forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD: KONAN, knjiga 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/07/2011 : 05:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
možda
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 16/07/2011 : 19:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
5938 Posts

Member since 26/11/2001
Posted - 08/07/2011 : 22:10:13
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by BiDi

quote:
Originally posted by rommel
ali znam sigurno da ce knjige doci i do sandija - i trebalo bi i tamo vaziti promotivna cijena

Kod Sandija je Konan več neko vreme, ali nije promotivna cijena. Daleko od toga... promotivna x2

da tako sam i ja čuo nažalost

E, pa kad sve znaš, daj mi molim te razjasni, kako da ja prodajem Konana po promotivnoj cijeni 18 eura!?

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 16/07/2011 : 21:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ha po istoj logici kao i mi...
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 17/07/2011 : 11:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Po istoj logici kao i vi???
Sada pišeš u ime više vas?
Ok!
Pa mi razjasni vašu logiku.

Na Darkwoodovoj fakturi-otpremnici br. 1008/11 koju sam primio, cijena za Konana je 16,80 eura.
Porez na knjige u Sloveniji je 8,5% = 18,228 eur/kom.
Platiti moram i troškove prevoznika (špeditera) iz Beograda (prijevod si napravi sam):
- Prevoz vštet v carinsko osnovo tretje države
- Prevoz EU
- Bančna garancija
- Skladiščenje
- Uvozno carinsko zastopanje
- Carinski pregled
- Komplet EUL
- Telefon, fax, tiskovine, kopije
Kod plačanja računa moram platiti još proviziju mojoj i Darkwoodovoj banci, troškove trgovine i ostalog za danas ostavimo.

Sad mi objasni tvoju (vašu) logiku, kako da ja prodajem Konana po promotivnoj cijeni 18 eura, kad je moja nabavna cijena sa porezom - bez troškova, veča od promotivne cijene!?
I kad več pominješ vašu logiku i da možemo usporediti, kako vam uspije Konana prodavati u Hrvatskoj po cijeni 18 eura?
U Hrvatskoj imate tako nizke troškove, da jih možete platiti sa 6,66% (1,20 eura/kom.) profita u cijeni?
I još i trgovci zarade!?
Svaka čast!
Nadam se, da kupci to cijene!!!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/07/2011 : 14:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
da...cijene... i tu leži dio odgovora...kariku koja nedostaje moraš pokušati sam za sebe pronaći...
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 17/07/2011 : 15:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje, nego mutiš vodu.
Ti tvrdiš, da bi ja trebao prodavati Konana po promotivnoj cijeni 18 eura.
Ti nagovaraš kupce iz Slovenije, da se spuste do Rijeke i da ga kupe tamo, jer ga ti (vi) po nekoj logici prodajete jeftinije.
Zato te još jednom pitam:
- Na koji način, za kojeg znaš ti, bi mogao ja prodavati Konana po 18 eura?
- Po kojoj tvojoj (vašoj) logici (načinu) se može Konan prodavati u Hrvatskoj po 18 eura?

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/07/2011 : 15:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

Nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje, nego mutiš vodu.
Ti tvrdiš, da bi ja trebao prodavati Konana po promotivnoj cijeni 18 eura.
Ti nagovaraš kupce iz Slovenije, da se spuste do Rijeke i da ga kupe tamo, jer ga ti (vi) po nekoj logici prodajete jeftinije.
Zato te još jednom pitam:
- Na koji način, za kojeg znaš ti, bi mogao ja prodavati Konana po 18 eura?
- Po kojoj tvojoj (vašoj) logici (načinu) se može Konan prodavati u Hrvatskoj po 18 eura?

ja ne nagovaram nikoga apsolutno niti imam veze s prodajom - ali vjerujem da će ovdašnje striparnice imati promotivnu cijenu...a kako one uspiju ako uspiju pitaj njih....da sam javno rekao što vjerujem (a i ti to jako dobro znaš) da će mnogi kupovinu ipak obaviti preko granice a ne kod tebe...i to isključivo u striparnicama! I ni jednom jedino riječju nisam nagovarao nikoga ni na šta! dapače, rekao sam da ne srljaju i da knjigu nabavljaju po striparnicama...jer to je ono što želimo...

Edited by - rommel on 17/07/2011 15:49:54
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 17/07/2011 : 16:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
A tako to ide!?
Do pre par dana si znao sve, sada ne znaš ništa više?
Pre par dana si postao, da Konani dolaze u Hrvatsku krajem mjeseca i promotivna cijena če vrijediti mjesec dana od dana dolaska, a sada najednom to ne tvrdiš više, nego samo vjeruješ u to!?
Najednom moja pitanja svaljuješ na striparnice: "...a kako one uspiju ako uspiju pitaj njih...".
Pa eto, pitao sam vlasnika Strip.art.nice Buch - sam sebe i tvrdim, da je u Sloveniji nemoguče prodavati taj strip po 18 eura, a ti tvrdiš, da bi ga trebao.
Dobro, sačekaču da vidim, da li če se Konan stvarno prodavati u Hrvatskoj po 18 eura, pa ču pitati striparnice, kako njima to uspijeva, a meni ne.
Kako nemaš veze sa prodajom, kad na jedano moje prijašnje pitanje "E, pa kad sve znaš, daj mi molim te razjasni, kako da ja prodajem Konana po promotivnoj cijeni 18 eura!?" odgovaraš: "ha po istoj logici kao i mi..."?
Dakle, ako nisi trgovac, zašto se onda petljaš u stvari, o kojima nemaš pojma?
Inače pozdravljam ideju, da se taj strip prodaje isključivo u striparnicama, a ne bez računa iz skladišta, iz gepeka ili po raznim kvazi sajmovima.
Stalno pišeš u množini "... jer to je ono što želimo ...", u ime koga ti to pišeš, tko ste to vi?

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/07/2011 : 18:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

A tako to ide!?
Do pre par dana si znao sve, sada ne znaš ništa više?
Pre par dana si postao, da Konani dolaze u Hrvatsku krajem mjeseca i promotivna cijena če vrijediti mjesec dana od dana dolaska, a sada najednom to ne tvrdiš više, nego samo vjeruješ u to!?
Najednom moja pitanja svaljuješ na striparnice: "...a kako one uspiju ako uspiju pitaj njih...".
Pa eto, pitao sam vlasnika Strip.art.nice Buch - sam sebe i tvrdim, da je u Sloveniji nemoguče prodavati taj strip po 18 eura, a ti tvrdiš, da bi ga trebao.
Dobro, sačekaču da vidim, da li če se Konan stvarno prodavati u Hrvatskoj po 18 eura, pa ču pitati striparnice, kako njima to uspijeva, a meni ne.
Kako nemaš veze sa prodajom, kad na jedano moje prijašnje pitanje "E, pa kad sve znaš, daj mi molim te razjasni, kako da ja prodajem Konana po promotivnoj cijeni 18 eura!?" odgovaraš: "ha po istoj logici kao i mi..."?
Dakle, ako nisi trgovac, zašto se onda petljaš u stvari, o kojima nemaš pojma?
Inače pozdravljam ideju, da se taj strip prodaje isključivo u striparnicama, a ne bez računa iz skladišta, iz gepeka ili po raznim kvazi sajmovima.
Stalno pišeš u množini "... jer to je ono što želimo ...", u ime koga ti to pišeš, tko ste to vi?

sebi persiram pogotovo kad razgovaram s tako nadobudnim tipovima :) što se tebe tiče nije me uopće briga pošto češ ga prodavati ...a da ne izvrčeš moje riječi - ja sam rekao da će konan doći krajem mjeseca u hr po promotivnoj cijeni - za prvih mjesec dana od dana dolaska...koju će cijenu staviti svaka od njih njihovo je diskreciono pravo baš kao i tvoje da staviš cijenu od 32 320 ili 3200E kolikogod te volja...
a kraj mjeseca je ionako blizu

Edited by - rommel on 17/07/2011 18:08:30
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 17/07/2011 : 18:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
5942 Posts

Member since 26/11/2001
Posted - 08/07/2011 : 13:37:56

inače u hr stižu krajem mjeseca i promotivna cijena će vrijediti mjesec dana od dana dolaska...tako ne srljajte i kupite na mjestima gdje bi se to trebalo kupiti - palah babilon libelus...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gdje sam izvrnuo tvoje riječi?
Ok, pošto nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje, nego samo mutiš i mutiš, da ne dužim previše.
Očito si provokator, koji malo podjebe tu, malo tamo, a posle kikoče, kako je sjebao sugovornika i super prođe dan.
Pa persiraj sebi još i dalje.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/07/2011 : 19:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
dovoljno se vratiti na primjer tarzana - tarzan JE isto bio po 3 cijene u HR ...dakle za očekivati je analogiju s Konanom - pa živi bili pa vidjeli jeli tako...
mi smo sigurni u to :)
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/07/2011 : 19:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
5942 Posts

Member since 26/11/2001
Posted - 08/07/2011 : 13:37:56

inače u hr stižu krajem mjeseca i promotivna cijena će vrijediti mjesec dana od dana dolaska...tako ne srljajte i kupite na mjestima gdje bi se to trebalo kupiti - palah babilon libelus...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gdje sam izvrnuo tvoje riječi?
Ok, pošto nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje, nego samo mutiš i mutiš, da ne dužim previše.
Očito si provokator, koji malo podjebe tu, malo tamo, a posle kikoče, kako je sjebao sugovornika i super prođe dan.
Pa persiraj sebi još i dalje.

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 17/07/2011 : 19:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Ček ček, Buch...dobio si Konana od Darkwooda za 16,8 evra i tvrdiš da ga nisi dobio po promotivnoj ceni? Šta će biti kada ga budeš plaćao 27 evra? Što napadas ljude jer ti ne umeš da pronađeš računicu? Misliš da je DW na velikom dobitku jer onu mrcinu od knjižurdače prodaju mesec dana po smešnoj ceni?!

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29697 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/07/2011 : 20:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A pa dobro, karven, ali nije to baš tako. Ako je točno da je Buchu nabavna cijena 16,80 (a nema razloga da mu ne vjerujem), ne vidim kako ga on moze prodavati po 18 Eura. Reći čovjeku da napada ljude jer ne može naći računicu je u, najmanju ruku, bezobrazno. Darkwood je i izdavač i striparnica, a Buch samo striparnica, ne zaboravi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/07/2011 : 20:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

A pa dobro, karven, ali nije to baš tako. Ako je točno da je Buchu nabavna cijena 16,80 (a nema razloga da mu ne vjerujem), ne vidim kako ga on moze prodavati po 18 Eura. Reći čovjeku da napada ljude jer ne može naći računicu je u, najmanju ruku, bezobrazno. Darkwood je i izdavač i striparnica, a Buch samo striparnica, ne zaboravi.

isto kao što nije u redu da mene proziva da širim netočne informacije je li tako?...čak se nisam ni pačao slovenije rekao sam da vjerujem da će biti po promotivnoj cijeni i rekao da mi je žao kad sam saznao da to nije tako...a eto ispao sam maltene nelojalna konkurencija i preprodavač...no da mu pokažem da se ne ljutim udijeliti ću mu i savjet za koji me je ne naročito ljubazno tražio, doduše tek djelimice vezan uz ono što me pitao:
naime postoji jedna vrlo jednostavna procedura za poslove koji nemaju računice...često se primjenjuje ponekad ishitreno, češće ne, a zove se
KLJUČ U BRAVU!
toliko od mene što se tiče gosp. Sandija

Edited by - rommel on 17/07/2011 20:18:24
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29697 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/07/2011 : 20:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Oprosti, Sergej, ali nisi u pravu. Nisi imao loše namjere, naravno, ali ispalo je nezgrapno, pogotovo sad na kraju. Kao što kažu, put u pakao popločan je dobrnim namjerama. A problem je, kao i obično, šum u komunikacijskom kanalu i nedostatak informacija. Drugim riječim, ti i Sandi se nista baš najbolje razumjeli, a s druge strane, ti se miješaš u dio posla koji ti nije najbolje poznat - trgovinnu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/07/2011 : 21:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oprosti, Sergej, ali nisi u pravu. Nisi imao loše namjere, naravno, ali ispalo je nezgrapno, pogotovo sad na kraju. Kao što kažu, put u pakao popločan je dobrnim namjerama. A problem je, kao i obično, šum u komunikacijskom kanalu i nedostatak informacija. Drugim riječim, ti i Sandi se nista baš najbolje razumjeli, a s druge strane, ti se miješaš u dio posla koji ti nije najbolje poznat - trgovinnu.

ok ja ne znam točno koje sve stavke on ima kod formiranja cijene - ali uostalom ja se ni nisam toliko bavio slovenijom - ali mislim da je njegov daleko veči problem vox populi slovenaca od mene - bilo bi mu bolje da se pozabavi tim pitanjem - a i nastup mu nije bio prijateljski od početka što bojim se ima korijene u još davnijoj priči - da je nastupio normalno tako bih ga i dočekao - kad osjetim animozitet reagiram istom mjerom - ali i dalje stoji ono što sam rekao - i tarzani su prodavani po gotovo identičnim cijenama kao u Srbiji, nisu li?...to što sam se dotakao slovenije i izazvao lavinu je stoga što su se slovenci javili sa opisom situacije - e a tu je pravi problem gosp. sandija a ne moja imaginarna prodaja iz gepacka - ali preko te uvrede ću lakše preći nego li je on spreman preći preko moje nehotične greške ....što bi rekao rhett butler - frankly my darling i don't give a damn...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29697 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/07/2011 : 21:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nebitno koje stavke ima. Ako je nabavna cijena 17e, ne može prodavati za 18e. Ni on, niti bilo tko drugi. On je reagirao - tako sam ja to bar shvatio - jer ga se pljuje da ne prodaje po promotivnoj cijeni, a s druge strane - iz ovoga što je napisao - je jasno da ni ne može prodavati i ispada da nije krivica na njemu, nego na izdavaču. I naravno da je reagirao nervozno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/07/2011 : 21:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nebitno koje stavke ima. Ako je nabavna cijena 17e, ne može prodavati za 18e. Ni on, niti bilo tko drugi. On je reagirao - tako sam ja to bar shvatio - jer ga se pljuje da ne prodaje po promotivnoj cijeni, a s druge strane - iz ovoga što je napisao - je jasno da ni ne može prodavati i ispada da nije krivica na njemu, nego na izdavaču. I naravno da je reagirao nervozno.

na izdavaču...???? po tome bi bilo da svaka cijena koju izdavač stavi (osim da mu pokloni besplatno) je pogrešna...ono AAAAA WRONG ANSWER!!!!
osim toga ja ga sigurno nisam pljuvao dok nije krenuo na mene...a tu neću nikome ostati dužan ....
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29697 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/07/2011 : 22:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Naravno da je izdavač kriv. Ne možeš prodati trgovcu robu po 17e i tražiti od njega da je prodaje za 18e.
Konkretan primjer: Fibrin Inkal u Srbiji košta 4500 dinara. Fibra za njega dobije cca 3000.
Što misliš da meni ne bi bilo super da umjesto 4500 košta recimo 3200, a da meni i dalje ide mojih 3000?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/07/2011 : 22:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nebitno koje stavke ima. Ako je nabavna cijena 17e, ne može prodavati za 18e. Ni on, niti bilo tko drugi.

Može.

Ali daleko bilo da MORA.

Svako ima PUNO PRAVO da formira cene kako god želi.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29697 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/07/2011 : 22:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole
Svako ima PUNO PRAVO da formira cene kako god želi.

Da, ALI onda - kao što vidimo - ispada ovakav ili onakav i pljuje ga se jer ne poštuje promotivnu cijenu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/07/2011 : 22:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Tja, ovo je forum - scratch that, ovo je internet - ovde se pljuje za sve.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Misso
Starting Member

Serbia
68 Posts

Member since 25/01/2011

Posted - 17/07/2011 : 23:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Misso a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Ma muka je sa čitanjem, treba mi kondiconi trener za ovo... Nema udobne poze za čitanje ove cigle.

Meni je ovo pomoglo. Nabavio sam zbog Tarzana 1 i 2 ali za Konana je zaista korisno.

Ovo bi trebalo da daju uz svaki primerak Konana.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 17/07/2011 : 23:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

poenta onoga sto sam ja napisao je da je Buch dobio Konana po promotivnoj ceni, a da ce puna cena piti 27 evra nakon isteka dva meseca, ako se dobro secam. iskreno, da li ce ga on prodavati po 18 ili 58 evra mene licno ne pogadja, samo isticem da je bezveze raspravljati se oko toga sa ljudima koji su omogucili tako nisku cenu za izdanje...ne vidim nista bezobrazno u tome. mene licno nikada nije zanimala cena tvojih ili bilo cijih izdanja u HR niti sam gledao da li DW obracunava neke popuste i izdatke, kazu mi ljudi cenu a moje je da tresnem novcem o sto i zadovoljno izadjem sa kesom u ruci

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000