forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
A moj favorit, "jeb'o ti je zenu dragisa..." :D

To je vec novi talas navijanja.. Kazem kada bi bilo takvih pesama kao ta "hajmo svi u glas" bilo bi dobro... Znas li onu za Gurovica kada je plakao: "Picko Milane, jebemo ti sve, sve tvoje drugove s tribine severne, picke ciganske, caleta alkosa i cerku kopile sto ne zna cija je."

Mislim, katastrofa..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 21:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch
Secas li se mozda jedne Duletove reakcije, bila je dosta pominjana, Tepic ima loptu, samog Tripkovica na trojci, on fintira, roling, baca se unazad i daje kos preko ruke, totalno nerezonski, bitan kos, jako bitan.. Odmah klupa... Prolazi pored Duleta a ovaj mu celu familiju na kamaru slozio...

ne sećam se, ali nema veze sa mojom konstatacijom iskreno
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

То је скроз у реду. Зар сада треба неко да омаложава тог играча и да му се смеје?

Ako ti nesto utripujes to ne znaci da ja to uradim... Kapisko?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Calebe ja,veruj mi,uvek pokusavam da pronadjem logiku u tvojim razmisljanjima,ali ponekad stvarno ne mogu..

Шта да ти кажем, покушавам да будем реалан.. заболе ме да ли навијам за партизам и да ли пишем против њега... а и невезано за спорт.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/11/2011 : 21:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

За 40 година, када се баскет буде играо на трави или где већ и када Звезда буде доминирала, ово ће исто рећи навијач Звезде на помен Партиѕанових 10 титула на паркету.

Глуп ти је коментар..

Daj ne seri majke ti... Ako je tebi isto ono od ranije i ovo sad, ja nemam sta da ti kazem...

Па и Реал 50-их и 60-их је у фудбалу освојио 63 титуле првака Европе... Тад је балон био потпуно другачији од данашњег, па какве то везе има... свако време носи неку специфичност и глупо је поредити, а још мање омаловажавати успехе...
Мада, ни ја не признајем те Реалове титуле

Calebe, šta se iščudjavaš, sawitchu je Cristiano najbolji fudbaler svih vremena.
Lepo mu ja rekoh jednom, njemu računanje vremena počinje 2000. godine.

I on se još ponosi time.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

ne sećam se, ali nema veze sa mojom konstatacijom iskreno

Probaj da razmislis.. Ni svaki kos nije isti... Dzordan je davao kamaru koseva ali da li su rezonski bili?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

То је скроз у реду. Зар сада треба неко да омаложава тог играча и да му се смеје?

Ako ti nesto utripujes to ne znaci da ja to uradim... Kapisko?

Прочитај још једном онај пост за крпењаче и ојха!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 21:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Po cemu ti je Raduljica nesto od onoga gore navedenog? Po tome sto jebe mater lopti i svemu zivom sam za sebe kada usere nesto.. Ja vidim da se on zdere jako jer je totalno van forme i ne mislim uopste da ga boli kurac... On zna da mu ova sezona u Partizanu moze mnogo toga napraviti u karijeri... Da je Pekovic recimo dosao pa da se zajebava i da kazes da ga boli kurac, on ima ekipu u NBA, lovu i dokazan je, ali Raduljici trenutno karijera visi o koncu i on se sigurno nece zajebavati...

jao ne mogu više

ok, raduljica je svetac, kecman i pera u naponu snage, milisav je samo neshvaćen
i ni lejkersi nam nisu ravni.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter
Calebe, šta se iščudjavaš, sawitchu je Cristiano najbolji fudbaler svih vremena.

I on se još ponosi time.

Nisam ja to rekao.. Vec da je jedan od najboljih.. Imam par favorita... Ali Pele sigurno nije jedan od njih..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/11/2011 : 21:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
"hej hej delije, ajmo svi u glasi, partizanov predsednik igr'o je za nas" :D :D :D

Kada bi ovakve pesme bile uvek a ne "ustase" "pederi" "picke" i ostalo bilo bi super...

A moj favorit, "jeb'o ti je zenu dragisa..." :D

Meni je najgore bilo što sam morao da pevam " silovao si dete Nikola, Nikolaaaa".
A da nisam, bacili bi me na parket sa vrha Pionira...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Yep, Tihonenko vec na umoru, Panov, odlicni levoruki amerikanac Marcus Webb, pa Igor Kudelin koji je gadjao trojke sa 9m, itd. Jako dobra ekipa CSKA, ali kad je Partizan dobio da igra sa njima u 1/4 i povukao prednost domaceg terena, znao sam da je F4 u dzepu. U to vreme, CSKA je imao tursku formu po strani.

Аа, Кудељин.. омиљени руски играч. Тај је сипао трице као змај. Баш је имао специфичан шут, а уз то и левак је био.
А је л су играли Карашев, Базаревич за ЦСКА у то време?

Edited by - Caleb on 11/11/2011 21:30:02
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I on se još ponosi time.

Nisam ja to rekao.. Vec da je jedan od najboljih.. Imam par favorita... Ali Pele sigurno nije jedan od njih..

Зато што је Пеле играо фудбала са Кромањонцима

Edited by - Caleb on 11/11/2011 21:32:22
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Razumem ja da sam ti nesimpatican, ali ako istu vrstu humora sa jedne strane ocenis kao izvrsnom a sa druge pravis bauka od sale onda nesto sa tvojom procenom stvarno nije u radu...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil
jao ne mogu više

ok, raduljica je svetac, kecman i pera u naponu snage, milisav je samo neshvaćen
i ni lejkersi nam nisu ravni.

Cemu ovaj post sad?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, nego zato sto bi danas Vidica, Terija ili ranije Maldinija i Kanavara prosao samo slucajno...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Meni je najgore bilo što sam morao da pevam " silovao si dete Nikola, Nikolaaaa".
A da nisam, bacili bi me na parket sa vrha Pionira...

Picko.. Nemas svoje "JA"! :))))

Edited by - sawitch on 11/11/2011 21:35:35
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Yep, Tihonenko vec na umoru, Panov, odlicni levoruki amerikanac Marcus Webb, pa Igor Kudelin koji je gadjao trojke sa 9m, itd. Jako dobra ekipa CSKA, ali kad je Partizan dobio da igra sa njima u 1/4 i povukao prednost domaceg terena, znao sam da je F4 u dzepu. U to vreme, CSKA je imao tursku formu po strani.

Аа, Кудељин.. омиљени руски играч. Тај је сипао трице као змај. Баш је имао специфичан шут, а уз то и левак је био.
А је л су играли Карашев, Базаревич за ЦСКА у то време?

Karashev se, cini mi se, te sezone bas vratio u CSKA posle neuspesne epizode u Efesu, gde se popickao sa alfom i omegom Petrom Naumoskim (i naravno, sigurno nisu Peru oterali). Inace, on je jos aktivan, prosle godine je igrao za Trijumf, a sad je u nekom moskovskom klubu cini mi se.

Sergey Bazarevitch je te sezone cini mi se bio sveze napustio CSKA posle povratka iz NBA (kratka epizoda u Atlanti), i igrao u Turk Telekomu. On je tada, doduse, vec bio u godinama.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Razumem ja da sam ti nesimpatican, ali ako istu vrstu humora sa jedne strane ocenis kao izvrsnom a sa druge pravis bauka od sale onda nesto sa tvojom procenom stvarno nije u radu...

Можда не умем да проценим, али у више наврата си потенцирао да успехе из тог времена не признајеш, да су ти смешни, контам да онда то стварно мислиш.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne, nego zato sto bi danas Vidica, Terija ili ranije Maldinija i Kanavara prosao samo slucajno...

Vrati Okiju tu kuglu da moze da postuje :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Verovatno radi.. Ali vratice se on... Inace, koliko god ti kontrirao ja mogu do 20-og da se ubedjujem sa tobom.. Tada moram da napravim pauzu, punim 30 godina.. :)))

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Karashev se, cini mi se, te sezone bas vratio u CSKA posle neuspesne epizode u Efesu, gde se popickao sa alfom i omegom Petrom Naumoskim (i naravno, sigurno nisu Peru oterali). Inace, on je jos aktivan, prosle godine je igrao za Trijumf, a sad je u nekom moskovskom klubu cini mi se.

Sergey Bazarevitch je te sezone cini mi se bio sveze napustio CSKA posle povratka iz NBA (kratka epizoda u Atlanti), i igrao u Turk Telekomu. On je tada, doduse, vec bio u godinama.

Не зезај да још игра! Па његов клинац игра, да л за младу или сениорску екипу, не могу тачно да се сетим, али се сећам да сам га гледао на неком мечу.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Verovatno radi.. Ali vratice se on... Inace, koliko god ti kontrirao ja mogu do 20-og da se ubedjujem sa tobom.. Tada moram da napravim pauzu, punim 30 godina.. :)))

Nije li to car foruma, da se napucavamo do prekosutra :D

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 21:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Можда не умем да проценим, али у више наврата си потенцирао да успехе из тог времена не признајеш, да су ти смешни, контам да онда то стварно мислиш.

Nemam ja sta tu da priznam ili ne.. Meni je bilo stalo da skrsimo taj ciganski rekord jako... Ali porediti ono onda i kosarku u modernoj eri je suludo...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemam ja sta tu da priznam ili ne.. Meni je bilo stalo da skrsimo taj ciganski rekord jako... Ali porediti ono onda i kosarku u modernoj eri je suludo...

Али ја не поредим. Написао сам ти то већ. Ти стално потенцираш то поређење. Не може се поредити никако, исто као што не можеш рећи да ли је неко нај играч свих времена. Глупо је. Можда је најбољи у свом времену, времену у које је играо. Ево, за мене је Гигс нај играч кога сам гледао, али то не значи да је најбољи на свету свих времена. Мом ћалету је неприкосновен Марадона, али обожава и Гигса, Месија поготово...

Питао си јел неко освоји 10 титула, рекли смо ти да јесте.. небитно када, освојено је и то је за свако поштовање.

Edited by - Caleb on 11/11/2011 21:45:53
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemam snage vise.Vi bre niste normalniPricate bre tu o nekim utakmicama od pre pamtiveka,zvezdi u euro ligi,pa toga se vise ne secaju ni ti igraci sto su igraliIzjednacujete 10 titula od pre 50 godina kada je jedan igrac davao po 100 poena na utakmici i 10 titula sad.Jednostavno Partizan je institucija za sve u Srbiji.U regionu mozemo da se poredimo sa Cibonom i Jugoplastikom i to je to.Zvezda nikad nista nije predstavljala u nasoj kosarci jos od tih pedesetih godina proslog veka i sada je konacno tamo gde joj je mesto.Imali su par pozitivnih izleta,tj titula i to je sve.Uporedjujete neuporedivo i nemam vise sta da dodam,mrzi me

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000