Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19603 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 21/10/2011 : 19:32:44
|
naravno, 6 tako debelih knjiga godišnje je skoro nemoguće, ali 4 su skoro da obavezne...svaka trimjeseca i sve ok...manje je stvarno bezveze. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 21/10/2011 : 20:08:39
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Meni je sve super, izdanje skroz ok, neman nikakvi zamjerki ako budu izbacivali najmanje 6 knjiga godišnje i budu knjige uvik po 500 tinjak stranica. Bude li ovako rijetko izlazilo ko sad...onda projekt nema smisla, doćemo do npr supermajka za 10 godina...
knjige će uvik biti oko 500 stranica...6 knjiga godišnje...aj budi realan...
A šta da ne? Nema iše čika, specijali, maxi i almanasi idu usporedno s talijanima, od SA nema mm, nema mr.no-a..., nestat će u međuvremenu i blek i mark (doće do kraja, veću su sad..na 120 epizodi tako nešto jelte)...mikija i tako nema puno epizoda...tex i dd idu na kapaljku...i šta se nebi orijentirali na ovo izdanje, isplatilo bi im se. AF HC Klasik je najjače izdanje, ovo bi moglo postat isto, samo da drži ritam (i naravno kronologiju). Ja definitivno podržavam i kupujemo ovo samo...ubrzajte. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 22/10/2011 : 12:26:24
|
quote: Originally posted by Tonka24
Da ubrzaju? Daj ne lupetaj 
Pazi ne lupetaj...Lupetaj? Šta si ti, neki štreber iz Zadra? Geek? Globinjo ti daje krila? JAao, ova knjiga je mega projekt, snimanje filma. 6 knjiga godišnje je NEMOGUĆE izbacit jel? To je PREVIŠE tražit? Tiskara to NE MOŽE ispratit (explodirat će Dugopolje uuu). Normalni čovik NIJE SPOSOBAN prevest 500 stranica već prevedenog teksta u 2 miseca? Bernie će BANKROTIRAT ako to napravi...jao koji redikul. Sine ako ne želiš/možeš da daš 150 kn svaka 2 miseca za njega onda tako reci, a nemoj...bit drski štreber. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 22/10/2011 : 12:27:02
|
quote: Originally posted by teller
naravno, 6 tako debelih knjiga godišnje je skoro nemoguće, ali 4 su skoro da obavezne...svaka trimjeseca i sve ok...manje je stvarno bezveze.
4 godisnje bi bilo idealno, 3 prihvatljivo. Sve ispod tih brojki nema smisla. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/10/2011 : 14:49:09
|
quote: Originally posted by King Warrior
naravno, 6 tako debelih knjiga godišnje je skoro nemoguće, ali 4 su skoro da obavezne...svaka trimjeseca i sve ok...manje je stvarno bezveze.
4 godisnje bi bilo idealno, 3 prihvatljivo. Sve ispod tih brojki nema smisla.
Eto, to je to...  Ne bi valjalo da ovo izlazi svaka 2 mjeseca, a ni svakih 6 mjeseci, svaka 3 ili 4 smatram idealnim. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 22/10/2011 : 18:47:41
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
quote: Originally posted by Tonka24
Da ubrzaju? Daj ne lupetaj 
Pazi ne lupetaj...Lupetaj? Šta si ti, neki štreber iz Zadra? Geek? Globinjo ti daje krila? JAao, ova knjiga je mega projekt, snimanje filma. 6 knjiga godišnje je NEMOGUĆE izbacit jel? To je PREVIŠE tražit? Tiskara to NE MOŽE ispratit (explodirat će Dugopolje uuu). Normalni čovik NIJE SPOSOBAN prevest 500 stranica već prevedenog teksta u 2 miseca? Bernie će BANKROTIRAT ako to napravi...jao koji redikul. Sine ako ne želiš/možeš da daš 150 kn svaka 2 miseca za njega onda tako reci, a nemoj...bit drski štreber.
Ajde nemoj se puhati bez ikakvog razloga.Prvo razmisli glavom pa onda piši. Kakv štreber iz zadra?Geek momak o čemu ti pišeš ovdje? Kakav zadra kakvo dugopolje?Oladi malo čovječe!! I ja tebi nisam rekao niti riječ nego je ovo išlo na račun Bernarda koji nije sposoban/ne želi izbaciti 4 knjige godišnje a kamo li 6!! Sin?Jao opet te netko opalio mokrom krpom po glavi.Ja sam kupio knjigu i kupovat cu i dalje... A ti malo ohladi nemoj se tako bezveze ponašati jer ja tebi nisam rekao ništa ružno to što ti ne znaš čitati između redova nije moja stvar. Ovdje si pomišao od globinja do dugopolja. Opusti se kada nema problema |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
gjuro76
New Member

Croatia
135 Posts
Member since 14/09/2011 |
Posted - 24/10/2011 : 16:05:07
|
quote: Originally posted by globinjo
knjiga broj 2 bi trebala izaći do interlibera...
Drago mi je što se ipak nastavlja ovo izdanje.
Ne razumijem, čemu samo tolike (dez)informacije o (ne)izlasku druge knjige? |
Edited by - gjuro76 on 24/10/2011 16:07:54 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
ZoranC
Senior Member

Germany
1942 Posts
Member since 20/09/2010 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 24/10/2011 : 18:51:16
|
quote: Originally posted by gjuro76 Drago mi je što se ipak nastavlja ovo izdanje.
Ne razumijem, čemu samo tolike (dez)informacije o (ne)izlasku druge knjige?
Pa to je barem očito. -Ljudi bi željeli kupovat ali im je preskupo. -Imaju već te epizode i smatraju takvo izdanje nepotrebnim. -Pun im je k*rac Zagora  |
Bok, kako si.
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19603 Posts
Posted - 24/10/2011 : 20:28:25
|
nije tako,.. ljudi bi i po 10x put kupili prve naivne Zagore, knjiga nije skupa, ali kolekcionari nisu zadovoljni tom knjigom, evo recimo meni smeta pa kako ofucano bilo da nema u kolekcionarcu ni mrvice boje, smeta mi još tvrd papir, ali to je več stvar ukusa..odlučio sam da kupujem dalje ako godišnje izbace bar 4 knjige...za vijest da to neče daleko čuo sam od nekog ko je upoznat u prodaju(izgleda da ipak nije upoznat kao Globinjo recimo)..i raduje me da ide dalje.... nije idealna kolekcionarska knjiga(očekivali smo više prema najavama) ali nije idealna ni od VČ, kako nisu idealni ni prvi brojevi extra Zagora od Slobodne(pogotovo one izmišljene naslovne kvare opus Slobodne).... samo nek guraju, imaju moju podržku...pravi Zagor fanovi uzeli bi Zagora i tiskanog na WC papiru..pa Zagor je to, nije to bilo ko...Zagora nikad dosta... znam dosta ljudi koji imaju prve Zagore od Slobodne,Dnevnika a kupili su i tu knjigu(i neki teller)...naklon do poda takvim fanaticima. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 24/10/2011 : 21:19:47
|
nije tako,.. ljudi bi i po 10x put kupili prve naivne Zagore, knjiga nije skupa, ali kolekcionari nisu zadovoljni tom knjigom, evo recimo meni smeta pa kako ofucano bilo da nema u kolekcionarcu ni mrvice boje, smeta mi još tvrd papir, ali to je več stvar ukusa..odlučio sam da kupujem dalje ako godišnje izbace bar 4 knjige...za vijest da to neče daleko čuo sam od nekog ko je upoznat u prodaju(izgleda da ipak nije upoznat kao Globinjo recimo)..i raduje me da ide dalje.... nije idealna kolekcionarska knjiga(očekivali smo više prema najavama) ali nije idealna ni od VČ, kako nisu idealni ni prvi brojevi extra Zagora od Slobodne(pogotovo one izmišljene naslovne kvare opus Slobodne).... samo nek guraju, imaju moju podržku...pravi Zagor fanovi uzeli bi Zagora i tiskanog na WC papiru..pa Zagor je to, nije to bilo ko...Zagora nikad dosta... znam dosta ljudi koji imaju prve Zagore od Slobodne,Dnevnika a kupili su i tu knjigu(i neki teller)...naklon do poda takvim fanaticima.
Najnormalnije. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 26/10/2011 : 20:12:05
|
nije tako,.. ljudi bi i po 10x put kupili prve naivne Zagore, knjiga nije skupa, ali kolekcionari nisu zadovoljni tom knjigom, evo recimo meni smeta pa kako ofucano bilo da nema u kolekcionarcu ni mrvice boje, smeta mi još tvrd papir, ali to je več stvar ukusa..odlučio sam da kupujem dalje ako godišnje izbace bar 4 knjige...za vijest da to neče daleko čuo sam od nekog ko je upoznat u prodaju(izgleda da ipak nije upoznat kao Globinjo recimo)..i raduje me da ide dalje.... nije idealna kolekcionarska knjiga(očekivali smo više prema najavama) ali nije idealna ni od VČ, kako nisu idealni ni prvi brojevi extra Zagora od Slobodne(pogotovo one izmišljene naslovne kvare opus Slobodne).... samo nek guraju, imaju moju podržku...pravi Zagor fanovi uzeli bi Zagora i tiskanog na WC papiru..pa Zagor je to, nije to bilo ko...Zagora nikad dosta... znam dosta ljudi koji imaju prve Zagore od Slobodne,Dnevnika a kupili su i tu knjigu(i neki teller)...naklon do poda takvim fanaticima.
 Zagor je Zagor, baš tako... Knjiga je daleko od idealne, ali kupujem to dokle god bude izlazilo, o ovako nečemu kao klinci nismo ni razmišljali, činilo se nemoguće, Zagor u tako luksuznom izdanju... Znam da je ovo napredno doba, ali za mene će jedini pravi strip uvijek biti onaj koji je od papira, a ako je HC Zagor u pitanju, to je vrhunac... |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 05/11/2011 : 03:22:26
|
momci iz Ludensa: Necu da zvucim kao neki supak, ali nisam mogao odolit. Vasa prva knjiga Zagora biblioteke je izasla u Junu, a trenutno je Novembar, pa gdje onda je druga? Mislim, ionako nemate previse fanova zbog loseg kvaliteta izdanja, a da stvari budu gore, ne mozete se drzat ni 3 knjige godisnje/svaka 4 mjeseca ritma (sto je ionako premalo)? Pa majko mila, vidim da vam je cilj da udaljite fanove, a ne da im ugodite. Vi mora da ste prva vrsta 'kontra-izdavaca' u istoriji covjecanstva.
s postovanjem, Ace |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19603 Posts
Posted - 05/11/2011 : 10:36:41
|
ja odustajem definitivno, dvije knjige godišnje nek si zavuku u...... ako dobijem prve ok primjerke Veselog uzimam Veseli komplet prvom prigodom. |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 05/11/2011 : 10:45:16
|
Boli Bernarda kurac sta vi ovde trubite... Izdao je to zato sto je morao a ne zato sto je hteo.. Ionako je dizajneru platio 2 kune da to uradi, vidi na sta lici... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
giant
Average Member

Slovenia
930 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 05/11/2011 : 15:39:36
|
Hm, ja sam več jednom napisao sličan reply, pa da ga ne tražim i c/p, još jednom da ponovim moje mišljenje o ovom , tako zvanim "kolekcionarskim Zagorom by Ludens": Imam skoro sva izdanja Zagora u ZS i LMS, imam i SD i Ludens....kupio bi i ovaj,ali bio sam u početku,kad sam video ovde slike knjige,možda malo razočaran. Ali ,kad sam držao ovu knjigu u rukama mjesec dana nazad, video sam da niti nije tolio slaba, koliko se ovde na forumu stekne utisak.Čak mislim, da je vrlo kvalitetno urađena. Nisam expert za stanje papira, ali svih 20 komada u striparnici bilo je ok odnosno super. Nisam je kupio, jer mi se čini bez veze imati Zagora u tolikim različitim izdajama, ali daih nemam, sigurno bi uzeo. Možda koji primjerak uhvatim na aukcijama.... Slažem se sa tezom, da bi mogle-opet po mome -3 knjige godišnje da izlaze. Ne treba manje, ali pošto je finansijska situacija dosta težka, ne treba ni više. Bar će veći deo kolekcionara do nje lakše doči....Treba biti strpljiv, nisu stripovi prioritet života...onaj, za koga to važi zna, šta pričam....ali oni za koje jesu...e jbg, onda mi je jasno zašto kukaju. |
Invincible shield |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/11/2011 : 15:42:37
|
quote: Originally posted by sawitch
Boli Bernarda kurac sta vi ovde trubite... Izdao je to zato sto je morao a ne zato sto je hteo.. Ionako je dizajneru platio 2 kune da to uradi, vidi na sta lici...
Pojasni ovo "morao". |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41176 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/11/2011 : 17:09:13
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Mairosu Pojasni ovo "morao".
Think Mairosu, think.. 
Ne znam zaista konkretno na sta mislis. Mozda da ga je VC primorao na ovaj potez ? Otkud znam, Berni vec ima ekstru i klasik, koji su sigurno prodali milion stvari. Sigurno ga nedostatak kolekcionarca nije puno deranzirao u trzisnom smislu...nemam pojma, nisam pametan. Nesto sumnjam i da mu je Bonelli pripretio da ovako nesto mora da se izda :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Topic  |
|