Velike pohvale i zahvala Spalatu i Zlotvoru koji su mi, iako se ne poznajemo, omogućili da nabavim za svoju kolekciju Martin Libellus 4, 5 i 6. Dečki, puno Vam hvala.
Pohvalio bih 1Eura, za moju poništenu putovnicu koju sam mu poslao kad se počeo baviti tim hobijem poslao mi je više nego što smo se dogovorili.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ja bih htio pohvaliti člana pod nickom nikia! Kupio sam stripove od Ultrasa i sad kako sam ja iz RH a Ultras iz Srbije nastao je problem oko slanja pošiljke( poštarina je bila ok ali kako čovjeku platiti). Zamolio sam nikia da Ultrasu plati stripove (koji je stripove poslao nikia-u) i da mi ih, kada stigne, dotavi u RH (jer je nikia stalno na toj relaciji i ima bankovni račun u RH).
Sve je realizirano i super sam zadovoljan! Radi se o ovim stripovima:
Originally posted by Bachy Ja bih htio pohvaliti člana pod nickom nikia! Kupio sam stripove od Ultrasa i sad kako sam ja iz RH a Ultras iz Srbije nastao je problem oko slanja pošiljke( poštarina je bila ok ali kako čovjeku platiti). Zamolio sam nikia da Ultrasu plati stripove (koji je stripove poslao nikia-u) i da mi ih, kada stigne, dotavi u RH (jer je nikia stalno na toj relaciji i ima bankovni račun u RH).
Sve je realizirano i super sam zadovoljan!
Priključujem se pohvalama. Čovek nam je omogućio da na najbrži način ostvarimo saradnju. Svaka čast.
Emir Purić alias hogar_5! Svaka mu čast, preporučujem ga svima.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Moram da pohvalim člana hua zbog njegovog ocenjivanja stripova.Čovek zna šta je glanc a šta za 5 ili 5-.Glanc su mu doslovno kao novi.Po meni baš kako i treba da se daju ocene.Strogo i samo strogo.
Evo pohvala za članove od kojih sam kupovao u zadnje vrijeme : Barney, ozelot-a, alibaba, Renky, dragon_rage24, marko1, HABICA, oliver2, svi odreda za čistu 10-tku, kupujte kod njih! Valjda nisam nekog zaboravio...
Moram da pohvalim člana hua zbog njegovog ocenjivanja stripova.Čovek zna šta je glanc a šta za 5 ili 5-.Glanc su mu doslovno kao novi.Po meni baš kako i treba da se daju ocene.Strogo i samo strogo.
još jednom pohvala članu petrozza a i pošti--- obična tiskanica stigla iz Slovenije u Los Angeles za 8 dana :O i to za samo 3 kune više nego za susjedne države
Samo da pohvalim Hogara. Juče je realizovan dogovor oko kupoprodaje 28 komada Alan Forda. Pakovanje i dostava su za 5+++++, Sve brzo i jednostavno dogovoreno. Svaka čast, druže.
They have money for wars, but can't feed the poor!
Ponovo poslovao s hogarom, i ponovo imam samo pohvale.
Moram da pohvalim posebno Gibicu i Imrahila na koje mogu uvek da racunam! Sto puta do sada su mi ucinili, skupljali po BG-u sve i svasta i slali.. Isto tako i Elfak, Colt.. A Mairosuu ne smem vise nista reci, odma' salje dzabe.. :-) Lud narod sve! :-)