Cek druze nisam u toku a mrzi me da citam 100 strana teme. Jel to izlazi masovno, ne izlazi trte mrte.. o cemu se radi?
Ne, na zalost, nije izaslo masovno. Ovo su italijanski stripovi sto sam ja kupio, pa smo ih na zoni obradili na nas jezik, i samo stampam za sebe, jer nemam prava za prodaju.
Originally posted by Attila77 To je Italijanski Tex 600 "Demoni sa Severa" u boji. Odlucio sam da strip ne okacim javno posto sam saznao da ce ga Libellus uskoro objaviti.
Originally posted by Attila77 To je Italijanski Tex 600 "Demoni sa Severa" u boji. Odlucio sam da strip ne okacim javno posto sam saznao da ce ga Libellus uskoro objaviti.
Sta bi jos bilo da objave tvoj dizanj... mmmmm
Predlozio sam im to, ali ne verujem da ce to uraditi.
Izvinjavam se ako ću ovim povrediti nečija osećanja, ALI ne mogu a da ne primetim i naglas kazem :
kako to da ovaj topik "ZS i LMS revival" ne bude zaključan, onaj topik "Zagor in English " takodje, ni onaj Banetov topik sa crtanjem novog strip albuma zagor ... a ovom dečku ste zaključali topik i nalepili etiketu "PIRATERIJA!" http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39988#1304848
nemam ja nista protiv svih ovih projekata, čak sta vise, spreman sam u svako doba da ih podrzim, ali ne razumem princip ... i to prolazi sad tako neopaženo , niko nije primetio, niti postavio pitanje ... __________________________________________________________________________________________________________________________ ako ih radis za svoju kolekciju ne bih ja to zvao "piraterija",ali ako ih postavis na net ili pokusas da ih preprodas onda mozes reci da je piraterija
Zanimljivo pitanje? Ajmo moderatori, obrazložite svoje konstatacije!
Izvinjavam se ako ću ovim povrediti nečija osećanja, ALI ne mogu a da ne primetim i naglas kazem :
kako to da ovaj topik "ZS i LMS revival" ne bude zaključan, onaj topik "Zagor in English " takodje, ni onaj Banetov topik sa crtanjem novog strip albuma zagor ... a ovom dečku ste zaključali topik i nalepili etiketu "PIRATERIJA!" http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=39988#1304848
nemam ja nista protiv svih ovih projekata, čak sta vise, spreman sam u svako doba da ih podrzim, ali ne razumem princip ... i to prolazi sad tako neopaženo , niko nije primetio, niti postavio pitanje ... __________________________________________________________________________________________________________________________ ako ih radis za svoju kolekciju ne bih ja to zvao "piraterija",ali ako ih postavis na net ili pokusas da ih preprodas onda mozes reci da je piraterija
Zanimljivo pitanje? Ajmo moderatori, obrazložite svoje konstatacije!
Iman svoje mišljenje u vezi ovoga ali ne želim iznositi ionako sam sa nekima u zategnutim odnosima i letio sam već jednom sa foruma...tako da bolje imati svoj mir
Originally posted by Attila77 Pitao sam ih vec ja za prava (prava sad idu preko Panini S.p.A.), i oni su bili otvoreni za to, no problem je sto je to preskupo za mene.
Koliko su tražili?
Rekli su mi da sve to zavisi o stampi, koliko primeraka, koliko bi stripovi kostali, itd... Dali su mi primer:
"To make an example…
-2.10 € per issue (exclusive of VAT) -500 copies print-run -5 titles contract Minimum guarantee: 525 € This price covers everything, even materials fee."