Meni je genijalana naslov Ko nekakvi stari treš film, automatski mora bit zabavno
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
I sto im se događa u zadnje vrijeme s ovim bojama na naslovnicama?? Do prije par brojeva Ludens je ako nista strasan bio s naslovnicama, ali zadnje 3 na extra izdanju i zadnje dvije u redovnom, su, BLAGO REČENO, očajne!!?!
I sto im se događa u zadnje vrijeme s ovim bojama na naslovnicama?? Do prije par brojeva Ludens je ako nista strasan bio s naslovnicama, ali zadnje 3 na extra izdanju i zadnje dvije u redovnom, su, BLAGO REČENO, očajne!!?!
I ja sam to primetio.. Kao da su stripovi stajali na suncu mesec dana pa izbledeli..
Ma tko zna,tko tamo radi preko veze...pa odradi samo da odradi... 1.Mali ubojice 2.Užas sa šestoga planeta 3.Užasna zaraza 4.Skidači glava Tko je god smišljao naslove,sa dužnim poštovanjem baš je užas i užasna zaraza.
Šta fali užasu sa šestog planeta i užasnoj zarazi?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud