forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 13:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
I nemoj sad da dodam u uloge: lik koji ulesi Pankumpaha - 1500 eura.
Javice se bar desetorica.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 10/05/2011 : 13:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Mislim da roland misli na 100 ljudi/osoba a ne na 100 primeraka. A 100 ljudi moze naruciti vise nego jedan primerak... ja mislim da je bolje 103 (100 + 3) primerka kako je bilo receno u startu.

Da bas na to sam i mislio.
Napravljena je lista ali neko ima vise primeraka, sto je sasvim uredu, prijavio se na vreme i podrzao projekat kupovinom 2,3 primerka, sto je za pohvalu, i da je neko narucio 30 na vreme opet bi bilo u redu s obzirom da propozicije samog narucivanja nisu u startu precizirane, tipa 1 covek jedan primerak.

Predlazem organizatorima samo da predju crtu ili ti prosire spisak da bude tacno 100 ljudi-osoba a ne (100 + 3)primeraka, na taj nacin ne zalaze u komercijalu, nekrse zadatu rec "100 njzagorelijih", i tiraz ce biti u zanimljivom broju za kolekcionare, 113, 119 primeraka npr.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/05/2011 : 13:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Zagorac
Zagorac, Bane Zagorac
Joj, pucAm od smeJa

@ Drugari
Ne zamerajte mi na zajebancijama, nadam se da ste se bar lepo zabavili provalama mojim
Bitno da mi na kraju dobijemo po jednog Zagor by kerac

@ CAT CLAW
Sala na stranu, vise se necu zajebajem
Necu imam dovoljno kintu, inace sve mi jedno cak i da me Zagi razbije od batine - ti je ipak Zagor.
Ostajem pri onome da kupujem strip, tu sam vec spremio 35 jevreja i cekam samo instrukcije kome i kako da uplatim.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 14:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Predlog nije za baciti, medjutim, vecina njih koji su narucili dva ili tri primerka nisu to ucinili samo za sebe nego i za druge Zagorele tako da je 100 ljudi uglavnom ispostovano. Doduse, neki trojcani se nisu izjasnili sta ce im tri, ali verujem da nece drzati sva tri na polici.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 14:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Znaci, DocAo, lik koji razbije Zagora je slobodan?
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
615 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 10/05/2011 : 14:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message  Reply with Quote
znate šta ljudi, evo i ja se prijavljujem da sednem na klupu za rezervne igrače. Oću da dam svoj doprinos da se bane&bane posle godina apstinencije na veeeeeeeeeeeeelika vrata vrate crtanju stripova.

bez starca nema udarca. ako oni ne prodrmaju našu strip scenu, ne znam ko će!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/05/2011 : 14:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

Predlog nije za baciti, medjutim, vecina njih koji su narucili dva ili tri primerka nisu to ucinili samo za sebe nego i za druge Zagorele tako da je 100 ljudi uglavnom ispostovano. Doduse, neki trojcani se nisu izjasnili sta ce im tri, ali verujem da nece drzati sva tri na polici.

Ja sam mislio da necemo doci do stotke, zato sam uzeo tri komada, da sto brze napredujemo. Cak sam u slucaju nedostatka ljudi mislio da uzmem pet.
Jedno mjesto poklanjam rommelu. Ostala dva cu zadrzati, mozda se jedan album s vremenom nekako osteti, nikad se ne zna.

napravio sam update u uvodnom postu.

Edited by - King Warrior on 10/05/2011 14:44:15
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 10/05/2011 : 14:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
a hvala i 'vako...stvarno najs gesta nadam se biti u prilici uzvratiti...
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 10/05/2011 : 14:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego, da iskoristim veliku posecenost ovog topika i malo spamujem:
Prvi tabaci ovoga su odstampani i ako ne padne klavir na stampariju, pojavice se premijerno na Mafestu. Pa ce biti promocija, potpisivanje i blabla....

vise o albumu kod mene na topiku Cat Claw u Izdavackom...

Krenula mi voda na usta...

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 15:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Da ne bi bilo nepravde, King, tabla ti ostaje.
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 10/05/2011 : 15:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by Attila77

Mocna ti je ova naslovnica! Kako mogu to da nabavim ovde u Americi???

Mogu ti ja kupiti na Mafestu i probati uzeti potpis od Baneta,
a cini mi se da je Acestroke najavio takodje dolazak na Mafest pa ga mozda mozemo izmaltretirati da ti to ponese i posalje

Hvala ti druze ... ali sta ce mi strip na kome je neko pisao olovkom???

Samo se salim ... to bi bilo odlicno, imam puno Kercevih stripova a ni jedan on nije potpisao. Ovaj predlog sa Acerstroke-om je najbolji, jer ce postarina biti puno jeftina. Pitacu ga.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 15:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
zaboravih odgovor za ono blabla. Da , bice i slikanje sa autorima.
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
615 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 10/05/2011 : 15:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
[

nisi mene ubacio na klupu za rezerve
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/05/2011 : 15:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by milandj3

quote:
[

nisi mene ubacio na klupu za rezerve

to radi manhunter
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/05/2011 : 15:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Biće i toga. Ne žurimo nikud. ;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts

Member since 24/11/2010

Posted - 10/05/2011 : 17:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit spiritoconlascure's Homepage  Send spiritoconlascure a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da vidis sad kad se pojave oglasi ''ustupam svoje mesto za xxxx eura''...

pa upravo to ću i napravit s obzirom da je moj prijatelj odustao...onda,koliko se nudi?
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 10/05/2011 : 17:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spiritoconlascure

quote:

pa upravo to ću i napravit s obzirom da je moj prijatelj odustao...onda,koliko se nudi?

Stara limenka!

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 10/05/2011 : 17:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Brzo stavljaj smajli iza tog upitnika, da ne izgubish oba mesta :)...ne znam sto sam stavio smajli...ozbiljan sam :P

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Go to Top of Page

spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts

Member since 24/11/2010

Posted - 10/05/2011 : 17:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit spiritoconlascure's Homepage  Send spiritoconlascure a Private Message  Reply with Quote
zašto bi izgubio oba dva?pa šta da drugo radim?ako niko ne ponudi ništa prepuštam ga prvom ispod crte
Go to Top of Page

rajvosa
New Member

Sweden
103 Posts

Member since 07/03/2002

Posted - 10/05/2011 : 17:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit rajvosa's Homepage  Send rajvosa a Private Message  Reply with Quote
quote:

zašto bi izgubio oba dva?pa šta da drugo radim?ako niko ne ponudi ništa prepuštam ga prvom ispod crte

Sta da radis? Ako ga neces uzeti ti onda prepusti nama koji smo iznad crte.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/05/2011 : 17:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ili prepusti taj primerak prvom ispred crte, ako ti stvarno ne treba, ili će ti i ovaj drugi biti oduzet.

Nema prodaje mesta/primeraka.

Ako razmisliš malo, videćeš da je ovo što si ponudio bezobrazluk.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 10/05/2011 17:45:39
Go to Top of Page

austin
Junior Member

Serbia
400 Posts

Member since 15/07/2009

Posted - 10/05/2011 : 17:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send austin a Private Message  Reply with Quote
auh...sad si najebo....pa zar ne kapiras da je sama ideja da se nekako okoristish akonto cele price (osim uzivanjem u stripu kad bude gotov) u potpunoj suprotnosti sa duhom celog projekta. Ako odustajesh od primerka, fer je da upadne automatski prvi koji je ispod crte....osim ako nekoga znash pa oces da mu ucinis, kao sto su neki od forumasa sa vise primeraka ucinili (neki vrlo velikodusno i za poptune strance) ;)

uh, sporo kucam, dvojica me pretekla.... :P

Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.

Edited by - austin on 10/05/2011 17:46:47
Go to Top of Page

spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts

Member since 24/11/2010

Posted - 10/05/2011 : 17:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit spiritoconlascure's Homepage  Send spiritoconlascure a Private Message  Reply with Quote
ok,ok prepuštam slijedećem ispod crte...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/05/2011 : 18:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
sa početka topica:

quote:

daj boze da nas se 30 skupi...

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 10/05/2011 : 18:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Najbolji znak da je nesto dobro je kad se pojave tapkarosi!!!

Kako se na hrvatskom zovu oni sto porane i kupe 20 karata za film pa posle preprodaju? Promenicemo nick gosin spiritoconlascure, ionako je tesko i za citanje i za pisanje

Menhanter, da si se prvi setio sad bi imao najmanje 2000 eura
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000