forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Vrh bogova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2011 : 19:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Distant neighbourhood ide sljedeći, da. Drago mi je da ti se svidio. Primjećujem da se sve više ljudi "odvažuje" probati Vrh bogova, baš mi je drago zbog toga, očito usmena predaja čini svoje! A za recenziju, ne moraš biti stručnjak za mangu ili taniguchija da bi napisao dobru recenziju!

Ovo je samo jedna knjiga ?
Ili je iz više delova kao Vrh?
I čini mi se da je neko rekao da se čita na naš način, mada je to manje bitno.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2011 : 19:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
distant neighbourhood ima "samo" 400 stranica
vjerojatno ce to ici samo u jednoj knjizi
ako je mogao OHF od 600.. :)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/11/2011 : 21:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ići će samo jedna knjiga, da, od 400 stranica. Autor je nedavno, uz pomoć francuskog crtača Boileta, prebacio stranice u "zapadnjacki" način, tako da će to vjerojatno i u fibrinom izdanju ići tako.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 15/11/2011 : 22:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ići će samo jedna knjiga, da, od 400 stranica. Autor je nedavno, uz pomoć francuskog crtača Boileta, prebacio stranice u "zapadnjacki" način, tako da će to vjerojatno i u fibrinom izdanju ići tako.

Sta znaci "zapadnjacki"? Zrcaljenje, ili preslagivanje tabli?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/11/2011 : 23:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno zrcaljenje uz poneki retuš tamo gdje je bitno, ali moram provjeriti, kad mi stignu materijali.

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 10:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ti ćeš sam najbolje odlučiti koju verziju izdati, ali ako ova francuska nije genijalno napravljena daj izdaj originalnu verziju
mrzim ta mucenja na stripu
osim toga, kakva je to manga koja nije.... manga?
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/11/2011 : 11:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Nije nečuveno da japanski autori sami vrše intervencije u svoje radove kako bi bili prihvatljiviji za zapadnjačku publiku. To mi je ipak mnogo bolja alternativa nego da zapadnjački izdavači to rade na svoju ruku.

Doduše, te intervencije mogu biti predrastične u odnosu na original. Na primjer, kada je Kazuo Koike na svoju ruku išao cenzurirati strip Crying Freeman za Dark Horseovo izdanje.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 15:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ne smeta mi toliko kad autori ispravljaju vlastito djelo, ipak je to njihov rad
ali druga je stvar kad netko drugi mijenja tuđi rad
zato i ne volim sinkronizacije filmova :)
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/11/2011 : 19:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

zato i ne volim sinkronizacije filmova :)

Slažem se, to ni ja ne mogu podnijeti.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2011 : 21:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
a kad glumci simhroniziraju vlastite filmove? :)
kao sto je radio jackie chen
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/11/2011 : 00:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da je to u redu, kada glavni glumci sinkroniziraju svoje glasove i kada postoji barem neka suglasnost sa redateljem. Tako sam se složio sa spaghetti-westernima.

Mada, nije li Jackie Chan u svojim filmovima bio iznimka? Mislim, nije baš da je ostatak ekipe išao sinkronizirati svoje glasove, zar ne?

Meni je bilo pravo otkriće kada sam napokon imao priliku pogledati hrpu filmova Sammo Hunga na originalnom, kantonskom jeziku.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 20/11/2011 : 11:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
evo da se javim... da ne brine kasper... preziveo sam nekako... petica procitana... vrh bogova 1-5 najbolje izdanje 2011, definitivno... mange su odlicne...

sangue navajo
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/11/2011 : 11:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Mislim da je to u redu, kada glavni glumci sinkroniziraju svoje glasove i kada postoji barem neka suglasnost sa redateljem. Tako sam se složio sa spaghetti-westernima.

Jodie Foster nahuje sama sebe na francuski, takodje.

Sto se tice kantonski/engleski razlika, to je tek posebna tema o kojoj ne moramo ovde. Imao sam priliku gledati i porediti skoro pa sve...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 20/11/2011 : 11:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
Kad Marcos kaže "A Distant Neighborhood je slijedeći", što to prevedeno u vremenske jedinice znači? Zna li itko? Bushido (ili netko drugi) odgovori, nemoj da počinim sepuku od neizvjesnosti
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/11/2011 : 12:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
jednog lijepog dana u 2012.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/11/2011 : 12:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

jednog lijepog dana u 2012.

DISTANT Neighbourhood indeed. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 15/12/2011 : 22:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
http://www.imdb.com/title/tt1266037/

sangue navajo
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/12/2011 : 21:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
evo procitao i ja napokon svih 5 knjiga
pojeo u dva dana
vrh! bas kao sto naslov i kaze!
koji ucinak ima ovaj strip! dobio sam ideju da izadjem iz kuce i popenjem se na sljeme!!

markos, kako to da nisi zadovoljan prodajom???
ima li itko tko je procitao ovaj strip a da mu se nije svidio? itko?!
ne mogu vjerovati da ljudi ne kupuju ovo jer je manga, wtf?!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/12/2011 : 22:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
markos, kako to da nisi zadovoljan prodajom???
ima li itko tko je procitao ovaj strip a da mu se nije svidio? itko?!
ne mogu vjerovati da ljudi ne kupuju ovo jer je manga, wtf?!

Pa nije da nisam zadovoljan jer nisam ni očekivao ništa bolje, ali opet, da se prodaje dobro - nije. Očito, zato jer je manga. Ali nema veze, ja ću Taniguchija objavljivat i dalje jer je meni fenomenalan.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/12/2011 : 23:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
A ja se brinem da li će otići brzo ili ne valjda jer se ovde nakupilo 9 stranica, pa mi delovalo da ima većeg interesovanja

Uzeo prvi broj na sajmu, ali nisam još stigao da pročitam. A i čekam da uzmem još jedan, pa da krenem polako.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/12/2011 : 23:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Uzeo prvi broj na sajmu, ali nisam još stigao da pročitam. A i čekam da uzmem još jedan, pa da krenem polako.

hehe
loša odluka
kad pročitaš dva poludit ćeš dok ne nabaviš sve
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/12/2011 : 23:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

... ali opet, da se prodaje dobro - nije. Očito, zato jer je manga.

mene bi bilo sram ne kupiti nešto jer je manga
kakvi su to stripofili

kad je izašao BOI u algoritmovoj nakladi, ja sam kupio samo zato jer je manga, prva koju sam procitao, pa da prosirim svoje vidike
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/12/2011 : 23:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hehe
loša odluka

znam, to me i brine
razmišljam da kupim sve, pa da onda čitam. Samo što bi to potrajalo..
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5568 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 26/12/2011 : 16:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

hehe
loša odluka

znam, to me i brine
razmišljam da kupim sve, pa da onda čitam. Samo što bi to potrajalo..

Imrahile ovo se kuouje bez razmisljanja.Za mene strip godine u jakoj konkurenciji,definitivno.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 27/12/2011 : 21:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ja ne smem vise ovde da se javljam... opet ce da me kritikuju sto hvalim ovo remek delo... gledam sta je pobedjivalo ovih godina u kategoriji albuma ... i vidim spaghetti kec - odlicno, jedan korto - balada o slanom moru odlicno, from hell odlicno, spigelman odlicno, tarzan odlicno i vrh bogova u 2011 - ni milimetar ne zaostaje...

sangue navajo
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000