forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 371

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 11/12/2011 : 16:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by kasper
Pa vidi, bilo bi mi drago da jos ima ljudi koji rade prave rezove u zivotu

Pa Texa se kupuje ako se ima novaca ili ako ide tri primjerka po 25 kn.

Kad bi kod nas bilo tri primerka po 25 kona gde bi mi bio kraj.

Ima li to stalno na kioscima u Hrvatskoj ili povremeno?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/12/2011 : 17:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Poruka / TX SD 36/37 | 186 str./ by selanne

U pustinji u New Mexicu, Tex i Kit nailaze na dvojicu razbojnika koji su ubili starca i prijete dječaku. Jednoga ubiju, a drugi im pobjegne, pa odluče otpratiti dječaka do šerifa u obližnji gradić. Razgovarajući s njim, saznaju da on krije tajnu koja bi ga mogla koštati života… DALJE >>>

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/12/2011 : 20:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ajmo Texolozi odgovorite na jedno pitanje. Zašto Dick Carson jedini nema nekakve zasebne priče?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 13/12/2011 : 00:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajmo Texolozi odgovorite na jedno pitanje. Zašto Dick Carson jedini nema nekakve zasebne priče?

ko je taj???

Edited by - zlatan bihac on 13/12/2011 00:49:04
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 13/12/2011 : 16:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

ko je taj???

Joj sramote.
Mislio na Kita, a napisao Dick što ćeš.
Usput pojavljuje se još gdje Kitova treba nakon Helltowna (mislim kod talijana)?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 14/12/2011 : 08:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Teksov gigant 26 dobio svoju recenziju :mellow:

http://www.ubcfumetti.com/tex/?IT-TX-G26

Ocene su za ideju 1 a za scenarijo i dijaloge 2 :mellow:

Nizi idi u penziju čoveče :wacko:

dok je crtež ocenjen sa 6/7

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.

Edited by - legaz on 14/12/2011 08:51:32
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/12/2011 : 08:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

Zgadio se Bogu i narodu. Nemogucnost Bonellija da se ratosilja ovakvih gadova samo njima ide na stetu, padovi tiraza moraju biti ocekivana pojava.
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 14/12/2011 : 09:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message  Reply with Quote
Bas sam neki dan kupio na lipanj taj gigant,,crtez je stvarno odličan,dosta atraktivnih ženskih likova...Uzeo sam i nekoliko starijih giganata koji sad idu u zasebnoj ediciji u boji s novim uvodnicima...lijepo!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/12/2011 : 09:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fantom

Bas sam neki dan kupio na lipanj taj gigant,,crtez je stvarno odličan,dosta atraktivnih ženskih likova...Uzeo sam i nekoliko starijih giganata koji sad idu u zasebnoj ediciji u boji s novim uvodnicima...lijepo!

Moglo bi se reći da imaš pravo... Crtež mi izgleda kao u nekima od stripova, western dodataka, koji su izlazili u ZS i LMS. Nije loše. A nekako mi se čini da kod giganata glavno ulogu uvijek igra crtež, scenariji nisu nikad bili posebno jaki. No zato je crtačka postava uvijek udarna.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/12/2011 : 09:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
A nekako mi se čini da kod giganata glavno ulogu uvijek igra crtež, scenariji nisu nikad bili posebno jaki. No zato je crtačka postava uvijek udarna.

Cek samo zadnju sledecu turu Strip Agenta , pa onda reci
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/12/2011 : 10:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Manfredi planira da novog Texa radi sa Lomacsom .
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/12/2011 : 13:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ima ona epizoda o Karsonovoj prošlosti s onom ružnom bandom neustrašivih, mislim da se tako zove.
quote:

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/12/2011 : 14:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

ima ona epizoda o Karsonovoj prošlosti s onom ružnom bandom neustrašivih, mislim da se tako zove.
quote:

Znam za tu epizodu. Zovu se ''Nedužni'' i Helltown je svojevrsan nastavak te epizode, ali mislim kako je moguće da Chico je imao i Legs ima svoje serijale. Grucho i SS su imale kratke epizode na kraju specijalca. U Zagoru su to imali i Trampy, Bat, Ikarovo pero i sl. Zašto Carson nema barem jedan svoj maxi ili tako nešto jer mi je on puno bolji od Texa.
P.S. Tko još misli da je Donna njegovo kći? I tko misli da će Kit Willer se s njome oženiti?

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17120 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/12/2011 : 19:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marinac

quote:

quote:
Originally posted by kasper
Pa vidi, bilo bi mi drago da jos ima ljudi koji rade prave rezove u zivotu

Pa Texa se kupuje ako se ima novaca ili ako ide tri primjerka po 25 kn.

Kad bi kod nas bilo tri primerka po 25 kona gde bi mi bio kraj.

Ima li to stalno na kioscima u Hrvatskoj ili povremeno?

U zadnje vrijeme u remitendi vidim samo Marka, Bleka i Zagora (naravno).
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2658 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 16/12/2011 : 20:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

Teksov gigant 26 dobio svoju recenziju :mellow:

http://www.ubcfumetti.com/tex/?IT-TX-G26

dok je crtež ocenjen sa 6/7

Još samo dva tjedna, pa će biti umirovljeni g. Nizzi. Nekoliko godina prekasno, ali bolje ikad nego nikad.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/12/2011 : 00:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76
Još samo dva tjedna, pa će biti umirovljeni g. Nizzi. Nekoliko godina prekasno, ali bolje ikad nego nikad.

Tko ga nasljeđuje.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 17/12/2011 : 15:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
odakle vam to da nizzi ide u penziju?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/12/2011 : 22:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Danas sam u rukama drzao francusku verziju (edicija Clair de Lune) Filippuccijevog i Frisendinog Texonea i bokte, koji je to luksuz nasuprot Strip Agentu.
Format mozda za 1cm nizi, korice sjajne, 175g sjajni papir i koliko se samo toga pogubilo u SA izdanju kad se uporedi oba izdanja, npr. Seminole koje je SA vec izdao. Nekih nijansa naprosto nema, samo crna i bjela u SA, a to ce mi smetati kod Frisende. Ponekad je bolje ne znati nekih stvari.

Prije nisam ni znao da se i Francuzi "pale" na Texa. U toj ediciji su pored nekoliko Texonea i maxiji izdali i nekoliko odabranih regularnih prica. Jedino naklada mi nije poznata.
Vidim da Francuzi imaju svasta od Bonellija, i Magicnog, i Caravana i sta ne...

No, za sebe sam uzeo SAF-ovog Kuberta koji je u manjem formatu i c/b. Meni zapravo taj format pase. Jedino kod Frisende, Magnusa i mozda Parlova nema ni govora o malom formatu, dok bi s druge strane rado vidio Milazza u ovom malom formatu... mislim da bi mu bolje legao.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 17/12/2011 23:35:00
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 17/12/2011 : 22:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 17/12/2011 : 23:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
U tri lepe m*t*r*n*, svi imaju Patagoniju sem nas
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4910 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 17/12/2011 : 23:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
meni je maksimum italijanski orginal... meka korica... stampa do bola... format veliki...

sangue navajo
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/12/2011 : 23:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
pa valjda ce i kod nas.... deda mraz sa zakasnjenjem... u leto, na more?... :s

Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 18/12/2011 : 13:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
@Poli
Koliko kosta ova francuska verzija Patagonije?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/12/2011 : 16:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

@Poli
Koliko kosta ova francuska verzija Patagonije?

Nazalost vlasnika stripa nisam pitao kako i gdje ih sam nabavlja ali cika Gugl kaze:
http://www.amazon.fr/exec/obidos/ASIN/2353252591/bedetheque-21

http://www.bdnet.com/catalogue_detailbd_Tex-T23-Patagonie-Tex-Special-T23--9782353252596

Tako da tu 19 €.

Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 18/12/2011 : 18:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Danas sam u rukama drzao francusku verziju (edicija Clair de Lune) Filippuccijevog i Frisendinog Texonea i bokte, koji je to luksuz nasuprot Strip Agentu.
Format mozda za 1cm nizi, korice sjajne, 175g sjajni papir i koliko se samo toga pogubilo u SA izdanju kad se uporedi oba izdanja, npr. Seminole koje je SA vec izdao. Nekih nijansa naprosto nema, samo crna i bjela u SA, a to ce mi smetati kod Frisende. Ponekad je bolje ne znati nekih stvari.

Prije nisam ni znao da se i Francuzi "pale" na Texa. U toj ediciji su pored nekoliko Texonea i maxiji izdali i nekoliko odabranih regularnih prica. Jedino naklada mi nije poznata.
Vidim da Francuzi imaju svasta od Bonellija, i Magicnog, i Caravana i sta ne...

No, za sebe sam uzeo SAF-ovog Kuberta koji je u manjem formatu i c/b. Meni zapravo taj format pase. Jedino kod Frisende, Magnusa i mozda Parlova nema ni govora o malom formatu, dok bi s druge strane rado vidio Milazza u ovom malom formatu... mislim da bi mu bolje legao.

Ovo mora da je neverovatno dobro.
Go to Top of Page
Page: of 371 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000