Author |
Topic |
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38022 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/10/2011 : 22:15:53
|
Natjecali se Hrvat, Amerikanac i Rus tko je bolji kirurg. Prvo Rus: - Ja čovjeku odrežem ruke, zašijem ih, a on će plivati najbolje na svijetu.
Amerikanac: - Ja čovjeku odrežem ruke i noge, zašijem ih, a on prvak u atletici.
A kaže Hrvat: - Ja čovjeka ubijem, raskomadam, pojedem i poserem, a on još uvijek glasa na izborima! |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 22/10/2011 : 22:17:29
|
Hoda žena zabrinuto po parku,traži sina i viče: "Leoooo, leoooo!!!!" -Naleti susjeda pa upita ženu: "Gospođo šta se vaš sin ne zove Ivan?!?" "Ma zove se on Ivan, al ja mu to tako malo tepam jer ima leukemiju. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 22/10/2011 : 22:18:53
|
mama, mama tata se objesio na tavanu otrce oni gore kad tamo nicega!! haha prvi april objesio se u podrumu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 22/10/2011 : 22:20:52
|
Šetaju dva kostura i najednom spaze motor parkiran u blizini groblja. Kaže prvi: "Hajmo se provozati." Kaže drugi: "Čekaj malo." Ode on i nakon nekog vremene vraća se sa nadgrobnim spomenikom. Pita ga prvi: "Šta će ti to?" Kaže drugi: "Nisam lud da se vozam bez dokumenata. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 22/10/2011 : 22:21:16
|
Koja je razlika izmedju punice i purice? - Nema nikakve razlike: oboje su najbolji kada su hladni i na stolu. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 22/10/2011 : 22:32:35
|
Što je to malo crno, sjedi u kutu sobe? Beba pronašla utičnicu! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38022 Posts
Posted - 25/10/2011 : 09:07:50
|
Odlučio Mujo promijeniti tapete u stanu, i sjeti se da je Haso, koji živi u stanu iznad njegovog, mijenjao tapete prošle godine, Stan je isti po veličini, pa ga ode pitati za savjet. "Je li, bolan, Haso, ti si prošle godine mijenjao tapete?" - "Jesam, Mujo, jarane!" "Pa koliko si rolni kupio?" pita Mujo. - "Dvadeset", kaže mu Haso. Ode Mujo u prodavaonicu, kupi dvadeset rola tapeta, počne lijepiti, izlijepi cijeli stan i ostane mu osam rola. Popizdi, ode opet kod Hase i navali s vrata: "Ti mi, Haso, reče da si kupio dvadeset rolni tapeta!" - "Jesam, Mujo." "Ali meni je ostalo osam rolni!" - "I meni..." |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38022 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/10/2011 : 23:59:10
|
quote: Originally posted by lwood
Što je to malo crno, sjedi u kutu sobe? Beba pronašla utičnicu!
ako ti je ovo smiješno, onda nešto nije u redu s tobom |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 27/10/2011 : 01:55:51
|
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/10/2011 : 11:33:02
|
Pita Sadam đavola: Jel mogu da nazovem Bagdad samo na minutu i da vidim kako stoje stvari u mojoj zemlji? Zanima me kad će Amerikanci napustiti moju zemlju. - Može - odgovori đavo Završi Sadam razgovor a đavo mu kaže - Ovaj poziv košta milijun dolara.
- Nema problema, reče Sadam i plati. Čuje to Gadafi pa i on upita: - Mogu li i ja da nazovem Tripoli? Ovi moji imaju probleme, pa me zanima kako ih rješavaju. - Može, ali će te to koštati 2 milijuna dolara. - Kaže đavo. Gadafi završi razgovor i plati. - To je sve čuo Tuđman pa upita đavola: - A jel mogu ja da nazovem Zagreb? Zanima me da li će moj HDZ ostati na vlasti, da li se popravio standard i puno toga još. - Može. - Reče đavo. Kad je završio razgovor Tuđman upita: - Koliko treba da platim? - Ništa. - Odgovori đavo. - Kako ništa! Ova dvojica su platili po milijun i dva a ja ništa? - Kad zoveš iz jednog pakla u drugi, računa se kao lokalni poziv. - Odgovori đavo.
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 27/10/2011 : 21:28:52
|
quote: Originally posted by ken2
ako ti je ovo smiješno, onda nešto nije u redu s tobom
Kako ne, pa to se zove crni humor. Netko ga moze podnijeti i moze se nasaliti sa tim, a nekome je to degutantno. Ja osobno volim crni humor, pa evo ih jos par sa bebama:
-Sto je to malo, crveno i grebe po staklu? -Beba u mikrovalnoj. -Koja je pouka price? -Rezite djeci nokte.
-Sto se dobije ako se beba kuha 30 minuta? -Majcina dusica.
-Koja je razlika izmedu kamiona punog djece i kamiona punog pjeska? -Pjesak ne mozes tovariti vilama.
-Koliko je djece potrebno za pokriti krov? -Ovisi koliko tanko rezes.
-Igrala se beba sa ziletom i nasmijala od uha do uha.
-Koja je razlika izmedu bebe i kruha? -Kruh ne krvari dok ga rezes.
-Zasto se djevojcica ne moze okrenuti na sredini sobe? -Zato sto ima vile u ledima.
-Zasto je djevojcica pala s ljuljacke? -Jer nije imala ruke. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 27/10/2011 : 22:01:15
|
quote: Originally posted by Felagund
Kako ne, pa to se zove crni humor. Netko ga moze podnijeti i moze se nasaliti sa tim, a nekome je to degutantno. Ja osobno volim crni humor, pa evo ih jos par sa bebama:
-Sto je to malo, crveno i grebe po staklu? -Beba u mikrovalnoj. -Koja je pouka price? -Rezite djeci nokte.
-Koja je razlika izmedu kamiona punog djece i kamiona punog pjeska? -Pjesak ne mozes tovariti vilama.
-Zasto se djevojcica ne moze okrenuti na sredini sobe? -Zato sto ima vile u ledima.
-Zasto je djevojcica pala s ljuljacke? -Jer nije imala ruke.
ti su svi niza liga...here we go (uglavnom, posvijetljeni su za one kojima ovakva vrsta viceva smeta)
- sto je smjesnije od mrtve bebe? - mrtva beba u odijelu od klauna
- koja je razlika izmedju kamena i mrtve bebe? - kamen ne mozes jebat |
http://matanovogumno.blogspot.com |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Posted - 28/10/2011 : 00:59:00
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
quote: Originally posted by Felagund
-Zasto je djevojcica pala s ljuljacke? -Jer nije imala ruke.
ti su svi niza liga...here we go (uglavnom, posvijetljeni su za one kojima ovakva vrsta viceva smeta)
- sto je smjesnije od mrtve bebe? - mrtva beba u odijelu od klauna
- koja je razlika izmedju kamena i mrtve bebe? - kamen ne mozes jebat
Kad me vec vuces za jezik:
Razgovaraju pedofil i nekrofil i kaze pedofil: -Idemo u vrtic. A odgovara nekrofil: -Zasto, sta je pala bomba?
-Sto je to dvostruki uzitak? -Kad j**** trudnicu, a beba ti ga pusi.
-Sto je trudnica za pedofila? -Kinder jaje. |
Edited by - Felagund on 28/10/2011 01:32:10 |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Posted - 28/10/2011 : 01:14:00
|
O da, sad sam se sjetio i par o Hitleru i Zidovima:
-Sto se veceras pusta u Aushwitz-u? -Plin.
-Tko veceras nastupa u Aushwitzu? -Hans na mitraljezu.
-Koja je formula za bijeg iz Aushwitza? -Visina dimnjaka puta brzina vjetra.
-Sto radi mali Zidov pored dimnjaka? -Ceka roditelje. -Koja je pouka price? -Bitna je ljubav, a ne agregatno stanje.
Postroji Hitler Zidove u Aushwitzu i pita jednog: -Koliko ti mozes skociti u zrak? Odgovara on njemu: -Jedan metar. -Hans, daj mu jednu koricu kruha. Pita Hitler drugog: -Koliko ti mozes skociti u zrak? -Dva metra. -Hans, daj njemu dvije korice kruha. Pita Hitler i trecega: -Koliko ti mozes skociti u zrak? -Tri metra. -Hans, vodi ovog na streljanje, moze preskociti ogradu.
P.S. Da se odmah ogradim (jer uvjek postoje dezurni dusebriznici) da ovi vicevi niposto ne izrazavaju moje stavove i da sluze ovdje samo u funkciji viceva. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 28/10/2011 : 03:30:04
|
Jedna pred izborima-gledaj prijevod :)
V razmislek pred volitvami...
V Braziliji je Millor Fernandes, humorist, dramaturg in pisec, ljudi izzval z vprašanjem: ´Kakšna je razlika med politikom in lopovom?´ Nekdo mu je odgovoril: ´Po temeljitem premisleku sem prišel do sklepa, da je razlika le v tem, da sem prvega izbral jaz, drugi pa je izbral mene.´ Fernandes mu je odgovoril: ´Gospod, res je. Našli ste edino razliko.´ Uči slovenački :) |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 28/10/2011 03:30:34 |
|
|
Topic |
|