ZAGOR! Zagor zauzima svih 5 mista, Zagor je veći od života i triba mu dignit spomenik u Zagrebu umisto Jelačiću. Ja ne volin nijedan drugi strip, nikad u životu nisam ima potribe čitat ništa drugo jer ionako nema ničega drugoga šta je bolje od Zagora. Mislin, nije ni da sam ikad pročita išta drugo, al ionako pretpostavljan da je manje kvalitetno od Zagora. Normalno, onih epizoda koje crta Ferri, sve ostalo nevalja kurca..
Mislin, pogledajte druge bonelli serijale: Tex se stalno vrti na istome, Dylan tamani nekakva nerealna čudovišta, Nathan je depresivac, Martin već 50 godina traži nekakvu glupu Atlantidu, Ken Parker prodaje jeftine filozofske gluposti, Dampyr vrijeđa moj moral i zdravokršćanski duh, Mister No je pijančina...
Mislin da nema smisla dalje nabrajat. Zagor ih sve pomete u roku od 2 sekunde.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
ZAGOR! Zagor zauzima svih 5 mista, Zagor je veći od života i triba mu dignit spomenik u Zagrebu umisto Jelačiću. Ja ne volin nijedan drugi strip, nikad u životu nisam ima potribe čitat ništa drugo jer ionako nema ničega drugoga šta je bolje od Zagora. Mislin, nije ni da sam ikad pročita išta drugo, al ionako pretpostavljan da je manje kvalitetno od Zagora. Normalno, onih epizoda koje crta Ferri, sve ostalo nevalja kurca..
Mislin, pogledajte druge bonelli serijale: Tex se stalno vrti na istome, Dylan tamani nekakva nerealna čudovišta, Nathan je depresivac, Martin već 50 godina traži nekakvu glupu Atlantidu, Ken Parker prodaje jeftine filozofske gluposti, Dampyr vrijeđa moj moral i zdravokršćanski duh, Mister No je pijančina...
Mislin da nema smisla dalje nabrajat. Zagor ih sve pomete u roku od 2 sekunde.
Pka, LEGENDO! Znam da je ovo čisti sarkazam i zato si legenda!
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Je li mora biti serijal koji se jos izdaje ili moze biti zaokruzeni ili mini-serijal?
Ajd' ovako nekako :
1. Karavan 2. Teks 3. Mister No (mahom prvih 100-150 epizoda) 4. Magicni Vetar 5. Zagor
Zagor ponajvise zbog starijih epizoda gde je bilo valjanih, kao i No. Vetar i Karavan verujem da ne treba objasnjavati.
Od Bonelija nisam jos citao (a voleo bih) Natana, verujem da bi on dosao na ovu listu, ako je takav kao sto cujem. Takodje i Greystorma, ali ima jos vremena za to. :)
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb.
Moj glas ide -u. Zaboravio si napomenuti da je Blek nepobjediv čak i da ga drogiraš i upucaš još bi te stigao srediti, a Markec skakuta po šumi izigravajući grizzly Adamsa.
Nisam znao da ti je Ken omiljeni serijal, mislio sam da je to Zagor.
Svima je Zagor na prvome mistu, neki su to samo zaboravili napisat