forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 15:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Nije isto naravno, u Partizanu je lakše, jer se Partizan kod pola mečeva u jadranskoj prošeta na parketu.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/11/2011 : 16:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.mondo.rs/s223792/Sport/Fudbal/Partizan_u_Rumuniji-_Opa_kakav_docek.html

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 16:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Nije isto naravno, u Partizanu je lakše, jer se Partizan kod pola mečeva u jadranskoj prošeta na parketu.

A mislis znaci da bi kod nas davao i vise poena po utakmici?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 16:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Vše ne, ali 15-20 poena da.

Lakše je igrati u ekipi koja se šeta kroz ligu, nego u ekipi gde svi gledaju u tebe i moraš da se pomučiš za svaku pobedu.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/11/2011 : 16:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.mondo.rs/s223729/Sport/Kosarka/Pavlovic_razmislja_o_Partizanu.html

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 17:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

http://www.mondo.rs/s223729/Sport/Kosarka/Pavlovic_razmislja_o_Partizanu.html

Bilo.Ne pratis

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/11/2011 : 17:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote

Kerol: Navijači Partizana najluđi u Evropi

Drugi put u klupskoj istoriji Partizan je izborio privilegiju da uživa u čarima pobede nad slavnim Realom. Madriđanima u Beogradu nije pomogla ni sjajna partija „zveri" od igrača Džejsija Kerola, koji je zabeležio 21 poen (5/6 za dva, 3/6 za tri) - indeks korisnosti 24. Američki bek bio je oduševljen atmosferom u „Pioniru", gde nije gostovao prvi put, pošto je kao član Gran Kanarije igrao protiv Crvene zvezde u Evrokupu.

- Navijači Partizana su pokazali da su najbolji u Evropi. Sa njima bi mogli jedino da se porede fanovi Makabija, ali ipak je u Beogradu mnogo bolja atmosfera. Velika je stvar za beogradski tim što ima ovakve navijače, koji su tako glasni i „ludi" - objasnio je Kerol.

Edited by - radulovic marko on 11/11/2011 17:31:39
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 11/11/2011 : 17:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.mondo.rs/s223792/Sport/Fudbal/Partizan_u_Rumuniji-_Opa_kakav_docek.html

Najavljen je prenos na Sportklubu.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 18:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by okiboki

I ne znam zasto umanjujes uspehe Partizana?Pa nije rec samo u domacem prvenstvu gde realno nismo imali konkurenciju nego je rec o 5 osvojenih jadranskih liga,gde imas konkurenciju i rec je o igrama u Evropi gde smo u poslednjih 5 godina dokazali znanje.Dva puta top 16,dva puta top 8 i jedan F4(mislim da sam potrefio).I to sve uspesi sa 20-30 puta manjim budzetom od protivnika.Pa ako ovo sve nije za respekt onda ne znam sta je.To je sve rezultat velikog rada i sistema ma kako ti to gledao.Danilovica i Todorica dozivotno treba drzati tu gde su i nema zime za Partizan.

Ja ne umanjujem uspeh Partizana, vec ti samo skrecem paznju da seres k'o grlica. Partizan je profesionalni sportski kolektiv, a ne drustvo boraca NOBa i veterana balkanskih ratova, kako ga ti predstavljas, gde dolaze samo uzorni, dobri ljudi, posteni gradjani, veliki sportisti, kad odu kuci skuvaju caj i citaju ruske klasike, a izlaze striktno vikendom i to samo do 22 casa.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 19:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Mairosu

Обожавам да читам твоје поруке. Имаш одличан смисао за хумор, а и аргументовано пишеш, свака част.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 19:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ajd i od mene neka koris' :P

Salu na stranu, ja izuzetno cenim i postujem SD Partizan. Samo ne razumem tendenciju dodatnog uvelicavanja nekih trivijalnosti. Jel' stvarno neophodno da Dule prodaje muda za bubrege i prica kako namerno kupuju losije igrace ali bolje ljude, kad svaka tri dana osvane vest da je Partizanov racun u blokadi i da nemaju para da plate zakup Pionira ? Mislim, 2+2 uglavnom jesu 4, ali negde i 5, a bogami i 6. :D To k'o kad je Bjeka svojevremeno zacepio da je Partizan imao Zigica na tanjiru, ali ga je odbio, jer veli, "imamo Radonjica" - Boki je verovatno i u to poverovao kao da je Bjeka stvarno napravio iskusnu procenu. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 19:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Не знам само да ли ми Срби или и остали воле да толико преувеличавају неке ствари. Ретко ко, а поготово навијачи, не може реално да их сагледа.

Edited by - Caleb on 11/11/2011 19:24:31
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 19:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=EVMXWgFBK6k Da li ima potrebe vise bilo sta vise komentarisati.http://www.smedia.rs/sport/vest/54462/kris-hil-sarloa-kk-partizan-kevroliga-Bek-Sarlroa-Nikada-necu-zaboraviti-Partizan-i-Beograd.html

Ja ne znam kako vi, ali ja kada cujem buku i pesmu sa Juga ja se sav najezim.. Svaki put... Dusa me zaboli sto nisam tamo...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 19:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw, Vesa Petrovic sa uspehom vec jedno 6-7 godina (ako ne i vise) igra u Oostendeu, i dugogodisnji je kapiten kluba. Veoma je cenjen.

Ja mislio taj odavno zavrsio karijeru... Kako sam njega cenio.. Zivotinja. Sta bese ono? Rvac... Kako je bacio jednom nekog, zaboravih ko je fasovao... Obozavam takve igrace.. Srce, samo srce da ima...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 19:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oostende je tih godina imao lepu ekipu, JR Holden i Ralph Biggs, belgijski reprezentativac Thomas vd Spiegel, i dobro su igrali generalno.

Gde se Spigela seti sunce ti jebem... :)) Osvezi mi uspomene.. :)

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 19:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Vesa je tehnicki ogranicen igrac ali je bio borben i srcan za petoricu. Srecom, uvek je bio i dovoljno pametan da razume svoje limite, i igrao je tako.

Oostende je dobar klub za njega. Grad na moru, uvek puna dvorana i odlicna atmosfera (bio ja, gledao), uvek u prvih 3 u Belgiji, skoro pa redovni eurokup/celendz, sigurno je zadovoljavajuce placen...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 19:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Vesa je carina, sećam se njegovih zaletanja u publiku da spasi loptu da ne ode u aut.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 19:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Btw, Vesa Petrovic sa uspehom vec jedno 6-7 godina (ako ne i vise) igra u Oostendeu, i dugogodisnji je kapiten kluba. Veoma je cenjen.

Ja mislio taj odavno zavrsio karijeru... Kako sam njega cenio.. Zivotinja. Sta bese ono? Rvac... Kako je bacio jednom nekog, zaboravih ko je fasovao... Obozavam takve igrace.. Srce, samo srce da ima...

Пре једно два месеца сам га видео. Редовно трчим у парку код Куће цвећа, ту сам га и видео једно јутро. Био је са приватним тренером. Лик има леђа као регал, огроман је, није претерано висок, али је као стена. Рвач је био ако се не варам. Контам да сеприпремао за нову сезону, а нисам ни ја појма имао да још увек игра.
А тешко ћемо талвог борца поново имати у екипи.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 19:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud
I ovde je prilicno cenjen. Kakve je samo ovacije dobio u Pioniru 2002 godine, svaku tekmu mala minutaza, ali ne mogu se setiti protiv koga smo igrali. Lopta se odbija prema autu, i ide prema publici na zapadu. Vesa skace za tom loptom i vraca je prema terenu, pri tom se razbivsi o publiku i stolice pored parketa, na brzinu ustaje, kao da nije bilo nista, dok su navijaci podizali stolice koje su bile obaljene, on stize u napad i daje trojku! Ceo Pionir skandira Petrovic Vesa! I sad se najezim kad se setim...

Jebote, mislim da sam bio na toj utakmici...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ma igra pa razbija, evo na sajtu oostendea pise da je dobio cerku pre neki dan. :D Sto, bas i nije povezano jedno s drugime, ali eto, jos neka korisna vest :D

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 20:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Nikoleta, to sam jedino razumeo na sajtu
Koje godište je uopšte on?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
'77. Nije toliko mator.

Al ono, i ja se osecam k'o da ga gledam vec celu vecnost :D

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Inace, na koju prevaru je taj dosao u Partizan, direktnom trampom u FMP za ono dete pleja koje je odigralo tipa 3-4 tekme za Partizan, kao, ravnopravna trampa (a ovaj medju boljim igracima u ligi i povremeni reprezentativac) :D A godinu pre toga ste mirne duse i bez blama dali Misela Lazarevica sa slomljenim stopalom u Beobanku (ili Petrol) za Slavisu Koprivicu da vas pojaca za EL, i to je onomad bilo procenjeno kao fer zamena :D Tegeltija je verovatno precutao ovo :D :D :D

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Mairosu

Nisam imao vremena danas, pa cu sada malo da stanem na stranu Okibokija.. Ipak mi sibamo arsen zajedno..

Navedi mi jednog stranca u Partizanu koji je bio one man team!? Kao sto je taj Morrison... Mislis da se ne biraju igraci u Partizanu koji su dobri ljudi? Mozda i ne bas u tolikoj meri ali sigurno nemas razloga da karikiras to.. Evo navedi i jednog igraca od pocetka Duletove ere koji je pravio ekscese, i na klupi i van nje.. Evo ja znam samo Gista koji se navario dan pred neku utakmicu i za to je odmah prijavljen, kaznjen itd... Zar mislis da smo dovodili igrace koji ne bi mogli da istrpe da im Vujosevic jebe milu mamu kao sto je recimo Tepicu a Keselja nije hteo!? U Partizanu vec dugo godina POSTOJI SISTEM koji funkcionise tako sto je ekipa sve i svja, a ako ces da budes individualac budi kad odes iz Partizana... Baci pogled na neki derbi proteklih 10 godina i vidi samo klupu Partizana i onda klupu Zvezde... Na Partizanovoj klupi mogu da ustanu sa stolice i to je sve, ali i to je pitanje.. A kod Zvezde skacu i na parket... Zar ne mislis da postoji disciplina i odredjeni kriterijumi kod dovodjenja igraca? Zar ne mislis da mozda stvarno neko pita nekog kakav je to covek? Nevezano, evo sada sam pricao sa covekom koji ide sutra da gleda Teleoptikovog Jojica i da mu sredi angazman.. Kaze da je mali prepotentan i da ako to ne skrese nema nista... Njegove reci: "Mali je odlican, samo prepotentan"... Ej, u fudbalu, koji je po svemu milionima milja iza kosarke.. A ne mislis da Danilovic ne pita "Kakav je taj Cakarevic?"... Pa vidis ga da momak ne sme da zucne nista... Nemoj sad ti biti smesan.. Ja znam da uzivas da kontriras i da palis nas hepo kocke ali jebemu misa probaj nekad i ozbiljno prihvatiti nesto...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 20:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Jes da sam pio zrenjanjinski arsen, ali ja ću da stanem na Mairososvu stranu. Grobari su previše popaljeni, vidi se da ova dominacija dugo traje, pa smo umislili da smo bog i batina kad je basket u pitanju.
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000