Author |
Topic  |
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 31/10/2011 : 11:49:24
|
quote: Originally posted by red cloud
Vidis dugo nas nisu dobili, zadnja tri puta na marakani smo ih dobili, imamo 4 boda viska, jednostavno stekli su se svi uslovi da izgubimo...
Мислиш само на првенсто или? Пукли мо ону у Купу. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 31/10/2011 : 11:51:09
|
quote: Originally posted by pravedni
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by Mairosu
Ja ne bih voleo da groari navijaju za cz u derbiju, pa ne znam sta. Stvar gubi sustinu tako necime.
Није навијање за Звезду ако неки Партизановац мисли да ће она добити у дербију. Ја мислим да ће Партизан пући, али наравно да то не бих волео.
Srećom,"Zvezda" je još lošija od nas... 
Ништа то не значи. Ми смо годинама уназад (пре ове серије победа) играли боље у дербијима, имали иницијативу скоро цео меч, али је Звезда давала голове. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 31/10/2011 : 12:01:53
|
quote: Originally posted by Caleb
Vidis dugo nas nisu dobili, zadnja tri puta na marakani smo ih dobili, imamo 4 boda viska, jednostavno stekli su se svi uslovi da izgubimo...
Мислиш само на првенсто или? Пукли мо ону у Купу.
Mislim na prvenstvo. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 01/11/2011 : 21:09:21
|
quote: Originally posted by sawitch
Ko je ova u Ilicevom dresu? Kilibarda mi je car, ali je bezveze riba..
Nikolina Pisek,ona Hrvatica.Bila na nasem stadionu iz nekog razloga pa je izjavila kako navija za Partizan.Meni nije nesto ali mi je Kilibarda bas extra i kao lik i kao riba. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
Posted - 01/11/2011 : 21:25:20
|
Pa ucinilo mi se da je ona.. Ali opet da pitam.. Pisek je vrh vrhova.. A rekoh ja ranije, iz pouzdanih izvora, Lola pojeb'o pola Beograda.. :))) Zato i igra k'o kurac..  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/11/2011 : 11:24:52
|
quote: Originally posted by Imrahil
Super su klinci. 
Nego, u kupu igramo sa OFK-om na Karaburmi.
Hokejaši izgubili od poslednjeplasiranog Bleda sa 4:2.
Hokejasi igraju dosta promenjivo.Te pobede prvog na tabeli te izgube od poslednjeg.Cuo sam da nije ni tim kompletiran zbog sistema takmicenja pa ce se to desiti tek pred plej-off. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 03/11/2011 : 13:52:07
|
Veceras novo "mucenje" u Pioniru... Vec je jasno da ove godine od osvajanja Jadranske lige nema nista, top 16 faza evrolige, iz ove perspektive izgleda kao nedostizan cilj, ali hajde da vidimo kako ce biti veceras...
|
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 03/11/2011 : 14:43:26
|
Vec je jasno da ove godine od osvajanja Jadranske lige nema nista, top 16 faza evrolige, iz ove perspektive izgleda kao nedostizan cilj, ali hajde da vidimo kako ce biti veceras...
Zar je realno ocekivati da osvojimo ABA ligu pored Makabija? Pogotovo ako uzmemo u obzir da se F4 igra u Tel Avivu? |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/11/2011 : 15:22:26
|
quote: Originally posted by Wicked
Vec je jasno da ove godine od osvajanja Jadranske lige nema nista, top 16 faza evrolige, iz ove perspektive izgleda kao nedostizan cilj, ali hajde da vidimo kako ce biti veceras...
Zar je realno ocekivati da osvojimo ABA ligu pored Makabija? Pogotovo ako uzmemo u obzir da se F4 igra u Tel Avivu?
Naravno da nije realno.Nije cak realno ni da udjemo u top 16 pored ekipa koje su u nasoj grupi.Ove godine se treba usresrediti na podmladjivanje tima i na osvajanje titule u nasoj ligi i na dobijanje A licence za evro ligu.Kad dobijemo A licencu zabole nas i za ABA i za srpsku ligu,vladacemo jos minimum 10 godina. |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 03/11/2011 : 18:10:58
|
Zar je realno ocekivati da osvojimo ABA ligu pored Makabija? Pogotovo ako uzmemo u obzir da se F4 igra u Tel Avivu?
Naravno da jeste! Pa ljudi mi igramo u ligi u kojoj se takmici 5 evroligasa! Uz to, ja ne pamtim kada smo poceli sezonu sa ekipom koja ima pedigre kao ovosezonski tim. Mozda one sezone kad se Dule vratio, kad smo doveli Vujanica, Scepanovica, Stanojevica... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 03/11/2011 : 18:15:17
|
quote: Originally posted by okiboki
Naravno da nije realno.Nije cak realno ni da udjemo u top 16 pored ekipa koje su u nasoj grupi.Ove godine se treba usresrediti na podmladjivanje tima i na osvajanje titule u nasoj ligi i na dobijanje A licence za evro ligu.Kad dobijemo A licencu zabole nas i za ABA i za srpsku ligu,vladacemo jos minimum 10 godina.
Imamo za uslove Partizana jako dobar tim, igramo vrlo jaku jadransku ligu, u kontinuitetu igramo jake utakmice, i treba da se zadovoljimo sa dve tri pobede u evroligi?! Pa sta nam treba za vece domete?! Kobi Brajant?! |
Nasilje u Darkvudu |
Edited by - red cloud on 03/11/2011 18:16:52 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/11/2011 : 18:24:02
|
quote: Originally posted by okiboki
Naravno da nije realno.Nije cak realno ni da udjemo u top 16 pored ekipa koje su u nasoj grupi.Ove godine se treba usresrediti na podmladjivanje tima i na osvajanje titule u nasoj ligi i na dobijanje A licence za evro ligu.Kad dobijemo A licencu zabole nas i za ABA i za srpsku ligu,vladacemo jos minimum 10 godina.
Imamo za uslove Partizana jako dobar tim, igramo vrlo jaku jadransku ligu, u kontinuitetu igramo jake utakmice, i treba da se zadovoljimo sa dve tri pobede u evroligi?! Pa sta nam treba za vece domete?! Kobi Brajant?!
Ih sad.Za uslove Partizana da ali da li i za Evropu?Evro liga je nikad jaca zbog lokauta u NBA i mi smo realno za te ekipe u nasoj grupi slabi.Imamo Pekovica ali ne cini jedan Pekovic ekipu.Budimo realni. Isto i za ABA ligu.Pored Makabija a jos se i F4 igra u Izraelu ne mozemo ocekivati da budemo prvi.Mozda iznenadimo ali postaviti to kao cilj i reci da je sve drugo neuspeh nije realno. |
 |
|
C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 03/11/2011 : 18:35:55
|
Pitanje za Grobare koji vole BD školu : za koga navijate večeras Partizan ili Spirou ? 
....ja za Spirou....
....zezam se....moram priznati da je zadnjih nekoliko godina bilo lepo gledati vas u Evroligi ....videćemo kakvi ste ove godine  |
What a long strange trip it's been |
 |
|
Topic  |
|