Mozda najbolji Zagor. Klasik ne uzimam, a ovde mi se posebice svidja sto nema one glupe pricice sa kojekavim svercerima/krijumcarima/trgovcima oruzijem.
jeeeeeeeeeeee,kakav ocean, to je KAPETAN ZMIJA i ništa drugo...priča meni uz ZIMSKI ZMIJU I DIVOVE top 3 Zagora svih vremena...naslovnice jedna lijepša od druge,Ferri u najboljim godinama...šta drugo reći....FANTAZIJA,baš zgog takvih epizoda Zagor je i dan danas u našim srcima...jeb..eš cijenu i dupliranja...TAJ OCEAN JE ZAGOROV BISER!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Možda mala šteta za naslovnu, jer ja bih ipak radije video onu sa Kapetanom Zmijom....no, i ova je odlična. Po meni jedna u top 7 ili 8 priča starog dobrog Zagora....
Jel ja dobro vidim cijenu 39,90?? Ako je istina, ne kupujem... Imam u LEX izdanju, perfektno očuvano... Jedino da imam love na bacanje, ali nemam, jbg...
Nakon koliko dana (mjeseci, godina) izađe i tvrdokorični Klasik? Mislim, koliko nakon mekokoričnog... Jer 400 strana meke korice, jednom pročitaš i ako ti se ne raspadne, sretan si, spremiš ga na policu, ormar i više nikad ga ne čitaš
Jel ja dobro vidim cijenu 39,90?? Ako je istina, ne kupujem... Imam u LEX izdanju, perfektno očuvano... Jedino da imam love na bacanje, ali nemam, jbg...
Da, vidio sam ga danas u SNK... Legendarna epizoda na skoro 400 stranica!
Tačnije 389 strana, ali onaj nastavak koji je crtao Donatelli pod nazivom "Puerto Juarez" ima 71 stranu, pa ako su i to stavili onda ukupno ima 460 strana, ako nisu biće zanimljivo kako će izgledati sledeći Klsik, da li će ići ta priča zajedno sa colorom "Moj prijatelj Đim gitara", ili će to Berni preskočiti (pošto je imao to u specijalu, doduše i sve ostalo ima i Extra), ili će ići sa pričom "Zaverenici"
EDIT. Sad videh na SNK da piše 388 strana, znači ide bez ove dodatne priče
Edited by - Bruce Springsteen on 10/08/2011 08:39:44
Čemu čuđenje?Ima 4 stripa unutra.
Ima pravo čovjek da se čudi. Zato što ima četiri stripa(koji su već ionako svi bar deset puta pročitali),i koji isti ti kupuju samo da bi ga ,eto,imali u kolekciji na zidu-bespotrebno,ali nema pomoći...baš zato bi cijena mogla biti npr.29,99(HC 49,99) u krajnjoj granici(nemam pojma koliki su troškovi izdavanja takvog stripa ,pa ako griješim jbg.)