forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zar nismo?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Pa Morrison je one man team jer mora, sem ako ti ne mislis da ce Subotic, Covic i Petar Popovic da iznesu ostatak tereta. Ne vidim zasto on ne bi pasovao u Partizan, kad je mogao u Lakersima da bude role player, sto ne bi i u Partizanu ? Siguran sam da bi imao garantovanih 15-17 poena po mecu, plus bi debelo rasteretio Pekovica jer u ovom momentu ja mislim da i slepi skauti u evroligi znaju da u partizanu nema ko da pogodi spolja. Sa legitimnim pucacem i strelcem sa spoljnih pozicija, Partizan je 50% ozbiljnija ekipa, ne mozes me uveriti da protivnicki bekovi jednako respektuju invalide Kecmana i Peru (izvinikomsomolimte) k'o sto bi Ammoa.

Ja prihvatam sve ozbiljno i zaista ne palim nikoga kada kazem da je teorija dovodjenja savesnih gradjana smesna. Volim da ponavljam onu pricu sa prvog treninga DOminiquea Wilkinsa u PAOu, kada se ovaj pozalio sto mora da trci deset krugova na zagrevanju, a Boza mu se najebao mile majke i rekao da ce da slusa ili da se pakuje, pa je ovaj ipak poslusao i bio kljucan igrac u tom pohodu na titulu. 'Nique je bio velika NBA zvezda i poznata prznica, ali Boza je imao testikularne mase da ga zajashe i istera svoje. Ako trener namerno dovodi "slabije igrace a bolje ljude" zarad mira u kuci, onda tu nesto ne valja sa autoritetom trenera, a Vujosevic pak ima autoriteta i za izvoz, tako da je ta retorika - suplja. Nema brate para i to je to. Nemoj da zajebavas navijace. Tako da, savesni gradjani se ne dovode, oni se formiraju, trener ili moze da ih kroti ili ne moze. Jedan Jordan npr. je bio sve samo ne savesni gradjanin, bio je pizda (jos uvek je), lihvar i skot, ali je uzgred bio i najbolji igrac ikada na planeti, pa sad...siguran sam da mu nisu uzeli za zlo.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 20:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Zar nismo?

Očigledno da jesmo, jedan Morison koji je igrao u Lejkersima nije za nas.
Popalili smo se na 10 titula u domaćoj ligi i mislimo da je košarka izmišljena sa Partizanom. Sve je to super i sjajno zaista, ali daj spusptite se na zemlju.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Morison bi itekako dobro dosao Partizanu, i imao bi i te kako dobru minutazu i sigurno tih 15 poena po mecu, ali mi nismo dovodili nikad takve igrace... Ja sam isto za to... Morison podredjen ekipi i Morison sintisajzer-mikrofon pevac nisu isto.. Ja sam ti samo rekao da smo mi uvek imali igrace koji su igrali za ekipu... A on MORA tako da igra? Zasto? Zato sto zvezda svake godine promeni komplet ekipu... Zato sto nema tog sistema i zato sto mu trener ne moze/nema muda reci da mora da razigra i nekog saigraca.. Mislis li da kod nas Pekovic ne moze da igra za sebe celu utakmicu? Da to nije mogao MekKejleb? Haus? itd.. Mogao je, ali ipak se igra za ekipu, celinu...

Sto se ovog drugog pasusa tice, isto se slazem... Ali Jovanovic je trener na duze staze i sada stice iskustvo.. I sada gradi autoritet i zato mu dovode decu na kojima ce moci da nauci... A i da nema para, nema.. Jebiga...

Inace, ne rece mi bar jednog igraca OMT u Partizanu?! :) I zasto kod nas ne mora niko tako da igra a kod vas mora? I da nemate kvalitetnih par igraca svake godine nije istina.. Nikad se ne mora solirati...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Zar nismo?

Očigledno da jesmo, jedan Morison koji je igrao u Lejkersima nije za nas.
Popalili smo se na 10 titula u domaćoj ligi i mislimo da je košarka izmišljena sa Partizanom. Sve je to super i sjajno zaista, ali daj spusptite se na zemlju.

Boze al' i ti seres... 10 titula u domacoj ligi.. Omalovazavas to... Pa gde je to iko ikad uspeo da uradi???? A sta cemo sa 5 titula za redom u Jadranskoj??? Sta cemo sa F4 sa budzetom kao plata Riki Rubija? Sta cemo sa redovnim top16??? Sta cemo sa punom halom??? Sta cemo sa Pionirom kao turistickom ponudom grada Beograda???? Nemoj zajebavati.. Mozda mislis da si realan ali nisi...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 20:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
A zašto misliš da Morison ne bi igrao podređen ekipi u Partizanu? U Zvezdi su pola tima invalidi, pa logično da mora da se sve svali na njegova leđa..
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ma dovodili ste. Pa Vujanic, Milojevic, Tomasevic su imali NEOGRANICENE slobode (pogotovo Vujanic i Milojevic). I House je cesto igrao simultanke. Mislim, ja ne zameram nista, al nemoj "nije" kad "jeste". Razvodni malo taj arsen :D

Malo glupo porediti Zvezdu koja je kaubojska ekipa jos od '98., iskreno.

A sto se Jovanovica tice, meni on ne deluje kao previse talentovan trener, al ima milion godina da mi dokaze suprotno. Srecom, u dobroj je situaciji, domaca liga je uvek na tanjiru, u Jadranu su konkurentni, a u Evropi su navijaci zadovoljni sa mrvicama, pa ce imati vremena da se razvija.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

A zašto misliš da Morison ne bi igrao podređen ekipi u Partizanu? U Zvezdi su pola tima invalidi, pa logično da mora da se sve svali na njegova leđa..

Ne mislim.. Kazem samo da Morison covek-tim i Morison za ekipu nisu isto.. Ja ga gledam sada kao coveka-tim i to nije za Partizan...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Boze al' i ti seres... 10 titula u domacoj ligi.. Omalovazavas to... Pa gde je to iko ikad uspeo da uradi????

Ovaj, uradila Zvezda, pre sheset' godina. :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Звезда је у баскету узела десет титула за редом. И немој сад да кажеш да се тада играло на шљаци. Зашто ми нисмо узели тад неку титулу, где смо ми били када се играла кошарка у то време. Прву титулу смо узели 70-их ако се не варам са Кићом и Прајом.

А Морисон није тип играча који ради све сам. У Звезди игра тако јер му је то речено, јер Звезда нема тим. Зашто у лејкерсима није играо симултанке? Код нас би се врло добро уклопио у тим и никако не би играо као у Звезди.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 20:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Boze al' i ti seres... 10 titula u domacoj ligi.. Omalovazavas to... Pa gde je to iko ikad uspeo da uradi???? A sta cemo sa 5 titula za redom u Jadranskoj??? Sta cemo sa F4 sa budzetom kao plata Riki Rubija? Sta cemo sa redovnim top16??? Sta cemo sa punom halom??? Sta cemo sa Pionirom kao turistickom ponudom grada Beograda???? Nemoj zajebavati.. Mozda mislis da si realan ali nisi...

Ne omalovažam ja to, ali ste ti i Oki preterali sa pričama o svecima koji igraju za Partizan sa svecem Duletom na klupi. Zato kažem da se spustite na zemlju.
Kad se oplete po Zvezdi, onda je super fora, kad neko oplete po Partizanu, poskočite odmah.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 20:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne mislim.. Kazem samo da Morison covek-tim i Morison za ekipu nisu isto.. Ja ga gledam sada kao coveka-tim i to nije za Partizan...

On ovako ne bi ni igrao u Partizanu, ali bi imao konstantnih 15ak poena po meču što nam itekako fali, jer od naših šutera nema vajde..
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Inace, i Zvezda je u EL punila Pionir svojevremeno, protiv PAO, Efesa, Maccabija nije mogla stangla da stane koliko je bilo puno, protiv Zalgirisa (sa sve magarcem u timu) tek, dolazili smo tri sata ranije da bi mogli da udjemo...nije Partizan izmislio taj mit i legendu o "velikom Pioniru", cisto da dodam.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Inace, i Zvezda je u EL punila Pionir svojevremeno, protiv PAO, Efesa, Maccabija nije mogla stangla da stane koliko je bilo puno, protiv Zalgirisa (sa sve magarcem u timu) tek, dolazili smo tri sata ranije da bi mogli da udjemo...nije Partizan izmislio taj mit i legendu o "velikom Pioniru", cisto da dodam.

To!

Сећам се меча са ПАО-м, када је играо Рађа, како су навијачи кад год прими лопту испуштали неке тихе гласове, деловало је баш сабласно.. Имам то негде на касети... палили сте и упаљаче током меча, феноменално је изгледало. Је л то на том мечу било?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma dovodili ste. Pa Vujanic, Milojevic, Tomasevic su imali NEOGRANICENE slobode (pogotovo Vujanic i Milojevic). I House je cesto igrao simultanke. Mislim, ja ne zameram nista, al nemoj "nije" kad "jeste". Razvodni malo taj arsen :D

Malo glupo porediti Zvezdu koja je kaubojska ekipa jos od '98., iskreno.

A sto se Jovanovica tice, meni on ne deluje kao previse talentovan trener, al ima milion godina da mi dokaze suprotno. Srecom, u dobroj je situaciji, domaca liga je uvek na tanjiru, u Jadranu su konkurentni, a u Evropi su navijaci zadovoljni sa mrvicama, pa ce imati vremena da se razvija.

Milojevic je imao slobodu ali je i razigravao igrace... Vujanic je bio maltene svako kolo MVP evrolige kada je igrao za Partizan sto znaci da mu je kompletan ucinak bio dobar... I da nije samo ispucavao 50 lopti da bi nabio 30 poena... Bar koliko mene secanje sluzi... Tomas isto.. Ne moze centar u tolikoj meri ni da bude soler koliko to moze brzi igrac kod kojeg je lopta u svakom napadu... Soler je taj vas Morison..

Evo za Imrahila da uporedim nesto... Secas se onog Andersona iz Cibone.... U Ciboni je za mene bio novi Dzordan a u Makabiju ga nigde nije bilo gde je morao da postuje trenera i da igra za ekipu... O tome ti ja pricam...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne racunam krpenjace na sljaci i bacanje na kos iz medjunozja uz povike "Ojha"

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
U Ciboni je za mene bio novi Dzordan a u Makabiju ga nigde nije bilo gde je morao da postuje trenera i da igra za ekipu... O tome ti ja pricam...

Па, о томе ти и Имрахил говори. Морисон би се подредио тиму, али би и тако опет био користан.

А и није баш да се Андерсон није видео. Добар је био, не као у Цибони, али добар.

То је та фора Цибона=Звезда Макаби=Партизан. Немају тим, а ови имају тим.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne omalovažam ja to, ali ste ti i Oki preterali sa pričama o svecima koji igraju za Partizan sa svecem Duletom na klupi. Zato kažem da se spustite na zemlju.

Nije od nas niko rekao da su sveci ali da nisu konfliktne, ekscesne i skandalozne licnosti, nisu... Evo, mozes i ti navesti bar jednog "divljaka" iz Partizana...

quote:
Kad se oplete po Zvezdi, onda je super fora, kad neko oplete po Partizanu, poskočite odmah.

Zar nismo zato Grobari? Ili sta?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Bio sam na celoj toj EL sem protiv TDK Manrese, jer sam lezao u gipsu. Protiv PAOa je bio pakao, kad god bi Radja primio loptu ja nisam mogao svoje misli da cujem. Pritom, u pravu si, nije niko vikao stvari tipa "ustaso" itd., nego je samo bilo neko rezanje i mrmljanje, ali na nekom bolesnom nivou decibela. Bodirogi su isto jebali majku (on je posle meca pricao da je sokiran prijemom, ovi mu vikali "picko grobarska" i "picko jugoslovenska", to ti je kod cigana k'o dobar dan da si mu rekao, pizdica) - medjutim, kad bi Radja uzeo loptu, bilo je k'o da naglo pojacas volume na muzickom stubu. Stvarno, samo sam cekao da se srusi ograda i da ga neko zakolje. I u takvoj atmosferi, kurvin sin ti nabije 25 poena sa tipa dva promasaja iz igre, jebo mu pas mater kakav je to igrac bio. A Bodiroga se usr'o, ispadale mu lopte iz ruku, nije se sastavio. Sama utakmica za 10ku, najboljih 35 minuta u modernoj zvezdinoj istoriji, za dalje nismo imali energije ali drzali smo ih u saci, imali smo i sut za lom meca ali je Radman promasio ceo kos iz coska, a onda je Igor isao glavom kroz zid tj. na Radju i to bese to...

Protiv Efesa se Drobnjaku jebalo sve, u jednom momentu je cela hala groktala kad je imao loptu na zagrevanju. A protiv Zalgirisa je bilo bajno, ali meni omiljena uspomena je detonacija Fenerbahcea (Zan Tabak, Ibra Kutluay, rahmetli Conrad McRae, Igor Kalamiza itd.) sa 25+.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije Partizan izmislio mit o Pioniru vec ga je napravio... Ti se secas tri napunjene utakmice i atmosfere... Ali mi imamo vec dugu tradiciju toga... I o nama se vec pricaju hvalospevi sve vise i vise.. Dokaz ti je ovaj poslednji lik iz Sarloa...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne racunam krpenjace na sljaci i bacanje na kos iz medjunozja uz povike "Ojha"

За 40 година, када се баскет буде играо на трави или где већ и када Звезда буде доминирала, ово ће исто рећи навијач Звезде на помен Партиѕанових 10 титула на паркету.

Глуп ти је коментар..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb
Па, о томе ти и Имрахил говори. Морисон би се подредио тиму, али би и тако опет био користан.

А и није баш да се Андерсон није видео. Добар је био, не као у Цибони, али добар.

То је та фора Цибона=Звезда Макаби=Партизан. Немају тим, а ови имају тим.

Citiracu Vladu Georgijeva iz one emisije "Prvi glas Srbije" - "Pa jes' ti lud?"

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
nije niko vikao stvari tipa "ustaso" itd., nego je samo bilo neko rezanje i mrmljanje, ali na nekom bolesnom nivou decibela.

Е, то то.. сећам се.. зато и написах сабласно.. језиво, да ти се дигне коса на глави... моћно, нема шта.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

За 40 година, када се баскет буде играо на трави или где већ и када Звезда буде доминирала, ово ће исто рећи навијач Звезде на помен Партиѕанових 10 титула на паркету.

Глуп ти је коментар..

Daj ne seri majke ti... Ako je tebi isto ono od ranije i ovo sad, ja nemam sta da ti kazem...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije Partizan izmislio mit o Pioniru vec ga je napravio... Ti se secas tri napunjene utakmice i atmosfere... Ali mi imamo vec dugu tradiciju toga... I o nama se vec pricaju hvalospevi sve vise i vise.. Dokaz ti je ovaj poslednji lik iz Sarloa...

Pa naravno da se pricaju hvalospevi i da imate dugu tradiciju kad je igrate 10 godina unazad. Sam ja kriv sto je zvezda igrala samo dve godine ? A navijanje bilo isto tako k'o i sada, al nas marketing izgleda zashtekao. Tad nije ni bilo youtubea i euroleague.net i blogova :D

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.17 seconds. Snitz Forums 2000