forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIBLIOTEKA ZAGOR - Knjige 13-16 uskoro!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

cronos six
Advanced Member

Serbia
7986 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/08/2011 : 21:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by cronos six

sc zagor od prvog broja!
to sam cekao a kur sam dobio i zato ne kupujem v.c a ni ludens hc izdanje.

a i da izađe,bi li ga dočekao do kraja...bi li ga nadživio...teško...

bi.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/08/2011 : 21:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

sc zagor od prvog broja!

bi.

imaš eliksir mladosti?

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7986 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/08/2011 : 21:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

sc zagor od prvog broja!

bi.

imaš eliksir mladosti?

imam pravu formulu a ona se nalazi u podrumu.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 23/08/2011 : 07:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Da li taj eliksir mladosti sadrži bar 40% alkohola? Ako je tako,onda je pravi...
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 23/08/2011 : 13:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Petstotinjak brojeva Zagora (ili bilo čega) u 10 godina tempom 4 broja mjesečno.
Pa 'beš 10 godina i da je zatvora nije baš toliko puno.

Ono što nama fali je ljudstvo koje će to moći podržati a toga nema.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/08/2011 : 14:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Nemoj. Pregledao sam ih oko 20 i svi su takvi..

Što, onda svi imamo falične primjerke?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19597 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/08/2011 : 16:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
izgleda, i moj mat je takav...valjda je to Globinjo sredio u tiskari za sve one koji smo prigovarali izdanju.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/08/2011 : 12:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Curunir

ne, kao sto je split85 potvrdio i detaljno opisao raspored, ovo je trajan oziljak.
zguzvano, dakle 5-6 cm presavijena papira, nema tu lijeka.
nekoliko knjiga koje mi je Columbo pokazao imaju to sve odreda.

Eh, sad sam i ja primijetio da je moj primjerak takav! NE izgleda uopće lijepo. Da se sad zafrkavam pa da ga vraćam u SnaKvadat?

Ja sam moj vratio, otišao u Babilon, pregledao sve primjerke i svi su zgužvani, jednostavno nisam mogao povjerovati da su to napravili, jebem ti takvu tiskaru, knjigovežnicu, koga već...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/08/2011 : 13:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
koje su to stranice? da vidim da li i moj ima.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/08/2011 : 17:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Manje-više po cijelom stripu, listovi su izgužvani onako jebeno da je to nemoguće ispraviti...
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 28/08/2011 : 19:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by King Warrior

Manje-više po cijelom stripu, listovi su izgužvani onako jebeno da je to nemoguće ispraviti...

Potvrđujem. I još nešto od danas izjavljujem da jedino komentare Velka031 poštujem kao najmerodavnije, jer nije pristasan po pitanju izdavača.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 28/08/2011 : 19:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
izgleda da je dobro sto sam se odlucio za kolekcionarsko izdanje veselog četvrtka
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 28/08/2011 : 19:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

izgleda da je dobro sto sam se odlucio za kolekcionarsko izdanje veselog četvrtka

Takodje...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 28/08/2011 : 20:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Ne želim ništa da tvrdim ali u neformalnom razgovoru saznao sam da VČ ima plan da sledeće godine ubrza izlaženje KI.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 28/08/2011 : 21:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Curunir

ne, kao sto je split85 potvrdio i detaljno opisao raspored, ovo je trajan oziljak.
zguzvano, dakle 5-6 cm presavijena papira, nema tu lijeka.
nekoliko knjiga koje mi je Columbo pokazao imaju to sve odreda.

Eh, sad sam i ja primijetio da je moj primjerak takav! NE izgleda uopće lijepo. Da se sad zafrkavam pa da ga vraćam u SnaKvadat?

Ja sam moj vratio, otišao u Babilon, pregledao sve primjerke i svi su zgužvani, jednostavno nisam mogao povjerovati da su to napravili, jebem ti takvu tiskaru, knjigovežnicu, koga već...

Da li tko moze staviti slike da vidimo mi ostali koji nisu to kupili,jer ja dolazim u SNK slijedeci mjesec da vidim i ili da da i ili ne kupim to zguzvano KI!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 28/08/2011 : 22:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Evo od mog rimerka neke stranice
http://www.dodaj.rs/f/1n/126/4QgQEiY2/dscn2131.jpg
http://www.dodaj.rs/f/44/qh/CUmf4JR/dscn2132.jpg
http://www.dodaj.rs/f/22/gb/E2Ztsb7/dscn2133.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1M/xr/UB2Yi1T/dscn2134.jp

Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 28/08/2011 : 23:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz
Ne želim ništa da tvrdim ali u neformalnom razgovoru saznao sam da VČ ima plan da sledeće godine ubrza izlaženje KI.

Uf, ovo bi bilo fenomenalno!
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 28/08/2011 : 23:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bat Baterton

quote:

Uf, ovo bi bilo fenomenalno!

Bate ipak uzmi sa rezervom ovo (nisam Vronski da se istrčavam i da tvrdim da će sigurno da bude). Mnoge stvari utiču na izdavaštvo, to im je želja. Videćemo.

Edited by - legaz on 29/08/2011 07:34:14
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 29/08/2011 : 07:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

A cuj ,nije zgodno kad netko da toliko novaca ,a unutra sve traljavo i zguzvano,nego jel presavijeno do dna stranice ili samo na vrhu ne vidi se zbog odsjaja na papiru..

Evo izmerio sam dužinu. Oko 7 cm. Nije cela stranica i kod mene je to zahvaćeno sa preskocima, jačeg i slabijeg intenziteta oko 100-tak stranica. Pazi tako je kod mene.

Edited by - legaz on 29/08/2011 07:38:06
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/08/2011 : 08:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A cuj ,nije zgodno kad netko da toliko novaca ,a unutra sve traljavo i zguzvano,nego jel presavijeno do dna stranice ili samo na vrhu ne vidi se zbog odsjaja na papiru..

Evo izmerio sam dužinu. Oko 7 cm. Nije cela stranica i kod mene je to zahvaćeno sa preskocima, jačeg i slabijeg intenziteta oko 100-tak stranica. Pazi tako je kod mene.

Kod mene je isto tako... I u ostalih 5-6 knjiga koje sam listao (bile mat ili glat)...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/08/2011 : 08:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To ne da nije zgodno, to je jako nezgodno, ja sam stvarno popizdio, zgadilo mi se to KIZ potpuno...
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 29/08/2011 : 09:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bate ipak uzmi sa rezervom ovo (nisam Vronski da se istrčavam i da tvrdim da će sigurno da bude). Mnoge stvari utiču na izdavaštvo, to im je želja. Videćemo.

Naravno, tako sam i shvatio, nema da brineš
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19597 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/08/2011 : 10:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
meni smeta na tom izdanju mnogo stvari:
1.naslovnice u boji,
2.tvrd papir ko pergament
3.isto tako izgužvane stranice.
4.neki uvodni text ili nešto o samom Zagoru(iako znamo več sve)recimo kao Želko Vela u Lib.Tex ili Krešimir Mišnjak kod Lib MM.

iako sam veliki fan sumljam da ču to nastavit(imam sve extra Slobodne), da nisam malo kasan još uvijek bi radije krenuo sa
knjigama Veselog,pogotovo sad kad su obečali ubrzavanje...ali i tamo mi smeta par stvari, tako da je vjerovatnije da odustajem od tog prvog Zagora....Zame to nije kolekcionarsko izdanje, primjer kol. su izdanja Libellusa, tako greške gotovo da nema a ako se i koja mala prikrade,oni perfekcionisti daju tiskati ponovo...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/08/2011 : 10:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ja ne uzimam ta kolekcionarska izdanja, zadovoljan sam sa extra serijalom.
Da bi ih uzimao morali bi biti napravljeni vrhunski, a nisu.
Zato taj novac radije potrošim na neko drugo izdanje...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/08/2011 : 10:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Inače, ja još nisam kupio ovo izdanje. Imam sve što je izašlo od Zagora kod nas plus hrpu Zlatne serije tak da ne znam da li mi je ovo potrebnu. Ha prvi broj verovatno bum kupil a za dalje ne znam...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000