Author |
Topic |
dzoni
Advanced Member
Serbia
4341 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15634 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 19/05/2011 : 08:40:35
|
da samo ove godine nije niti kaj izašlo niti je kaj najavljeno a još malo i početak je šestog mijeseca |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/05/2011 : 10:03:12
|
quote: Originally posted by risbozg
da samo ove godine nije niti kaj izašlo niti je kaj najavljeno a još malo i početak je šestog mijeseca
Ove godine je od onoga sto ne spada u proslu izasao samo Tex 41,42 i Volto.Sve ostalo je zaostatak iz prosle Mrsavo, mrsavo... A da stvar bude jos gora svi su ove godine podbacili, ne samo LB |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 19/05/2011 : 10:04:15
|
U sledecoj turi se vraca Aiwas , naslovnice obecavaju cist horor. Na zalost, te stripove nit je radio Frisenda nit Parlov. Ah, ono nekad su bili zlatni dani. Master Curnire (ako citas ovo) jel valja nova tura sta? |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Posted - 19/05/2011 : 10:06:56
|
quote: Originally posted by Tex Willer
A da stvar bude jos gora svi su ove godine podbacili, ne samo LB
Pa iskreno, mozda se u jednom trenutku i preteralo sa izdanjima, krenulo se sa jace nego li se moze i sada imamo kontraefekat (izuzimam DW). Samo nek zavse MV do sledecega Mafesta i sve ce biti dobro. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12920 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 19/05/2011 : 10:08:27
|
A da stvar bude jos gora svi su ove godine podbacili, ne samo LB
Izdavaštvo je usporilo, da. Što ima smisla, jer većini onih koji se bave stripovskim izdavaštvom to nije primarni posao. Logično je da će se u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji prvo pobrinuti za svoju egzistenciju, a tek onda za ono što vole. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 19/05/2011 : 10:15:36
|
ima tu i dosta novih izdanja , novih naslova , pa se ne moze na sve stici , ali polako jednoga dana ce se to kompletirati |
feka |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 19/05/2011 : 11:15:37
|
quote: Originally posted by kasper
Pa iskreno, mozda se u jednom trenutku i preteralo sa izdanjima, krenulo se sa jace nego li se moze i sada imamo kontraefekat (izuzimam DW). Samo nek zavse MV do sledecega Mafesta i sve ce biti dobro.
Ma sa Magicnim ne moraju da zure. Jos 12 knjiga i gotovo. Mister No - ista prica, ne izlazi vise u Italiji pa ce se stici kad-tad. Tex, NN i NR(malo je 4 kjnige godisnje) bi trebalo da idu brze jer ima mnogo toga neizdatog. Voleo bih i MM da gura brze jer ne kupujem LU, ali on bar ima alternativu. Ajde, bice bolje valjda
Mada ne bi bila losa opcija da uspore sve i pice samo Texa |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38022 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/05/2011 : 11:35:07
|
Pa iskreno, mozda se u jednom trenutku i preteralo sa izdanjima, krenulo se sa jace nego li se moze i sada imamo kontraefekat (izuzimam DW). Samo nek zavse MV do sledecega Mafesta i sve ce biti dobro.
Ma sa Magicnim ne moraju da zure. Jos 12 knjiga i gotovo. Mister No - ista prica, ne izlazi vise u Italiji pa ce se stici kad-tad. Tex, NN i NR(malo je 4 kjnige godisnje) bi trebalo da idu brze jer ima mnogo toga neizdatog. Voleo bih i MM da gura brze jer ne kupujem LU, ali on bar ima alternativu. Ajde, bice bolje valjda
Mada ne bi bila losa opcija da uspore sve i pice samo Texa
Za NR se slazem, moglo bi vise od 4 knjiga + almanah godisnje, ali i to je bolje nego nista... ili mrvice. A za MV nije zime, zna se da ce se serijal zavrsiti (to nije upitno), a kada ce to biti... sto se mene tice, ne zuri mi se jer sam ionako u zaostatku kod 12 knjige. Isto mislim da ne treba zuriti sa MN (bokte, vec smo presli 100 origi brojeva u svega par godina), jos ona neobjavljena prica, sve ostalo je vise/manje za na policu. A Tex... ima jos ovih starih neobjavljenih, tu mislim da trenutni ritam drzi vodu, a s druge strane za ove nove (od Buffalo dalje) ma koliko radije vidim jeftinije VC izdanje (plus uvodnik), mislim da je uz ovaj VC tempo odluka LL da ide i sa novim pricama pravilna.
No, sve u svemu, bilo je vec pitanje kada ce se sve malo usporiti, bio je to pakleni ritam. Ionako se zna, da ce LL nastaviti, sa bilo kakvim ritmom izlazenja.
Mislim da bi bilo pametno da izdaju i ovu Striu, kad su vec Oci i tamu. Sljedece godine? http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=79&collocazione=3&numero=5
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 19/05/2011 : 16:12:02
|
quote: Originally posted by Poli
Mislim da bi bilo pametno da izdaju i ovu Striu, kad su vec Oci i tamu. Sljedece godine? http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=79&collocazione=3&numero=5
Isto sam i ja pomislio Obzirom na autora ima logike da to ocekujemo bas od LL E da, nedostaje mi i Demian, vec 3 specijalca su izasla.
P.S. Hvala za informacije za Svagdanju Borbu, stici ce mi i to za neko vreme SB 2 i Blast su vec tu. Nadam se da niko nece da zameri na oftopicu, ionako ne verujem da ce nove knjige MV pre jeseni
Sto se novih epizoda Texa tice ovim tempom kojim sad gura VC prestici ce ih i Ludens jednog dana, tako da je ovo super potez LL |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18868 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/06/2011 : 10:49:39
|
Perovič sve bolji i bolji, pištolji su mu glomazni ali meni ne smeta,podseća me na Prljavog Harryja...u četri godine cijeli serijal od 130 brojeva-to može samo Libellus...hvala vam, preostaje samo finiš do cilja(12knjiga!) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 20/06/2011 : 16:01:44
|
quote: Originally posted by Curunir
http://www.libellus.hr/index/1/18
Lepo, lepo, jedva cekam ove price sa Aiwasom i ovim Kontra Vetrom.
radim trenutacno 102 i mogu reci da je pravo osvjezenje, nisam vjerovao da ce opet ovako dobar biti. custer mi je dopizdio i sva sreca da je poginuo (iako je sam taj finiš majstorski odrađen), tako da opet ova demonska natprirodna prica pase kao melem na ranu nisam to ocekivao, mislio sam "ajme opet aiwass i sve ono... bilo je odlicno ali sad ce se samo ponavljati." ne, nije tako. vidimo i neke poveznice s nekim temama iz PIBD. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
vlada035
Junior Member
Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Posted - 05/07/2011 : 16:54:07
|
radim trenutacno 102 i mogu reci da je pravo osvjezenje, nisam vjerovao da ce opet ovako dobar biti. custer mi je dopizdio i sva sreca da je poginuo (iako je sam taj finiš majstorski odrađen), tako da opet ova demonska natprirodna prica pase kao melem na ranu
A dobre vesti , jedva cekam ovu novu turu. Steta sto to sa Aiwasom nisu radili Frisenda ili Parlov, te atraktivne epizode su bas za njih. Nego, jel Frisenda (bas) dobro crta u broju 98, zadnje dve LL epizode su mu bile lose? |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 05/07/2011 : 21:53:30
|
ja mogu samo reći: šteta što svih 5 s aiwassom nije radio DARKO. frisenda je dobar u 98, ali nije više onaj stari, nema dvojbe. tako da je Perović apsolutno najbolji crtač u MV. no scenarije je tako dobar, s pričama u priči, cak je i jedna kompletna novela e. a. poea tu, vrhunski. da ne govorimo o lovecraftu i da ce svaki ljubitelj americke gotike doci ce na svoje. bas me manfredi iznenadio, kao da... nije on
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 05/07/2011 : 21:58:14
|
ne, to je ucinjeno s poeom (pravim). a cijela tema aiwassove sage u 5 brojeva posveta je lovecraftu, narocito trilogija u paklu. |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Posted - 05/07/2011 : 21:58:44
|
ja mogu samo reći: šteta što svih 5 s aiwassom nije radio DARKO.
Nista, odradi posao sto pre, pa nek se to salje u Bg. Darko me do sada nije odusevio, no jedva cekam da vidim kako je odratio tu jednu epizodu. Jel posle Vetra dolazi Tex ? |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/07/2011 : 22:00:50
|
ne, to je ucinjeno s poeom (pravim). a cijela tema aiwassove sage u 5 brojeva posveta je lovecraftu, narocito trilogija u paklu.
Nisan upoznat baš sa MV, koji su to brojevi? I jel jak kontinuitet u MV općenito? Volija bi pročitat to pošto me Lovecraft zanima, al ako je neki jak kontinuitet i povezanost sa starijim pričama, onda jebiga.
Glupa pitanja, al stvarno nisan upoznat sa ovin stripom. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Posted - 05/07/2011 : 22:02:30
|
quote: Originally posted by Paka01 Volija bi pročitat to pošto me Lovecraft zanima, al ako je neki jak kontinuitet i povezanost sa starijim pričama, onda jebiga.
Nista od svega, tezak kontinuitet. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 05/07/2011 : 22:04:08
|
almanah na krilima vjetra, pa 7. kolorac, pa redovni texovi i 8. u boji... da, bas ce da ga bidne uvijek me iznenadi almanah. kod drugih junaka te kratke price najcesce su katastrofa. kod texa upravo suprotno: dinamicne epizode koje se procitaju u dahu! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 05/07/2011 : 22:06:36
|
quote: Originally posted by Paka01
ne, to je ucinjeno s poeom (pravim). a cijela tema aiwassove sage u 5 brojeva posveta je lovecraftu, narocito trilogija u paklu.
Nisan upoznat baš sa MV, koji su to brojevi? I jel jak kontinuitet u MV općenito? Volija bi pročitat to pošto me Lovecraft zanima, al ako je neki jak kontinuitet i povezanost sa starijim pričama, onda jebiga.
Glupa pitanja, al stvarno nisan upoznat sa ovin stripom.
nemam što uvijati: kod vecine epizoda, recimo oko 70 posto, prisutan je iznimno snazan kontinuitet: crni obrat, hogan i custer. tek oko 30 posto su samostalne. dakle, nazalost, ovdje je odgovor "da". |
|
|
Topic |
|