forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 DC
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 37

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 28/09/2011 : 16:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
http://comics.ign.com/articles/119/1196838p1.html

Flash will be the main focus...Pa onda nabrajanje i tome slično. Okej je sve to ali ne želim čitati strip u kojem će se Flash samo mlatiti. Ubaciti nešto malo života u njega? Učiniti ga čovjekom? Preteško izgleda za Buccellatoa.
Ili možda ne. Flash mi je odvajkad bio zanimljiv lik u DC-jevom univerzumu ali nekako je kaskao sa životom mimo maske. Ili se to meni činilo. Držim da mogu pogriješiti. Valjda Iris i Patty ne ispadnu samo ukras u novom stripu. Trebali bi se još više fokusirati na njegov privatni život, kako to kod Animal Mana fino funkcioniše.
S druge strane, čim najavljuju Big Epic Story u dvogodišnjem run-u, to mi samo izaziva sumnju.
*
A DC likuje. Sve se rasprodalo.

p.s.

Hvala mcn-u i Djoletu na odgovorima. Cijenim to.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/

Edited by - J.Stickman on 28/09/2011 17:00:41
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 29/09/2011 : 10:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
http://io9.com/5844885/dc-comics-reponse-to-starfire-controversy-dont-let-your-kids-read-our-comics

Je za biti DC editorial staff potrebna samo jedna ili dvije lobotomije? Ili se traže samo prirodni kreteni?

I onda se žale da nemaju čitatelje nove...
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 29/09/2011 : 11:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Dakle, nakon pročitanih 52 naslova, mogu samo reći: pih. Također, meh.

Ni najmanje spektakularno koliko su pokušali nabrijati ljude da će biti, neki naslovi su se dapače srozali kvalitetom ne ispod ljestvice nego ispod tla u koji su držači ljestvice zabijeni (Brubaker bi trebao zavaliti šamarčinu onom šarlatanu koji 'piše' Catwoman).

Sve u svemu, samo još jedan post-crisis reboot, samo ovaj put bez crisisa (tj čini se da crisis tek dolazi pa bi ovo onda mogao biti pre-crisis reboot, valjda prvi takav u povjesti stripa? :D), s pokušajem čišćenja kontinuiteta koji je ispao većinom loš. DCju treba jedna čistka među piscima i crtačima. I netko da šamara editorial staff kad im razne nebuloze viđene kroz ova 52 broja padnu na pamet.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 29/09/2011 : 11:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Don't care... Batman idalje isti

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 29/09/2011 : 11:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Ovo je isti Batman iz Year One, Long Halloween, Dark Victory, Hush, No Man's Land, Under the Hood, Morrisonov Batman?

Ne, nije.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/09/2011 : 11:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ajde, nema teorije da ti se nijedan naslov nije svidija...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 29/09/2011 : 12:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Ma ne, ima ih jedno dvadesetak koje ću pratiti slijedećih šest brojeva sigurno, ono gore je generalna ocjena New 52 kao nečeg što su najavljivali kao superultrakulspektakularno...

Ove ću pratiti, neke jer su kvalitetni a neke jer su treš ali zabavni treš:

All Star Western, Animal Man, Aquaman, Batgirl, Batwoman, Blue Beetle, Blackhawks, Captain Atom, DC Universe Presents, Deathstroke, Demon Knights, Frankenstein, Green Lantern naslovi, Grifter, I Vampire, Justice League International i Dark, Men of War, Mister Terrific, OMAC, Resurrection Man, Swamp Thing, Flash, Hawkman, Wonder Woman
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 29/09/2011 : 13:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Tempted sam pročitati

52 komada broja 1
26 komada broja 2
13 komada broja 3
7 komada broja 4
4 komada broja 5
2 komada broja 6
1 komad broja 7

DC ReBoot Survivor!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 29/09/2011 : 13:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Hehe.

Kojih 26 je prošlo u drugi krug? :D
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3514 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 29/09/2011 : 16:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
Od poslednje ture Aquaman i Flash lepo crtani, ali nista vise od toga. Ostalo... meh.

Na pull listi samo Animal Man, Batwoman i mooozda Wonder Woman.

moji crteži

Edited by - Vlaadisha on 29/09/2011 19:28:21
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 29/09/2011 : 18:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Ajde, u Aquamanu se Johns lijepo osvrće i u sam strip ubacuje činjenicu da je Aquaman odavna predmet sprdnje, to mi je fora...
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3514 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 29/09/2011 : 19:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
Podsetilo me na GL #44 i Martian Manhuntera: "I'm as powerful as Superman. Why does everyone forget that?"

moji crteži
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 29/09/2011 : 21:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Kojih 26 je prošlo u drugi krug? :D

Nisam još sve pročitao. :)

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 30/09/2011 : 02:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
ovaj tip je baš legenda. u tri minute recenzira svih 52 komada. nije da ima potpuno isto mišljenje ali tu smo negde :D
http://www.youtube.com/watch?v=tltBvRAl3oU&feature=feedu

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 02/10/2011 : 12:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
All-Star Western je fino krenuo. Gotham, doktor Arkham i misteriozno društvo. Ovo planiram čitati do kraja. Baš me iznenadilo iako nisam ljubitelj westerna a ni Jonaha Hexa.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/10/2011 : 08:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by J.Stickman

All-Star Western je fino krenuo. Gotham, doktor Arkham i misteriozno društvo. Ovo planiram čitati do kraja. Baš me iznenadilo iako nisam ljubitelj westerna a ni Jonaha Hexa.

slazem se sa tobom..ja jedva cekam sljedeci broj..meni je ovo najkvalitetnije sta je izaslo dosad..osim toga pratit cu Aquamana, Green Lantern, Gl New Guardians i DC Universe Present..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1563 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 03/10/2011 : 09:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Svakako pogledajte ovaj trailer ako volite DC,čak i ako niste ljubitelj online igrica....
http://www.youtube.com/watch?v=-2ZA1D3GHOQ&feature=relmfu

"War will cease when we refuse to fight"

Edited by - Andrej on 03/10/2011 09:36:57
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 03/10/2011 : 14:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
to je više od godinu staro.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 03/10/2011 : 15:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

to je više od godinu staro.

Dobre stvari žive vječno.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/10/2011 : 17:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
crtez je jednostavno maestralan..

Edited by - brni on 03/10/2011 18:00:56
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 03/10/2011 : 18:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

Ovo je isti Batman iz Year One, Long Halloween, Dark Victory, Hush, No Man's Land, Under the Hood, Morrisonov Batman?

Ne, nije.

znas nabrojati najbolje naslove Batmana, good for you

al stvarno po cemu nije isti? ponasanje je isto, Dick, Tim i Damian su isti Nema drasticnih promjena, dobro jos niko nije napisao sljedeci Long Halloween al daj vremena tek su prvi brojevi izasli

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/10/2011 : 16:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ja sam inace veliki pobornik kontinuiteta i najvise na taj nacin volim skupljat stripove..medutim moran reci da mi je puno draze ovo sta su napravili sa supermenom nego sa batmanom..superman je dozivia potpuni zaokret dok se kod batsa pokusava nesto kompresirati sta je meni potpuno sranje..isto tako sam bija jako skeptican nakon prvog broja actiona ali danas sam procita drugi broj i ne mogu sakriti odusevljene..jednostavno morrison je uspia na nevjerovatan nacin uklopit golden age shemu supermana u moderno okruzenje..

Edited by - brni on 05/10/2011 17:00:09
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 05/10/2011 : 17:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

crtez je jednostavno maestralan..

Hex mi je bio dobar
prvo sto ima gomili continuity hooks za freakove poput mene, ono, Wayneov predak, mayor Cobblepot, Arkham, etc....to me odusevljava
plus ima i tajno drustvo, way cool
i Hex je badass, kako mos da ga ne volis

mada, bas nedugo pre citanja istog sam procitao Preacher vol.4, pa mi jos svez ukus od Saint of killers i onog Jodyja, il kako se zove vec; obojica badass likovi koji idu ulicom i pobede, te mi je onda kroz takav splet okolnosti Hex izgledao malo kliseizirano
al ono
who cares

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/10/2011 : 22:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
jos kad se pridoda da je Hex juznjak i ne skida se iz konfederacijske uniforme..neprocjenjivo..dosta mi je glupih jenkia..

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 07/10/2011 : 04:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Od ranije, sto mislim da nisam spomenuo:

Batwoman - prelepo prelepo nacrtano ali sem toga ja ne delim opste odusevljenje drugih, nis posebno.
Wonder Woman - zanimljivo, lepo ukrsteno sa mitologijom, dobar naslov iako sam malo usao sa previse ocekivanja povucen dobrim reviewoima.
All-Star Western - se cini skroz kul. Doktor Arkam i Jonah Hex, well, count me in!
AC#2 - a.. Luthor je likcina. Sem toga ne toliko posebno ali praticu i dalje. Malo se mozda razocarah nakon sto se odusevih prvim brojem.
DC#2 - Fora je radila u prvoj epizodi, da bas dva puta padnem na istu... blah, bezveze i glupo. Al aj, pokupicu i trojku.

Danas sam bas zapeo i nadam se procitati svih 52 #1 uskoro pa cemo videti za dalje. :)

JLD - ugh.. meh, nit smrdi nit mirise, bojim se da ne bude kao da pravis corbu pa sve zivo stripas u nju i bude nejestiva.

Superman - sto kaze Vader, sadrzajno, puno toga se desilo :) Ok je, praticemo, jedni mi je malo glup magicni povratak astrodoma :D

Aquaman - a dooooobar je! Nasmejao me je skroz! "Do you need a glass of water or something?" :D - Pisac se onako skroz "smekerski" sprda sa Akvamenom a i preokrece lik malo (tj valjda, posto nisam bas ocekivao da je Akvisa postao princeza Ariel koja nece da bude kraljica pod morem vec izlazi na povrsinu :P). Nije se nesto mnogo radnje desilo ali oprastamo jer je skroz skroz kul i zabavno bas bas i scene kojih se seca nisu opste pateticne kao sto znaju da budu nego su bas onako na pravom mestu. :)

Teen Titans - prijatno iznenadjenje. Svidja mi se isto sto ide od "pocetka", tj TT jos nije oformljen. Tim Drake dobar lik skroz, najbolji od 4 Robina iz reboota. Ne brzaju, ide kul tempom sto je dobro jer da su natrpali gomilu likova u jednu svesku bila bi guzva ovako lepo polako uzivas. :) A i svidja mi se ideja - Teen herojima i bas ne ide - tj imaju moci ali ne znaju da ih upotrebe, Drake je naravno najiskusniji i prava osoba da ih okupi.

Nightwing - A nasmejao me onaj klovn :) Vaderu, mnogo je bar manje njanav od Betsa u B+T :P. Ima par privlacnih osobina ali moze to i mnogo bolje. Neki prosek, nis posebno. Crtez na mestima dobar na mestima bljak.

Animal - creepy, drugaciji, obecava. Nisam "mind-blown" ali cu da pratim.
Animal#2 - koliko ovo razbija! Mozda i najbolja stvar dosad, i tako creeeeepy :D

GL Corps - blah i dosadno.

B:TDK - bljak i ma daaaaaaaaj, ko hoce uopste ono sto se pojavilo u posedjoj sceni, stvarno? Vec me nervirarju ove fore, DC#1, DC#2, ovo... A i one bezvezne scene na prijemu.. bdfbfdh.

Flesh - meni je skorz dobar, fino iznad proseka, svidja mi se Bary - Flesh kontrast, zanimljivo i ne-dosadno i cekam jos! :)

Voodoo - Bar za razliku od Catwoman ima vise sisa i cak se nesto i desi :D

Legion Lost - tesko govno. Gomila reject superheroja spicena na jako malo prostora tako da te apsolutno bas briga za sve likove a i prica je nejasna i potpuno je glupo. Zaobilaziti u sirem luku.

Hawkman - hmm.. svidja mi se kako ga "hawkman" proganja, mrzim onaj klise kraj doduse, onako, staznam, par brojeva mozda jos dobije sansu.

Blue Beetle - simpaticno, oldskul origin story :) Nista preterano zasad, likable, pratim!

Idem sad da spavam. I sve vise shvatam da se jako tesko suditi ovako masovno i samo po jednom broju. :P Uglavnom TT i Aquaman mi najbolje legli, zatim Animalman i Flash. Animalman #2 razbija i bio bi ispred ako sudimo po oba broja!
Go to Top of Page
Page: of 37 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000