A što je ovo Terres Lointanes serijal? Kao da je isto temeljen na Aldebaranu i vezanim trilogijama, jel to vezano jedno s drugim?
Aldebaran mi se svidio, nije savršen, naravno, i ne zadovoljava u ama baš svim dijelovima... A vjerojatno Leo nije ni dalje od toga htio ići. No nekako mi prema svim ovim tu prikazanim albumima izgleda kao da Leo ima nekakvu tendenciju ponavljanja, iz albuma u album. Već sad ga neki optužuuju za nedostataka mašte. Možda se varam(o), al to ću moći tek provjeriti u sljedećem albumu kad ga Markos izda.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Uh... Od Svjetova Aldebarana poludio sam za ovakovom tematikom i za crtačem Leom, evo što nađoh novoga:
Nije ti ovo bas toliko novo, a nije (vecinu) LEO ni crtao. Ova prva dva su smece. Namibija malo bolja (nastavak izvrsne Kenije). Toplo preporucujem Trenta. Prosvrljaj malo po Forumu, sve smo to vec apsolvirali.
Hvala na informacijama. Pročitao sam Aldebaran, Betelgez i sve četiri epizode Antaresa, Keniju i sve mi se jako svidjelo pa sam pomislio da su i ove ostale stvari barem približno kao navedeno ...
A što je ovo Terres Lointanes serijal? Kao da je isto temeljen na Aldebaranu i vezanim trilogijama, jel to vezano jedno s drugim?
Aldebaran mi se svidio, nije savršen, naravno, i ne zadovoljava u ama baš svim dijelovima... A vjerojatno Leo nije ni dalje od toga htio ići. No nekako mi prema svim ovim tu prikazanim albumima izgleda kao da Leo ima nekakvu tendenciju ponavljanja, iz albuma u album. Već sad ga neki optužuuju za nedostataka mašte. Možda se varam(o), al to ću moći tek provjeriti u sljedećem albumu kad ga Markos izda.
Iskreno rečeno: meni je Betelgez za nijansu bolji od Aldebarana!
De Werelden van Aldebaran 2e Cyclus: Betelgeuze integraal (Léo) (HC) > december 2011 • De Werelden van Aldebaran 3e Cyclus: Antares: 4e Episode (Léo) > december 2011
uh što se ti amerikanci foliraju sa raznim cenzurama - a najperverznija nacija na svetu. Letos mi je brat došao iz amerike, bio je u jednom osrednjem gradu u državi Delevar i smučilo mu se koliko nisu normalni, perverzija do perverzije - a fora je što je moj brat deset puta liberalniji od mene, a ni ja nisam neki konzervativac po tom pitanju - pa sad vi vidite koja je to bolesna nacija. A ovamo cenzurišu obnažene grudi u stripu - vrh licemernosti.
ima li ovoga i u Betelgezu ?? ):
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Hvala Bogu što je kod nas objavljena original verzija
Originally posted by anto
uh što se ti amerikanci foliraju sa raznim cenzurama - a najperverznija nacija na svetu. Letos mi je brat došao iz amerike, bio je u jednom osrednjem gradu u državi Delevar i smučilo mu se koliko nisu normalni, perverzija do perverzije - a fora je što je moj brat deset puta liberalniji od mene, a ni ja nisam neki konzervativac po tom pitanju - pa sad vi vidite koja je to bolesna nacija. A ovamo cenzurišu obnažene grudi u stripu - vrh licemernosti.
Ovdje govorimo o izdanjima Cinebooka, zar ne? Cinebook je britanski, a ne američki izdavač.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Ma britanci su tek perverznjaci - kod njih se ne zna ko koga ...Brat i sestra,majka i sin,otac i kćer, komšija i pas, tetka i mačka - a ovamo kao pokrivaju gole sise!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Hvala Bogu što je kod nas objavljena original verzija
Originally posted by anto
Ovdje govorimo o izdanjima Cinebooka, zar ne? Cinebook je britanski, a ne američki izdavač.
U pravu si-sad sam pogledao-ovo sam izvadio iz Cinebook-vog pdf-a. Da, to je britanski izdavač. No, kako god bilo drago mi je da se Fibra drži originala, jer zbilja ne vidim razloga zašto tako nešto cenzurirati...no oni su očito imali svoje razloge...
Ma britanci su tek perverznjaci - kod njih se ne zna ko koga ...Brat i sestra,majka i sin,otac i kćer, komšija i pas, tetka i mačka - a ovamo kao pokrivaju gole sise!
Zavrsio Betelgeuse. Meni je ovo dosta slabije od Aldebarana, sve je previse deja vu, koliko je Aldebaran meni bio svez, Betelgeuse mi je dosadan.
Najvise mi doduse bode oci kriminalno staticni Leov crtez, do te mere da sam se celu noc posle citanja preslisavao je li i Aldebaran bio ovoliko statican, i ako jeste, zasto mi tad nije bo oci.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej