Author |
Topic |
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 01/09/2011 : 10:50:34
|
Uh, odlican rezultat, sad svi na revans na JNA da pomognemo klubu u utakmici sezone, posrace se ovi kad cuju huk sa tribina, sada treba da pokazemo jedinstvo svih struktura u klubu, ovaj rezultat je dostizan,...
|
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 01/09/2011 : 13:39:51
|
A to ce biti Stanoje...Kada su oterali Moreiru, i nikakv revolt navijaca zbog toga nisu imali, o cemu mi onda pricamo?! Stanoje?! Jug cuti ko zaliven, glume ljubav prema klubu, nebitno ko ce ostati, ko ce otici... |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 01/09/2011 : 20:40:59
|
Šta sam vam još pre nekoliko dana rekao da će vam Milinković biti novi trener? Neke stvari su dobro poznate, a preko ovih naših agenata imam uvida i u to šta se i kod vas i Zvezde ponekad dešava (jer su svi oni u kontaktu) .
Nažalost, to znači da poželite i dobrodošlicu u klub na neki način i Vesku Vukotiću koji je sada siva eminencija Hajduka, a moguće je da ćete Hajduku morati i da prepustite i po koji bod (jer on nije Džomba).
Inače, Milinković je dobar trener, u Vojvodini je ostavio trag i imao je odličan odnos sa navijačima (dobio je i nešto za uspomenu na rastanku) , mada se njegova koncepcija igre uglavnom zasniva na čvrstoj odbrani, preskakanju sredine terena i jakoj igri nakon prekida (uz takođe solidnu igru po bokovima) . |
Edited by - tumen on 01/09/2011 20:41:50 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/09/2011 : 21:03:03
|
Jebo ih Milinkovic.Jos jednom su pljunuli na Partizan.Covek koji je izveo igrace sa finala kupa i koji nas je pljuvao na sva usta.Doveli su poltrona koji ce da stavlja u tim koga oni hoce.I sta sam rekao ako ode Stanoje doce neko ko je 100 puta gori.Ej Milinkovic covece pa to na 3 sveta nema bre.Ovo je najgovnarskija uprava u istoriji kluba.Govna smrdljiva! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 01/09/2011 : 21:35:27
|
quote: Originally posted by okiboki
Jebo ih Milinkovic.Jos jednom su pljunuli na Partizan.Covek koji je izveo igrace sa finala kupa i koji nas je pljuvao na sva usta.Doveli su poltrona koji ce da stavlja u tim koga oni hoce.I sta sam rekao ako ode Stanoje doce neko ko je 100 puta gori.Ej Milinkovic covece pa to na 3 sveta nema bre.Ovo je najgovnarskija uprava u istoriji kluba.Govna smrdljiva!
Od svega ti si se uhvatio za to što je izveo igrače sa finala kupa.
A inače za tvoju informaciju nije ih on izveo niti je imao bilo kakve veze sa tim.
I valjda ti je sada jasno da su odnosi između naših klubova prisniji nego što to izgleda i da se samo naivci pale na neke gluposti i to ko je jači, bolji, lepši, spretniji....
Eh, nemate vi pojma šta se sve dešava iza kulisa, ali zaista.Sodoma i Gomora su tamo. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/09/2011 : 21:41:58
|
quote: Originally posted by tumen
Jebo ih Milinkovic.Jos jednom su pljunuli na Partizan.Covek koji je izveo igrace sa finala kupa i koji nas je pljuvao na sva usta.Doveli su poltrona koji ce da stavlja u tim koga oni hoce.I sta sam rekao ako ode Stanoje doce neko ko je 100 puta gori.Ej Milinkovic covece pa to na 3 sveta nema bre.Ovo je najgovnarskija uprava u istoriji kluba.Govna smrdljiva!
A inače za tvoju informaciju nije ih on izveo niti je imao bilo kakve veze sa tim.
I valjda ti je sada jasno da su odnosi između naših klubova prisniji nego što to izgleda i da se samo naivci pale na neke gluposti i to ko je jači, bolji, lepši, spretniji....
Eh, nemate vi pojma šta se sve dešava iza kulisa, ali zaista.Sodoma i Gomora su tamo.
Vec par dana se na grobarskim forumima provlacila informacija da ce on biti trener,eto i ti si pricao.Niko ali niko ziv nije za njega.Nebitno da li je izveo ili nije ali je pljuvao Partizan i pricao sve i svasta.Prvo sto mi nije jasno kako Partizanova uprava ima obraza i muda da postavi ovog coveka koga ni jedan navijac Partizana ne podrzava,cak sta vise imaju tesku averziju prema njemu.Pogotovo sada kada su potpuno izgubili podrsku navijaca,tj podrzava ih par stotina placenika.A drugo sto mi nije jasno odakle tom Milinkovicu obraza da dodje u Partizan posle svega sto se dogodilo.Kakav je to covek?Po ovome sto je pristao da dodje,pogotovo u ovom trenutku kad se u klubu ne zna ni ko pije ni ko placa i kada klub nema nikakvih ambicija,se vidi kakav je covek. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 01/09/2011 : 21:54:42
|
Jbg, zao mi Stanoja. Trebalo je ranije da iznese prljav ves na videlo.
Ovo ce izgleda birti sezona posrtanja. Dosao je red nas, posle komsija. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 01/09/2011 : 21:58:12
|
Eh, nemate vi pojma šta se sve dešava iza kulisa, ali zaista.Sodoma i Gomora su tamo.
Vec par dana se na grobarskim forumima provlacila informacija da ce on biti trener,eto i ti si pricao.Niko ali niko ziv nije za njega.Nebitno da li je izveo ili nije ali je pljuvao Partizan i pricao sve i svasta.Prvo sto mi nije jasno kako Partizanova uprava ima obraza i muda da postavi ovog coveka koga ni jedan navijac Partizana ne podrzava,cak sta vise imaju tesku averziju prema njemu.Pogotovo sada kada su potpuno izgubili podrsku navijaca,tj podrzava ih par stotina placenika.A drugo sto mi nije jasno odakle tom Milinkovicu obraza da dodje u Partizan posle svega sto se dogodilo.Kakav je to covek?Po ovome sto je pristao da dodje,pogotovo u ovom trenutku kad se u klubu ne zna ni ko pije ni ko placa i kada klub nema nikakvih ambicija,se vidi kakav je covek.
Pa jesam li ti rekao zašto je došao i ko stoji iza njega? To je barem provereno i jasno. Uprava vam mulja i u skladu sa tim vuče poteze.
Ako vam je za utehu, ovde kod nas je večeras bio cirkus.Kan-Kan je podneo navodno ostavku, a skupština izglasala da to ne prihvata.Pa to je bolje nego u bioskopu. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 01/09/2011 : 22:20:44
|
quote: Originally posted by Caleb
Jbg, zao mi Stanoja. Trebalo je ranije da iznese prljav ves na videlo.
Ovo ce izgleda birti sezona posrtanja. Dosao je red nas, posle komsija.
Treba izneti prljav ves odmah na videlo.. Samo sto Stanoje to nema muda da uradi... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 01/09/2011 : 22:21:58
|
Inace, drago mi je sto je Krstajic otisao jer taj covek nema IQ 20.. Kakav je on sportski direktor.. Ali Stanoje je trebao ostati... Ovo je smejurija... To je kao ono sto mi je drugar jednom rekao kada je Djokovic imao seriju nepobedivosti: "Mi Srbi smo takvi da kada prvi put izgubi, jebacemo mu mamu!" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 01/09/2011 : 22:23:55
|
To, nije imao muda.
A Djuri ne odgovara Golac, jer covek ima svoje ja i nece slusati naredjenja. Nadam se potpunom debaklu ove sezone, kako bi otisla cela garnitura. A onda da postavimo zdravu osnOvu u klubu sa Golcem na celu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Posted - 01/09/2011 : 22:25:38
|
Krsti je jedina greska sto je pravo sa terena seo u fotelju. Bio je legenda, a ovako je samo usrao motku. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25292 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 01/09/2011 : 23:32:09
|
Ne mogu da verujem kako se moze usrati ono od prosle sezone.. Prodali Moreiru, Klea i Savica a doveli samo Volkova da valja.. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 01/09/2011 : 23:51:27
|
Ja im pricam dugo, al dzaba. :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11493 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia