forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 24/01/2012 : 07:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Gledao si? Kako ti se cini..

Pogledao sam ja te prve dvije epizode i mislim da neću nastaviti. Serija prije svega nema "ono nešto" što bi me natjeralo da pratim dalje, a čini se da se snima po sistemu "jedna epizoda, jedan slučaj". Nekako mi se neda gledati kako 45 minuta love zatvorenika, za što dobijemo minut-dvije rješenja misterije nestanka.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/01/2012 : 10:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen
Pogledao sam ja te prve dvije epizode i mislim da neću nastaviti. Serija prije svega nema "ono nešto" što bi me natjeralo da pratim dalje, a čini se da se snima po sistemu "jedna epizoda, jedan slučaj". Nekako mi se neda gledati kako 45 minuta love zatvorenika, za što dobijemo minut-dvije rješenja misterije nestanka.

Meni je ovo sasvim dovoljno da mi drži pozornost, mada se nadam da neće ama baš svaka epizoda biti isključivo lov na zatvorenika. Ima i jedna druga "Breakout kings" točno taj princip, samo bez misterije. S ovim postavkama može se isplesti fina mitologija, imala je i Dollhouse više-manje jedan slučaj po epizodi, no sve se to to toliko izmiješalo s osobnim životima aktera i izgradnjom mitologije cijele te filozofije imprintanja da je postajalo sve bolje i bolje. Person of interest također na vrlo sličan način poput Alcatraza gradi priču (isto ima vezne glumce s Lostom), s istim obrascem po epizodi (doduše pogledao sam ih samo 4).
Uglavnom, zanima me kako će se stvari razvijati kasnije, sve ovisi u kojem će smjeru i formatu scenaristi voditi priču...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 24/01/2012 : 13:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Imao je i Fringe jedna epizoda jedan slučaj pa je prerastao u čistu genijalost kakva je danas.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 28/01/2012 : 05:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Tko hoče stare stripove? :) Smogovci
http://www.youtube.com/watch?v=SOP0y-JNDwE

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 28/01/2012 : 20:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
u zadnje vrijeme sam se interesirao za legendu o Robinu Hoodu. inače sam još kao klinac gledao onu Costnerovu verziju iz 1991. i sjećam se da mi nije bila baš nešto, a pored toga ni ona najnovija verzija ove legende sa Russelom Croweom iz 2010. nije prošla baš najbolje što se kritika tiče (nisam još pogledao taj film, ali namjeravam). tada mi je za oko pala BBC-jeva TV serija ove popularne legende, pa sam odlučio da ću najprije pogledat tu seriju, a onda filmove.

posljednjih nekoliko dana sam gledao ovu seriju, i zasad sam pogledao 9 epizoda iz prve sezone. ista se inače emitirala 3 sezone, od periodu od 2006. do 2009., a svaka sezona se sastoji od 13 epizoda. e sad, kako da opišem svoje dojmove u vezi ove serije?

pa, za početak, mislim da je izjava "gledao sam ovu seriju posljednjih nekoliko dana" ovdje ključna, s obzirom da se sad pitam kako sam uopće bio ustrajan u tome da pogledam toliko epizoda, s obzirom da mi je prva epizoda već bila toliki užas da sam nakon 10 minuta htio ugasit telku (jedna epizoda traje cca 45 minuta!). osim toga, nakon što sam pogledao devetu epizodu, imao sam osjećaj da nisam pogledao tek 9 epizoda (ne mogu vjerovati da sam stigao tako daleko), već cijelu seriju.

otkuda krenuti? pa prvo s dobrim stvarima (valjda): gluma je odlična (posebnu pohvalu zaslužuje Keith Allen kao šerif od Nottinghama), i kinematografija je prvoklasna (posebno Sherwoodska šuma te scene koje se odvijaju po toj lokaciji).

to je to što se dobrih stvari tiče, slijede loše (o tome bih mogao napisati knjigu):

prvo i osnovno, scenarij i radnje epizoda su naprosto sranje. u suštini, svaka epizoda se generalno svodi na ovo: šerif smisli neku psinu, pa ga Robin i njegovi ljudi moraju zaustaviti bez gotovo ikakve inteligencije. to je to. obično tijekom misije jedan od Robinovih ljudi bude zarobljen i odveden u Nottinghamski dvorac, pa onda slijedi i misija spašavanja. s obzirom na navedeno, serija sama po sebi nema raznolikosti što se epizoda tiče, što ju istovremeno čini monotonom i jednostavno bezdušnom. tako da sam se jednostavno pitao: kako su glumci uspjeli odradit svoj posao kako spada ako je scenarij bio toliko debilan?

što se likova tiče, mogu reći da su mi jedino šerif i Guy od Gisbornea bili jedini donekle zanimljivi likovi. za ostale likove nažalost ne mogu reći isto. Jonas Armstrong kao Robin Hood nije bio loš, ali mislim da bi Richard Armitage (koji glumi Gisbornea) bio puno bolji izbor. i što se tiče energije i karizme. a Veseljaci? za početak, znate li od koliko se članova sastoji Robinova odmetnička banda? 5. to su redom: Much (Robinova desna ruka), Allan A Dalle, Will Scarlett, Mali John, te Roy (koji je u četvrtoj epizodi ubijen i zamijenjen ženskim likom po imenu Djaq). i to je to. što se tiče tih likova pojedinačno, mogu reći da me uglavnom nije bilo briga ni za jednog od njih.

moram posebno istaknuti Mucha, koji je više-manje isto što je bio i Jar Jar Binks u Ratovima zvijezda: komični lik koji nije komičan, nego jednostavno iritantan. Mali John je pretvoren u tipa koji mora šakom udariti svakoga pored sebe kad dobije izljeve bijesa, a Djaq...bez riječi. u biti, najčudniji lik od svih je sam Robin Hood, koji je tokom tih 9 epizoda imao cca 50 prilika da ubije šerifa, ali nije, jer za njega i Veseljake vrijedi moto: mi ne ubijamo! bez obzira što šerif kolje cijelo stanovištvo (tipično za nekoga tko je proveo 5 godina u krstaškom ratu, zar ne?)

pored toga, serija se trudi previše biti politički korektna, pojavljuju se crnci u srednjovjekovnoj Engleskoj, a fratra Tucka uopće nema u seriji jer su autori mislili da nije u redu imati nekog "debelog i veselog". uz to, serija je previše povijesno neprecizna (primjerice, jeste li znali da je Kuran turska sveta knjiga? pogledajte četvrtu epizodu i saznat ćete!).

sve u svemu, moram reći da je ovu seriju bilo zabavno gledati - tj. u tom smislu što možete vidjeti kako netko može upropastiti neku popularnu legendu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 28/01/2012 : 20:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Errol Flynn je pravi Robin Hood, svi ostali glumci koji su glumili lik Robina Hooda su prodavači bikovih muda.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/01/2012 : 20:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Edin Osmić na špici Smogovaca je Edo Maajka, tada klinac.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/01/2012 : 20:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ispravak pogrešnog navoda: tada dijete! Barem mislim da je to on, makar nisam 100 % siguran.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 29/01/2012 : 00:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Errol Flynn je pravi Robin Hood, svi ostali glumci koji su glumili lik Robina Hooda su prodavači bikovih muda.

ok, ako je sudit po kritikama, Flynnova verzija je ona klasična (to ću isto ić pogledat), a ona sa Douglasom Fairbanksom starijim i ona sa Seanom Conneryjem su čisto ok ispale. ali ovo...
što se TV serija tiče, čini se da je "Robin of Sherwood" daleko bolja od ove koju sam ja gledao. usput, kolega, preporučujem ti da pogledaš taj BBC-jev uradak, čisto zbog smijeha!

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 29/01/2012 00:40:59
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 01:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Erol Flin, jedan jedini

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 01:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

+1, mada Costnerova verzija uopste nije losa.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 29/01/2012 : 02:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

+1, mada Costnerova verzija uopste nije losa.

ja pogledam pa javim dojmove.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/01/2012 : 02:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Uz filmove s Errolom Flynnom i Russellom Croweom, uvijek mi je bila omiljena Disneyjeva verzija iz 1973. godine. Također, strašno sam volio crtane serijale Young Robin Hood i Robin Hood no Daiboken, gdje su Robin Hood i njegova ekipa bili djeca.

Te naravno, Robin Hood: Men in Tights.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/01/2012 : 12:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Meni je i Costnerova verzija bila odlična, tu su se maknuli od onog veseljačkog štiha prijašnjih filmova, a i ovaj Croweov pred-robinhudovski filmić (31. film od Robinu!) je bio vrlo dobar. Malo su ipak poradili na proširenju tog svijeta, ne samo da su remajkali istu priču po stoti put. E, i Brooksove Muškarce u tajicama uvijek rado pogledam... BBC-ove serije o Robinu Hoodu su shit (ili se ja ne mogu uživjeti), mislim čak da postoje dvije, jedna iz osamdesetih, i ova druga koju spominje Darth... Flynnov je legendarni, gledao sam ga barem stoput kao dijete.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 29/01/2012 : 12:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Postoje barem tri tv serije o Robin Hoodu. Ima ova najnovija, ta je čista zajebancija a da nije komedija, treš za najšire mase. Bila je serija tokom 90ih, ta se furala na Xena/Hercules đir, ništa vrijedno spomena. Doduše, uspjeli su imati Christophera Leeja kao čarobnjaka/druida, očito mu je trebao džeparac.

A Robin of Sherwood iz 80ih je nešto što mislim da i danas vrijedi pogledati jer je dobar. Ostao sam ugodno iznenađen jer je zreliji nego sam očekivao i maštovitiji pristup scenariju nego što se danas većinom može vidjeti (između ostalog, serija pomiruje oba Robin Hoodova origin storya time što ubija prvog Robina i zatim prati njegova nasljednika). S minimumom specijalnih efekata postigli su zaista pomaknutu, nadnaravnu atmosferu a da sve i dalje izgleda kao svakodnevni okoliš. Neke su scene, kao recimo početak epizode Swords of Wayland jednostavno vau.

http://www.youtube.com/watch?v=jsK2oCpwStY
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2012 : 00:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

Postoje barem tri tv serije o Robin Hoodu. Ima ova najnovija, ta je čista zajebancija a da nije komedija, treš za najšire mase. Bila je serija tokom 90ih, ta se furala na Xena/Hercules đir, ništa vrijedno spomena. Doduše, uspjeli su imati Christophera Leeja kao čarobnjaka/druida, očito mu je trebao džeparac.

rečenica koja najbolje opisuje ovo sranje. još sam zaboravio napomenuti u osvrtu da mi je kostimografija bila Laughable totalka, a onaj Nottinghamski dvorac je čini se najmanje osigurano mjesto u cijeloj Engleskoj, budući da sam šerif u cijelom dvorcu nema više od deset stražara koji isto tako nemaju obuke s obzirom da Robin & co ih svaku put prebiju na mrtvo ime - šakama - bez pol frke.

isto tako, čini se da frajeri ne primjećuju ni prst pred nosom, budući da Robin i njegova ekipa mogu svaki jebeni put kad netko bude otet opet bez pol frke tamo provaliti i da ne budu primjećeni. inače, sad kad si spomenuo Xenu i Herculesa, mene je ova serija podsjetila na njih. ista stvar.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 30/01/2012 00:35:40
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2012 : 01:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
inače, pogledao sam danas Robin Hood: Princ lopova s Kevinom Costnerom. prije svega, ponavljam još jednom da sam ovaj film gledao ko klinac i da mi nije bila baš nešto, a pored toga, film je čini se imao osrednji uspjeh što se tiče kritičara. e sad, kakvi su dojmovi? bolji nego što sam očekivao, moram priznati.
najprije dobre stvari: prvo i osnovno, soundtrack Michaela Kamena (poslušajte instrumental koji se vrti za vrijeme uvodne špice - odlično), zatim kostimografija, kinematografija i setovi (film je inače dosta mračan što se atmosfere tiče, pa je zato i scenografija tako napravljena, super je ispalo).

što se glume tiče, ista je generalno gledano dobro odrađena - izuzetak su Kevin Costner i Christian Slater, ali na njih ću se vratit kasnije. najveću pohvalu zaslužuju Alan Rickman kao šerif od Nattinghama, te Morgan Freeman kao Maur Azeem, Robinov partner. al bit ću iskren - Rickman i Freeman su dobri u svemu!!! XD

za Rickmana ću iskreno reći da je on bio najveća faca u filmu. najjača je ona scena kad ga Robin prevari i pobjegne, a ovaj za njim viče: "Locksley, iščupat ću ti srce! Žlicom!" - carski! frajer istodobno zvuči prijeteće i komično.

što se Freemana tiče, on je isto tako odradio odličan posao, premda mislim da njegov lik, iako sam po sebi zanimljiv, ovdje ne pripada (Maur u srednjovjekovnoj Engleskoj? Hm...). al općenito, frajer je odličan u svim svojim scenama i podosta komičan, dvije najbolje su ona u kojoj kritizira Robina i pita ga: "Kako je tvoja neobrazovana vrta zauzela Jeruzalem?" uz tu je odlična i ona gdje stoji na vrhu tornja i drži vatreni govor pred engleskim građanima.

što se ostalih glumaca tiče, Mary Elizabeth Mastrantonio kao Marian je isto bila super, iako je razvoj njenog lika kroz film totalka kontradiktoran - iz opasnog ratnika se pretvori u stereotipsku damu u nevolji - ali sve u svemu, ona je jedan od svjetlih točaka u filmu.

od sporednih glumaca su me isto tako oduševili Nick Brimble kao Mali John (iako se on ovdje zove samo John, a taj nadimak mu je dao Robin), zatim Michael Wincott kao Guy od Gisbornea, te nažalost nedovoljno iskorišteni Michael McShane kao fratar Tuck. u vezi ovog prvog posebno bih istaknuo njegovu prvu scenu, kad se bori s Robinom u dvoboju.

u vezi Gisbornea nemam što posebno nadodati, najjače su mu bile dvije scene:
- kad upoznaje Robina i pita ga: "Mogu li saznati tvoje ime prije nego što te probodem?"
- kad pita šerifa: "Locksleyu ćeš iščupati srce žlicom? Zašto ne sjekirom?"

a fratar Tuck? debeo i veseo, kakav bi trebao biti. najjača scena je kad s Veseljacima priča o pivi (carski!) te ona kad na kraju šerifovom svećeniku natrpa stvari u ruke i gurne ga kroz prozor.

e sad krećemo na loše stvari. to su definitivno Costner i Slater. što se Costnera tiče, mnogi su bili popljuvali njegov nastup u ovom filmu jer nije pokušavao govoriti britanskim naglaskom, već je govorio američkim - isti se inače, ako je vjerovati web siteovima, često svrstava među 10 najgorih naglasaka u filmskoj povijesti. uz to, frajer je inače dobio zlatnu malinu za ovu ulogu.

e sad, kako sam ja doživio njegov nastup? za početak moram reći da naglasci u filmu nisu nešto što me smeta - iako kad Costner na početku filma kaže: "Ovo je engleska hrabrost!", to mi je skoro izmamilo suze na oči . ali svejedno, moram priznati da mi je njegova gluma jednostavno bila drvena. po mojem mišljenju, Costner jednostavno u filmu nije pokazao (tj. nije imao) energiju ni stav kakve bi ovaj lik trebao imati, i, frajer je praktički kroz cijeli film jednostavno pričao monotonim glasom, ko da mu je dosadno. samim time, frajer uopće nije ispao kao dobar i lukav vođa, i teško je vjerovati da će neka odmetnička banda uopće htjeti uzeti k sebi nekoga poput njega, a kamoli tek pustiti mu da ih vodi (kad upoznajemo bandu Veseljaka prvi put u filmu, njihov vođa je Mali John, koji to mjesto kasnije prepušta Robinu). ali kad bi sagledao ovaj Costnerov nastup u cjelini, mislim da je zaslužio prolaznu i ocjenu i mislim da isti nije bio baš za zlatnu malinu - barem kad bih ga komparirao s onima u filmovima "Wyatt Earp" i npr. "Poštar".

što se Christiana Slatera tiče (glumi Willa Scarletta), on je više-manje bio isti kao i Costner. drven, bez energije...pogotovo u onoj sceni kad saznajemo da su on i Robin zapravo polubraća. inače, on je također nominiran za zlatnu malinu za najgoreg sporednog glumca. ali ajde, mislim da, isto kao i Costner, nije baš bio [b]tolika[/] katastrofa.

sve u svemu, kao završnu misao za ovaj film bih mogao upotrijebiti rečenicu kolege Mairosua, ali u proširenom obliku: "Verzija nije loša, ali mislim da je mogla biti još bolja. Samo su trebali naći nekog drugog glumca da glumi Robina".

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/01/2012 : 01:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Uz filmove s Errolom Flynnom i Russellom Croweom, uvijek mi je bila omiljena Disneyjeva verzija iz 1973. godine.

tu Disneyevu verziju nisam gledao, ali bih mogao, premda sam siguran da nije baš nešto s obzirom da je generalno gledano era nakon Waltove smrti pa do početka Disneyeve renesanse (od 1967. do 1989.) sranje, film inače nije baš ni od kritičara nešto dobro prošao. a sam film je niskobudžetan, i to se vidi po kvaliteti animacije i likovima, Little John je čisti precrtani Baloo iz Knjige o džungli (jebote, čak mu i Phil Harris, koji je glumio Balooa, ovdje posuđuje glas), a Sir Hiss je također precrtani piton Kaa, također iz knjige o džungli.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 30/01/2012 : 15:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
serija alcatraz izgleda odlicno stvarno me interesuje gdje su otisli u paralelni svijet , u buducnost ili su stvarno pobjegli . Serija ima dobro uporiste , misterija izvire na svakom cosku

feka

Edited by - feka82 on 30/01/2012 15:27:25
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/02/2012 : 15:32:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Je li netko gledao Breaking Bad? Ako jest, može briefing...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 01/02/2012 : 15:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Evo.

Breaking Bad -> gledati!
End of story!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/02/2012 : 16:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Hehehe, volim ove jednostavne odgovore.
Hvala puno!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/02/2012 : 16:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Je li netko gledao Breaking Bad? Ako jest, može briefing...

Samo malo izvrti ovaj topic unazad po stranicama, nedavno je bilo riječi o seriji detaljnije...

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/02/2012 : 16:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Pretpostavio sam, ali nešto mi je mrsko bilo listati, pa sam išao na dobru volju dobrih članova i ispunila mi se želja.
Usput se i osiguravam da ne naletim na neki spoiler kao što mi se dogodilo s Dexterom.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/02/2012 : 17:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Pretpostavio sam, ali nešto mi je mrsko bilo listati, pa sam išao na dobru volju dobrih članova i ispunila mi se želja.
Usput se i osiguravam da ne naletim na neki spoiler kao što mi se dogodilo s Dexterom.

Obavezno pogledaj, po meni trenutno jedna od najboljih serija .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000