Po mojoj oronuloj memoriji, epizoda je prva i jedina. Za preskoke bi mora zavirit unutar korica. Potrudit ću se. Inače bajkovitu priču Dany je maestralno nacrta ( kasnije čak i pritajeno sexy ). Triba se držati tog stila. Preporuka svim ljubiteljima klasičnog bedea čiste linije sa smislenim početkom i krajem... bez švercanja.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ovaj prvi album, ako je prvi - Karavela niotkuda - je bio najavljivan za Cak Ekstra. U Caku je issla druga, s onim nekim oblakom, i prekinuta je, tko zna zassto na trijest i nekoj strani.
kakva je ovo fora sa cenama - Maslin G. 219 kuna a Rok 149 kuna za isti broj strana ?????????
inače jako mi je drago da je objavljen ovaj junak, mada pojma nemam kakav je ali ako ga Renki hvali to je onda to!
Ali opet se vraćamo na ono staro - da li su ovi iz BG normalni - SAMO ZAPOČINJU NOVE SERIJALE!!! Doduše ovde su samo tri integrala u pitanju, pa kraj nije daleko, a i sjajno je to što je u pitanju relativno nepoznat junak na našem tržištu.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ali opet se vraćamo na ono staro - da li su ovi iz BG normalni - SAMO ZAPOČINJU NOVE SERIJALE!!! Doduše ovde su samo tri integrala u pitanju, pa kraj nije daleko, a i sjajno je to što je u pitanju relativno nepoznat junak na našem tržištu.
Ma , daji ih u kurac , skoro kod svega su na prvoj trečini Hvala na odgovoru za nepostavljeno pitanje
Rock Derby albumi imaju po 30 stranica. Sedam albuma zajedno trebalo bi imati oko 200 stranica. Ako integral ima stotinjak stranica, tada je to tek pola serijala. Znači da bismo trebali dobiti još jedan integral.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Malo je čudno da je Olivier Rameau preveden kao Maslin Granko, a Rock Derby je ostao Rock Derby a ne Đoka Kraka, a u izdanju se navodi kao genijalan prevod iz Panorame.
Rock Derby albumi imaju po 30 stranica. Sedam albuma zajedno trebalo bi imati oko 200 stranica. Ako integral ima stotinjak stranica, tada je to tek pola serijala. Znači da bismo trebali dobiti još jedan integral.
RD nema sedam albuma već tri, ostala 4 koliko vidim su neka sprdnja ili šta već.
e super za ove integrale..moram ovo uzeti plus one sto nisam jos kao Gil Jourdan , Plave Bluze i sve te kartunaste karaktere..tu mi se crtez i price najvise svidjaju...
Malo je čudno da je Olivier Rameau preveden kao Maslin Granko, a Rock Derby je ostao Rock Derby a ne Đoka Kraka, a u izdanju se navodi kao genijalan prevod iz Panorame.
Vjerojatno zato što Maslin Granko odgovara duhu hrvatskog jezika, dok Đoka Kraka baš i ne.
RD nema sedam albuma već tri, ostala 4 koliko vidim su neka sprdnja ili šta već.
Nastavimo ovo u drugoj temi.
Maslin Granko je prijevod iz splitskog CAK-a 70-ih godina, a Đoka Kraka iz novosadske Panorame iz 60-ih godina.
Rock Derby je Gregov klasik u 7 epizoda (jedna od onih koji nisu u ovom integralu je objavljena u Denisu broj 143 čini mi se) i te epizode nisu nikakva sprdnja. Ovaj integral je u istoj seriji kao i Krcko (kojeg je Bookglobe objavio), što znači da nisu izašli integrali nakon toga (zasada ni u Francuskoj, a prošlo je nekoliko godina) nego su ovo neka zasebna izdanja.
Nažalost, ovaj Maslin Granko je objavljen na nešto slabijem papiru i ispranih boja. Preporučujem revijalna SMG izdanja.
Nažalost, ovaj Maslin Granko je objavljen na nešto slabijem papiru i ispranih boja. Preporučujem revijalna SMG izdanja.
To je propast ovih integralnih izdanja Bookglobea i Strip Agenta...da papir u jednom casopisu,prvenstveno zamisljenom kao reklamni katalog izdavaca,bude bolji papir nego u skupom integralu!?!...propast,kazem ja...svaka cast za Brodolomnike i pojedinacne albume,ostalo je tesko razocaranje...e,da,i dizajn integrala je za svaku pohvalu...