forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD: Lilit #01 - Znak Trnovca
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/06/2011 : 19:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

što fali rikni?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/06/2011 : 23:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by Lord Vader89

neces se leba najesti od pronicljivosti svoje

ma ko jos oce leba

To je oprobani recept još od doba drevnog Rima - "HLEBA I IGARA"!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/06/2011 : 00:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
je, ali jedna simpaticna bezglava kraljica to je unaprijedila kolačima

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 19/06/2011 : 21:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

je, ali jedna simpaticna bezglava kraljica to je unaprijedila kolačima

Mariju Antoanetu je sklonost prema slatkišima koštala gubitka glave! Bolje da je držala dijetu...
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 20/06/2011 : 01:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
enoh se polako promovise u pravog majstora izgleda!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
504 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 20/06/2011 : 14:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
Malo ste poranili sa ovim, mislio sam da cete krenuti sa Lilit kada se zavrsi Gea.

Poranili u smislu da cete brzo stici italijane, a onda ce ici 6-mesecno cekanje na svaki sledeci broj Ko ce to da izdrzi posle mesecnog izlazenja Gee ...

Inace citao sam sve brojeve do sada na italijanskom i sa zadovoljstvom cu da kupim i Darkvudovo izdanje. Rad Luke Enoha je nesto posebno i cudno mi je da uopste radi za Boneli, vise ga vidim kao nezavisnog autora...

Edited by - stripadzija on 20/06/2011 14:55:08
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/06/2011 : 17:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Nek' pate, k'o što sam ja patio dok sam čekao Geu u originalu! Muhahahaha! ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 20/06/2011 : 18:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Odlična je Lilit. Sve preporuke za strip.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/06/2011 : 19:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Kad će Lilit u Hrvatsku?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 20/06/2011 : 22:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

Odlična je Lilit. Sve preporuke za strip.

I od mene.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/06/2011 : 01:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Kad će Lilit u Hrvatsku?

kad jaca ode, dakle ubrzo

evo meni columbo vec uzeo, zbog nekih glupavih seminara nemam je sad nego za koji dan, zajedno sa zadnje 3 gee...

a ti si Djole nadasve brezobrazan, nevaspitan i nehuman s ovim postom

Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
504 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 21/06/2011 : 10:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zvali su te surovi!
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 21/06/2011 : 10:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Je li Lilith najavljen kao kratki serijal ili? Da li se zna uopce koliko ce brojeva imati ili dokle ide ide?
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/06/2011 : 10:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Je li Lilith najavljen kao kratki serijal ili? Da li se zna uopce koliko ce brojeva imati ili dokle ide ide?

Da, mini serijal, kao Gea. Ne zna se još uvek tačno dokle će da ide ide, ali okvirno 18-20 brojeva.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/06/2011 : 18:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Odlican strip. Geu ne mirisem previse jer mi je previse teeny & "cool", ali Lilith je bas bas po mom ukusu. Vrlo hardcore.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 21/06/2011 : 19:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Odlican strip. Geu ne mirisem previse jer mi je previse teeny & "cool", ali Lilith je bas bas po mom ukusu. Vrlo hardcore.

i Gea moze biti hardcore, zavisno od stepena imaginacije

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/06/2011 : 21:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Preporučujem da probaš ponovo Geu - ne zato što mora svakome da se dopadne (daleko bilo), već zato što nije teeny & cool.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/06/2011 : 22:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Preporučujem da probaš ponovo Geu - ne zato što mora svakome da se dopadne (daleko bilo), već zato što nije teeny & cool.

Ja sam rekao da mi je teeny & cool. Ne da je. To su subjektivne kategorije. Prevod mi se npr. ne svidja, malo mi je isforsiran dijalog. Naravno, mozda sam samo ja.

Svakako cu se u dogledno vreme opet baviti Geom, buduci da je redovno kupujem. Ali mi nije na listi prioriteta.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 21/06/2011 : 22:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
I meni je u prva dva broja dosta teeny & cool, ne znan kako je kasnije.
Inače, solidan strip ali ništa više od toga (zasad).
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/06/2011 : 22:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam rekao da mi je teeny & cool. Ne da je.

Tačno, a pošto strip objektivno nije takav, preporučio sam da probaš ponovo, zbog mogućnosti da si iz nekog razloga stekao pogrešan utisak. Kad već moramo da pojašnjavamo postove.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/06/2011 : 22:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Uvazavam preporuke. Kao sto rekoh, Geu redovno kupujem, i time ispunjavam svoj deo posla prema izdavacu/uredniku tj. tebi u ovom slucaju. Ne moras i da mi nameces misljenje :P

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/06/2011 : 22:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Daleko bilo, nije mi bila namera. Preporuku sam dao zato zato što si, ako se ne varam, negde napisao da ti je Nausikaja dobra, a Gea nije daleko od nje.

Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 21/06/2011 : 23:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Djole ima li nekakve male nade da Darkwood preuzme Magičnog?

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8019 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 21/06/2011 : 23:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

I meni je u prva dva broja dosta teeny & cool, ne znan kako je kasnije.
Inače, solidan strip ali ništa više od toga (zasad).

Gea je slab strip, a epizoda 4 je sasvim sigurno najlošiji strip ikada.
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
504 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 21/06/2011 : 23:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja sam rekao da mi je teeny & cool. Ne da je. To su subjektivne kategorije. Prevod mi se npr. ne svidja, malo mi je isforsiran dijalog. Naravno, mozda sam samo ja.

Jesu subjektivne kategorije. Meni je prevod zakon, tako mi je dobar srpski sleng u stripu...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000