forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR EXTRA 201 - Plamena lobanja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 11/07/2011 : 11:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

Ja pak ne podnosim ove nove epizode regularnog izdanja, rijetko koja mi je OK tako da sam ih prestao čitati. Kupujem jedino Extra izdanje, Klasik, tu i tamo neki specijal. Pogotovo su mi ove epizode koje sad izlaze u Extra izdanju u prosjeku 5 puta bolje od epizoda iz regularne serije.

Svaka ti je zlatna,ovi danasnji crtaci i scenaristi kao da mrze Zagora,vise se izivljavaju u isprobavanjima novih tehnika nego sto crtaju kako treba.Izgleda da je Zagor postao poligon za svakakav trash.
Gledajte samo ovog Chiarolu ili kako se vec zove taj crtac me plasi moguce je da je covek psihic ili nadriumetnik.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 11/07/2011 : 14:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Srami se SUpermarče, ostavi se Zagora i uvati se Mikija,.
Da je izbacit sve epizode koje nisu crtali Ferri, Donatelli i Toricelli ZAgor bi bija zamalo pa savršen strip, od prve do zadnje.
Ovo sve ostalo je krpanje rupa. Još mi može proć Pesce aj. Ovo drugo nije Zagor. SUPERMARČE!

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Krunoslav
Starting Member

56 Posts

Member since 31/05/2010

Posted - 11/07/2011 : 14:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Krunoslav a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

superčmarko,nećeš ući na barcu,ja ti garantiram
donatelli,bignotti,ferri,nuccio i amen...ovi ostali im ne mogu doći ni blizu...karijola,andrejauči,delausna harmonika...pa to je živi užas...da,zaboravih i laurentija

Ja bih ovdje još dodao: Michele Pepe.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/07/2011 : 15:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Vidi se ko nema smisla za vizuelno

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 11/07/2011 : 17:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
I sto kaze Jaki ovi danasnji crtaci nemaju smisla za vizuelno.Verovatno bi se sve o njima moglo sazeti u tu recenicu.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 11/07/2011 : 20:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

quote:
Originally posted by dsormaz1

Ja pak ne podnosim ove nove epizode regularnog izdanja, rijetko koja mi je OK tako da sam ih prestao čitati. Kupujem jedino Extra izdanje, Klasik, tu i tamo neki specijal. Pogotovo su mi ove epizode koje sad izlaze u Extra izdanju u prosjeku 5 puta bolje od epizoda iz regularne serije.

Svaka ti je zlatna,ovi danasnji crtaci i scenaristi kao da mrze Zagora,vise se izivljavaju u isprobavanjima novih tehnika nego sto crtaju kako treba.Izgleda da je Zagor postao poligon za svakakav trash.
Gledajte samo ovog Chiarolu ili kako se vec zove taj crtac me plasi moguce je da je covek psihic ili nadriumetnik.

Upravo tako. Dobar je za western stripove poput Bella i Bronco, ali kod Zagora mi nikako ne paše.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/07/2011 : 20:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast Ferriju i Donatelliju na njihovom opusu, ali oni će za mene uvijek biti dva osrednja crtača.

Iskreno, da samo oni crtaju Zagora, vjerojatno ga nikad ne bih ni pročitao.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2011 : 21:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Svaka čast Ferriju i Donatelliju na njihovom opusu, ali oni će za mene uvijek biti dva osrednja crtača.

pretpostavljam da imaš sve stripove s njihovim potpisom ili si preskočio prvih 500x epizoda?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/07/2011 : 21:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Bushido ti je čudna biljka po tome pitanju

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/07/2011 : 21:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

pretpostavljam da imaš sve stripove s njihovim potpisom ili si preskočio prvih 500x epizoda?

Pročitao sam dovoljno njihovih stripova da znam kako mi se ne sviđaju. Doduše, mišljenja sam da Ferri ne bi bio toliko loš na nekom drugom žanru, ali jedan pustolovni strip mu ne stoji.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2011 : 22:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pročitao sam dovoljno njihovih stripova da znam kako mi se ne sviđaju. Doduše, mišljenja sam da Ferri ne bi bio toliko loš na nekom drugom žanru, ali jedan pustolovni strip mu ne stoji.

Vidim da je čudna biljka. Izaberi onda stil u kojemu bi Ferri bio dobar.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 11/07/2011 : 22:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Donatelli je meni odličan. Već neko vrijeme me extra Zagor vraća u djetinstvo. Od Put u nepoznato, da budem precizan. Prisjećam se kada su mi te stripove kupovali na kioscima. Na primjer Pećinu čudovišta sam dobio poslije šišanja. Nisam mogao da odolim i prvo sam otišao na šišanje a zatim sam kupio taj strip u extra Zagor izdanju.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/07/2011 : 22:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Horror. Njegov stil je dušu dao za takve stripove, gdje je naglasak na atmosferi, a ne na akciji.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/07/2011 : 22:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Horror. Njegov stil je dušu dao za takve stripove, gdje je naglasak na atmosferi, a ne na akciji.

Bushido daš malo meni tog svog opijuma pa da i ja vidim tako svijet. Ipak za horror prst gore.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/07/2011 : 22:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma Ferri je za Donatellija tata-mata. Donatelli je jedan od najlošijih Zagorovih crtača.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 11/07/2011 : 22:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krunoslav

quote:
Originally posted by globinjo

superčmarko,nećeš ući na barcu,ja ti garantiram
donatelli,bignotti,ferri,nuccio i amen...ovi ostali im ne mogu doći ni blizu...karijola,andrejauči,delausna harmonika...pa to je živi užas...da,zaboravih i laurentija

Ja bih ovdje još dodao: Michele Pepe.

Ova prva četvorica što si ih nabrojao mogu samo sanjati da crtaju kao Andreucci.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 11/07/2011 : 22:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sekta

Donatelli je meni odličan. Već neko vrijeme me extra Zagor vraća u djetinstvo. Od Put u nepoznato, da budem precizan. Prisjećam se kada su mi te stripove kupovali na kioscima. Na primjer Pećinu čudovišta sam dobio poslije šišanja. Nisam mogao da odolim i prvo sam otišao na šišanje a zatim sam kupio taj strip u extra Zagor izdanju.

Izgleda da smo imali slicno detinjstvo sto se tice stripova.I ja sam iste brojeve kupovao u istom periodu obelezili su moje detinjstvo,jos sanjam stare trafike kojih odavno vise nema.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/07/2011 : 22:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bushido daš malo meni tog svog opijuma pa da i ja vidim tako svijet.

Jebga, tebi se to možda čini ludo, ali to je moje mišljenje. Smatram da Ferriju stripovi poput Zagora ne leže.

Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 11/07/2011 : 22:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Izgleda da smo imali slicno detinjstvo sto se tice stripova.I ja sam iste brojeve kupovao u istom periodu obelezili su moje detinjstvo,jos sanjam stare trafike kojih odavno vise nema.

Isto se i meni dešava. Postojala je jedna trafika blizu moje zgrade i uvjek sam išao da visim na izlogu. Čisto da vidim koji je strip došao.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/07/2011 : 23:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti si jos dobar, meni su ispodprosecni. DMonica je doktor nauka za "maestra" Ferrija, npr. Licno mi je Zagor MNOGO citljiviji otkako je deda Ferri otpao mahom samo na naslovne.

Inace, ovo mi je cirkus izjava :

quote:
Jesi li možda vidio Chiarolline crteže? E to je meni uvjerljivo najgori crtač u Zagor staffu. Čim vidiš face likovima odmah znaš tko su negativci.

Srecom pa svaki Ferrijev negativac nema one "urokljive oci" da ga prepoznas sa svetlosne milje.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 12/07/2011 : 03:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
...I ja sam iste brojeve kupovao u istom periodu obelezili su moje detinjstvo,jos sanjam stare trafike kojih odavno vise nema.

Sta?! Nema vise trafika? Trafika su obelezile polovinu moga detinjstva. Ovo je stvarno tuzna vest. Ima ovde u Americi puno news-stand-ova, ali nije to ni blizu onim dobrim starim trafikama kod kuce! Ja sam kao klinac uvek sanjao o tome da radim u Jednoj trafici, ali izgleda da se taj san nece ostvariti.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 12/07/2011 : 03:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attila77

quote:
...I ja sam iste brojeve kupovao u istom periodu obelezili su moje detinjstvo,jos sanjam stare trafike kojih odavno vise nema.

Sta?! Nema vise trafika? Trafika su obelezile polovinu moga detinjstva. Ovo je stvarno tuzna vest. Ima ovde u Americi puno news-stand-ova, ali nije to ni blizu onim dobrim starim trafikama kod kuce! Ja sam kao klinac uvek sanjao o tome da radim u Jednoj trafici, ali izgleda da se taj san nece ostvariti.

Trafika u bivsoj Yugi jos uvijek ima, ne brini Makar sam ih ja vidio na stotine dok sam dole bio (u Bosnoj i Hrvatskoj; predpostavljam da ih ima i u Srbiji) u Maju i Junu.
Mislim da je REJS u ovom slucaju govorio o specificnim trafikama koje su tamo bile a sada vise nisu, ali raznih trafika ima, i te kako

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 12/07/2011 : 05:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Jesi li možda vidio Chiarolline crteže? E to je meni uvjerljivo najgori crtač u Zagor staffu. Čim vidiš face likovima odmah znaš tko su negativci.

Srecom pa svaki Ferrijev negativac nema one "urokljive oci" da ga prepoznas sa svetlosne milje.

Stari, ovo je već vrijeđanje. Ne moraš sa mnom dijeliti isti ukus i stavove oko crtača, ali moje izjave nemoj nazivati cirkusom. Meni ničije izjave nisu cirkusantske. Na kraju krajeva, na što bi sličilo kad bismo svi do posljednjeg preferirali istog crtača?
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 12/07/2011 : 05:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by Attila77

quote:

Trafika u bivsoj Yugi jos uvijek ima, ne brini Makar sam ih ja vidio na stotine dok sam dole bio (u Bosnoj i Hrvatskoj; predpostavljam da ih ima i u Srbiji) u Maju i Junu.
Mislim da je REJS u ovom slucaju govorio o specificnim trafikama koje su tamo bile a sada vise nisu, ali raznih trafika ima, i te kako

Bas tako ima ih jos uvek,ali su u nekom svemirskom fazonu.Ja ne mogu da zaboravim one limene jednostavne trafike,cija sam izloge lizao gledajuci kroz staklo i resetke strip koji nisam stigao da kupim.To su bili najduzi a i najsladji trenutci,dok sam cekao da svane dan mastao sam o stripu koji je bio tamo.Obicno sam novac cvrsto drzao u ruci onako zguzvan i znojav,sve iz straha da ga ne izgubim uz put.Plamenu Lobanju kupio sam kada sam imao 7 godina,secam se tih 200 metara do trafike jurio sam sopstvene noge koje su trcale ispred.Ali isplatilo se strip je bio pravi bum u to vreme.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/07/2011 : 10:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Stari, ovo je već vrijeđanje. Ne moraš sa mnom dijeliti isti ukus i stavove oko crtača, ali moje izjave nemoj nazivati cirkusom. Meni ničije izjave nisu cirkusantske. Na kraju krajeva, na što bi sličilo kad bismo svi do posljednjeg preferirali istog crtača?

Bili bismo u zakrvljenim odnosima. Vjerovatno bismo se svi našli i međusobno poklali.

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000