U jebenti život, Bane ovo je odlično. Nisan vidija nikad prije, al volija bi uzet Nažalost, neću bit na Mafestu, a nadan se da će se moć uzet kod nas u striparnama.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Moze Renki da ti uzme. Ionako prolazi kroz Podgoru kad ide za Makarsku, ili sam ja nesto pobrko.
Nisi ništa pobrka Ma ide mi i par prijatelja iz Podgore, mogu i njima reć da mi kupe, nije problem.. Nego triba nekako rasporedit financije, ima 100 stvari koje bi valjalo uzet
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Usput, mene je VRLO dojmila epizoda sa, valjda, Kelly Brandom, izvesnim city slickerom u pustinji, njegovom sestrom i... ... da ne spojlujem dalje;) valjda je i ta epizoda uključenja u ovo izdanje, nadam se bar.
@Paka Bice prilike. Ide u 500 primeraka, neki ce te valjda sacekati. @Ned Ris epizoda se zove Takoma i ukljucena je u album. @Spiderman Na zalost, album je jos u stampi i najverovatnije je da cemo u zadnji cas to pokupiti pred put. Nece biti vremena da Plavsic koji je u Bachu to potpise. Tozu mozda i uhvatimo, ali ne garantujem. Ako ga uhvatimo, potpisace desetak primeraka koje nosimo..
U SRBIJI CE SE PRODAVATI POSLE MAFESTA! Kada se zbrojimo i organizujemo transport i sto malih qraca. Potrajace nedelju dve. Prve procene, odokativne, su da ce kostati okruglo hijadarku. Medjutim jos ne znamo kakvi su rabati i slicna sranja da ne objasnjavam. + - 100 dinara ne igra ulogu, nadam se. @ Aleksts Album je autorsko izdanje uz pomoc IŠP Tampograf.
Originally posted by cat claw @Spiderman Na zalost, album je jos u stampi i najverovatnije je da cemo u zadnji cas to pokupiti pred put. Nece biti vremena da Plavsic koji je u Bachu to potpise. Tozu mozda i uhvatimo, ali ne garantujem. Ako ga uhvatimo, potpisace desetak primeraka koje nosimo..
umjesto plavšića,neka mi se potpiše aleksandar kozlina
Kozlina? A di njega da nadjem? Ako mislis na onog fudbalera, interesantno je da se moj surak kao mladic zabavljao s njegovo cerkom. JNA im je pokvarila vencanje.
Kozlina? A di njega da nadjem? Ako mislis na onog fudbalera, interesantno je da se moj surak kao mladic zabavljao s njegovo cerkom. JNA im je pokvarila vencanje.
@Paka Bice prilike. Ide u 500 primeraka, neki ce te valjda sacekati.
Ajde super Pa ako se vidimo na CRŠu ili negdi već kojim slučajem dogodine onda će past i potpis.
Originally posted by cat claw U SRBIJI CE SE PRODAVATI POSLE MAFESTA! Kada se zbrojimo i organizujemo transport i sto malih qraca. Potrajace nedelju dve. Prve procene, odokativne, su da ce kostati okruglo hijadarku. Medjutim jos ne znamo kakvi su rabati i slicna sranja da ne objasnjavam. + - 100 dinara ne igra ulogu, nadam se.
Recimo u Kragujevcu 1. jula
Kompletna banda na okupu: Kerac-Plavšić-Slavković-Obradović
Originally posted by cat claw U SRBIJI CE SE PRODAVATI POSLE MAFESTA! Kada se zbrojimo i organizujemo transport i sto malih qraca. Potrajace nedelju dve. Prve procene, odokativne, su da ce kostati okruglo hijadarku. Medjutim jos ne znamo kakvi su rabati i slicna sranja da ne objasnjavam. + - 100 dinara ne igra ulogu, nadam se.
Recimo u Kragujevcu 1. jula
Kompletna banda na okupu: Kerac-Plavšić-Slavković-Obradović
Covek neke stvari vidi tek kad su mu u rukama. Western kolekcija je na monitoru izgledala kao slatki mali album, a u stvarnosti je velika debela knjizurina. Optimisticki sam smatrao da cu poneti tridesetak komada, a sada vidim da bi mi trebala dodatna kofercina. Dakle ponecu svega 15 komada. Sestorica od vas su se javili da su zainteresovani. S obzirom na besparicu, mislim da ce ta kolicina biti dovoljna.