forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Galerija Zagorovih glancera
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

Bojan1981
New Member

Canada
168 Posts

Member since 08/05/2011

Posted - 31/01/2012 : 03:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bojan1981 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bojan1981

quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by okiboki

Znaci ovime je definitivno potvrdjeno da se strip iz 1969.moze falsifikovati.Osim ako se Aladin ne zajebava

Samo nek' pokaze boju papira,ovo se da odraditi.

Covek rece da se moze napraviti identicno.I mene sad zanima kako napraviti.Da li sa roto masinama i sa starim papirom iz skladista ili na neki drugi nacin.Ova prva varijanta mi je uvek delovala moguce.

Ma sta ce Aladinu stare roto masine i papir, sigurno ima Carobnu Lampu, pa mu ona pravi glancere!!

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 31/01/2012 : 04:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ja da imam skenove unutrasnjih stranica, prednje i zadnje korice i hrbata, ja bi to lagano mogao da falsifikujem.
Djecja igra, momci.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Bojan1981
New Member

Canada
168 Posts

Member since 08/05/2011

Posted - 31/01/2012 : 05:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bojan1981 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Ja da imam skenove unutrasnjih stranica, prednje i zadnje korice i hrbata, ja bi to lagano mogao da falsifikujem.
Djecja igra, momci.

Problem je u tome da li stari roto papir moze i dalje da se nabavi, zanima me kako izgleda iznutar ovaj primerak od bihac une, da li je koristen stari roto papir ili obican papir, mozda Aladin moze da odgovori na par ovih pitanja
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 31/01/2012 : 08:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:
Originally posted by Curunir

pa dobro ljudi koji vam je, Cromwelle tebi pogotovo, da objasnjavate ocito?
vidi se da je krivotvorina s himalaja.
a ovi sto tvrde da nije, samo oni znaju iz kojih razloga to cine.

Sorry ako sam bio naporan sa dokazivanjem ali stvar je u tome da toleriram svašta. Ali ne i to da me netko pravi budalom i sljepcem i to bez ikakvog pokrića.

@Bojan1981. Jep. U pravu si, ovo je ko kuća veliko

Diši čoveče udariće te srčka :) :) :)
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 31/01/2012 : 08:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

da mi je znati osjecaju li se sad pojedinci iznimno glupo ili su takvi od rođenja
a mozda su samo jadni lazovi, to im onako, u genima...

naravno, ne mislim na aladina. dobro da se javio.

Ja se osjecam glupo
a sawitch je takav od rodjenja

nisam bas primjetio ove nedostatke a nemam ni jedan primjerak LMS4 pa nisam ni imao sa cim ni da uporedim (nisam ja djordje koji ih ima malo vise od nekoliko )
i izvinjavam se svima kod kojih sam unio zabunu svojim komentarisanjem...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/01/2012 : 09:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jebote, promenio sam misljenje!!! Nisam verovao da se moze falsifikat uraditi.. Ali opet, treba pogledati papir, boju uzivo itd... Ali priznajem da na slici ovako gledano mislio sam da je pravi...

@Aladin
Pozdrav ljudino!!! Nikad ti necu zaboraviti onaj oprost od 55 eura kada ti je stigla otvorena koverta bez novca...
Inace, koliko te izaslo ovo pravljenje????

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 31/01/2012 : 10:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Sad nesto razmisljam ... koliko je u zivotu bitno imati dovoljno znanja i iskustva o stvarimo o kojima želiš imati mišljenje i suditi ... zar ne ? ... uz pomoć nekoliko poteza alatke clone u photoshopu uspeli su vas ubediti kako su napravili falsifikat LMS 4 :) :) ... čak je i Sawitch promenio mišljenje ...
Pa znate li vi ljudi šta je sve potrebno da se napravi jedan bar približan takav primerak ?

nego ja se sad pitam, koliko vas što se ubiste dokazujući kako je lako napraviti falsifikat zapravo posedujete LMS4 ? ... da ne pokusavate vi time da mu malo oborite cenu ? jeli prijatelji, braćo kumovi ... :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/01/2012 : 10:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja sam promenio misljenje o vizuelnom.. Ali o papiru, i osecaju pod rukom jos nisam.. :))

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 31/01/2012 : 10:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

nego ja se sad pitam, koliko vas što se ubiste dokazujući kako je lako napraviti falsifikat zapravo posedujete LMS4 ? ... da ne pokusavate vi time da mu malo oborite cenu ? jeli prijatelji, braćo kumovi ... :)

Zadnjih nekoliko tvojih postova ti ne služi na čast. Daj pokrij se ušima. Zašto se brukaš? Pogriješio si, događa se smiri hormone, utišaj taštinu i mirna Bosna.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 31/01/2012 : 10:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
"Daj pokrij se ušima. Zašto se brukaš? Pogriješio si, događa se smiri hormone, utišaj taštinu i mirna Bosna." :) :) :)
upristoji se čoveče, ne možeš me mrzeti sto sam razotkrio tvoj pokušaj da digitalnom intervencijom na slici obmaniš ljude ... priznaj lepo da si se malo igrao u Photoshopu i sve je OK ...

mislim evo :

i sta cemo sad ? :) ostalima nagradno pitanje, koliko ima grešaka na slici ? :)
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 31/01/2012 : 10:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=rfh4Mhp-a6U

Bok, kako si.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 31/01/2012 : 10:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

http://www.youtube.com/watch?v=rfh4Mhp-a6U

Go to Top of Page

aladin
Starting Member

Croatia
29 Posts

Member since 04/04/2007

Posted - 31/01/2012 : 11:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send aladin a Private Message  Reply with Quote
Priča počinje ovako: moje mišlenje o lms4, taj strip je meni osobno najvredniji strip koji postoji bez obzira na cijenu svjetskih stripova, on kod nas ima svoju vrijednost koja je vjerujte mi jako mala, a mi smo jako siromašni da platimo puno za nešto što volimo ,obožavamo. Osobno meni je 5000 kn puno možda i nije u redu u odnosu sa našim primanjima. Što ima u tom stripu toliko da mi oprostite da me jebe u glavu od mog djetinjstva zašto me ostavlja bez daha? E kad sam shvatio da je to moja igračka koja će me pratit cjeli život onda moram sve znat o njoj i tako igra kreće. Prvo neukom čovjeku u toj branši treba određeno znanje puno stručnih ljudi savjeta ali oprezno se znat navoditi jel bilo je svakakvih komentara, pogleda kad želite u tim godinama pričat o stripu, a znamo da je projekt jako velik. Seciranje počinje, strip morate pažljivo razdvojiti od korica i stranice od stranica , zatim skeniranje u određenoj rezoluciji što je jako bitno,obrada u photoshopu, ali samo za one koji to stvarno imaju u malom prstu, ali njihov problem je što je to velik posao i nije isplativ pa sam morao sam jako puno raditi na tome. Zatim dolaze tiskare koje to mogu odštampati jer digitalizacija nije ono što nam treba ,određivanje šifre papira koji je mojom idejom skladištenja dobio određen tonus o prolaznosti vremena, bigovi koji na koricama služe da bi se naslovnica mogla pravilno otvarati, kleme za klamaricu koje stoje u određenoj tekućini s time da ne ostavljaju tragove na papiru , razmak klema po uzoru na orginal... Eto, ima tu jako puno detalja za koje morate imati jako puno strpljenja i novaca .U konačnici došao sam do finala i odlučio ostati vjeran orginalu, da ne narušim njegovu vrijednost napravio sam naslovnicu u koju sam ubacio strip zabavnik blago crvene planine iz osamdesetih, napravio par primjeraka i podjelio kao poklon. Eto neznam da li još netko voli toliko taj strip kao ja. Ako da, ljudi mala je cijena za njega. Molim vas nemojte me pitati detalje o izradi. Ako stvarno želiš može se napraviti.
Pozdrav mojim starim forumašima naravno i novim lp od aladina

LMS 4 BLAGO CRVENE RIJEKE
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/01/2012 : 12:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja bih jedan takav :)) Zato i pitam.. Platio bih, ne dzabe :)

Go to Top of Page

aladin
Starting Member

Croatia
29 Posts

Member since 04/04/2007

Posted - 31/01/2012 : 12:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send aladin a Private Message  Reply with Quote
može samo naslovnica i jedino kao poklon

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 31/01/2012 : 12:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aladin

Dosta njemu samo naslovnica
ima on sta da stavi unutra, poslali smo mu iz Nisa
Go to Top of Page

aladin
Starting Member

Croatia
29 Posts

Member since 04/04/2007

Posted - 31/01/2012 : 12:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send aladin a Private Message  Reply with Quote
ponki drago mi je vidjet da i tvoj vražić ima šta da stavi

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/01/2012 : 12:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa kad ne moze strip i naslovnica za uramljivanje je dobro dosla.. :)))

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/01/2012 : 12:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

Dosta njemu samo naslovnica
ima on sta da stavi unutra, poslali smo mu iz Nisa

Konji! Covek mi se vise nije javio uopste...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 31/01/2012 : 13:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

zao nam je zbog toga
a 100 puta sam te pitao jel' sve u redu sa stripovima,i da li imaju sve strane
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 31/01/2012 : 13:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

zao nam je zbog toga
a 100 puta sam te pitao jel' sve u redu sa stripovima,i da li imaju sve strane

Legendarna fora powered by Ponki!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 31/01/2012 : 13:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
U svakom slučaju, narauoučenije cele ove priče je da se LMS4 ne može falsifikovati i da oni koji poturaju takve ideje samo leče svoju frustraciju jer ne poseduju isti.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40324 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/01/2012 : 14:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Pa da.. Da su stripovi bili za mene pa 'ajde.. Ali ja posaljem coveku koji ima malu decu.. Dobije to i dozivi nervni slom... Mislim, jebiga... I vise nisam u kontaktu sa covekom.. Ko zna sta je pomislio.. a ja mu samo pomogao...

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 31/01/2012 : 14:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa da.. Da su stripovi bili za mene pa 'ajde.. Ali ja posaljem coveku koji ima malu decu.. Dobije to i dozivi nervni slom... Mislim, jebiga... I vise nisam u kontaktu sa covekom.. Ko zna sta je pomislio.. a ja mu samo pomogao...

a o čemu se radi ? de ispričaj celu pricu ?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 31/01/2012 : 14:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ti ga bas pretjera...nervni slom dozivio...pa nisu mu stripovi osteceni,a sigurno nije ni na tim dodatnim stranicama vidio nesto toliko sokantno
evo i Anto ima malu djecu, i da u Tvrdji koje mu ti posaljes nadje nekoliko takvih stranica pitaj ga sta bi rekao
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000