forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
Pa naravno da se pricaju hvalospevi i da imate dugu tradiciju kad je igrate 10 godina unazad. Sam ja kriv sto je zvezda igrala samo dve godine ? A navijanje bilo isto tako k'o i sada, al nas marketing izgleda zashtekao. Tad nije ni bilo youtubea i euroleague.net i blogova :D

Upravo o tome ti ja i govorim.. :))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Caleb

За 40 година, када се баскет буде играо на трави или где већ и када Звезда буде доминирала, ово ће исто рећи навијач Звезде на помен Партиѕанових 10 титула на паркету.

Глуп ти је коментар..

Daj ne seri majke ti... Ako je tebi isto ono od ranije i ovo sad, ja nemam sta da ti kazem...

Pa sta hoces, jesi pitao jel neko upisao 10 za redom, i evo rekosmo ti jeste, a sad ti to ne racunas. A KSS racuna, pazi majke ti, i sad si ti jaci od KSSa :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa sta hoces, jesi pitao jel neko upisao 10 za redom, i evo rekosmo ti jeste, a sad ti to ne racunas. A KSS racuna, pazi majke ti, i sad si ti jaci od KSSa :D

Hahaha.. Nisam.. Ali sam mislio na modernu eru... Jesi li gledao crtani Road to Eldorado? Onu kosarku isto da racunamo? :))

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Inace, i Zvezda je u EL punila Pionir svojevremeno, protiv PAO, Efesa, Maccabija nije mogla stangla da stane koliko je bilo puno, protiv Zalgirisa (sa sve magarcem u timu) tek, dolazili smo tri sata ranije da bi mogli da udjemo...nije Partizan izmislio taj mit i legendu o "velikom Pioniru", cisto da dodam.

Nije Partizan izmislio mit o Pioniru vec ga je napravio... Ti se secas tri napunjene utakmice i atmosfere... Ali mi imamo vec dugu tradiciju toga... I o nama se vec pricaju hvalospevi sve vise i vise.. Dokaz ti je ovaj poslednji lik iz Sarloa...

Сад питам озбиљно. Сећам се тих утакмица Звезде и те одличне атмосфере, али се већ не сећам периода пре краја 90-их., био сам клиња. Је л је Партизан играо евролигу у Пиониру, је л се правила атмосфера као данас?
Ако није, логично је да је Звезда покренула тај низ, а Партизан довршио причу и Пиониру. И да кажем, да је Звезда јака у баскету као и ми, правили би они исту атмосферу, а онда би се причало и о њима и о нама као најбољим кошаркашким навијачима. Доказ за то је меч са Бајерном, оној е било одлично, не на нивоу Партизана, али могу они то још боље.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Otkud ja znam sta si mislio, nemam Okijevu kristalnu kuglu koja predvidja Morrisonovu formu u Partizanu i tome sl. :D To sto si napisao to smo pobili :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

За 40 година, када се баскет буде играо на трави или где већ и када Звезда буде доминирала, ово ће исто рећи навијач Звезде на помен Партиѕанових 10 титула на паркету.

Глуп ти је коментар..

Daj ne seri majke ti... Ako je tebi isto ono od ranije i ovo sad, ja nemam sta da ti kazem...

Ја не знам одакле њему заправо да то каже. Шта сад, као важе само игра и резултату у времену у којем он живи. Мајке ти!!
Попиша се човек на Радивоја Кораћа и остале пионире наше кошарке.... немам коментар...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Сад питам озбиљно. Сећам се тих утакмица Звезде и те одличне атмосфере, али се већ не сећам периода пре краја 90-их., био сам клиња. Је л је Партизан играо евролигу у Пиониру, је л се правила атмосфера као данас?
Ако није, логично је да је Звезда покренула тај низ, а Партизан довршио причу и Пиониру. И да кажем, да је Звезда јака у баскету као и ми, правили би они исту атмосферу, а онда би се причало и о њима и о нама као најбољим кошаркашким навијачима. Доказ за то је меч са Бајерном, оној е било одлично, не на нивоу Партизана, али могу они то још боље.

Ne secas se ti utakmica na Novom Beogradu... Kao i Pionira malo kasnije... Ja isto znam da bi cigani pravili istu atmosferu i nije to poenta sta bi kad bi, vec da smo mi napravili taj mit o Pioniru...

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 11/11/2011 : 21:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Ovaj, uradila Zvezda, pre sheset' godina. :D

Ne racunam krpenjace na sljaci i bacanje na kos iz medjunozja uz povike "Ojha"

Глуп ти је коментар..

Ti si suviše mlad da se sećaš da je "šut iz međunožja" koristio i Farčić iz Partizana prilikom izvođenja slobodnih bacanja 70-ih godina...Ja se tih scena sećam.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako nije ! Igrao je Partizan Evroligu i bilo je prilicno puno, recimo, protiv CSKA je bilo jako dobro, na mecu 1/4 eurolige pred plasman na F4. Bio sam na i tim mecevima. Pa onda protiv Efesa, pa mecevi sa Cibonom, itd.

Obe ekipe su pravile fantasticnu atmosferu, ali kao sto rekoh, bilo je sve to selektivno i u zavisnosti od ekipe. Recimo, Partizan je svoj domaci mec protiv Hapoela odigrao pred 1/2 punom halom, a i to je bila Euroliga, i to je danas nezamislivo. Ipak, u to vreme, Zvezda je imala angazovanije navijace (logicno, uzevsi u obzir uspesnost celog SD), a sve je kulminiralo koreografijama i proslavom 10godisnjice Delija na bozic '99, protiv Zalgirisa.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ја не знам одакле њему заправо да то каже. Шта сад, као важе само игра и резултату у времену у којем он живи. Мајке ти!!
Попиша се човек на Радивоја Кораћа и остале пионире наше кошарке.... немам коментар...

Ne, vec racunam modernu eru svakog sporta..

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 11/11/2011 : 21:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Calebe ja,veruj mi,uvek pokusavam da pronadjem logiku u tvojim razmisljanjima,ali ponekad stvarno ne mogu..

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Глуп ти је коментар..

Па и Реал 50-их и 60-их је у фудбалу освојио 63 титуле првака Европе... Тад је балон био потпуно другачији од данашњег, па какве то везе има... свако време носи неку специфичност и глупо је поредити, а још мање омаловажавати успехе...
Мада, ни ја не признајем те Реалове титуле

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 21:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
I da nije samo ispucavao 50 lopti da bi nabio 30 poena...

Morison po meču šutira 13-14 puta, imaš lepo statistiku na sajtu lige. Plus, sasvim prisotjan šut. To nije ispucavanje i trošenje lopti bez smisla.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo jos necega sta mi pade na pamet.. Hoces li onda da racunas u muzicare kromanjonce koji su lupali kamen o kamen i da uporedis sa Pavarotijem, Mocartom itd.??? Citiracu te "Nemam komentar"

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil
Morison po meču šutira 13-14 puta, imaš lepo statistiku na sajtu lige. Plus, sasvim prisotjan šut. To nije ispucavanje i trošenje lopti bez smisla.

Secas li se mozda jedne Duletove reakcije, bila je dosta pominjana, Tepic ima loptu, samog Tripkovica na trojci, on fintira, roling, baca se unazad i daje kos preko ruke, totalno nerezonski, bitan kos, jako bitan.. Odmah klupa... Prolazi pored Duleta a ovaj mu celu familiju na kamaru slozio...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 21:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Ne omalovažam ja to, ali ste ti i Oki preterali sa pričama o svecima koji igraju za Partizan sa svecem Duletom na klupi. Zato kažem da se spustite na zemlju.

Nije od nas niko rekao da su sveci ali da nisu konfliktne, ekscesne i skandalozne licnosti, nisu... Evo, mozes i ti navesti bar jednog "divljaka" iz Partizana...

quote:
Kad se oplete po Zvezdi, onda je super fora, kad neko oplete po Partizanu, poskočite odmah.

Zar nismo zato Grobari? Ili sta?

Za prvo, evo Raduljice. naravno, ja govorim svo vreme o ponašanju na terenu, za ostalo me zabole..

Za drugo, treba bit irealan i znati prihvatiti šalu i kritiku na svoj račun. A ne npr Mairosu je sjajan za zajebanciju kad oplete po Zvezdi, a ovamo prepirka sve u 16 kada kaže nešto o Partizanu..
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Za Caleba :

http://www.youtube.com/watch?v=ZYur3MYOnP8&feature=related

"hej hej delije, ajmo svi u glasi, partizanov predsednik igr'o je za nas" :D :D :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako nije ! Igrao je Partizan Evroligu i bilo je prilicno puno, recimo, protiv CSKA je bilo jako dobro, na mecu 1/4 eurolige pred plasman na F4. Bio sam na i tim mecevima. Pa onda protiv Efesa, pa mecevi sa Cibonom, itd.

Сећам се овога. Тихоненко, Панов и екипа.. играла се мајсторица у БГ-у, тако? Тада сам отприлике и почео да пратим баскет.. гледао сам и 95. еуробаскет, сад можда и нисам, можда једноставно после свих снимака које сам погледао имам мишљење да сам гледао.. А еура 97. се већ и сећам..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Za prvo, evo Raduljice. naravno, ja govorim svo vreme o ponašanju na terenu, za ostalo me zabole..

Za drugo, treba bit irealan i znati prihvatiti šalu i kritiku na svoj račun. A ne npr Mairosu je sjajan za zajebanciju kad oplete po Zvezdi, a ovamo prepirka sve u 16 kada kaže nešto o Partizanu..

Po cemu ti je Raduljica nesto od onoga gore navedenog? Po tome sto jebe mater lopti i svemu zivom sam za sebe kada usere nesto.. Ja vidim da se on zdere jako jer je totalno van forme i ne mislim uopste da ga boli kurac... On zna da mu ova sezona u Partizanu moze mnogo toga napraviti u karijeri... Da je Pekovic recimo dosao pa da se zajebava i da kazes da ga boli kurac, on ima ekipu u NBA, lovu i dokazan je, ali Raduljici trenutno karijera visi o koncu i on se sigurno nece zajebavati...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Yep, Tihonenko vec na umoru, Panov, odlicni levoruki amerikanac Marcus Webb, pa Igor Kudelin koji je gadjao trojke sa 9m, itd. Jako dobra ekipa CSKA, ali kad je Partizan dobio da igra sa njima u 1/4 i povukao prednost domaceg terena, znao sam da je F4 u dzepu. U to vreme, CSKA je imao tursku formu po strani.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
"hej hej delije, ajmo svi u glasi, partizanov predsednik igr'o je za nas" :D :D :D

Kada bi ovakve pesme bile uvek a ne "ustase" "pederi" "picke" i ostalo bilo bi super...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo jos necega sta mi pade na pamet.. Hoces li onda da racunas u muzicare kromanjonce koji su lupali kamen o kamen i da uporedis sa Pavarotijem, Mocartom itd.??? Citiracu te "Nemam komentar"

Ја и не покушавам да упоређујем, не може се то поредити, то нигде нисам ни написао, али смејати се тим успесима, је сулудо. Зато и кажем, за 30 година ће се наћи неки лик са твојим размишљањем и писати ово исто... волео бих да видим твој израз када се буде смејао успесима Партизана..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kada bi ovakve pesme bile uvek a ne "ustase" "pederi" "picke" i ostalo bilo bi super...

A moj favorit, "jeb'o ti je zenu dragisa..." :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:

quote:

quote:
Ovaj, uradila Zvezda, pre sheset' godina. :D

Ne racunam krpenjace na sljaci i bacanje na kos iz medjunozja uz povike "Ojha"

Глуп ти је коментар..

Ti si suviše mlad da se sećaš da je "šut iz međunožja" koristio i Farčić iz Partizana prilikom izvođenja slobodnih bacanja 70-ih godina...Ja se tih scena sećam.

То је скроз у реду. Зар сада треба неко да омаложава тог играча и да му се смеје?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ја и не покушавам да упоређујем, не може се то поредити, то нигде нисам ни написао, али смејати се тим успесима, је сулудо. Зато и кажем, за 30 година ће се наћи неки лик са твојим размишљањем и писати ово исто... волео бих да видим твој израз када се буде смејао успесима Партизана..

Ti pises o necemu cega nema...

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000