forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Mali Spirou 6, 7, 9 i 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 26/10/2009 : 21:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Dok Lester

largo winch obavezno

Samo jedan album?
Jel' to sve ili tek pocetak?

zasad je izasao samo jedan. mislim da prva prica pokriva prva tri albuma, ali nemoj me drzati za rijec.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/10/2009 : 22:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

zasad je izasao samo jedan. mislim da prva prica pokriva prva tri albuma, ali nemoj me drzati za rijec.

Uzimam sigurno,ionako sam odusevljen Sa XIII,a nisam ni znao da ovo radi isti covek
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/10/2009 : 22:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by kreŠa

Theodore Poussin.

Da, slažem se

+

Gil Jourdan... To je obavezna lektira.

4 albuma zasad ili je to sve?
A Gila sam planirao da uzmem,koliko toga ima?
Znam da ima jedan integral,ali koliko jos ima da se objavi?

Theodore, 4 objavljena od 12 i ide dalje.
Gil, 1 inegral objavljen od postojećih 16 albuma, serija je završena a postoji i 17. album koji su crtali razni autori kao posvetu serijalu. Nešto kao što imamo i kod Asterixa.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/10/2009 : 22:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Theodore, 4 objavljena od 12 i ide dalje.
Gil, 1 inegral objavljen od postojećih 16 albuma, serija je završena a postoji i 17. album koji su crtali razni autori kao posvetu serijalu. Nešto kao što imamo i kod Asterixa.

Hvala na informacijama
Taj Asterix mi je bas super
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/10/2009 : 22:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Theodore Poussin.

Volim Thea, al' on je sličan Malom Spirou koliko i Dilan Dog Leu Palpu. Poussin je više za one koji vole Corta i Mister Noa.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/10/2009 : 23:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde preporuci nesto slicno,Mali Spirou me odusevio(Curunirova preporuka)
Planiram sad da pokupim Linkolna,nesto jos

Macanova Borovnica je najsličnija po "fazoni sa klincima u školi" temi. I Navis, donekle. Od onoga što je izlazilo ovde u poslednje vreme, naravno.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/10/2009 : 23:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
I naravno, ako voliš Malog, overi i velikog Spiroua od Libellusa i DN. :)

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/10/2009 : 23:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Uh, ja san skužija da traži preporuku crtački u tom stilu. Spomenuta je ranije i "Tigrica" koja također nema veze sa "Bebačom" ali je taj stil crteža, pa onda nakon Thea uletim i ja sa Gilom

No preporuka ostaje za spomenute i to "mojim" redom...

Gil
Theo
Tigrica

I Navis svakako a valjda nije toliko zaslipljen bojama u Texu da nije do sada ovjerija Spirou albume.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/10/2009 : 23:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ma nema greške, sve odlični stripovi (mada, shame on me, Tigrica mi nije još stigla na dnevni red usled budžetskog deficita).

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/10/2009 : 23:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Imam Libellusov S&F jos pre Malog Spiroua
Mada i ove preporuke su mi legle. Ako nista drugo zbog LW za kog nisam znao da ga je radio van hamme.
A BG/SA sam vec planirao Gila,Linkolna,Plave bluze,Natasu (krenuo vec sa XIII i T&L - kad ce dvica)

@Renky
Nisam zaslepjen bojama u Texu,ali mi je i dalje najdrazi strip
Nikad nisam reko da je najbolji,nisam tolko zaslepljen,ali najdrazi - to da
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/10/2009 : 23:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Macanova Borovnica je najsličnija po "fazoni sa klincima u školi" temi. I Navis, donekle. Od onoga što je izlazilo ovde u poslednje vreme, naravno.

Kad vec pomenu Macana,sta bi sa Mister Mackom???
Na njega sam slucajno naleteo kad sam krenuo da kompletiram Sergeja i bas mi se zasvidjao
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/10/2009 : 00:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Crta se, biće objavljen kad bude gotov.

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 27/10/2009 : 11:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Stalno hvalite tog Thea, ali meni to nikako ne lezi.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15659 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 30/10/2009 : 15:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
juriš u striparnicu

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 12/11/2009 : 18:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Nije iz ove ture ali da ne otvaram novi topic.

Procitao malog spiroua br. 2 i odusevio se.

Vidim da ima preko 10 albuma, da li je kvaliteta konstantna, ili ima oscilacija?
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 12/11/2009 : 19:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Nije iz ove ture ali da ne otvaram novi topic.

Procitao malog spiroua br. 2 i odusevio se.

Vidim da ima preko 10 albuma, da li je kvaliteta konstantna, ili ima oscilacija?

je oscilacije su minorne kao da razmišljaš bi li radje porschea ili ferrarija
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 12/11/2009 : 20:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Odlicno!

Samo me zanima sto kazu mame kad ovo (zabunom) kupe djecici.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 12/11/2009 : 23:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
kazu: IJUUUUFT!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12924 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/11/2011 : 17:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote

http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.70b11c851cea453585074fd64e2863f4.mali-spirou-11-tako-nikad-neces-odrasti.aspx
http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.224641b054a3426b9c775f0718ee5d1c.mali-spirou-12-no-bas-krasno.aspx
http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.5775baf8a35049abb92c83bb66ca9b37.mali-spirou-13-lijepo-sanjaj.aspx
http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.3d434623a931452d8dd7ba224d5f1f7e.mali-spirou-14-nasla-krpa-zakrpu.aspx

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21129 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/11/2011 : 18:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ljudi jedno pitanje - nemam nijedan album malog Spiroua, ali sam čitao ovog junaka u Stripoteci.
Šta znam, dobar mi je, ali nije sad da me nešto obara sa nogu.
Vidim da ovde većina svršava na njega, i to svi odreda čije mišljenje jako cenim.
U pitanju su geg table ili dve table? Ima li koja dugometražna epizoda ?
Ne znam samo šta sam to propustio, pa me mali Spirou ne baca u delirijum?!?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2850 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/11/2011 : 21:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Anto brate, bas smo slicnog ukusa..

Jack the Black.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21129 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/11/2011 : 21:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Anto brate, bas smo slicnog ukusa..

Znam da smo sličnog ukusa,ali te sad ne kapiram - i tebe ne obara sa nogu Mali Spirou ili mi ga preporučuješ??

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 23/11/2011 : 22:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Mene zbunjuju ove erotikom nabijene naslovnice!

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/11/2011 : 11:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

Zašto te zbunjuju?
Jesi li čita strip?

Inače, evo i ovo sada košta 90 Kn.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 24/11/2011 : 15:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Ignus

Zašto te zbunjuju?
Jesi li čita strip?

Inače, evo i ovo sada košta 90 Kn.

Nisam čitao, čak ni prelistao, zato me zbunjuju jer sam shvatio da je to dječji strip.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?

Edited by - Ignus on 24/11/2011 15:27:24
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000