Author |
Topic  |
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 30/10/2011 : 22:42:26
|
Srednji red je prespor jer Stanoje ne želi da pruži priliku mlađima.
To što nas sad sere, pa pobeđujemo, neće trajati večno. Možda do nekog novog Šamroka.
Nije on mađioničar, nego je srećan koliko je težak.
Neće uprava odrešiti kesu, to znamo dobro. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 30/10/2011 : 22:55:21
|
quote: Originally posted by Imrahil
Srednji red je prespor jer Stanoje ne želi da pruži priliku mlađima.
To što nas sad sere, pa pobeđujemo, neće trajati večno. Možda do nekog novog Šamroka.
Nije on mađioničar, nego je srećan koliko je težak.
Neće uprava odrešiti kesu, to znamo dobro.
Kome?Ko da igra umesto ovih standardnih koji se rotiraju?Ilic,Vukic,Tomic,Medo,Smiljanic i Babovic(jedino mi za njega nije jasno sto igra ali s obzirom ko mu je tata mozda mora da igra). Pa i nije bas da nas sere,dobijamo rutinski i na iskustvo ali ne igramo lepo.Pa primili smo 4 gola svega od pocetka dali smo 22.Najvise dali,najmanje primili od svih timova.Mogli bi reci da nas sere da dajemo golove redovno u nadoknadi vremena i tako pobedjujemo. Nema tu srece,on je izvukao maksimum maksimuma iz ove ekipe i to je cinjenica.Jedini koga treba pljuvati su jebeni Djuric i kompanija koji nisu doveli nikoga a prodali su sve zivo i sad ti Stanoje igraj kao Barselona. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 30/10/2011 : 23:06:16
|
Doveli smo Mangu.. :) Jel' igra onaj Anderson uopste? Onaj sto je dosao sa jednom nogom... Manga jel' igrao? |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Posted - 30/10/2011 : 23:21:08
|
Jel Đurić kriv što smo ispali od Šamroka? Stanojević je prolupao, a da ne spominjem koliko taj čovek nema srca. Muka mi je kad gledam Partizan koliko bezidejno igramo. A o pičkastoj taktici da ne spominjem. Kako damo gol, povučemo se ko najveće kukavice. Užas. Igramo protiv raspalih superligaških timova, a igra nam je horor. Jel i tu Đurić kriv?  
10 pobeda u ovoj propaloj ligi nije merilo. Da igramo Evropu, bušio bi nas ko stigne.
manga je igrao u kupu + je dva puta ulazio u igru pred kraj. kažu da je ovako ok, samo da se privikne malo. Anderson je igrao u kupu i ostavio bled utisak. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Posted - 30/10/2011 : 23:45:40
|
Jok, baba moja Mara je kriva sto je prodat Kleo, Moreira, Savic... A doveden Eduardo koji je gol igrac k'o Pantelic i Anderson koji je na VMA od kada je u BG-u... Od govana se pita ne pravi.. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Posted - 31/10/2011 : 00:22:07
|
Sale, jel mi igramo u ligi sa Metalcem, Javorom i sličnom boranijom ili sa Barsom i Realom? Ja ne kažem da imamo ultra kvalitetan tim, nego da je sramota da igramo ovako bedno. A tu je trener jedino kriv. Pogledaj kako smo igrali prošle godine sa istim trenerom protiv Anderlehta, a kako igramo sad? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Posted - 31/10/2011 : 00:54:20
|
Ali to ti kazem.. Nosioci igre od prosle godine su otisli.. Kleo, Moreira, Ilijev, Savic, Krstajic... Promasena pojacanja totalno.. Najbolji su nam deca Markovic i Aksentijevic... Daj Boze da se na zimu dovede samo jedan valjan... Ali ja stvarno ne vidim igraca u nasoj ligi koji je za Partizan.. Mislim na veznog, pleja...
A da igramo jadno, igramo... Bez motiva, fizicki lose pripremljeni, kretnja bez lopte 0, tecna igra ne postoji... Jadno jeste... Ali gledaj cigane koji imaju super atmosferu i bez ubistava medju navijacima pa zaostaju za nama... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Posted - 31/10/2011 : 01:19:40
|
Zato i kažem da Stanoje treba da ode. Znam da je ovaj tim kvalitetno ništa posebno, ali neka makar ginu na terenu. Trener koji ne zna da postavi taktiku, čiji igrači izgledaju kao mrtve babe, treba da pakuje kofer. Voleo bih da vidim makar jenom ofanzivni Partizan sa njim. Umuljamo nekako gol i odmah krenemo nazad. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Posted - 31/10/2011 : 01:51:44
|
A ko da ti gine? Babovic, Vukic, Ilic??? Pa te ne mozemo da oteramo... A moraju da igraju.. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Posted - 31/10/2011 : 10:11:23
|
Pa nikome se ne svidja.. Ali 'ajde zamisli ovako:
Ti si trener.. Prodali ti sve sto je valjalo iz ekipe.. Ispadnes od nekih budala na nepostojeci penal i nesrecu... Onda se obruse na tebe svi.. Mediji i uprava, ta ista koja ti je prodala sve i dovela govna.. Imas krsinu od ekipe.. I onda napravis cetiri boda vise od Zvezde sa tim u tim uslovima.. A da ne govorim o prisitku koji svi imaju zbog sranja koje se desava na tribinama i borbi oko prevlasti na Jugu... Ubistva, zabrane itd. Gledas svaki momenat da li ce se desiti neko sranje na 10 metara iza tvojih ledja... Stanoje jeste blagi folirant ali jebiga, ne moze bolje.. Dok god smo ispred cigana, ja sam zadovoljan bar tim.. Ostalo je sve manje bitno... |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 31/10/2011 : 10:16:18
|
quote: Originally posted by sawitch
Ispadnes od nekih budala na nepostojeci penal i nesrecu... Onda se obruse na tebe svi..
Ispao je jer ga je bilo strah da napadne dalje od 1-0. Penali i primljeni golovi su kolateralna steta. Od Shamrocka je ispao isto, umro je od straha da ne da jos koji gol vise. Nula od trenera, polupedagog koji je Zekin (via Snajder) poslusnik, odrzava ga u zivotu cinjenica da je domace prvenstvo busan kurton i sto nekome - kao npr. tebi - znaci impresivna serija pobeda nad BSKom, Javorom, Smederevom i tako tima. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Posted - 31/10/2011 : 10:20:31
|
Ja jesam zadovoljan kad pogledam tabelu, ali to je maltene jedino što mi se sviđa. Za Genk, ispali smo jer nismo herca da napadnemo sa igračem više i vođstvom od 1:0 + imamo debila u timu koji je zamenik kapitena na sveopštu sramotu u klubu. Šamrok ne treba ni da spominjem. Ti ili ja da vodimo Partizan, morali bi da prođemo.
Slažem se da Stanoje ima pritiske sa raznih strana, ali po meni on se potpuno pogubio, neopisivo je uplašen. Nema hrabrosti da nešto promeni. Jbt, držao je Vukića i forsirao ga pola godina, a on veze nije imao. Pa Miljković, Šćepović.. Ok, kapiram da ima pritisaka od menadžera, ali ako dozvoljaš da ti drugi kroje tim, onda si isti kao i oni, da ne kažem najobičniji pion u celoj priči.. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 31/10/2011 : 10:21:18
|
A тај нови Шамрок је Звезда, ускоро  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Posted - 31/10/2011 : 10:25:43
|
quote: Originally posted by Caleb A тај нови Шамрок је Звезда, ускоро 
Ja sam iskreno ubeđen u to.
Koliko bih voleo da makar jednom gledam Partizan kao Zvezdu protiv onih Letonaca ili šta su već. Daju jedan gol, krenu da daju drugi. Daju drugi, krenu da daju treći. I tako redom. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 31/10/2011 : 10:29:30
|
То бре! Правимо посебан клан овде на теми. Верујем да ће нас подржати Маиросу, Карсон, Текс, па можда и Црвени Облак, ко зна   Мислим да ћемо задржати ова 4 бода до дербија, а онда следи отрежњење. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 31/10/2011 : 10:40:01
|
quote: Originally posted by Caleb
То бре! Правимо посебан клан овде на теми. Верујем да ће нас подржати Маиросу, Карсон, Текс, па можда и Црвени Облак, ко зна   Мислим да ћемо задржати ова 4 бода до дербија, а онда следи отрежњење.
Jok! Ja sam navijac koji je kriticki nastrojen prema svim losim pojavama i losim likovima u klubovima SD Partizan, ali sam isto toliko koliko sam kriticki nastrojen, u potpunosti odan i veran najvecoj sportskoj ljubavi u zivotu - PARTIZANU! |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 31/10/2011 : 10:41:51
|
Ja ne bih voleo da groari navijaju za cz u derbiju, pa ne znam sta. Stvar gubi sustinu tako necime. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Posted - 31/10/2011 : 10:45:52
|
quote: Originally posted by red cloud Jok! Ja sam navijac koji je kriticki nastrojen prema svim losim pojavama i losim likovima u klubovima SD Partizan, ali sam isto toliko koliko sam kriticki nastrojen, u potpunosti odan i veran najvecoj sportskoj ljubavi u zivotu - PARTIZANU!
Tako je! Ne znam koliko da sam ogorčen i koliko da mi je muka stanjem u klubu, za Partizan se navija uvek!   |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 31/10/2011 : 10:47:47
|
quote: Originally posted by red cloud Jok! Ja sam navijac koji je kriticki nastrojen prema svim losim pojavama i losim likovima u klubovima SD Partizan, ali sam isto toliko koliko sam kriticki nastrojen, u potpunosti odan i veran najvecoj sportskoj ljubavi u zivotu - PARTIZANU!
Tako je! Ne znam koliko da sam ogorčen i koliko da mi je muka stanjem u klubu, za Partizan se navija uvek!  

|
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 31/10/2011 : 10:58:17
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ja ne bih voleo da groari navijaju za cz u derbiju, pa ne znam sta. Stvar gubi sustinu tako necime.
Није навијање за Звезду ако неки Партизановац мисли да ће она добити у дербију. Ја мислим да ће Партизан пући, али наравно да то не бих волео. |
|
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 31/10/2011 : 11:43:34
|
Vidis dugo nas nisu dobili, zadnja tri puta na marakani smo ih dobili, imamo 4 boda viska, jednostavno stekli su se svi uslovi da izgubimo... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 31/10/2011 : 11:44:12
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by Mairosu
Ja ne bih voleo da groari navijaju za cz u derbiju, pa ne znam sta. Stvar gubi sustinu tako necime.
Није навијање за Звезду ако неки Партизановац мисли да ће она добити у дербију. Ја мислим да ће Партизан пући, али наравно да то не бих волео.
Srećom,"Zvezda" je još lošija od nas...  |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Topic  |
|