Author |
Topic  |
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 28/10/2011 : 13:05:06
|
Manjak kvaliteta jedan tim pokusava da nadoknadi fanaticnom borbenoscu. Ne uspeva uvek, ali drugacije ne moze. Kod Vujosevica recimo, voljni momenat igraca cak i u porazima nije dolazio u pitanje. Da ne pricam da sadasnji trener ne vrsi pravovremene izmene, ne trazi tajm aut kad je to potrebno, a kod sudija je previse mek. Akcije u napadu, sut sa distance, poludistance i slobodna bacanja je nesto sto se uvezbava na treninzima. Odbrana takodje. Kako treneru ne smeta indolentnost pojedinih igraca u odbrani a bogami i u napadu neznam. Ja mogu da razumem da pojedini igraci udju u krizu suta i da ih nece neko vreme, ali ceo tim da udje u krizu i da niko osim casnih izuzetaka ne moze ni da dobaci do kosa ili ga prebaci, je nesto sto ide na trenerovu dusu. Naravno i tih igraca. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 28/10/2011 : 13:06:08
|
quote: Originally posted by okiboki
Po meni jos od dolaska Tepica uz Tripkovica i Velickovica mi nismo imali 3-4 igraca da cine okosnicu tima par sezona.Sada imas 5-6 mladih igraca koji ce to biti.
Cega ce, bre, da budu okosnica Jaramaz, Lucic, Djekic, Cakarevic itd ? Covece to su limitirani igraci, GY liga im je plafon, ako je suditi barem po onome sto su sada pokazali. Pre 10 godina si bio propalitet ako sa 19 godina nisi bio standardni prvotimac, ovo su sve scrubsi. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 28/10/2011 : 13:07:56
|
quote: Originally posted by red cloud
Manjak kvaliteta jedan tim pokusava da nadoknadi fanaticnom borbenoscu. Ne uspeva uvek, ali drugacije ne moze. Kod Vujosevica recimo, voljni momenat igraca cak i u porazima nije dolazio u pitanje.
Ja bih cak rekao da je ovaj F4 Partizan od pre koju godinu najslabiji ucesnik F4 na papiru jos od one Zmagove Olimpije. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 28/10/2011 : 14:09:56
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by red cloud
Manjak kvaliteta jedan tim pokusava da nadoknadi fanaticnom borbenoscu. Ne uspeva uvek, ali drugacije ne moze. Kod Vujosevica recimo, voljni momenat igraca cak i u porazima nije dolazio u pitanje.
Ja bih cak rekao da je ovaj F4 Partizan od pre koju godinu najslabiji ucesnik F4 na papiru jos od one Zmagove Olimpije.
Ta ekipa je prilicno srecno prosla prvu fazu, posto smo zbog pticjeg ili svinjskog gripa (neznam koji je te godine bio aktuelan) igrali protiv desetkovanih Olimpijakosa i Unikahe, a Efesa dobismo kosem Kecmana u zadnjoj sekundi. U drugoj fazi PAO je izgubio obe od onog drugog Grckog kluba, ne mogu se setiti naziva...Protiv Makabija povratak u prvoj utakmici je bio srecan...Mada vidis, iako sam mislio da ce nas Olimpijakos pocistiti u polufinalu, stotinke su nas delile od finala... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 28/10/2011 : 14:17:29
|
Maroussi. Taj tim je fasovao bankrot otprilike dogodine.
To je bio odlicno sklopljen tim mada kvalitativno, na papiru, prilicno ubog naspram 80% ostalih Evroligasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 28/10/2011 : 14:32:08
|
Po meni jos od dolaska Tepica uz Tripkovica i Velickovica mi nismo imali 3-4 igraca da cine okosnicu tima par sezona.Sada imas 5-6 mladih igraca koji ce to biti.
Cega ce, bre, da budu okosnica Jaramaz, Lucic, Djekic, Cakarevic itd ? Covece to su limitirani igraci, GY liga im je plafon, ako je suditi barem po onome sto su sada pokazali. Pre 10 godina si bio propalitet ako sa 19 godina nisi bio standardni prvotimac, ovo su sve scrubsi.
Djekic ne ali Lucic,Cakarevic,Milosavljevic,Andjusic,mozda i Jaramaz sto da ne.Miljenovic,Bogdanovic...Ima ih sigurno jos koje sam zaboravio.Jednostavno je u Partizanu trenutno sve sto vredi od mladih igraca izuzimajuci Nedovica.Pa ako to nije tim za buducnost ja ne znam sta jeste. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 28/10/2011 : 15:01:00
|
Pa jeste tim za buducnost, samo kakvu buducnost. Kojeg je to svetskog igraca, game-changera i nosioca reprezentacije Partizan to iznedrio minulih 10 godina uz mozda neki izuzetak tipa Krstic ?
Andjusic se i meni svidja ali pitanje je sta ce ispadne od njega. I Tripko je imao meku ruku pa nije postao nikakav igrac, sistemski trojkas a la Goran Boskovic. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 28/10/2011 : 15:05:31
|
Pa jeste tim za buducnost, samo kakvu buducnost. Kojeg je to svetskog igraca, game-changera i nosioca reprezentacije Partizan to iznedrio minulih 10 godina uz mozda neki izuzetak tipa Krstic ?
Andjusic se i meni svidja ali pitanje je sta ce ispadne od njega. I Tripko je imao meku ruku pa nije postao nikakav igrac, sistemski trojkas a la Goran Boskovic.
Eh sad,onda je to problem nase kosarke generalno ako nijedan od 5-6 najvecih talenata ne postane neki igrac.Ali ne moze se reci da se u klubu ne misli na buducnost. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 28/10/2011 : 16:14:52
|
Информација за индијанце са форума 
quote: Originally posted by dsormaz1
U subotu ujutro na HTV 1 u 8:10 ide "The Scalphunters", a u nedjelju na HTV 2 u 20 sati "Two Mules for Sister Sara". Večeras u 00:40 na HTV 1 emitirat će se "Dead Man".
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 28/10/2011 : 17:00:11
|
Đekić je promašen slučaj, a čini mi se da u tom pravcu ide i Milosavljević. Jaramaz je po meni limitiran. Čakarević i Anđušić su tek došli, a pošto slabo pratim ostale klubove, ne bih za sad komentarisao. Lučić mi se jedino sviđa kako igra, ali mislim da je ova sezona prilika za njega da se probije. Valjda će znati da iskoristi. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 28/10/2011 : 21:11:52
|
Saopštenje FK Partizan
28. 10. 2011. - 19:35
 Fudbalski klub Partizan, imajući u vidu bezbedonosni rizik sutrašnje utakmice i najave mogućih sukoba na stadionu i van njega, uz konsultaciju sa organima reda, odlučio je da za meč Partizan – Smederevo, koji se igra 28.10.2011. od 17.00h ulaznice ne budu u slobodnoj prodaji, već će važiti samo godišnje pretplatne karte. FK Partizan
Jebote ovo je neverovatno sta ovi rade.Zabrana ulaska navijacima bez pretplatne!!!??? Oni su totalno odlepili. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 28/10/2011 : 21:51:17
|
quote: Originally posted by Colt
Koliko smo bese odrali Makabi prosle sezone kada je Veseli bio oslonac ekipe?
One iste sezone na cijem si pocetku prognozirao plafon 2 pobede?  |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 29/10/2011 : 01:43:53
|
Jos cemo mi gledati Pekovica u Partizanu.Nisu se dogovorili posle celog dana pregovaranja i lockout se produzava.Pocetak sezone je sada zvanicno pomeren na 30 novembar. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 29/10/2011 : 19:07:15
|
Не може Пековић никако да снагом парира Скорцијанидису. А тек што баца цигле ка кошу  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Posted - 29/10/2011 : 19:43:10
|
Ovako bezmudi, pederski i pičkasti Partizan skoro nisam gledao. Igramo gore nego u prošlom meču. Tv je ugašen, boli me patka da ih više gledam.. Nek se nose u tri lepe    |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 29/10/2011 : 19:48:44
|
Meni samo nije jasno zasto mi vise ne sutiramo za tri.I kad su sami oni krecu na neke ulaze a ovi svi nabijeni u reketu.Jak je Makabi ali mi ocajno igramo,bas ocajno. |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 29/10/2011 : 20:23:04
|
Meni samo nije jasno zasto mi vise ne sutiramo za tri.I kad su sami oni krecu na neke ulaze a ovi svi nabijeni u reketu.Jak je Makabi ali mi ocajno igramo,bas ocajno.
Partizanova igra bazira se na centrima,ali pored Pekovica niko ne moze da se nosi sa Makabijevim igracima pod kosem...Nema raspolozenog igraca koji bi sutem bar malo razvukao njihovu odbranu tako da su napadi Partizana totalno bezopasni,tacnije samo se kruzi oko reketa...sve u svemu,Makabi ipak prejak...bilo bi lepo kada bi bar borbenost bila izrazenija da se smanji malo razlika...ipak je to Partizan,prvak Evrope |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 29/10/2011 : 20:48:33
|
Isto kao i prosli mec... Posle prve cetvrtine nisam mogao ni da gledam... tek sam ponovo upalio tv pred kraj.. |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
Topic  |
|