forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Greystorm 1 i 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 05/01/2012 : 07:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by sawitch
i mislim da je Sklavi problem..

a šta drugo za očekivat od malog egocentričnog frustriranka s edipovskim kompleksom...

Ali znas da su oni pomalo ludi cesto i najveci umjetnici!

Pa nažalost nisam rekao da je lud, nego da je mali egocentrični kompleksaš

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 06/01/2012 : 16:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

@Verter
Jesu neke, a neke nisu... Uglavnom, ako uzmes, neces se pokajati.. Meni je to u samom vrhu omiljenih stripova...

@LV89
Ne znam za dostupnost materijala, ali u danasnje vreme se sve da srediti (baci pogled na Atilu), i mislim da je Sklavi problem..

A ko ce da nacrta naslovnu stranu za knjigu? Atila?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/01/2012 : 20:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ako je samo naslovna problem... onda nema problema.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 25/01/2012 : 18:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Krenut ću s kupovanjem Greystorma, pa me ukratko zanima: je li serijal završio s 12. epizodom i kako ga često izdaje Phoenix Press?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21463 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 25/01/2012 : 18:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
2 komada na tri meseca.
Finišito

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2012 : 19:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Evo ja s debelim zakasnjenjem procitao prva dva komada, sve preporuke onima koji se jos uvek premisljaju, nece se zajebati
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 25/01/2012 : 21:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Evo ja s debelim zakasnjenjem procitao prva dva komada, sve preporuke onima koji se jos uvek premisljaju, nece se zajebati

Pročitao sam prve tri epizode Cassidyja, i svidio mi se kao što si rekao, odlična stvar A za Greystorma sam siguran da je odličan, pogotovo zbog steampunk tematike.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40679 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/01/2012 : 08:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kad ono rece Colt da ce 3 i 4???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 26/01/2012 : 09:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Februar, mart, cini mi se.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 26/01/2012 : 10:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
April...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40679 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/01/2012 : 10:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ais, decembar..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/01/2012 : 12:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Panon

Pročitao sam prve tri epizode Cassidyja, i svidio mi se kao što si rekao, odlična stvar A za Greystorma sam siguran da je odličan, pogotovo zbog steampunk tematike.

Bas mi je drago ybog Cassidyja
Greystorm je skroz drugaciji, ali isto jako dobar.
A Colta cu da besim ako se ne pojave nova dva u februaru
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1873 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 26/01/2012 : 15:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Pa to onda nisu 2 komada na svaka tri meseca

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/01/2012 : 17:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
najbolje vi da krenete u objavljivanje stripova, pa da mi vama kukamo što to ide malo brže
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 31/01/2012 : 17:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Onda je bolje da Nislije odmah pripreme uze i stolicu/konja, posto sigurno nece izaci u februaru. I mi bismo voleli da to ide brze ali do sada se prodalo okvirno po 150 primeraka od svakog broja, sto neminovno utice i na ritam izdavanja.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/01/2012 : 17:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
trebao bi staviti u najave da se i zagor pojavljuje u tom izdanju pa bi mozda bolje isla prodaja. steta za tako slabu prodaju, serijal je dobar.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/01/2012 : 21:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Samo naprid, s nestrpljenjem se čekaju novi brojevi!
Meni je Greystorm jedno od najboljih izdanja 2011.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5352 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 31/01/2012 : 21:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Onda je bolje da Nislije odmah pripreme uze i stolicu/konja, posto sigurno nece izaci u februaru. I mi bismo voleli da to ide brze ali do sada se prodalo okvirno po 150 primeraka od svakog broja, sto neminovno utice i na ritam izdavanja.

Ne mogu vjerovati da su brojevi 1 i 2 prodani samo po 150 komada svaki...jer i meni je Greystorm pravo osvježenje i jedno od najboljih izdanja u 2011.godini.
Pa prva tura u SNK u Zagrebu je doslovno razgrabljena,pa sam do svojih primjeraka došao u drugoj turi koja je bila krajem godine...
Ništa...sa velikim nestrpljenjem do daljnjeg iščekujem sljedeće brojeve....
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/01/2012 : 23:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
To i mene cudi! Meni je ovo (uz KP) najbolji pocetak Bonelli serijala.
Izgleda da ga osim nas koji ga ovdje hvalimo nije kupilo puno vise drugih ljudi. Nazalost vrhunska kvaliteta ne znaci i prodaja, ali ima jos vremena.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 01/02/2012 : 00:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Evo da i ja izađem iz ormara, i meni se sviđa! :)

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 01/02/2012 : 00:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
Ja sam ga davno kupio i nikako mi nije jasna ta informacija za 150 komada. Ili je ekonomska kriza veca nego sto mislimo.

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/02/2012 : 08:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ova prva dva broja sam uzeo tek prosli mesec i jos mi je prerano za komentare - procitao sam tek prvi broj. Za sada ok, no nije me oborio s nogu. A i nisam toliki steam punk fan, da bi htio to i u stripovima.

Ono sto mi mozda "smeta" je taj "novi SBE crtez", da tako kazem. Isto mislim i za Enohov crtez u npr. Lilit (dok mi Caravan u celini nije smetao). Ko nesto između klasicneg "SBE crteza" i pola mange. Jest lepo za oko, ali skontao sam da mi vise lezi klasicni crtez. Jebiga!

A u Greystormu je mozda bas suprotno nekim VC primerkima kojima fali crne boje, ovde je ima u izobilju, sve prsti od crne.

Jos i ovo - kod nas su Caravani bili po 8 evra dok su Greystormi po 6 evrica. Ne znam do koga je, ali dobar potez.

Uzimam i dalje, 12 komada nije puno.
Pomalo me cudi ovo oko 150 primeraka prodanih, ali s druge strane (na zalost) i ne. Tesko je prognozirati koji novi SBE serijal ce se dobro primiti, pa kako ni Caravan nije isao dobro (zna li se koliko je recimo prvih brojeva prodanih?)...
Ipak se nadam ce se vremenom i prodaja zahuktati.

I kad bi mogla Sighma?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 01/02/2012 : 08:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
znak da velika hvala i galama na forumima ne znači avtomatski dobre prodaje. Jebote ljudi pa dajte umjesto petog reprinta iste epizode Zagora radije kupiti neki novi strip
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5500 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 01/02/2012 : 09:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Za mene je taj podatak neverovatan...pa ovo je,barem po prvim brojevima Bonelli sa najvecim potencijalom..sa pravom je zasluzio ovolike pohvale.
Steta sto ce se nastavci ipak dugo cekati ...moram se danas utesiti sa novim Casidijem
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/02/2012 : 09:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

znak da velika hvala i galama na forumima ne znači avtomatski dobre prodaje. Jebote ljudi pa dajte umjesto petog reprinta iste epizode Zagora radije kupiti neki novi strip

nije problem Zagor ionako oni koji kupuju treći reprint Zagora kupuju i nove serijala...problem je što je takvih premalo...ovaj forum i pozitivne kritike ne pomažu puno...
zato su meni BIH najave puno preoptimistične...zašto bi se Skriveno lice ili Magični prodavali puno bolje od Grejstorma? uz to da Grejstorm ima 12 epizoda a Magični 130?ili ljudi imaju pogrešan uvid u stanje strip scene ili su rođeni optimisti...ovo izdanje PP je fantastično i ako i takvo ne uspije u prodaji-tu je sve rečeno.
Ali tu bar poznajući izdavača i to da ima 12 epizoda ne postoji sumlja da to izgura do kraja(nadam se).Kiosk izdanje a da nije Zagor i Dilan ne daje velike nade u dug život!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000