Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Legendarna epizoda, vrh vrhova, molim padobrance da ne upadaju sa nebuloznim komentarima, sigurno jedna od najlepših naslovnica.
Ajd pusti ljude da komentiraju šta oće.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
ocito je da ce oni koji su narasli citajuci ovu epizodu vise da je vole... ako je danas citate po prvi put u zivotu, onda sigurno ne. meni je nostalgijska, prava ona fantasticna nezaboravna avantura, sa odlicnim naslovnicama. Zajedno sa "Teror Seste Planete" i "Noc Demona", ovo mi je bila omiljena Zagorova epizoda iz ZS kad mi je bilo 8 godina... a i danas mi je sigurno u top 20 ;)
ocito je da ce oni koji su narasli citajuci ovu epizodu vise da je vole... ako je danas citate po prvi put u zivotu, onda sigurno ne. meni je nostalgijska, prava ona fantasticna nezaboravna avantura, sa odlicnim naslovnicama. Zajedno sa "Teror Seste Planete" i "Noc Demona", ovo mi je bila omiljena Zagorova epizoda iz ZS kad mi je bilo 8 godina... a i danas mi je sigurno u top 20 ;)
živa istina... čitam ovih dana stare epizode mister noa i to redom u lms izdanju i baš sam primjetio da epizode koje sam već jednom čitao prije 15-20 godina i kojih se sjećam, izgledaju mi puno bolje i zanimljivije od ovih koje čitam po prvi put. tako da je vjerovatno ista stvar i sa vama koji ste ovo čitali prije 20-30 godina, da vam sad kad opet čitate to vraća stare uspomene,dok je ostalim samo još jedna ''obična epizoda.
S tom razlikom, sto su prve Noove epizode (ako sam dobro razumeo, to sada citas) i najbolje Noove epizode, posle prvih 100-150 prilicno opada kvalitet serijala. Ja sam proteklih par godina dosta listao Noa, koga inace nisam voleo kao mladji, znaci nema nostalgije i slicnog.
Tako je i sa Zagorom, bez nostalgije Crni gospodar je Sklavijevo zezanje.
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb.
nostalgija je jaca u Zagoru, price imaju vise fantastike nego Mr. No, i to ostavlja duboki utisak u sjecanju djecaka. Mr. No pije, pusi i bari cure, dok Zagor skace sa lijane na lijanu i baca sjekiru na svoje protivnike. Kad je meni bilo 6 ili 7 godina, sta mislis koga od ove dvojice sam ja htjeo da budem slican kad narastem? Vozit avion u Brazilu mi uopste nije padalo na pamet, to je sigurno. :)
Pa znam, ni meni No nije lezao uopste kad sam bio klinja. :) Zagor mi bio bez premca, bar ono malo ZS sto sam uspevao da se docepam, i pojedinih srpskih izdavaca u pokusaju. Ali eto, nije mi Crni gospodar dosao pod ruku do prosle godine. :)
Snake Plissken wasn't born. He escaped from the womb.
Genijalna naslovnica, ovakvo što Ferri danas, nažalost, više ne može napraviti... Epizoda je legendarna, ona koja nas je pomakla s mjesta kad smo bili klinci... Normalno da danas to više nije slučaj, ali i dalje je sjajna u svakom pogledu.
Nemam, Zagora sam razprodao čim je Slobodna počela sa extra izdanjem...ionako če sve od Zagija biti objavljenu u roku 10 godina...možda bi i obdržao ta izdanja ali imao sam problema sa prostorom a i način izdavanja kod Dnevnika me jako ljutio...bilo je bolje kad smo manje znali..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!