forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIBLIOTEKA ZAGOR - Knjige 13-16 uskoro!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 15/07/2011 : 23:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ako je za Dylana šmirgl, za Texa je wc...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21829 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/07/2011 : 00:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by D.J.

Ovdje ti je svaka rijec zlatna! KP je jedini Bonelli koji po prosjeku kvaliteta prica zasluzuje HC luksuzno izdanje. Ostali zasluzuju poneku pricu u HC luksuznom izdanju, ali svaku... nema sanse.

Po meni Kenove epizode koje po kvaliteti zasluzuju HC izdanje mogu se prebrojati na prstima jedne ruke. Valjda je sve stvar ukusa.
Meni su jedino Zagor i Dylan vrijedni HC izdanja, sve ostalo samo u SC.
Mr.Noa VCKI uzimam samo jer je u ovoj opremi. Da je HC, sigurno bih preskocio, zbog cijene. Jedino od MM imam ponesto HC LL izdanja, prvenstveno one prve epizode. Jos se uvijek nadam da cemo jednog dana dobiti Kena, Magicnog i Nathana u SC, npr. od Darkwooda.

U pravu si za ukuse - po mom ukusu, recimo, jedino je Ken Parker dostojan HC i apsolutno niko više.Dalje, po mom ukusu, ne postoji osrednja epizoda KP.Sve su odlične, od obično odličnih do maestralnih.
Što se tiče Zagora i Dilan Doga, to su dva junaka koja sam najviše zamrzeo od SBE produkcije poslednjih par godina, i jedina dva koja sam prestao da kupujem od VČ (čak i glupavog Dampira uzimam).
U stvari DD ima i nekih odličnih epizoda, ali većina su kretenski stupidne (po mom ukusu, napominjem), tako da mi je draži i Zagor od DD.
A opet Tex,Mister No,Marti Misterija,BB pa da ne kažem tek Julija,Karavan,Magični vetar ili PSDZ mogu da me baš opuste i zabave.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/07/2011 : 11:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Kako je taj tex dosadan, čudo jedno i gotovo. Od tri pokušaja čitanja texa doslovno sam zaspao sva tri puta.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/07/2011 : 13:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
meni jedini dosadan strip je Dylan Dog, to nikako nemrem čitat, i Ratman, sve ostalo se da pročitat

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 16/07/2011 : 13:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Dilan Dog je nazalost veoma nisko pao,mislim da mu je sledeci korak veoma neizvestan,ako nastavi sa ovakvim stupidnim pricama docekace sudbinu Mister Noa,kupujem ga samo zbog stare slave i iz solidarnosti ali price su dno.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/07/2011 : 14:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ja se samo pitam kako se ovaj topic pretvori u diskusiju o Texu, Dylanu...?
:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/07/2011 : 17:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Kako je taj tex dosadan, čudo jedno i gotovo. Od tri pokušaja čitanja texa doslovno sam zaspao sva tri puta.

Možda si pogodija krive epizode

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/07/2011 : 17:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Meni je začudno kako su mi neke epizode Texa izvrsne a kod nekih umrem od dosade. Zavisi kakva je tema i tko piše.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/07/2011 : 17:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Meni je začudno kako su mi neke epizode Texa izvrsne a kod nekih umrem od dosade. Zavisi kakva je tema i tko piše.

Pa al svaki strip nije takav, a ne samo Tex?

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/07/2011 : 17:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Recimo kod Zagora mi je malo drukčije. Strip uvijek odiše nekakvom dinamikom, a kod Texa mi je to nekako pola-pola. Dylan mi nikada nije dosadan. Ima loših epizoda ali nijedna mi nije bila dosadna. Ali imaš pravo, kod savkog je stripa tako...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Ciko Strašni
New Member

Argentina
144 Posts

Member since 01/05/2011

Posted - 17/07/2011 : 19:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ciko Strašni a Private Message  Reply with Quote
Meni jedino Dylan i Brad Baron nisu zanimljivi,sve ostalo je OK (Zagor,Mister No,Tex,Marti Misterija,Ken Parker,Magični,Mali rendžer). Od Boneli serijala ne čitam Bleka i Komandant Marka,previše su naivni...Gea i Julija,uz Lilit su pravo osveženje!

Najkracim putem do pobede po svaku cenu!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/07/2011 : 14:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:
Originally posted by Tonka24

Možda si pogodija krive epizode

Može biti ali opet ne volim tako "preobične" stripove. Tip u kaubojskom šeširu uvijek fura iste stvari. Ne znam kako da ti opišem...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/07/2011 : 14:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Razumin te šta oš kazat. Isto tako ja ne volin "preobične" knjige o nekim životnim situacijama, ovo ono... Oću uvik nešto nerealno

Go to Top of Page

Boris
New Member

Slovakia
193 Posts

Member since 04/12/2001

Posted - 29/07/2011 : 11:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Boris a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima,

Pitanja za onog ko je postavio topik.
Zar ne bi mogle da se stave sve informacije u vezi ovog izdanja na početnu stranu, odmah ispod slike ?

Ja ne živim u Zagrebu (Hrvatskoj) i nemam mogućnosti da uzmem izdanje u ruke (pošto je več davno izašlo) i prelistam da vidim sve što me zanima. Ovako ako hoću da se odlučim za ovo izdanje moram da čitam 22 strane ovog (ili nekog drugog) topika da bi saznao:
- jel HC ili SC,
- cena,
- šta ima unutra (kakve su naslovnice, kolor ili crno-belo, ...),
- itď

Kakva je poenta najaviti izdanje samo postavljanjem slike ?

Sorry za spam, ali smara me da čitam 22 strane a ne znam ništa samo vidim sliku.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/07/2011 : 12:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
sve to ti piše na prvoj stranici. da si je pokušao pročitat uzelo bi ti manje vremena nego pisanje ovog posta. a ako pročitaš/pogledaš sljedeće dvije stranice imaš i par slika kako to izgleda

- HC
- 150 kn
- naslovnice orginalni Ferrijevi crteži u c/b
- crtež iz orginalnih izdanja
- korice mat ili sjajne, po izboru

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/07/2011 : 21:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Samo otisak,majka svih stripova.Dzaba korice,dizajn ako je otisak zamrljan ili isprekidan.Ali uzalud vecina ovde gleda kako im stripovi stoje na policama nego kakvi su unutra.Ocigledno nisu nikada drzali Italijanske originale ili su bili slepi da vide kakva je perfekcija od otiska u italijanskim stripovima.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 31/07/2011 : 09:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Majka svih stripova je dobar scenarij, a otac svih stripova je dobar crtež.
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/08/2011 : 08:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Boris

Pozdrav svima,

Pitanja za onog ko je postavio topik.
Zar ne bi mogle da se stave sve informacije u vezi ovog izdanja na početnu stranu, odmah ispod slike ?

Ja ne živim u Zagrebu (Hrvatskoj) i nemam mogućnosti da uzmem izdanje u ruke (pošto je več davno izašlo) i prelistam da vidim sve što me zanima. Ovako ako hoću da se odlučim za ovo izdanje moram da čitam 22 strane ovog (ili nekog drugog) topika da bi saznao:
- jel HC ili SC,
- cena,
- šta ima unutra (kakve su naslovnice, kolor ili crno-belo, ...),
- itď

Kakva je poenta najaviti izdanje samo postavljanjem slike ?

Sorry za spam, ali smara me da čitam 22 strane a ne znam ništa samo vidim sliku.

http://www.babilon-strip.com/index.php?option=com_content&view=article&id=258:biblioteka-zagor-01&catid=37:zadnje-novosti&Itemid=67

Pozdrav iz Babilona!

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 22/08/2011 : 13:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
zna li se ritam ,svako koliko ide knjiga?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/08/2011 : 13:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
nadamo se tromjesecnom ritmu.
Cekamo septembar, pa da vidimo da li ce zaista biti tako.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/08/2011 : 14:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

ne, kao sto je split85 potvrdio i detaljno opisao raspored, ovo je trajan oziljak.
zguzvano, dakle 5-6 cm presavijena papira, nema tu lijeka.
nekoliko knjiga koje mi je Columbo pokazao imaju to sve odreda.

Eh, sad sam i ja primijetio da je moj primjerak takav! NE izgleda uopće lijepo. Da se sad zafrkavam pa da ga vraćam u SnaKvadat?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2876 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/08/2011 : 21:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Nemoj. Pregledao sam ih oko 20 i svi su takvi..

Taylor.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/08/2011 : 21:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

nadamo se tromjesecnom ritmu.
Cekamo septembar, pa da vidimo da li ce zaista biti tako.

kraj rujna...prijevod je pri kraju...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7985 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/08/2011 : 21:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
sc zagor od prvog broja!
to sam cekao a kur sam dobio i zato ne kupujem v.c a ni ludens hc izdanje.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/08/2011 : 21:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

sc zagor od prvog broja!
to sam cekao a kur sam dobio i zato ne kupujem v.c a ni ludens hc izdanje.

a i da izađe,bi li ga dočekao do kraja...bi li ga nadživio...teško...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000