forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 sova.vg
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 16/12/2011 : 17:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
A tu su još i:
Sale From Hell - 113
Elva - 392
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 16/12/2011 : 17:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

A tu su još i:
Sale From Hell - 113
Elva - 392

Opet promjena na semaforu....nebu dobro..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 16/12/2011 : 17:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Oki - 88.

A nitko niti jedan negativni.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/12/2011 : 17:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ovi su tek kapitalci
Još samo fali da je sjeba Edvina, dmara i COLUMBA. To bi tek bili skalpovi

Trljam ruke.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 16/12/2011 : 17:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
On je nanio najveću štetu samom sebi. Nakon ovoliko pritužbi, a pogotovo njegovih svađa sa doslovno svima koje je oštetio ne znam tko će mu više išta vjerovati.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 16/12/2011 : 17:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ovi su tek kapitalci
Još samo fali da je sjeba Edvina, dmara i COLUMBA. To bi tek bili skalpovi

Zapravo to mu je jedina mana u diaboličnom planu. Nije dovoljno promislio koga ˝smije˝ zajebat, a koga ne.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/12/2011 : 17:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Zaboravia san još neke: tu su i Humbert Coe, DARKO18... Pajini antikviteti, ali jbg on je u Srbiji pa mu se ne isplati

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1766 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 16/12/2011 : 17:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Eh, kasno sam se sjetio, al dobro, šta se neko nije ranije sjetio da me uputi. Još jedna važna stavka u cijeloj priči.

Reputacija na aukcijama
wolf- 90
Bachy- 74
Barney- 66
Za Zlotvora mi nije važna brojka, jer ga poznajem i ne vjerujem da bi izmišljao ili preuveličavao, tako da se stanje na semaforu opet mjenja.
Inače, naravno da ako je neko prevaren da nije važno kolka mu je reputacija al opet se ne može zanemarit ovo.

paro stanje na semaforu se mjenjalo samo na jednoj strani.
Iznosili smo dokaze koji potvrđuju da Vasif laže, vara i vrijeđa, on u svoju obranu nije znao ništa reći nego držati se one izjave o ljubomori i super egu kao pijan plota.

Klasični lihvar kojemu je stalo samo do zarade i osobne zadovoljštine kada nekoga prevari (a onaj mu ništa ne može)! Smijati se nekome preko nekakvih bjednih poruka i spuštati se na tako niske grane mogu samo osobe koje mentalno nisu zdrave.

Na aukcije.hr su obrisali sve dokaze koje sam iznio protiv njega i stali na njegovu stranu (sad znamo zašto jer se sam pohvalio da "radi" za aukcije.hr). Priznao sam poraz u bitci ali ne i u ratu. Znam da pravda kad-tad dođe na naplatu. Ima ona narodna: Doće Cica na kolica! Kada se pojavio na stripovi.com jednostavno nisam htio dopustiti da bilo tko prođe kao ja. To što me je pravario za 80 kn, ponovno napominjem, manje je važno. Smetalo mi je što me je vrijeđao kao čovjeka, kao učitelja i što mi se praktično cerio preko poruka i likovao. Ja sa druge strane nisam mogao ništa osim pričati svima što mi se dogodilo. Malo pomalo priča je dobivala sve veće razmjere zbog toga što mi je dosta ljudi govorilo kako znadu za njega i kako ih je prevario na ovaj ili onaj način!

Ovdje su (na stripovi.com) pravila igre vrlo jednostavna bidaš, platiš, dobiješ strip ako si zadovoljan sve super, ako nisi zadovoljan riješi se sve razgovorom na obostrano zadovoljstvo. Preko stripovi.com aukcija sam surađivao sa preko 70 ljudi i svi su bili jako pošteni, iskreni i jednostavni, nitko nije ni pokušao prevariti ni na poštarini, ni na kvaliteti stripa. Na taj način stekneš neku rutinu i sve funkcionira savršeno!
Onda naletiš na ovakvog jednog lopova, prevaranta i lažova koji ni ne zna što prodaje i prevari te i onda te još uvjerava kako si jadan, kako si pušio mami memu dok je on skupljao stripove, kako je on hrvatski branitelj, kako će zvat policiju, kako je on bio u Njemačkoj, itd... Ukratko jadnik koji uopće ne pokušava riješiti nastali problem već samo podj..... i dolijeva ulje na vatru izjavama:
quote:
Inače,drago mi je da drugi nisu
tako oštroumni i pametni kao što si ti,jer inače nebi bilo dobro.Ipak da si malo pametniji i da je komentar bio drugačije formuliran,
još bi ti zahvalio
a ovako svaka pomisao na tebe mi daje asocijacije Arschlocha.
Ako nemaš pametnijeg posla,drži se svojih foruma i tamo kakaj do mile volje,jer tamo
ćeš još biti i zanimljiv,a ja nemam vremena ni živaca za komunikaciju sa takvim prepametnim geografičarima.

Svatko normalan bi na mom mjestu poludio. Inače sam strašno alergičan na nepravdu i još nekako mogu preći ako netko mene prevari - protumačim to samo kao životnu školu i sve ok - ali kad vidim da ta ista osoba na isti način pokušava prevariti meni nekoga dragog (hajdemo reći da sve kolekcionare stripova smatram kolegama i prijateljima i vjerujem da smo neka čudna obitelj ) onda ne mogu stajati sa strane i mirno promatrati kako netko prolazi kroz nešto jako neugodno. Pomogao bih svakome tko je u nevolji, pokušao bih ako ništa drugo...

Nadam se da sam ovim svojim topicom rasvijetlio mistiku koja je obavijala nickname sova.vg.

Oj, budi svoj!

Edited by - Bachy on 16/12/2011 17:36:31
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 16/12/2011 : 17:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Zaboravia san još neke: tu su i Humbert Coe, DARKO18... Pajini antikviteti, ali jbg on je u Srbiji pa mu se ne isplati

I šta, ljudi se boje opalit negativni da im on ne vrati istom mjerom.
Pa kome će više ljudi vjerovat, jednom elvi, Humbertu, Pajinim etc. ili njemu??

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/12/2011 : 17:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Al' da se opet vratin na ovo, na tu nesolidarnost od čovika koji obrće tolike pare:

Čoviku koji toliko zarađuje sigurno ne bi bia problem sačekat malog bijednog studoša, koji je to lito zna tući po 12 sati konobareći da plati stripove kad dobije plaću. Zar ne?
Međutim, i on, VELIKI BIZNISMEN, ima problema. Ubili ga računi

Surađiva san s jakim prodavačima, i svi su me znali sačekat kad bi pita, nikome nije bia problem. A ja to ponekad više cjenim nego išta. sova.vg nije pokaza takav način tolerancije...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1766 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 16/12/2011 : 17:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
quote:

Al' da se opet vratin na ovo, na tu nesolidarnost od čovika koji obrće tolike pare:

Čoviku koji toliko zarađuje sigurno ne bi bia problem sačekat malog bijednog studoša, koji je to lito zna tući po 12 sati konobareći da plati stripove kad dobije plaću. Zar ne?
Međutim, i on, VELIKI BIZNISMEN, ima problema. Ubili ga računi

Surađiva san s jakim prodavačima, i svi su me znali sačekat kad bi pita, nikome nije bia problem. A ja to ponekad više cjenim nego išta. sova.vg nije pokaza takav način tolerancije...

Još ti je (prema mojoj računici) maznuo 7 kuna više za poštarinu!
Svi znadu da paket košta 18 kn kad ga šalješ - kod Vasifa u Velikoj Gorici je 25 izgleda...

Sramota! Sramota da takav čovjek kao Vasif hoda istim planetom kao mi!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/12/2011 : 17:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Pa reka san da me je odera i za poštarinu
Mada mislin da bi se po težini ta dva stripa mogli prošvercat i kao tiskanica, ali jbg...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 16/12/2011 : 17:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Pa to je i meni jedan od bitnih kriterija - može li prodavač imati razumijevanja i malo sačekati ako je u pitanju neka tolerancija. U tom smislu mogu nabrojati velike ljudine po tom pitanju: Columbo, Ivicag, Dmar, čak i Marko1. Ima još ovakvih dobrih ljudi (neka mi ne zamjere što ih sad nisam sve naveo), ali prva trojica su zaista pokazali maksimalnu susretljivost prema meni, i po meni spadaju u velikane aukcija, te primjere kakav pošten trgovac treba biti.
Ili jedan svježiji primjer - prije nego mi je poslao stripove Wildwest je utvrdio da jedan strip ima anomaliju, javio mi to na vrijeme, još se ispričao i ponudio rješenje situacije (a da ne govorimo kako je detaljan u opisu svojih predmeta, nema što ti nije jasno). Naravno, i on bez problema sačeka da sve riješimo odjednom kad se nakupi neka količina. A ovaj sova ne samo da nema razumijevanja, nego još izvrće činjenice i pokušava preokrenuti stvari u svoju korist. Koliko je u tome uspio svima je već dovoljno jasno.
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1766 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 16/12/2011 : 18:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
Idemo jednostavnom računicom:
prevariš 10 ljudi za 7 kn dnevno (minimalno)
7 x 10 = 70 kn dnevno

Radiš to i organiziran si u tome pa to mjesečno iznosi:
70 kn x 30 dana u mjesecu = 2100 kn
2100 kn x 12 mjeseci u godini = 25 200 kn (lijepa cifrica)

Treba napomenuti da vjerojatno prevari i za više od 70 kn dnevno, jer prodaje na više stranica, itd...
Eto razloga zašto on vara ljude za 7 kn, nije u pitanju 7 kn već eto minimalno 25 000 kn godišnje... hehe Vasife, Vasife...

Nemojte zaboravit koliki je minimalac u RH i bit će vam sve jasno...

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 16/12/2011 : 18:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Prema ovim komentarima

http://www.aukcije.hr/feedback.php?id=32792&faction=show&rate=-1

čini se da tu bude i više od 7 kn, ovisi kako kome podvali.
Go to Top of Page

rednazgul
New Member

Croatia
169 Posts

Member since 18/01/2011

Posted - 16/12/2011 : 18:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send rednazgul a Private Message
Pratio sam ovaj topic proteklih dana i nisam imao namjeru sudjelovati ali pošto me je "gospodin"Jakupović danas okrznuo i bukvalno me povlači za jezik, da mu u kratkim crtama odgovorim...
Kupio sam od njega 4 stripa i uplatio mu 120 kuna na račun...
Stripovi su stigli sutradan...sve pohvale za brzinu.
Otvaram pošiljku i nalazim da su dva stripa u redu(Desperado i Diabolik) a ostala dva imaju nedostatke koji su,smatram,obavezno morali biti navedeni u opisu predmeta...tamo su bile samo tri točkice(...)
Naprežem moždane vijuge i sjetim se da su tri točkice u Morseovoj abecedi slovo S(početna slova od Shit ili Sranje) i uspijem riješiti rebus.Naime,na jednom Billy Bisu nedostaju stranice 71,72,73,74,a zadnjih par strana konzumirao je maus ili neki drugi glodavac....
drugom stripu hrbat je puknuo napola i ispadaju stranice i smatram da su to feleri koji se MORAJU!!!!!navesti u opisu predmeta...
Isto jutro(ponedjeljak)spakiram ta dva sjebana stripa,pošaljem ih natrag Vasifu i pošaljem mu PM sa svim ovim gore navedenim prigovorima i napišem mu moj broj računa u Splitskoj banci gdje da mi vrati novac za ta dva stripa...dobra dva stripa sam zadržao(I PLATIO) i ostavio mu pozitivne komentare...
Do danas mi uplata nije sjela i ja sam zveknuo negativne....
Zašto Vasife???!!!iz tri razloga.....
Trošiš moje živce...prvo sam popizdio kad sam vidio šta si mi poslao a danas sam poludio kad sam na banci vidio da mi nisi VRATIO moj novac
Trošiš moje vrijeme...morao sam pakirati te stripove,nositi ih na poštu i dvaput sam bio na banci(nemam internet bankarstvo kao ti Vasife)
Trošiš moj novac(barem privremeno) i igraš se samnom....
VASIFE...NEZNAŠ SA KIM SE IGRAŠ I VJERUJ MI,NE ŽELIŠ SAZNATI!!!!
Ja sam ti u ponedeljak poslao sve potrebno za uplatu a ti si mi samo jednom šturo odgovorio i LAŽEŠ,LAŽEŠ,LAŽEŠ da si mi poslao nekoliko poruka...pa šta ti misliš da ja imam vremena i živaca sa tobom razmjenjivati poruke tjednima i mjesecima kao svi ovi momci koje si razguzio da bi mi vratio FAKING 73 kune!!!
Šta ti misliš da ja imam vremena i živaca ovdje objavljivati javno moje prepiske sa tobom(neka ih objavi Markos ili netko treći) da bih nekomu dokazivao da sam u pravu???!!!
Kloni me se,Vasife, u širokom luku i nemoj mi ništa uplaćivati,molim te.i NE SPOMINJI ME VIŠE NI OVDJE NA OVOM FORUMU NI DRUGDJE JER AKO TI JA DOĐEM U VELIKU GORICU TVOJ GONDOR ĆE PASTI A NAZGUL ĆE SE POČASTITI SOVINIM MESOM!!!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 16/12/2011 : 18:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Ohoho, evo novog člana vesele družine. Svakoga dana pojavi se barem jedna nova žrtva.
Go to Top of Page

rednazgul
New Member

Croatia
169 Posts

Member since 18/01/2011

Posted - 16/12/2011 : 18:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send rednazgul a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Ohoho, evo novog člana vesele družine. Svakoga dana pojavi se barem jedna nova žrtva.

OOOO,da...prstenova družina....protiv jadnog Vasifa....
Zaboravio sam Vasifu poručiti da mi ne zaboravi ostaviti negativne...
i to sva četiri...
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 16/12/2011 : 18:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Pa taj čovjek nije zaista normalan. I u ovim danima kad su se svi okrenuli na njega on šalje kupcu stripove oglodane i u raspadu. Jednostavno - nepojmljivo.

Edited by - wolf on 16/12/2011 18:58:38
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/12/2011 : 19:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Da zbilja, i ja san zaboravia navesti wildwesta kao jednog od najjačih - kod njega uvik znaš što kupuješ
Izdvojia bi i byomana, koji je zaboravia da je proda stripove od nekih čije mi je slike posla na mail (dogovorili smo van aukcija) i za stripove kojih nije bilo mi je uredno vratia lovu. I još mi je reka "plati kad budeš ima" I mister m je tu, i tomislav.baretic... Svaka čast svima!
Ali sa sovom - nikad više! Ja nisan umra radi 200 kn, ali se on nemilice izblamira...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/12/2011 : 19:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Inače, ja se ne brinem. Mislin da će kad-tad naš mili sova naletit na minu. Ili luđaka s PTSP-om kojeg je zajeba za 10 kn A onda će biti sranja.

Moj sovo, barem napiši kakvo smeće prodaješ pa ćeš na kraju nešto i prodat. Ovako, mislin da ko jednom kupi od tebe da ga jednostavno baci na nerve i ne kupuje više. I prestani se blamirat za sitne pare, ispadaš mizeran u očima svih nas

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 16/12/2011 19:44:22
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1766 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 16/12/2011 : 19:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
quote:
Originally posted by rednazgul

Pratio sam ovaj topic proteklih dana i nisam imao namjeru sudjelovati ali pošto me je "gospodin"Jakupović danas okrznuo i bukvalno me povlači za jezik, da mu u kratkim crtama odgovorim...
Kupio sam od njega 4 stripa i uplatio mu 120 kuna na račun...
Stripovi su stigli sutradan...sve pohvale za brzinu.
Otvaram pošiljku i nalazim da su dva stripa u redu(Desperado i Diabolik) a ostala dva imaju nedostatke koji su,smatram,obavezno morali biti navedeni u opisu predmeta...tamo su bile samo tri točkice(...)
Naprežem moždane vijuge i sjetim se da su tri točkice u Morseovoj abecedi slovo S(početna slova od Shit ili Sranje) i uspijem riješiti rebus.Naime,na jednom Billy Bisu nedostaju stranice 71,72,73,74,a zadnjih par strana konzumirao je maus ili neki drugi glodavac....
drugom stripu hrbat je puknuo napola i ispadaju stranice i smatram da su to feleri koji se MORAJU!!!!!navesti u opisu predmeta...
Isto jutro(ponedjeljak)spakiram ta dva sjebana stripa,pošaljem ih natrag Vasifu i pošaljem mu PM sa svim ovim gore navedenim prigovorima i napišem mu moj broj računa u Splitskoj banci gdje da mi vrati novac za ta dva stripa...dobra dva stripa sam zadržao(I PLATIO) i ostavio mu pozitivne komentare...
Do danas mi uplata nije sjela i ja sam zveknuo negativne....
Zašto Vasife???!!!iz tri razloga.....
Trošiš moje živce...prvo sam popizdio kad sam vidio šta si mi poslao a danas sam poludio kad sam na banci vidio da mi nisi VRATIO moj novac
Trošiš moje vrijeme...morao sam pakirati te stripove,nositi ih na poštu i dvaput sam bio na banci(nemam internet bankarstvo kao ti Vasife)
Trošiš moj novac(barem privremeno) i igraš se samnom....
VASIFE...NEZNAŠ SA KIM SE IGRAŠ I VJERUJ MI,NE ŽELIŠ SAZNATI!!!!
Ja sam ti u ponedeljak poslao sve potrebno za uplatu a ti si mi samo jednom šturo odgovorio i LAŽEŠ,LAŽEŠ,LAŽEŠ da si mi poslao nekoliko poruka...pa šta ti misliš da ja imam vremena i živaca sa tobom razmjenjivati poruke tjednima i mjesecima kao svi ovi momci koje si razguzio da bi mi vratio FAKING 73 kune!!!
Šta ti misliš da ja imam vremena i živaca ovdje objavljivati javno moje prepiske sa tobom(neka ih objavi Markos ili netko treći) da bih nekomu dokazivao da sam u pravu???!!!
Kloni me se,Vasife, u širokom luku i nemoj mi ništa uplaćivati,molim te.i NE SPOMINJI ME VIŠE NI OVDJE NA OVOM FORUMU NI DRUGDJE JER AKO TI JA DOĐEM U VELIKU GORICU TVOJ GONDOR ĆE PASTI A NAZGUL ĆE SE POČASTITI SOVINIM MESOM!!!

Ako budeš išao u Veliku Goricu radi Vasifa, molim te obavjesti me obaveno!
Imao bih mu i ja reći par riječi onako u facu, čisto da vidim je li tako jak u živo kao kad vrijeđa i prijeti preko poruka...

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5349 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 16/12/2011 : 19:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Ja mislio da će sova biti spaljen ili obješen (zbog lova na vještice i zakona linča) ali vidim da na kraju postoji mogučnost da ga pojede
RED NAZGUL !!!!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 16/12/2011 : 19:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Prema dosadašnjem razvoju situacije trebat će omanji autobus da bi svi stigli odjednom u VG.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 16/12/2011 : 19:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

Ja mislio da će sova biti spaljen ili obješen (zbog lova na vještice i zakona linča) ali vidim da na kraju postoji mogučnost da ga pojede
RED NAZGUL !!!!

A i ti, Oki, nisi u redu. Ne brišeš negativni iako ON to očekuje

Edited by - wolf on 16/12/2011 19:58:05
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000