanje para za drugi broj krece!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 21:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
DJOKOVIĆ - NADAL 2:0

Nema vise kraljeva sljake, betona, trave ... ima samo jedan apsolutni kralj :)

Edited by - andjelt on 08/05/2011 21:05:20
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 21:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Sam sebi već zvučim zajedljiv, evo samo jos ovo i necu vise ... :)

Znaci, kupicu zagorov strip (resio sam da hocu, kraj price) koji crta poznati crtač (koga cenim i postujem), ali koji je (po njegovim recima) do sada procitao 30 zagorovih epizoda i ne voli ga bas nesto. Tom prilikom, čovek koji mrzi zagora, za 85 evra kupuje pravo da u scenariju moze da tuče glavnog junaka, dok svi ostali učestvuju svojim nikovima, likovima i idejama ...
... ima nečeg šizofreno-mazohističkog u meni ... priznajem

izvinjavam se jos jednom i nadam se da niste pogresno razumeli ovo moje naglas razmišljanje

Pogresno razmisljas
Moje ucesce nije bazirano na tome da li volim ili ne Zagora. Ja sam prosto izvodjac radova kojem se veruje da moze to da obavi profesionalno barem na nivou uobicajenog Zagora. Da nije tako, celu ideju je mogao da realizuje i neki drugi crtac.
DocAo kupuje pravo za 50 evra, jeste, ali nije jedini koji ulece u projekt zbog mene a ne zbog Zagora.
Sto se nikova likova i ideja tice, one koje ne poznajes neces ni znati koji su. A ovo za ideje mi nije jasno. Ti likovi ce biti uklopljeni u scenario bez ikakvog svog uticaja na tekst. Ako mislis na one vatrogasce, ne vidim nista tragicno da se u pozadini vidi ekipa vatrogasaca, a njihov sef malo jasnije. Zaista, sta u tome vidis lose? Ili u usputnoj sceni na dve tri slike gde Zagor razgovara sa skitnicom?
Na kraju krajeva, predvidjeno je da prijava nije cementirana obaveza. Ako zaista imas osecaj da neces dobiti nesto sto ti se svidja, slobodno odustani, niko se nece ni naljutiti niti ti zameriti. Naprotiv, omogucices nekome ko je zakasnio sa prijavom da ipak sebi ispuni zelju.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 08/05/2011 : 21:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Evo prijedloga za Docu...

ili

Zagorova osveta
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 21:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
@ Ostin, Andjelt
Vas stav nije bez osnove ali je zakasnio. Nema ljutis. 24 casa je stajalo ispod osamdeset i svako je imao vremena da se na vreme prijavi. Na kraju je bilo ko pre devojci...Ako se ne varam, ima ih cetvorica ili petorica sa po 3 primerka, dakle 90 ljudi ce imati primerak. Nije to tako los postotak.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 21:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

quote:
Originally posted by andjelt

Sam sebi već zvučim zajedljiv, evo samo jos ovo i necu vise ... :)

Znaci, kupicu zagorov strip (resio sam da hocu, kraj price) koji crta poznati crtač (koga cenim i postujem), ali koji je (po njegovim recima) do sada procitao 30 zagorovih epizoda i ne voli ga bas nesto. Tom prilikom, čovek koji mrzi zagora, za 85 evra kupuje pravo da u scenariju moze da tuče glavnog junaka, dok svi ostali učestvuju svojim nikovima, likovima i idejama ...
... ima nečeg šizofreno-mazohističkog u meni ... priznajem

izvinjavam se jos jednom i nadam se da niste pogresno razumeli ovo moje naglas razmišljanje

Pogresno razmisljas
Moje ucesce nije bazirano na tome da li volim ili ne Zagora. Ja sam prosto izvodjac radova kojem se veruje da moze to da obavi profesionalno barem na nivou uobicajenog Zagora. Da nije tako, celu ideju je mogao da realizuje i neki drugi crtac.
DocAo kupuje pravo za 50 evra, jeste, ali nije jedini koji ulece u projekt zbog mene a ne zbog Zagora.
Sto se nikova likova i ideja tice, one koje ne poznajes neces ni znati koji su. A ovo za ideje mi nije jasno. Ti likovi ce biti uklopljeni u scenario bez ikakvog svog uticaja na tekst. Ako mislis na one vatrogasce, ne vidim nista tragicno da se u pozadini vidi ekipa vatrogasaca, a njihov sef malo jasnije. Zaista, sta u tome vidis lose? Ili u usputnoj sceni na dve tri slike gde Zagor razgovara sa skitnicom?
Na kraju krajeva, predvidjeno je da prijava nije cementirana obaveza. Ako zaista imas osecaj da neces dobiti nesto sto ti se svidja, slobodno odustani, niko se nece ni naljutiti niti ti zameriti. Naprotiv, omogucices nekome ko je zakasnio sa prijavom da ipak sebi ispuni zelju.

Mislim da ste me pogresno razumeli. Neću se vise baviti tom temom, rekao sam sta mislim, nema u tome ničega lošeg.

Sto se tice moje kupovine stripa, eksplicitno sam napisao da zelim da ga kupim, mada posle ovog "kraja krajeva ..." razmislicu,
razmislicu da li je stvarno bolje da nekome prepustim taj primerak i ne ucestvujem u svemu ovome.
Izvinjavam se ako je neka moja nespretno izabrana rec uvredila vas ili nekoga drugom.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 21:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Andjelt, opusteno. Svako ima svoje dileme. Tvoja je minorna u odnosu na KreSSu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 21:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Bane "Gazda Jezda" Kerac. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 21:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja sam narucio 3. Jedan za mene, jedan za kuma, a za treci sam imao mali plan, ako bi se ostali slozili. Voleo bih da taj treci primerak bude aukcioniran na stripovi.com i da sav prihod ode u dobrotvorne svrhe. Ako ovo ipak nije zanimljivo resenje, doniracu moj preostali primerak kragujevackom udruzenju ljubitelja stripa, ili cu ga uramiti i dati Miroslavu da visi na zidu radnje.

Kapa dole! Iskreno za tebe nisam sumnjao ni jednog trenutka da ces uzimati vise primeraka da bi ih prodavao...vec sam snimio da se uvek trudis da pomognes, doprineses u svim prilikama koje se ukazu kad su stripovi u pitanju ;)
Ideja za dobrotvorne svrhe je genijalna....svaka cast na tome, a sto se mene tice, moj primerak ne dam, jbg. imam samo jedan...a za taj treci koji si namenio aukcijama ili Miroslavovoj radnji imas pola para od mene..gde god da ode....ozbiljan sam :) Jedno je plemenit cilj, a drugo je za mene , manje vishe hram stripa u kome se molim....i nabijam pivski stomak :P

Nisam bio svestan da ljudi/vecina njih uzimaju primerke za svoje prijatelje i slicno...izvinjavam se...i povlacim svoju primedbu.
Na kraju krajeva, videce se lako ako neki od primeraka bude prodat i znace se ko je pizda :D (mislim , ko je izdao :P)

Edited by - austin on 08/05/2011 21:25:28
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 21:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:

I to, ni manje ni vise, neg svajcarsku!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/05/2011 : 21:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
U svoju "odbranu", ja sam uzeo jedan primerak za sebe, jedan za brata i jedan za prijatelja.
A jos sam mogao tri da narucim, za prijatelje, ali sam cekao da li cemo sakupiti sto prijava.

Ako Baneta ne mrzi, nek potpise svaki primerak i nek navede za koga je, mozda ce to smanjiti eventualnu prodaju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 21:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Andjelt, opusteno. Svako ima svoje dileme. Tvoja je minorna u odnosu na KreSSu

u svakom slučaju držim vas za reč da će prica dobro ispasti
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 08/05/2011 : 21:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ako Baneta ne mrzi, nek potpise svaki primerak i nek navede za koga je, mozda ce to smanjiti eventualnu prodaju.

A pa to u ovakvim prilikama podrazumeva

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 21:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Ne mrzi me.
Mozda cak da Atila u dizajnu ostavi na naslovnoj strani neku trakicu praznu u koju mogu da upisem broj primerka i licnu posvetu?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/05/2011 : 21:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
moze bane potpisivati, ali po meni je dovoljno da ovi koji narucuju vise komada kazu za koga narucuju
ja cu vjerovati svima na rijec!
ipak se svi vise-manje znamo
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 21:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jos sam mogao tri da narucim, za prijatelje, ali sam cekao da li cemo sakupiti sto prijava.

Ja sam bio spreman da uletim sa +5 ako bude toliko jos falilo za realizaciju projekta. Naravno razdelio bi ih na prave adrese.

Inace ni ja nisam neki Zagor fan, ali ne zelim da propustim sansu da imam limitirano izdanje u Kerac reziji i ucestvujem u ovom, dare I say, monumentalnom strip poduhvatu u post-91 Srbiji.

Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 08/05/2011 : 21:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne mrzi me.
Mozda cak da Atila u dizajnu ostavi na naslovnoj strani neku trakicu praznu u koju mogu da upisem broj primerka i licnu posvetu?

Dogovoreno!

I ja se prijavljam da budem jedan lik u ovom stripu, to vredi te pare. :-) Posebno u Zagorovom stripu! :-)
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 08/05/2011 : 22:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by cat claw

Ne mrzi me.

Odlicna ideja!

A sto se tice motiva ucestvovanja, moj je ,a verujem i velikog broja ucesnika, identican sa Mairosovim , (stim da ga ja dozivljavam kao monumentalnu zajebanciju u najpozitivnijem smislu!)....jednostavno ovo nije moglo da se propusti.

Edited by - austin on 08/05/2011 22:18:38
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000