gde mogu da vidim neku dobru recenziju za ugled i sta sugerises kao moguce teme?
Odi na homepage i na popisu tema imaš "Recenzije". Vidi kako to izgleda i to je to! Mislim da ne bi trebao imati problema. A za odabir stripa za recenzirati - koji god želiš, samo da već nije recenziran. Samo napred, mislim da bi bio dobar u tome.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Trebam pomoć. Što je sve izašlo u ediciji specijalno izdanje Politikinog Zabavnika? Mislim, osim Gospodara svemira? Vidim da je na popisima navedena i jedna epizoda Batmana, je li bilo još nečega?
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Pa može biti, ali nisam siguran da je taj Betmen bio u nekoj posebnoj ediciji. Sve je to bilo nešto posebno.
Shvaćam. Pitam zato što vidim kako su jedino Batman i Gospodari svemira imali tu oznaku Politikin zabavnik - specijalno izdanje. Pa sam pretpostavio da je to bila neka posebna edicija rezervirana za američke stripove.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
a) kako se u originalu zvao strip "Carobni mitraljez" objavljen u Politikinom zabavniku? Ko je autor?
U originalu strip se zvao: "Micky Marvel’s Multi-Gun", a radio ga je Španac Karos Kruz. Strip je u Engleskoj objavljivan od 1968. do 1969. godine. Kod nas je objavljeno 4 epizode od ukupno 9.