ja mogu samo reći: šteta što svih 5 s aiwassom nije radio DARKO. frisenda je dobar u 98, ali nije više onaj stari, nema dvojbe. tako da je Perović apsolutno najbolji crtač u MV. no scenarije je tako dobar, s pričama u priči, cak je i jedna kompletna novela e. a. poea tu, vrhunski. da ne govorimo o lovecraftu i da ce svaki ljubitelj americke gotike doci ce na svoje. bas me manfredi iznenadio, kao da... nije on
Mene je to toliko izgnjavilo da sam odustao s brojem... ček da pogledam na polici... 109. Ta petodijelna (ako se dobro sjećam) kao počinje dobro i onda se raspline u ništa. Gomila kao nekih dešavanja, govorancije, akcije, pet brojeva, x paralelnih radnji, ovo ono i onda se sve rasplete u 10 stranica tako da se ništa nije rasplelo. Čitao sam to davno, slabo se sjećam detalja, osim da sam bio razočaran na kraju. Kao i sa tom sagom o Custeru. Ono, detaljno je prikazao bitku, vjerno činjenicama, ali brate, dosadno. Čovjek ima mašte, ali fali mu osjećaj za ritam priče, definitivno. Mislio sam da će mu se sa 128 stranica to poboljšati, da će imati više prostora i da će izbalansirati sve dijelove priče i konačno malo srediti finale svake priče, ali avaj, opet isto.
Inače, da, Perović je tu bio izvrstan, ali meni osobno su Parlov i Frisenda draži. I Milazzo u početku, ali poslije je malo pretjerao.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
ja mogu samo reći: šteta što svih 5 s aiwassom nije radio DARKO. frisenda je dobar u 98, ali nije više onaj stari, nema dvojbe. tako da je Perović apsolutno najbolji crtač u MV. no scenarije je tako dobar, s pričama u priči, cak je i jedna kompletna novela e. a. poea tu, vrhunski. da ne govorimo o lovecraftu i da ce svaki ljubitelj americke gotike doci ce na svoje. bas me manfredi iznenadio, kao da... nije on
Mene je to toliko izgnjavilo da sam odustao s brojem... ček da pogledam na polici... 109. Ta petodijelna (ako se dobro sjećam) kao počinje dobro i onda se raspline u ništa. Gomila kao nekih dešavanja, govorancije, akcije, pet brojeva, x paralelnih radnji, ovo ono i onda se sve rasplete u 10 stranica tako da se ništa nije rasplelo. Čitao sam to davno, slabo se sjećam detalja, osim da sam bio razočaran na kraju. Kao i sa tom sagom o Custeru. Ono, detaljno je prikazao bitku, vjerno činjenicama, ali brate, dosadno. Čovjek ima mašte, ali fali mu osjećaj za ritam priče, definitivno. Mislio sam da će mu se sa 128 stranica to poboljšati, da će imati više prostora i da će izbalansirati sve dijelove priče i konačno malo srediti finale svake priče, ali avaj, opet isto.
Inače, da, Perović je tu bio izvrstan, ali meni osobno su Parlov i Frisenda draži. I Milazzo u početku, ali poslije je malo pretjerao.
svaka podradnja je predivna. misterij otoka roanokea. živi mrtvaci i lovecraftov pakao. william wilson e. a. poea, izvrsna novela. treba tu biti malo jače potkovan u klasičnoj američkoj književnosti i tome gotičkom svijetu providencea, salema i cijelog rhode islanda bi se sve sagledalo koliko je dobro i mocno. nije za svakoga.
frisenda jest apsolutni prvak, ali u hoganovoj nemani i oko nje. poslije ne. milazzo je katastrofa u zadnjima. parlov standardno vrlo dobar, no nije mi nikad bio vrhunski, za razliku od darka. no to je vec pitanje osobna ukusa, nema se tu sto raspravljati. sve su to odlicni crtaci, jedino sto milazzo sebi dopusta onakvu sramotu od fušeraja.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Norma Snow ponovno je na pozornici… Poe i Magični Vjetar spojit će u New Yorku ugodno i korisno, a usput naići na zanimljive likove iz Nedove prošlosti. Aveti prošlost i neminovna budućnost opet će se susresti, a na vidjelo će izaći stare sumnje i rane. Uronite u misterije starog New Yorka!
ja mogu samo reći: šteta što svih 5 s aiwassom nije radio DARKO. frisenda je dobar u 98, ali nije više onaj stari, nema dvojbe. tako da je Perović apsolutno najbolji crtač u MV. no scenarije je tako dobar, s pričama u priči, cak je i jedna kompletna novela e. a. poea tu, vrhunski.
Govoriš o novim pričama koje tek dolaze od Libellusa? Od 33 pa nadalje? Jedva čekam taj LittleBig Horn; osobno su mi draži indijanski ratovi od Hogana, nekako me umorio. Nakon toga dolazi Aiwass? I meni se Perović najviše sviđa od svih... Parlova ne volim baš, neke znaju biti dobre, a neke radi kao da stvarno nema volje. Barbati&Ramella su skoro uvijek isti, varijacije su jedino kad kombiniraju.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Drago mi je pošto planiram da uzmem i njih, za sada sam prikupio sistem comiks 1-15, te ostale neuspešne izdavače. Imali još nekih dodataka sem vesti koje idu na jednu stranicu ?
Drago mi je pošto planiram da uzmem i njih, za sada sam prikupio sistem comiks 1-15, te ostale neuspešne izdavače. Imali još nekih dodataka sem vesti koje idu na jednu stranicu ?
nema nikakvih dodataka osim toga , sta ce ti vise treba stripove citati , a ne se umoriti na dodacima
sve to sto citas do broja 18 je nista naspram onoga sto ces citati od broja 19 pa na dalje...tek tada pocinje onaj pravi magicni
U potpunosti se slažem sa tobom. Mada mnogi kažu da "pad" sledi negde posle 40tog broja. Ja ne bih to rekao. Možda sam suviše subjektivan, ali Magični je jednostavno fenomenalan
sve to sto citas do broja 18 je nista naspram onoga sto ces citati od broja 19 pa na dalje...tek tada pocinje onaj pravi magicni
To me raduje,istina pročitao sam ranije 19,20,21 i 22 i to jesu zaista odlične priče.
On što me je privuklo jeste kontinuitet, politika i afere u stripu. Iskreno više mi odgovara da ovako upoznajem DIVLJI ZAPAD, nego preko PDSZ i Kena Parkera.