forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by manhunter
Molio bih bez off-topica.

Zagrizla si ribice... A kada zavirujete u Sawitchev mozak na ABA ligi onda je to ontopic?

Dvostruki arsini kao po obicaju.
A na moje pitanje nema odgovora vec dva dana!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26059 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2011 : 01:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Molio bih bez off-topica.

Zagrizla si ribice... A kada zavirujete u Sawitchev mozak na ABA ligi onda je to ontopic?

I opet: u šta?

sad bez zajebancije, mi smo prestali tamo sa off-om, pa bih i tebe zamolio da ovde prestaneš. Fala.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41210 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/10/2011 : 01:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
Stoji to vec dve nedelje samo ne znam iz kog razloga

Valjda misle na Metalac

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26059 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2011 : 01:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad stvarno više ne znam koje pitanje...Nešto u vezi komentarisanja Zvezde ili tako nešto?
Ako jeste, prebacimo se u odgovarajući topic, pa ću ti odgovoriti.

Fala.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Stoji to vec dve nedelje samo ne znam iz kog razloga

Valjda misle na Metalac

Pa ako su to svi frontovi ajde.
Necu vise,nemoj ni ti

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41210 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/10/2011 : 01:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
I opet: u šta?

sad bez zajebancije, mi smo prestali tamo sa off-om, pa bih i tebe zamolio da ovde prestaneš. Fala.

Ma 'ajde bre.. Zajebavam se malo... Ismejao sam se tebi i Mairosuu.. Pa malo i ovde da se sprdam na racun zvezde.. Znas da ja ne mislim nista ozbiljno dok me neko ne uvredi ili nekog od mojih forum drugara...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
OKi, samo jos da pomenete Zvezdu u nekoj 1euro temi i onda nece biti mesta na forumu gde ona nije pomenuta od strane Grobara

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sad stvarno više ne znam koje pitanje...Nešto u vezi komentarisanja Zvezde ili tako nešto?
Ako jeste, prebacimo se u odgovarajući topic, pa ću ti odgovoriti.

Fala.

Nije vise ni bitno,postavio sam ti ga dva puta ali odgovor nisam dobio.A koji je sad odgovarajuci topik za to vec sam se pogubio sa tim.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

OKi, samo jos da pomenete Zvezdu u nekoj 1euro temi i onda nece biti mesta na forumu gde ona nije pomenuta od strane Grobara

Opet ponavljam za ranije,ja ni jednog trenutka nisam pomenuo Zvezdu nego FMP.E sad sto su se neki uvredili ja stvarno ne znam iz kog razloga je to.Nije valjda krsenje pravila ako neki klub zovem kako ja hocu.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/10/2011 : 01:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

[green]Sad ce odmah da se jave lozane okiboki i imrahil [/
I posle manhunter nije u pravu kada kaze da samo gledamo u Zvezdino dvoriste. Pa zabole me naslov Zvezdine teme, a jos manje me zabole da se o tome pise ovde
green]

Vidi ovog Kejleba prevrtljivog, namazan svim bojama, a crvenom posebno
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Opet ponavljam za ranije,ja ni jednog trenutka nisam pomenuo Zvezdu nego FMP.E sad sto su se neki uvredili ja stvarno ne znam iz kog razloga je to.Nije valjda krsenje pravila ako neki klub zovem kako ja hocu.

Нисам знао да је ФМП прешао да игра у Пионир, да носи Звездин грб, да се зове Звезда и да Звездини навијачи навијају за тај ФМП. Стварно чудно.. ал шта ћеш, и ми имамо круну на застави, а нисмо краљевина
.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Sad ce odmah da se jave lozane okiboki i imrahil [/
I posle manhunter nije u pravu kada kaze da samo gledamo u Zvezdino dvoriste. Pa zabole me naslov Zvezdine teme, a jos manje me zabole da se o tome pise ovde
green]

Vidi ovog Kejleba prevrtljivog, namazan svim bojama, a crvenom posebno

[green]
Дуго то је требало
Вероватно си и ти био до Пионира.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41210 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/10/2011 : 01:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni ja znao da Zvezda igra Jadransku ligu

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Па греота да Звезда не игра лигу, мора да је добила спец позивницу

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/10/2011 : 01:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Дуго то је требало

pa zvao si, pa da se javim

a u pioniru se gleda partizan, a ne neke limenke što se kite tuđim perjem
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Дуго то је требало

pa zvao si, pa da se javim

a u pioniru se gleda partizan, a ne neke limenke što se kite tuđim perjem

Нисам ни морао да те зовем, јавио би се ти на сам помен Звезде
Ја гледо баскет вечерас, нигде не пише да само Партизан игра ту игру. Ако заиста волиш кошарку, уживаћеш и гледаћеш било кога
Можда и није лоше да се узме Звездина сезонска...

Edited by - Caleb on 22/10/2011 01:30:04
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/10/2011 : 01:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ако заиста волиш кошарку, уживаћеш и гледаћеш било кога

naravno
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/10/2011 : 01:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako li se dobija? Vikneš tri puta "ovo je Zvezda. verujem u Čovića" i daju ti je za dž

kažem ja da si ti namazan nekim sumnjivim bojama

Edited by - Imrahil on 22/10/2011 01:33:50
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Нисам знао да је ФМП прешао да игра у Пионир, да носи Звездин грб, да се зове Звезда и да Звездини навијачи навијају за тај ФМП. Стварно чудно.. ал шта ћеш, и ми имамо круну на застави, а нисмо краљевина
.

Objasnio sam jednom-dvaput,nema potrebe vise.Sve se moze kad imas para.Sto kazes i mi imamo krunu ali nismo kraljevina
Evo ti jedan dokaz sa sajta Eurobasket.com
http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=SRB&Team=1555
Obrati paznju na sliku tima za ovu sezonu,a mozes da odes i na History
Ima i na sajtu ABA lige
http://www.adriaticbasket.com/club.php?id=18
Obrati paznju

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako li se dobija? Vikneš tri puta "ovo je Zvezda. verujem u Čovića" i daju ti je za dž

Није, пробао

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

.

Objasnio sam jednom-dvaput,nema potrebe vise.Sve se moze kad imas para.Sto kazes i mi imamo krunu ali nismo kraljevina
Evo ti jedan dokaz sa sajta Eurobasket.com
http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=SRB&Team=1555
Obrati paznju na sliku tima za ovu sezonu,a mozes da odes i na History
Ima i na sajtu ABA lige
http://www.adriaticbasket.com/club.php?id=18
Obrati paznju

Ма може да пише шта хоће, ал то је Звезда.
Онда смо и ми хр клуб...
Ја сад не знам да ли се ви зезате мало или стварно верујете да ФМП игра јадранску. Ајде, будимо мало реални...

Edited by - Caleb on 22/10/2011 01:38:45
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/10/2011 : 01:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Онда смо и ми хр клуб...
Ја сад не знам да ли се ви зезате мало или стварно верујете да ФМП игра јадранску. Ајде, будимо мало реални...[/green]

Ja se ne zezam. Za mene je ovo FMP koji je promenio ime. Ili drugim rečima, ovo jeste Crvena Zvezda, ali ne ona koju ja znam i koju smatram našim večitim rivalom.

I kakav bre hrvatski klub..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41210 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/10/2011 : 01:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zglajz'o je

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/10/2011 : 01:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Онда смо и ми хр клуб...
Ја сад не знам да ли се ви зезате мало или стварно верујете да ФМП игра јадранску. Ајде, будимо мало реални...

Ja se ne zezam. Za mene je ovo FMP koji je promenio ime. Ili drugim rečima, ovo jeste Crvena Zvezda, ali ne ona koju ja znam i koju smatram našim večitim rivalom.

I kakav bre hrvatski klub..

Видиш Оки, издо те Имрахил

Шта хр, па Звездаши говоре да смо основани у Зг-у. Ви говорите да је ово ФМп.. ако сте ви у праву, зашто онда и они не би били. [/green]

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41210 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/10/2011 : 01:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ti planiras da tipujes?

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.25 seconds. Snitz Forums 2000