Author |
Topic |
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 11/07/2011 : 11:04:20
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Ja pak ne podnosim ove nove epizode regularnog izdanja, rijetko koja mi je OK tako da sam ih prestao čitati. Kupujem jedino Extra izdanje, Klasik, tu i tamo neki specijal. Pogotovo su mi ove epizode koje sad izlaze u Extra izdanju u prosjeku 5 puta bolje od epizoda iz regularne serije.
Svaka ti je zlatna,ovi danasnji crtaci i scenaristi kao da mrze Zagora,vise se izivljavaju u isprobavanjima novih tehnika nego sto crtaju kako treba.Izgleda da je Zagor postao poligon za svakakav trash. Gledajte samo ovog Chiarolu ili kako se vec zove taj crtac me plasi moguce je da je covek psihic ili nadriumetnik. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 11/07/2011 : 14:09:32
|
Srami se SUpermarče, ostavi se Zagora i uvati se Mikija,. Da je izbacit sve epizode koje nisu crtali Ferri, Donatelli i Toricelli ZAgor bi bija zamalo pa savršen strip, od prve do zadnje. Ovo sve ostalo je krpanje rupa. Još mi može proć Pesce aj. Ovo drugo nije Zagor. SUPERMARČE! |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
Krunoslav
Starting Member
56 Posts
Member since 31/05/2010 |
Posted - 11/07/2011 : 14:23:26
|
quote: Originally posted by globinjo
superčmarko,nećeš ući na barcu,ja ti garantiram donatelli,bignotti,ferri,nuccio i amen...ovi ostali im ne mogu doći ni blizu...karijola,andrejauči,delausna harmonika...pa to je živi užas...da,zaboravih i laurentija
Ja bih ovdje još dodao: Michele Pepe. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 11/07/2011 : 20:28:16
|
quote: Originally posted by REJS
quote: Originally posted by dsormaz1
Ja pak ne podnosim ove nove epizode regularnog izdanja, rijetko koja mi je OK tako da sam ih prestao čitati. Kupujem jedino Extra izdanje, Klasik, tu i tamo neki specijal. Pogotovo su mi ove epizode koje sad izlaze u Extra izdanju u prosjeku 5 puta bolje od epizoda iz regularne serije.
Svaka ti je zlatna,ovi danasnji crtaci i scenaristi kao da mrze Zagora,vise se izivljavaju u isprobavanjima novih tehnika nego sto crtaju kako treba.Izgleda da je Zagor postao poligon za svakakav trash. Gledajte samo ovog Chiarolu ili kako se vec zove taj crtac me plasi moguce je da je covek psihic ili nadriumetnik.
Upravo tako. Dobar je za western stripove poput Bella i Bronco, ali kod Zagora mi nikako ne paše. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12921 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 11/07/2011 : 20:44:39
|
Svaka čast Ferriju i Donatelliju na njihovom opusu, ali oni će za mene uvijek biti dva osrednja crtača.
Iskreno, da samo oni crtaju Zagora, vjerojatno ga nikad ne bih ni pročitao. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 11/07/2011 : 21:14:16
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Svaka čast Ferriju i Donatelliju na njihovom opusu, ali oni će za mene uvijek biti dva osrednja crtača.
Iskreno, da samo oni crtaju Zagora, vjerojatno ga nikad ne bih ni pročitao.
pretpostavljam da imaš sve stripove s njihovim potpisom ili si preskočio prvih 500x epizoda? |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12921 Posts
Posted - 11/07/2011 : 21:18:52
|
quote: Originally posted by bjelolasica
pretpostavljam da imaš sve stripove s njihovim potpisom ili si preskočio prvih 500x epizoda?
Pročitao sam dovoljno njihovih stripova da znam kako mi se ne sviđaju. Doduše, mišljenja sam da Ferri ne bi bio toliko loš na nekom drugom žanru, ali jedan pustolovni strip mu ne stoji. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 11/07/2011 : 22:06:58
|
pretpostavljam da imaš sve stripove s njihovim potpisom ili si preskočio prvih 500x epizoda?
Pročitao sam dovoljno njihovih stripova da znam kako mi se ne sviđaju. Doduše, mišljenja sam da Ferri ne bi bio toliko loš na nekom drugom žanru, ali jedan pustolovni strip mu ne stoji.
Vidim da je čudna biljka. Izaberi onda stil u kojemu bi Ferri bio dobar. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Sekta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
768 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 11/07/2011 : 22:14:44
|
Donatelli je meni odličan. Već neko vrijeme me extra Zagor vraća u djetinstvo. Od Put u nepoznato, da budem precizan. Prisjećam se kada su mi te stripove kupovali na kioscima. Na primjer Pećinu čudovišta sam dobio poslije šišanja. Nisam mogao da odolim i prvo sam otišao na šišanje a zatim sam kupio taj strip u extra Zagor izdanju. |
???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ??? |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12921 Posts
Posted - 11/07/2011 : 22:15:10
|
Vidim da je čudna biljka. Izaberi onda stil u kojemu bi Ferri bio dobar.
Horror. Njegov stil je dušu dao za takve stripove, gdje je naglasak na atmosferi, a ne na akciji. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 11/07/2011 : 22:28:00
|
Vidim da je čudna biljka. Izaberi onda stil u kojemu bi Ferri bio dobar.
Horror. Njegov stil je dušu dao za takve stripove, gdje je naglasak na atmosferi, a ne na akciji.
Bushido daš malo meni tog svog opijuma pa da i ja vidim tako svijet. Ipak za horror prst gore. |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 11/07/2011 : 22:34:16
|
Ma Ferri je za Donatellija tata-mata. Donatelli je jedan od najlošijih Zagorovih crtača. |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 11/07/2011 : 22:35:56
|
quote: Originally posted by Krunoslav
quote: Originally posted by globinjo
superčmarko,nećeš ući na barcu,ja ti garantiram donatelli,bignotti,ferri,nuccio i amen...ovi ostali im ne mogu doći ni blizu...karijola,andrejauči,delausna harmonika...pa to je živi užas...da,zaboravih i laurentija
Ja bih ovdje još dodao: Michele Pepe.
Ova prva četvorica što si ih nabrojao mogu samo sanjati da crtaju kao Andreucci. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 11/07/2011 : 22:39:58
|
quote: Originally posted by Sekta
Donatelli je meni odličan. Već neko vrijeme me extra Zagor vraća u djetinstvo. Od Put u nepoznato, da budem precizan. Prisjećam se kada su mi te stripove kupovali na kioscima. Na primjer Pećinu čudovišta sam dobio poslije šišanja. Nisam mogao da odolim i prvo sam otišao na šišanje a zatim sam kupio taj strip u extra Zagor izdanju.
Izgleda da smo imali slicno detinjstvo sto se tice stripova.I ja sam iste brojeve kupovao u istom periodu obelezili su moje detinjstvo,jos sanjam stare trafike kojih odavno vise nema. |
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12921 Posts
Posted - 11/07/2011 : 22:49:47
|
Bushido daš malo meni tog svog opijuma pa da i ja vidim tako svijet.
Jebga, tebi se to možda čini ludo, ali to je moje mišljenje. Smatram da Ferriju stripovi poput Zagora ne leže. |
|
|
Sekta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
768 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 11/07/2011 : 22:52:58
|
quote: Originally posted by REJS Izgleda da smo imali slicno detinjstvo sto se tice stripova.I ja sam iste brojeve kupovao u istom periodu obelezili su moje detinjstvo,jos sanjam stare trafike kojih odavno vise nema.
Isto se i meni dešava. Postojala je jedna trafika blizu moje zgrade i uvjek sam išao da visim na izlogu. Čisto da vidim koji je strip došao. |
???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ??? |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/07/2011 : 23:10:37
|
Ti si jos dobar, meni su ispodprosecni. DMonica je doktor nauka za "maestra" Ferrija, npr. Licno mi je Zagor MNOGO citljiviji otkako je deda Ferri otpao mahom samo na naslovne.
Inace, ovo mi je cirkus izjava :
quote: Jesi li možda vidio Chiarolline crteže? E to je meni uvjerljivo najgori crtač u Zagor staffu. Čim vidiš face likovima odmah znaš tko su negativci.
Srecom pa svaki Ferrijev negativac nema one "urokljive oci" da ga prepoznas sa svetlosne milje. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 12/07/2011 : 03:14:42
|
quote: Originally posted by REJS ...I ja sam iste brojeve kupovao u istom periodu obelezili su moje detinjstvo,jos sanjam stare trafike kojih odavno vise nema.
Sta?! Nema vise trafika? Trafika su obelezile polovinu moga detinjstva. Ovo je stvarno tuzna vest. Ima ovde u Americi puno news-stand-ova, ali nije to ni blizu onim dobrim starim trafikama kod kuce! Ja sam kao klinac uvek sanjao o tome da radim u Jednoj trafici, ali izgleda da se taj san nece ostvariti. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 12/07/2011 : 03:44:10
|
quote: Originally posted by Attila77
quote: Originally posted by REJS ...I ja sam iste brojeve kupovao u istom periodu obelezili su moje detinjstvo,jos sanjam stare trafike kojih odavno vise nema.
Sta?! Nema vise trafika? Trafika su obelezile polovinu moga detinjstva. Ovo je stvarno tuzna vest. Ima ovde u Americi puno news-stand-ova, ali nije to ni blizu onim dobrim starim trafikama kod kuce! Ja sam kao klinac uvek sanjao o tome da radim u Jednoj trafici, ali izgleda da se taj san nece ostvariti.
Trafika u bivsoj Yugi jos uvijek ima, ne brini Makar sam ih ja vidio na stotine dok sam dole bio (u Bosnoj i Hrvatskoj; predpostavljam da ih ima i u Srbiji) u Maju i Junu. Mislim da je REJS u ovom slucaju govorio o specificnim trafikama koje su tamo bile a sada vise nisu, ali raznih trafika ima, i te kako
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 12/07/2011 : 05:18:21
|
quote: Originally posted by Mairosu Inace, ovo mi je cirkus izjava :
quote: Jesi li možda vidio Chiarolline crteže? E to je meni uvjerljivo najgori crtač u Zagor staffu. Čim vidiš face likovima odmah znaš tko su negativci.
Srecom pa svaki Ferrijev negativac nema one "urokljive oci" da ga prepoznas sa svetlosne milje.
Stari, ovo je već vrijeđanje. Ne moraš sa mnom dijeliti isti ukus i stavove oko crtača, ali moje izjave nemoj nazivati cirkusom. Meni ničije izjave nisu cirkusantske. Na kraju krajeva, na što bi sličilo kad bismo svi do posljednjeg preferirali istog crtača? |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 12/07/2011 : 05:54:19
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Attila77
Sta?! Nema vise trafika? Trafika su obelezile polovinu moga detinjstva. Ovo je stvarno tuzna vest. Ima ovde u Americi puno news-stand-ova, ali nije to ni blizu onim dobrim starim trafikama kod kuce! Ja sam kao klinac uvek sanjao o tome da radim u Jednoj trafici, ali izgleda da se taj san nece ostvariti.
Trafika u bivsoj Yugi jos uvijek ima, ne brini Makar sam ih ja vidio na stotine dok sam dole bio (u Bosnoj i Hrvatskoj; predpostavljam da ih ima i u Srbiji) u Maju i Junu. Mislim da je REJS u ovom slucaju govorio o specificnim trafikama koje su tamo bile a sada vise nisu, ali raznih trafika ima, i te kako
Bas tako ima ih jos uvek,ali su u nekom svemirskom fazonu.Ja ne mogu da zaboravim one limene jednostavne trafike,cija sam izloge lizao gledajuci kroz staklo i resetke strip koji nisam stigao da kupim.To su bili najduzi a i najsladji trenutci,dok sam cekao da svane dan mastao sam o stripu koji je bio tamo.Obicno sam novac cvrsto drzao u ruci onako zguzvan i znojav,sve iz straha da ga ne izgubim uz put.Plamenu Lobanju kupio sam kada sam imao 7 godina,secam se tih 200 metara do trafike jurio sam sopstvene noge koje su trcale ispred.Ali isplatilo se strip je bio pravi bum u to vreme. |
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 12/07/2011 : 10:55:37
|
quote: Originally posted by wolf
quote: Originally posted by Mairosu Inace, ovo mi je cirkus izjava :
Srecom pa svaki Ferrijev negativac nema one "urokljive oci" da ga prepoznas sa svetlosne milje.
Stari, ovo je već vrijeđanje. Ne moraš sa mnom dijeliti isti ukus i stavove oko crtača, ali moje izjave nemoj nazivati cirkusom. Meni ničije izjave nisu cirkusantske. Na kraju krajeva, na što bi sličilo kad bismo svi do posljednjeg preferirali istog crtača?
Bili bismo u zakrvljenim odnosima. Vjerovatno bismo se svi našli i međusobno poklali. |
|
|
Topic |
|