forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/01/2012 : 14:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
I am back! Veliko hvala Markosu

Inace, na kazni mi nije uopste bilo dosadno! Cak naprotiv! A ovaj topic me je najvise zabavio, mislim na onu "diskusiju" na granici krvoprolica oko Doce. Cak i na drugim topicima sam video zanimljivih rasprava, zbog kojih su one o stripovima malo trpele

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2012 : 15:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Na cemu se zahvaljujes? :D
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 08/01/2012 : 15:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Kazna se oduzila na osam dana, valjda nekako moderatorima izmaklo, pa je Markos na moju molbu urgirao.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2012 : 15:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Kazna se oduzila na osam dana, valjda nekako moderatorima izmaklo, pa je Markos na moju molbu urgirao.

Tako je i meni bilo,i uz urgiranje sam odlezao dan vise.
Sreca pa je jedino Ultras bio trijezan taj dan i primijetio da se jos crvenim
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 08/01/2012 : 15:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
........odoh malo na spa vikend i pomalo pratil ova piskaranja koja su me konačno dovela do onog kaj vec duže vreme promišljam ali sve se nekak uvjeravam da to nije tak......
na žalost na forumu više od pola ljudi je na razini shvaćanja osnovnoškolca (čak i moji bolji osmaši bolje kuže) i zbog toga više uopće nema namjeru odgovarati i objašnjavati. Jednostavno kome i čemu!? Njuške se prave pametne, a ne kuže razliku izmežu fašista i antifašista, između domoljubja i patriotizma, između pljuvanja i kritike, između zajebancije i ozbiljnosti.......sve trpaju sve u isti koš i na svaku kritiku se osjećaju napadnuti (jebenih li kompleksa) i odmah se "brane" protupitanjima (ali bez odgovora na ranije pitanje)....a argumentima da ne govorim! Netko je ovdje napisal da su činjenice za nekoga, a za nekog nisu...jebote, pa jel znate vi kaj je činjenica!? Za argumentirane rasprave rijetko tko je ovdje čul, ma o kojoj temi se delalo!
Sve ovo vjerojatno i je odraz da rastu spomenarske teme (moja beba, moja simpatija, predstavimo se i sl.) na svaštari, a u isto vrijeme gotovo da na filmskoj ili glazebnoj temi nema kvalitetnijegg upisa. Barem neka inforamcija o filmu ili recenzija. Čak i na tom pdf-u (film) dolaze upit kak skinuti koji film. Ne mogu vjerovat da postoje ljudi koji nisu u stanju u tražilicu upisati ime filma +torent ili rapidshare i dobiješ sve kaj trebaš!?

Kad bumo doživeli dan da večina počinje shvaćati da svako djelovanje postoji uzrok i posljedica, a da su upravo posljedice ono na kaj moramo biti spremni za svoje neodgovorno ponašanje..........i prema sebi i prema drugim??? I da je uzrok onog kaj nam se događu u svim životnim segmentima prvenstveno u nama, našem društvu a ne u drugima!

Ovime se opraštam od piskaranja na forumu, osim pdf film....naravno, ukoliko se i ovo ne protumači (pod pritiskom ili ne onih koji su me i dosad nebrojeno puta spominjali u raznoraznim kontekstima) kao uvreda, politika ili kaj ja znam pa me se banira. A još jedan ban je doživotno izbacivanje, u mom slućaju......UŽIVAJTE U RASPRAVAMA!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/01/2012 : 16:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

........odoh malo na spa vikend i pomalo pratil ova piskaranja koja su me konačno dovela do onog kaj vec duže vreme promišljam ali sve se nekak uvjeravam da to nije tak......
na žalost na forumu više od pola ljudi je na razini shvaćanja osnovnoškolca (čak i moji bolji osmaši bolje kuže) i zbog toga više uopće nema namjeru odgovarati i objašnjavati. Jednostavno kome i čemu!? Njuške se prave pametne, a ne kuže razliku izmežu fašista i antifašista, između domoljubja i patriotizma, između pljuvanja i kritike, između zajebancije i ozbiljnosti.......sve trpaju sve u isti koš i na svaku kritiku se osjećaju napadnuti (jebenih li kompleksa) i odmah se "brane" protupitanjima (ali bez odgovora na ranije pitanje)....a argumentima da ne govorim! Netko je ovdje napisal da su činjenice za nekoga, a za nekog nisu...jebote, pa jel znate vi kaj je činjenica!? Za argumentirane rasprave rijetko tko je ovdje čul, ma o kojoj temi se delalo!
Sve ovo vjerojatno i je odraz da rastu spomenarske teme (moja beba, moja simpatija, predstavimo se i sl.) na svaštari, a u isto vrijeme gotovo da na filmskoj ili glazebnoj temi nema kvalitetnijegg upisa. Barem neka inforamcija o filmu ili recenzija. Čak i na tom pdf-u (film) dolaze upit kak skinuti koji film. Ne mogu vjerovat da postoje ljudi koji nisu u stanju u tražilicu upisati ime filma +torent ili rapidshare i dobiješ sve kaj trebaš!?

Kad bumo doživeli dan da večina počinje shvaćati da svako djelovanje postoji uzrok i posljedica, a da su upravo posljedice ono na kaj moramo biti spremni za svoje neodgovorno ponašanje..........i prema sebi i prema drugim??? I da je uzrok onog kaj nam se događu u svim životnim segmentima prvenstveno u nama, našem društvu a ne u drugima!

Ovime se opraštam od piskaranja na forumu
, osim pdf film....naravno, ukoliko se i ovo ne protumači (pod pritiskom ili ne onih koji su me i dosad nebrojeno puta spominjali u raznoraznim kontekstima) kao uvreda, politika ili kaj ja znam pa me se banira. A još jedan ban je doživotno izbacivanje, u mom slućaju......UŽIVAJTE U RASPRAVAMA!

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/01/2012 : 16:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Putuj igumane.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/01/2012 : 23:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hvala milom Bogu!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/01/2012 : 23:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Wele i sawitch, smirite hormone, nema potrebe da likujete.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/01/2012 : 23:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ne bi reko

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/01/2012 : 07:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by dosada

Ovime se opraštam od piskaranja na forumu
, osim pdf film....naravno, ukoliko se i ovo ne protumači (pod pritiskom ili ne onih koji su me i dosad nebrojeno puta spominjali u raznoraznim kontekstima) kao uvreda, politika ili kaj ja znam pa me se banira. A još jedan ban je doživotno izbacivanje, u mom slućaju......UŽIVAJTE U RASPRAVAMA!

Neznanje nije sramota, a znanje treba znati preneti...a pametni se ne loze na provokacije.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/01/2012 : 09:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Jos je on tu,napisao je bar deset postova u filmovima nakon ovog
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/01/2012 : 09:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak
Neznanje nije sramota, a znanje treba znati preneti...a pametni se ne loze na provokacije.

na pojedince se ne prima ni ono najosnovnije...a ovo tko se loži na provakacije si dobro napisal, pogledaj samo moje ulete na partizanovo temu, imal sam pacijenata do mile volje!

evo samo u ovih par odgovora vas nekoliko je pokazalo ono kaj pišem.....da vam treba sve stoput objašnjavati! Jasno napišem s kojeg dijela foruma se ppovlačim, ali badava....stvarno vam ne treba puno da se iskažete

i manhunter, nemam ja problem s likovanjem (samo naprijed), ali sam te upozoril na weleovo vrijeđanje, ali taj valjda drugo ni ne zna...ali onda reagiraj u skladu s pravilnikom, jer dosad si vec mogel skuziti da ga badava upozoravaš (vidš da odmah odgovara koliko je opterečen dosadom, ne da mu dosada mira a i zaljubil se)!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/01/2012 : 10:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Zar se nisi oprostio proslim postom? 'ajde brisi vise...

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/01/2012 : 10:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Pazi ko se poziva na pravilnik foruma...daj citiraj te uvrede,ne pricaj u prazno.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/01/2012 : 11:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
jesmo se prepoznali!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/01/2012 : 11:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
aj prestanite više,letit ćete sva trojica...vas dvojica ne prcajte,a ti dosado,ne dosađuj...radi ono što si rekao i kraj priče...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/01/2012 : 11:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ko ga prca? Bas cu njega da prcam... A sto je problem sto se mi radujemo? Mislio sam da otvorim topic slavlja sto ide...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/01/2012 : 11:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ko ga prca? Bas cu njega da prcam... A sto je problem sto se mi radujemo? Mislio sam da otvorim topic slavlja sto ide...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/01/2012 : 13:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

ja sam svoje rekao...zaključimo ovu temu...znaš i sam da me uvijek svrbe prsti,i da meni ne treba puno da te/vas...dosada je svoje rekao,i kraj priče...the end...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/01/2012 : 13:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma 'ajde ne seri... Kakvo sam pravilo prekrsio da me izbacis... Zamisli likujem sto ide provokator... pfff... I vidis da nije svoje rekao, malo malo pa se vrati...

Ali dobro.. Necu vise da likujem javno.. U sebi cu..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/01/2012 : 14:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
baš ti je dosadia a?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/01/2012 : 14:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

baš ti je dosadia a?

ma samo ga provocira jer mu je dosadno:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 10/01/2012 : 10:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Ovaj topic ima zanimljivije (citaj:gluplje) konflikte od onih u Velikom Bratu i Farmi zajedno

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/01/2012 : 13:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
-Jaki (1) - politika - 7 dana, kazna ističe 24.1.2012

Da mi je samo znat ko ga je cinka.
Inače, još malo, brzo će počet stizat priznanja od novog velikog vođe za uspjehe ostvarene na polju totalitarizma i regulirane medijske slobode.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000