forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/11/2011 : 15:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

E i meni to ide na nerve...Svaka pobeda u evroligi je maltene ravna senzaciji, kao da svaku utakmicu igramo sa NBA ligasima. Naravno porazi se pravdaju sudijama i malim budzetom. Da mi je samo znati koliki je bio budzet Partizana 1992 godine, a koliki Knora, Filipsa, Huventuda...

Samo jos nesto.Pa jel bi bila senzacija da sas FK dobije Barsu u fudbalu?To je odprilike ista razlika u budzetima.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41218 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/11/2011 : 16:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mi smo Marica, tada najboljeg centra u Evropi prodali za 500.000 eura, da slovima naglasim PETSTO 'ILJADA EURA... Pa to je pola MekKejlebove plate u Sijeni... O cemu mi pricamo... Mi nemamo Real Madrid FK da nam upumpa 30 miliona eura u klub svake godine..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/11/2011 : 19:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=7HmjwNGDP04&feature=related Jedna od manjih senzacija K.K. PARTIZAN ,zamolio bih sve koji budu gledali da obrate paznju na 52 sekund klipa sta kaze komentator, pa da razmisle da li je senzacija ili ne ovo sto radi nas klub vec godinama .

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 15/11/2011 19:07:38
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 20:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

A sta bi po tebi trebalo i sta bi bilo realno.Da idemo na titulu prvaka Evrope?

Da se napravi dugorocni plan napretka kroz sopstvenu omladinu i regionalni skauting, da se pametno posluje i zauzme zdrav kriticki stav prema svakom potezu kluba, i da se zacrtaju ciljevi za 3,5,10 godina. Da je Partizan pre 20 godina ovako pravio ekipu po sistemu drzi bure vodu dok pekovic/macvan/raduljica odu, kurac bi se gadjale trojke po stambolu.

Al dzaba, kad imate okiboki bazu navijaca kojima je dosta da se pobede zvezda i cibona, i koji su odvec zadovoljni da mesecima unazad naklapaju kako su sudije protiv Partizana, kako ULEB/GY mrze Partizan itd. To su razmisljanja malih klubova. Partizan '92 je igrao jednu (slovima jednu) domacu utakmicu celu evroligu (dobro, mozda dve :D), ne secam se da je iko kukao. Kunu se ljudi u Kecmana i Bozica, ni jedan ni drugi ne bi prosao juniorsku selekciju pre 20 godina u Partizanu. Pali standardi svugde, pa i navijacki...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 20:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by red cloud

E i meni to ide na nerve...Svaka pobeda u evroligi je maltene ravna senzaciji, kao da svaku utakmicu igramo sa NBA ligasima. Naravno porazi se pravdaju sudijama i malim budzetom. Da mi je samo znati koliki je bio budzet Partizana 1992 godine, a koliki Knora, Filipsa, Huventuda...

To se desilo jednom u 100 godina da imas Danilovica i Djordjevica u ekipi.Drugo tada uopste nije bilo toliko para u kosarci kao sada.Sada je premija ako nekog igraca zadrzis dve tri godine.Ono vreme i ovo ne mogu da se porede.Isto kao i sa zvezdom 91.Jednostavno tada i sada nije isto.
Budimo malo realni i recimo da ovo sto Partizan radi zadnjih 5 godina su neverovatne stvari.Jeste da se ekipa pravi svake godine ali ta ekipa ne bude ekipa za popravljanje kos razlike u evropi kao sto se to desava sa FK vec to bude ekipa koja znaci nesto u toj evro ligi.Cela Evropa prica o nama kao o nekom cudu jedino mi non stop trazimo nesto vise.Zato se i ne slazem sa Mairosom da smo isti kao FK.Ne da nismo isti nego je KK 20 godina ispred.FK definitivno pravi tim svake godine tek toliko da bi malo bili bolji od Zvezde ali je KK napravio klub koji je najbolji u ovom delu Evrope i tim koji pravi rezultate u Evropi iako nema ni blizu para kao FK.Reci da su KK i FK isti kurac ne mogu da razumem,ustvari kad to kaze jedan zvezdas onda i mogu.

Ajd ajd, nema se para nema se para, ali se placaju rent-a-Macvan za 400 iljada godisnje, a ko zna sta dajete Pekovicu i Raduljici, a sta strancima. Al nema se para. Nikako se nema para.

Ajd Boki, kojeg je to igraca Partizan lansirao minulih 5 godina ? To sto Dule napravi cudo od Kecmana koji je celu karijeru bio prosecan igrac, pa sad igra na 102% sposobnosti. Gde su vam zamene za udarne igrace ? Gde je dugorocno planiranje ? Nemoj molim te samo da se kunes opet u Jaramaza, Djekica i ostale indijance

Sve bre moze, samo kad se hoce. Al dobro, lakse je da se kuka. Jadan Partizan, svi ga mrze.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 20:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
I naravno da treba da se trazi nesto vise. Uvek se trazi nesto vise. Ako ti je dosta top 16 svake godine, batali loptu, i ajd u fabriku na strug sinko. Svakog meseca ista plata, isti ljudi na poslu - milina jedna.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41218 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/11/2011 : 21:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

http://www.youtube.com/watch?v=7HmjwNGDP04&feature=related Jedna od manjih senzacija K.K. PARTIZAN ,zamolio bih sve koji budu gledali da obrate paznju na 52 sekund klipa sta kaze komentator, pa da razmisle da li je senzacija ili ne ovo sto radi nas klub vec godinama .

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/11/2011 : 21:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
@Mairosu ja tebe stvarno ne razumem.Kao prvo ne razumem zasto se ti toliko uzbudjujes oko Partizana a drugo ne razumem kako mozes da umanjujes uspehe Partizana dok je cela Evropa njima fascinirana,dok ljudi koji ni ne znaju gde je BG dolaze u pionir da gledaju Partizan jer su culi price,dok dolaze igraci za duplo manje para samo da bi igrali tu.Taj Pekovic je dosao i igra skoro za dzabe,Macvan se odrekao vecinskog dela plate,Raduljica takodje.Ne mogu da te razumem da ti pljujes po sistemu kluba koji je mozda i najorganizovaniji klub u Srbiji i ciji sistem hvale svi pa cak i okoreli zvezdasi.
Poredis neuporedivo.Poredis 92.godinu sa danasnjim vremenom gde je klubovima budzet 50 miliona godisnje a Partizan ima mozda 2 miliona.Kao da sam ja rekao zasto Partizan u fudbalu ne napravi svoje igrace kao 1966.i udje u finale LS.To je drugo vreme bilo i neuporedivo je sa danasnjim.
Covece Partizan igra evro ligu i niko nema vremena da ceka 5 mladih igraca iz sopstvene skole.To moze da radi FMP koji ne igra nit Evropu nit ima neke ambicije u ligi.Zasto jedan CSKA ili BArselona nemaju igrace iz svoje skole?Pa zato sto nikad ne bi bili najbolji kad bi cekali klince.
I ko kaze i ko spominje Cibonu i Zvezdu?Pa Partizan je pre dve godine usao u fajnal for euro lige i jedna srecna lopta je odlucila da ne zaigra u finalu.Poslednjih 5 godina su u prvih 4,8 ili 16 Evrope i samo se ceka A licenca koja je zasluzena poodavno.Samo da te podsetim da je Partizan bio klub sa najmanjim budzetom(ili drugim najmanjim)i pored toga je stigao do F4 gde je obe utakmice gubio u produzetku.
Kojeg?Pada mi na pamet Veseli.Za tog Veselog su dobili para za celu ovu sezonu.Velickovic,Tripkovic,Tepic,taj Maric koga je Savic spomenuo.Ko ih je lansirao i otkrio?
Ne najlakse je da se sedi i pljuje da li sa osnovom ili ne nema veze,bitno je pljuvati.
Reci mi jel bi ti bio zadovoljan da Zvezda sada svake godine u fudbalu igra osminu finala LS.Pa onda odigra nekad cetvrtfinale,pa jednom udje u polufinale...Verovatno ne.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/11/2011 : 21:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Pa ovaj snimak govori sve.Ne znam zasto sam se raspisao uopste.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 21:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Mairosu ja tebe stvarno ne razumem.

Ja tebe jos manje, jer otprilike ne uspes da procitas pola mojih argumenata. Ono sto pak uspes, distorziras u ono sto ti se svidja.

quote:
Kao prvo ne razumem zasto se ti toliko uzbudjujes oko Partizana

Zato sto sam profesionalno u svetu sporta i zato sto pratim sport kao takav, nisam sektas k'o ti. Takodje, niko se ne uzbudjuje, to ostavljam tebi, samo ukazujem na propusteno.

quote:
a drugo ne razumem kako mozes da umanjujes uspehe Partizana dok je cela Evropa njima fascinirana,dok ljudi koji ni ne znaju gde je BG dolaze u pionir da gledaju Partizan jer su culi price,dok dolaze igraci za duplo manje para samo da bi igrali tu.

Ne umanjujem uspehe. Samo kazem da se ne treba zadovoljavati sa mrvicama.

quote:
Taj Pekovic je dosao i igra skoro za dzabe,Macvan se odrekao vecinskog dela plate,Raduljica takodje.Ne mogu da te razumem da ti pljujes po sistemu kluba koji je mozda i najorganizovaniji klub u Srbiji i ciji sistem hvale svi pa cak i okoreli zvezdasi.

I sva trojica ce odu za 8 meseci. Posto, usudicu se da kazem, Evroligu necete osvojiti, mogu li da dobijem tvoj strucni sud sta je bila korist dovodjenja ove trojice ?

quote:
Poredis neuporedivo.Poredis 92.godinu sa danasnjim vremenom gde je klubovima budzet 50 miliona godisnje a Partizan ima mozda 2 miliona.

Nije sve u budzetu, ima nesto i u mudima. Partizan '92 je bio itekako hendikepiran u odnosu na ostatak evrope, i budzetarno i sam znas kako jos. Pa nije kukao posle svakog poraza da ih kradu i mrze.

quote:
Covece Partizan igra evro ligu i niko nema vremena da ceka 5 mladih igraca iz sopstvene skole.To moze da radi FMP koji ne igra nit Evropu nit ima neke ambicije u ligi.

Ne znas sta pricas, OK je. Par-ti-zan, sam-pi-on !

quote:
Ne najlakse je da se sedi i pljuje da li sa osnovom ili ne nema veze,bitno je pljuvati.

Veliki klubovi nisu postali veliki jer su im tebi slicni gutali seme posle svakog mini-uspeha.

quote:
Reci mi jel bi ti bio zadovoljan da Zvezda sada svake godine u fudbalu igra osminu finala LS.Pa onda odigra nekad cetvrtfinale,pa jednom udje u polufinale...Verovatno ne.

Bih, sada. Bih i sledece. Da 4 godine zaredom igraju osminu finala LS i imaju kvalitet za 1/4, ne bih bio zadovoljan. Da ispadnu u 1/4 a mogu do finala, ne bih bio zadovoljan.

"Nama je lepo, bas kao sto smo zasluzili"

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 22:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Mairosu ja tebe stvarno ne razumem.Kao prvo ne razumem zasto se ti toliko uzbudjujes oko Partizana

Ако се он узбуђује, шта тек ти радиш на АБА теми Само о Звезди пишеш. Ето, јуче написа да је играла са Игокеом, а верујем да нико на овом форуму не би ни знао за тај меч, да ти ниси написао

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/11/2011 : 22:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
-Ja tebe jos manje, jer otprilike ne uspes da procitas pola mojih argumenata. Ono sto pak uspes, distorziras u ono sto ti se svidja.

Pa pola mojih pitanja i argumenata si preskocio.Zbog cega?Verovatno zbog ove druge recenice koju si napisao.

-Ne umanjujem uspehe. Samo kazem da se ne treba zadovoljavati sa mrvicama.

Fajnal for euro lige su za tebe mrvice?

-I sva trojica ce odu za 8 meseci. Posto, usudicu se da kazem, Evroligu necete osvojiti, mogu li da dobijem tvoj strucni sud sta je bila korist dovodjenja ove trojice ?

A ko je titulu prvaka Evrope pominjao uopste iz kluba?Sta igraci se dovode samo da bi bili prvaci Evrope?Da te podsetim da je Zvezda prethodnih godina dovodila i skuplje igrace i skuplje trenere nego Partizan pa vidim gde je sad.

-Nije sve u budzetu, ima nesto i u mudima. Partizan '92 je bio itekako hendikepiran u odnosu na ostatak evrope, i budzetarno i sam znas kako jos. Pa nije kukao posle svakog poraza da ih kradu i mrze.

U pravu si,ima.E Partizan da nema muda ne bi imao dve pobede u euro ligi zadnjih 5 godina.I sta si se uhvatio toga sto nas kradu.Svaka druga ti je o tome.Pa ajde iskreno ti kao neko ko je u sportu i ko je strucan jel partizan ima fer sudjenje na svakoj utakmici euro lige.

-Bih, sada. Bih i sledece. Da 4 godine zaredom igraju osminu finala LS i imaju kvalitet za 1/4, ne bih bio zadovoljan. Da ispadnu u 1/4 a mogu do finala, ne bih bio zadovoljan.

A ti mislis da Partizan ima kvalitet da bude prvak Evrope u kosarci?Ti mislis da je realno da Partizan osvoji euro ligu?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 22:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Jeah, preskacem argumente. Ajde, nazad na radne zadatke, nema ovde inteligentne diskusije dok nema imrahila, caleba i clouda.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/11/2011 : 22:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

@Mairosu ja tebe stvarno ne razumem.Kao prvo ne razumem zasto se ti toliko uzbudjujes oko Partizana

Ако се он узбуђује, шта тек ти радиш на АБА теми Само о Звезди пишеш. Ето, јуче написа да је играла са Игокеом, а верујем да нико на овом форуму не би ни знао за тај меч, да ти ниси написао

Ja pljujem mutanta jer imam razloga za pljuvanjem,jer je olicenje svega sto se desava u ovoj zemlji.Jer su 10 godina trosili drzavne pare,placali kojekakve igrace i Pesice a nisu uradili nista.I sad kao nikom nista,preuzeo politicar i sad je sve ok,kolektivna amnezija.Juce sam se za Igokeu posebno obradovao jer su nasi i naravno da cu da navijam za nasu flijalu nego za Cokijevog mutanta.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/11/2011 : 22:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Jeah, preskacem argumente. Ajde, nazad na radne zadatke, nema ovde inteligentne diskusije dok nema imrahila, caleba i clouda.

Zahvaljujem.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/11/2011 : 00:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Nego,ne komentarisete sto su komsije nasli,tj "napravili" ligu u kojoj ce (mozda) da budu prvi?

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 16/11/2011 : 01:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Nego,ne komentarisete sto su komsije nasli,tj "napravili" ligu u kojoj ce (mozda) da budu prvi?

Bice kao i sa Jadranskom ,osvojice CSKA iz Sofije prve dve a onda se ukljucujemo mi i zapocinjemo dominaciju !!!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13541 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/11/2011 : 17:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ako pobeđujemo najjače klubove Evrope već nekoliko godina unazad, onda to nije više senzacija. ne znam šta se palite više.

Mairosu je potpuno u pravu, ovo je tim za jednu godinu, tj. isto ono što FK radi poodavno. Sledeće godine jovo nanovo..
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13541 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/11/2011 : 17:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

vidim da je BARI sindrom prešao i na Grobare
koga više zabole za to?
Pobedili smo ih, svaka čast. Gotovo više s tim, idemo valjda dalje? Ili možda da se narednih 10 sezona podsećamo kako je Pao pao?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/11/2011 : 17:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Mairosu je potpuno u pravu, ovo je tim za jednu godinu, tj. isto ono što FK radi poodavno. Sledeće godine jovo nanovo..

Sa'ce bata da ti objasni kako se samo ceka da Raduljica proradi, pa kad stigne nazad u Stambol ima da kida !

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/11/2011 : 17:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Inace, simpa mi je ovo, ranije je Partizan trubio kako "nece da razigrava hrvatske talente, hoce da ozivi srpske centre kosarke" kad se protivio Jadranu, a sad razigravate talente Maccabiju, Efesu i Minnesoti :D

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13541 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/11/2011 : 17:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Tako će i za fudbal, ako ova balkanska liga zaživi
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/11/2011 : 17:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako pobeđujemo najjače klubove Evrope već nekoliko godina unazad, onda to nije više senzacija. ne znam šta se palite više.

Nije,ali da li ti mislis da je realno da budemo prvaci Evrope?
Da imamo godisnji budzet od 20-30 miliona evra sigurno ne bi pravili tim svake godine.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13541 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/11/2011 : 17:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Da imamo godisnji budzet od 20-30 miliona evra sigurno ne bi pravili tim svake godine.

Jel poenta života stagnirati ili težiti nečem više?

Srpski mentalitet, zadovoljavamo se mrvicama..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/11/2011 : 18:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da imamo godisnji budzet od 20-30 miliona evra sigurno ne bi pravili tim svake godine,nego tim zivi od prodaje igraca.Zivimo u zemlji Srbiji gde Partizan sakupi 10-15 sponzora i oni svi zajedno mozda nakrpe milion evra,sto je eventualno pola budzeta,mozda trecina.Jedan deo se finansira od prodaje karata i to ti je to.Gde da nadju pare pa da zadrze npr.Pekovica ili Macvana tri godine.

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000