forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 03/02/2012 : 12:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Ajmo ovako...

1. Poenta moje price oko zasluge za dobre rezultate, ali i lose, je da je zasluga zajednicka. Niti je kriv samo sportski sektor, niti samo uprava kluba. Ali u datoj prici, sve dobre zasluge Djuri, a sve lose na dusu sportskog dela. To ne prihvatam.
Kako se obezbedjuje novac za plate, stanove i sta ti ja znam? Daju iz svog dzepa? Ili od sponozora, prodaje igraca, karata...Koja je zarada bila samo od LS?
Generalno, ja nisam nikad bio zadovoljan nekom upravom kluba, ali nikad nisam bio zadovoljan ni situacijom u zemlji uopste, visinom plate, cenama raznih namirnica itd...
Da li da budem zadovoljan predsednikom kluba kakav je FK Partizan, ako se najmanje pojavljuje na stadionu?
2. Ne omalovazavam ga, naprotiv, ali ga ne dizem u nebesa i ne dajem mu epitet koji po meni ne zasluzuje. Omalovazavaju ga navijaci Vesthema i Portsmuta a velicaju ga navijaci Milvola. Ne bih vise o njemu.
3. Partizan je uvek interesantan klub u evropskim okvirima. Prodali smo dva igraca u dva u ovom trenutku mozda najjaca kluba na svetu? U redu, neka bude tako. I pored takve promocije i reklame, mi i dalje kuburimo sa budzetom? Sa reklamom i promocijom, ocekivao bih sponzore koji se utrkuju koji ce pre biti u klubu, ali mi ni generalnog da nadjemo...
4. Ne kazem da legende vode klub, ali da neko od njih bude u klubu, to svakako treba. Velicina kluba se ogleda i u odnosu prema svojim bivsim igracima. Na kraju krajeva, korist je bila uzajamna i za igrace i za klub.
5. Nigde, ali nigde nisam napisao da neko dodje u bubne deset miliona. Samo me zanima kako se u klubu koji je moja najveca sporstka ljubav radi, i hocu da znam kakvi su planovi. Ako danas pricaju jedno, sutra drugo, prekosutra trece, onda neznam sta da mislim.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/02/2012 : 12:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
red cloud !!!! Druze vide li ti post iznad ,je li znas ko je taj covek...Djuric je za njega bebica..

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 03/02/2012 : 12:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Ti verujes u ovo sto pise u Sportskom zurnalu?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/02/2012 : 12:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Ti verujes u ovo sto pise u Sportskom zurnalu?

Manje vise ,ali samo spominjanje ovog coveka da ce dobro doneti partizanu mi izaziva gnusanje,,..Nista bolje se ne osecam kada cujem da ce u klub Golac ,Sava Milosevic ,Bjekovic,Zecevic i Miija Babovic ,inace kum i najbolji drug gospodina koji hoce u partizan...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/02/2012 : 12:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajmo ovako...

1. Poenta moje price oko zasluge za dobre rezultate, ali i lose, je da je zasluga zajednicka. Niti je kriv samo sportski sektor, niti samo uprava kluba. Ali u datoj prici, sve dobre zasluge Djuri, a sve lose na dusu sportskog dela. To ne prihvatam.
Kako se obezbedjuje novac za plate, stanove i sta ti ja znam? Daju iz svog dzepa? Ili od sponozora, prodaje igraca, karata...Koja je zarada bila samo od LS?

Kako obezbedjuje novac? Trazi sponzore, vodi racuna o raspodeli novca koje dodje u klub.. Ja se zlazem da ne treba sve zasluge sebi da pridaje ali sta mene briga hoce li se direktor moje firme hvaliti ili nece ako meni da dobre uslove za rad i platu na vreme.. Pfff... Inace, taj isti je i postavio Stanojevica i Krstajica koje masa sada napada.. Gledaju jednostrano...

Generalno, ja nisam nikad bio zadovoljan nekom upravom kluba, ali nikad nisam bio zadovoljan ni situacijom u zemlji uopste, visinom plate, cenama raznih namirnica itd...
Da li da budem zadovoljan predsednikom kluba kakav je FK Partizan, ako se najmanje pojavljuje na stadionu?

Realno, i koji ce kurac uvek na stadionu? Njegovo nije da blene u utakmice kada nista ne razume vec da radi i da tima koji se razumeju u fudbal obezbedi uslove za rad.. Sto je i uradio.. Zimske pripreme obavljaju kao da su Mancester, Dubai, Slovenija, Antalija itd.. Imaju Zemunelo, imaju dobru opremu, dobre automobile itd.. Dakle, ono sto je do njega on uradi..

2. Ne omalovazavam ga, naprotiv, ali ga ne dizem u nebesa i ne dajem mu epitet koji po meni ne zasluzuje. Omalovazavaju ga navijaci Vesthema i Portsmuta a velicaju ga navijaci Milvola. Ne bih vise o njemu.

Pa ako tako gledamo trebao je Aleks Ferguson odavno da leti iz Mancestera pa je postao jedan od najboljih trenera u istoriji ako ne i najbolji.. Murinjo bi prosle sezone leteo iz Reala pa bi ga slavili navijaci Barse... Grant je pre dve godine igrao finale Lige sampiona i izgubio na jedan penal.. Posle raspada sistema nakon odlaska Murinja i kraha u poslednjim danima na klupi Celsija, konsolidovao je klub maksimalno, sve zategao i nizao dobre rezultate...

3. Partizan je uvek interesantan klub u evropskim okvirima. Prodali smo dva igraca u dva u ovom trenutku mozda najjaca kluba na svetu? U redu, neka bude tako. I pored takve promocije i reklame, mi i dalje kuburimo sa budzetom? Sa reklamom i promocijom, ocekivao bih sponzore koji se utrkuju koji ce pre biti u klubu, ali mi ni generalnog da nadjemo...

Pazi ovako, ovo je suprotno sa onim sto mi zelimo.. Hocemo Partizan negde u vrhu a necemo da imamo veliki budzet.. Pa povecava se budzet iz godine u godinu.. Vidi sad tim koji imamo i vidi pre 5 10 godina.. Postepeno se povecava.. Bez sponzora ne mozemo a sponzora koji ce da ulazu u nas fudbal ne mozemo naci ni kukom ni lasom.. Osim ako je u pitanju Cepter ili Miskovic junior koji bi da sve uzmu pod svoje... A dokazani lopovi i prevaranti nam bas nisu neophodni...

4. Ne kazem da legende vode klub, ali da neko od njih bude u klubu, to svakako treba. Velicina kluba se ogleda i u odnosu prema svojim bivsim igracima. Na kraju krajeva, korist je bila uzajamna i za igrace i za klub.

Gde imas legendi kluba??? Zidan je u Realu i to je to.. Koliko je on legendi imao pa nema ni jedne.. Milan jednom Maldiniju ne da nista a on je ikona celog sveta prema odnosu ka klubu... I da ne nabrajam dalje.. Sta da rade oni? Svi polupismeni, trcali po komandi i lupali loptu 30 godina i sada na funkciju.. Pa Krstajic ne zna prostu recenicu da sklopi.. Samo subjekat i predikat, bez objekta i ostalog.. I on sportski direktor.. Ma mani ga.. Strucni kadar, ne ime, vec strucnost na tim funkcijama... Ime moze na trenersku klupu ili na teren ali u unutrasnju organizaciju ne.. Pricam ti onako kako bih ja radio da je moj klub..

5. Nigde, ali nigde nisam napisao da neko dodje u bubne deset miliona. Samo me zanima kako se u klubu koji je moja najveca sporstka ljubav radi, i hocu da znam kakvi su planovi. Ako danas pricaju jedno, sutra drugo, prekosutra trece, onda neznam sta da mislim.

Sa ovim se slazem ali transparentno poslovanje nema sanse da ces naci igde u blizini..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/02/2012 : 13:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imrahile, koliki je budzet kluba za ovu godinu? Po izjavama nasih celnik vrlo je rastegljiv i krece se od 8 miliona evra (po Djuricu), preko 17 miliona (po Vukadinovicu) do 23 miliona (po Jovicicu)?!
Koliki je bio zatecen dug 2008 godine?! Dali je 1,5 miliona (Djura 2009), da li je 11 miliona (Djura 2010), da li je 15 miliona (Djura 2011), koliko li ce biti na kraju ove kalendarske godine?!

Ja lepo kažem da lopova ima i biće ih uvek. Sad, ako oteramo Đuru, a dođu Stanoje i Krle i onaj ko stoji iza njih, biće nam bolje i oni će biti pošteni? Oće k***c, krali bi ko i ovi. Đura ma rezultate kao predsednik, ima i mane, ali sam ja generalno zadovoljan sa stanjem u klubu i uslovima u kojima se nalazimo. Jes da smatram da može bolje, ali ne mogu reći dam ide loše.

Imao je i Stanojević, onda mu se desio Šamrok i da je imao obraza, trebao je da ode. Ali ne, njemu je prijalo 200 hiljada evra koje dobija godišnje. A onda je odlučio da izigrava nekog buntovnika. To što su ga oterali je sasvim logična reakcja.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/02/2012 : 13:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Džejms i zvanično u Partizanu. Valjda će ovaj biti bolji od Loa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/02/2012 : 13:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Preduhitrio si me.. To sam i ja hteo da napisem.. :)) Sada sam video na Blicovom sajtu.. :) Neka, bar da imamo pleja.. Kakav god da je pojacanje je u odnosu na nemanje pleja :)))

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/02/2012 : 13:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
u odnosu na Peru i Jaramaza je svako bolji
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/02/2012 : 13:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja bih to racunao ovako na skali od 1 do 5...

Pera Bozic jedinica, Jaramaz - jedinica i to je jednako 0 :)))

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/02/2012 : 13:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Hoce li igrati protiv Zlatoroga ??

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/02/2012 : 13:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nece, tek sledecu utakmicu..

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/02/2012 : 16:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja bih to racunao ovako na skali od 1 do 5...

Pera Bozic jedinica, Jaramaz - jedinica i to je jednako 0 :)))

tako nekako
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/02/2012 : 13:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Nikola Peković nastavlja sa odličnim partijama u dresu Minesote. U nastavku pozitivnih rezultata "vukova" na gostujućim terenima i pobedi nad Nju Džersijem (108:105), Peković je odigrao utakmicu karijere u NBA ligi. Bivši centar Partizana je za 34 minuta postigao 27 poena (11/14 za dva, 5/6 za jedan) , imao 11 skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Edited by - radulovic marko on 04/02/2012 13:42:39
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/02/2012 : 20:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Hoce li igrati protiv Zlatoroga ??

Nema potrebe. Zlatorog ćemo lagano dobiti i bez njega...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/02/2012 : 20:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikola Peković nastavlja sa odličnim partijama u dresu Minesote. U nastavku pozitivnih rezultata "vukova" na gostujućim terenima i pobedi nad Nju Džersijem (108:105), Peković je odigrao utakmicu karijere u NBA ligi. Bivši centar Partizana je za 34 minuta postigao 27 poena (11/14 za dva, 5/6 za jedan) , imao 11 skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Svaka čast!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/02/2012 : 20:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cujem da i Veseli igra sve bolje.Jebe im kevu sa ukradenim loptama i skokovima.
Inace laganica protiv Zlatoroga +40.Igrali svi klinci i bili sasvim dobri.Jedino se Bertans nije upisao,bas ga nije htelo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/02/2012 : 21:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Jos jedna lepa vest

SL: Partizan rutinski protiv Zvezde

Rukometaši Partizana nastavili su sa pobedama u večitim derbijima. Izabranici Aleksandra Brkovića savladali su u 15. kolu Superlige Srbije Crvenu zvezdu 26:20 (12:11). Pobeda šampiona je bila i očekivana, jer su komšije dosta slabije ove sezone i prema izjavama pred meč pribojavale su se katastrofe u večitom derbiju.

Uspeh reprezentacije Srbije na nedavno završenom šampionatu Evrope nije uspeo da privuče gledaoce da ispune do poslednjeg mesta dvoranu Sportskog centra Banjica, ali onaj deo publike koji je došao napravio je zaista lepu atmosferu.

Prvih 20. minuta Crvena zvezda se dobro držala protiv favorizovanog rivala, a vetar u leđa ekipi davale su Delije gromoglasnom podrškom sa tribina. Briljirao je u tim uvodnim minutima Jure Juras na golu. Imali su crveno-beli nekoliko puta prednost od dva-tri gola. Ipak, serija 5:0 između 22. i 27. minuta pokazala se kao presudna.

Šampion u drugom poluvremenu i definitivno lomi meč kada dolazi do prednosti od 25:20. U tim trenucima sa tribina je krenula velika pdrška navijača Partizana i crno-beli su na kraju slavili 26:20.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 06/02/2012 : 10:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajmo ovako...

Kako obezbedjuje novac? Trazi sponzore, vodi racuna o raspodeli novca koje dodje u klub.. Ja se zlazem da ne treba sve zasluge sebi da pridaje ali sta mene briga hoce li se direktor moje firme hvaliti ili nece ako meni da dobre uslove za rad i platu na vreme.. Pfff... Inace, taj isti je i postavio Stanojevica i Krstajica koje masa sada napada.. Gledaju jednostrano...

Realno, i koji ce kurac uvek na stadionu? Njegovo nije da blene u utakmice kada nista ne razume vec da radi i da tima koji se razumeju u fudbal obezbedi uslove za rad.. Sto je i uradio.. Zimske pripreme obavljaju kao da su Mancester, Dubai, Slovenija, Antalija itd.. Imaju Zemunelo, imaju dobru opremu, dobre automobile itd.. Dakle, ono sto je do njega on uradi..

Pa ako tako gledamo trebao je Aleks Ferguson odavno da leti iz Mancestera pa je postao jedan od najboljih trenera u istoriji ako ne i najbolji.. Murinjo bi prosle sezone leteo iz Reala pa bi ga slavili navijaci Barse... Grant je pre dve godine igrao finale Lige sampiona i izgubio na jedan penal.. Posle raspada sistema nakon odlaska Murinja i kraha u poslednjim danima na klupi Celsija, konsolidovao je klub maksimalno, sve zategao i nizao dobre rezultate...

Pazi ovako, ovo je suprotno sa onim sto mi zelimo.. Hocemo Partizan negde u vrhu a necemo da imamo veliki budzet.. Pa povecava se budzet iz godine u godinu.. Vidi sad tim koji imamo i vidi pre 5 10 godina.. Postepeno se povecava.. Bez sponzora ne mozemo a sponzora koji ce da ulazu u nas fudbal ne mozemo naci ni kukom ni lasom.. Osim ako je u pitanju Cepter ili Miskovic junior koji bi da sve uzmu pod svoje... A dokazani lopovi i prevaranti nam bas nisu neophodni...

Gde imas legendi kluba??? Zidan je u Realu i to je to.. Koliko je on legendi imao pa nema ni jedne.. Milan jednom Maldiniju ne da nista a on je ikona celog sveta prema odnosu ka klubu... I da ne nabrajam dalje.. Sta da rade oni? Svi polupismeni, trcali po komandi i lupali loptu 30 godina i sada na funkciju.. Pa Krstajic ne zna prostu recenicu da sklopi.. Samo subjekat i predikat, bez objekta i ostalog.. I on sportski direktor.. Ma mani ga.. Strucni kadar, ne ime, vec strucnost na tim funkcijama... Ime moze na trenersku klupu ili na teren ali u unutrasnju organizaciju ne.. Pricam ti onako kako bih ja radio da je moj klub..

Sa ovim se slazem ali transparentno poslovanje nema sanse da ces naci igde u blizini..

Nikako da nadjem vremena, poteralo me ove godine, ali evo da odgovorim na tvoj post.

1. Partizan u kosarci deset godina dominira u Srbiji i regionu, i sasvim solidno igra u evroligi, ali nigde nisam video da Danilovic prica kako je to njegova zasluga, a ne igraca ili trenera. Kada smo ove godine ispusili u evroligi i prvi put posle duze godina se nismo plasirali u top16 fazu, Danilovic ne izadje pred medije i ne osu paljbu po treneru zbog toga, kao uostalom nijednom cak i u vreme kad je Vujosevic bio redovno gazen u evroligi.

2. Izvini Sale, ali predsednik Reala redovno gleda svaku utakmicu Reala, Barselone, Celzija, Mancestera...tako da ovo sto si napisao ne stoji. Partizan je i u vreme najzescih sankcija imao pripreme iz snova, dobre automobile i slicne stvari, tako da ni to ne stoji.
Inace Zemunelo je izgradjen u vreme trio fantastika, tako da nema veze sa Djurom.

3. Konsolidovao je Celzi, nizao dobre rezultate, a nije ostao u Celziju. Nesto tu ne stima. Angazman nakon Celzija nije za pohvalu.

4. Logicno je da budzet iz godine u godinu bude veci, ne vidim tu nista sporno. Tim od pre cetiri godine sa Moom, Zukom, Dijarom, Jovetom,... je bio daleko bolji od sadasnjeg.

5. Ima Real sad Butragenja u upravi kluba, a ranije ga je vodio Valdano, Mijatovic...znaci bilo je legendi. U svakom slucaju, ne kazem da apriori u upravi kluba moraju biti legende, slazem se sa tobom, ali neko od njih u manjem broju, naravno, treba da budu prisutni tu.

6. Samo se pitam da li je drzavna tajna godisnji budzet FK Partizan?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/02/2012 : 10:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nikako da nadjem vremena, poteralo me ove godine, ali evo da odgovorim na tvoj post.

Pa ja gledam nema te.. :)

1. Partizan u kosarci deset godina dominira u Srbiji i regionu, i sasvim solidno igra u evroligi, ali nigde nisam video da Danilovic prica kako je to njegova zasluga, a ne igraca ili trenera. Kada smo ove godine ispusili u evroligi i prvi put posle duze godina se nismo plasirali u top16 fazu, Danilovic ne izadje pred medije i ne osu paljbu po treneru zbog toga, kao uostalom nijednom cak i u vreme kad je Vujosevic bio redovno gazen u evroligi.

E super poredjenje... To sto Danilovic nije izasao i rekao nesto pokazuje njegovu velicinu kao coveka, sto Djuric svakako nije.. Ali i ti i ja dobro znamo da je to sve najvise njegova zasluga.. Odakle je on nalazio pare, dovodio igrace, drzao sve stabilno itd. to samo on zna...

2. Izvini Sale, ali predsednik Reala redovno gleda svaku utakmicu Reala, Barselone, Celzija, Mancestera...tako da ovo sto si napisao ne stoji. Partizan je i u vreme najzescih sankcija imao pripreme iz snova, dobre automobile i slicne stvari, tako da ni to ne stoji.
Inace Zemunelo je izgradjen u vreme trio fantastika, tako da nema veze sa Djurom.

Nisam malo puta citao vesti tipa "Dok Real muku muci Perez tamo i tamo", o Abramovicu tek necu.. :) Gde su Glejzeri sto drze Mancester? Gledaju li Seici Siti? Nema Zemunelo veze sa Djurom ali to i dalje funkcionise... Stara se o tome...

3. Konsolidovao je Celzi, nizao dobre rezultate, a nije ostao u Celziju. Nesto tu ne stima. Angazman nakon Celzija nije za pohvalu.

Naravno da ne stima. Hoces da ti kazem sta? Pa to je Grant. Nije Anceloti.. Jel' onaj jadnik drzao Pari sen Zermen u vrhu i smenili ga da dodje vece ime.. Eto to ne stima.

4. Logicno je da budzet iz godine u godinu bude veci, ne vidim tu nista sporno. Tim od pre cetiri godine sa Moom, Zukom, Dijarom, Jovetom,... je bio daleko bolji od sadasnjeg.

Bili su tu oni ali su sve ostalo bile rupe. Meni je ovaj sada tim bolji..

5. Ima Real sad Butragenja u upravi kluba, a ranije ga je vodio Valdano, Mijatovic...znaci bilo je legendi. U svakom slucaju, ne kazem da apriori u upravi kluba moraju biti legende, slazem se sa tobom, ali neko od njih u manjem broju, naravno, treba da budu prisutni tu.

Po jedan covek i OK ali i to nisu bas cesti slucajevi. Ali ovde ljudi hoce, ne znam, Savu za predsednika, upravni odbor od Mirkovica itd., Tomica za sportskog direktora, trenera Stanojevica itd.. Pre neki dan sam pricao sa glavnim covekom Banata i kaze mi on ovim recima: "Partizan je jedini ozbiljan klub u zemlji sa jedinim ozbiljnim upravnim odborom koji zna sta hoce. Sve ce tu biti u redu. Pusti navijace, navijaci su i unistili zvezdu koja i dan danas ne moze da se oporavi. Klubove moraju da vode ljudi koji znaju kako da naprave pare a ne navijaci" Inace, znam i informaciju ko je sve ovo zakuvao i zbog cega ali je ne smem javno reci...

6. Samo se pitam da li je drzavna tajna godisnji budzet FK Partizan?

[b]Nije, i ne bi trebalo da bude. Ali ispada tako.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 06/02/2012 : 12:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ja gledam nema te.. :)

Ko titule na marakani!

E super poredjenje... To sto Danilovic nije izasao i rekao nesto pokazuje njegovu velicinu kao coveka, sto Djuric svakako nije.. Ali i ti i ja dobro znamo da je to sve najvise njegova zasluga.. Odakle je on nalazio pare, dovodio igrace, drzao sve stabilno itd. to samo on zna...

Hm...bice da tu ima zasluga i Vujosevica koji je iz ponekad limitiranih igraca izvlacio maksimum, pa i vise, bice da je zasluga i Kecmana, trojka u Zagrebu tesko da moze biti Daniloviceva zasluga...ali eto vidis to je jedan primer kako legenda kluba uspesno vodi klub.

Nisam malo puta citao vesti tipa "Dok Real muku muci Perez tamo i tamo", o Abramovicu tek necu.. :) Gde su Glejzeri sto drze Mancester? Gledaju li Seici Siti? Nema Zemunelo veze sa Djurom ali to i dalje funkcionise... Stara se o tome...

Stara se i o stadionu, pa mu ne zahvaljujemo sto i dalje imamo isti...

Naravno da ne stima. Hoces da ti kazem sta? Pa to je Grant. Nije Anceloti.. Jel' onaj jadnik drzao Pari sen Zermen u vrhu i smenili ga da dodje vece ime.. Eto to ne stima.

Da vredi, stimalo bi.

Bili su tu oni ali su sve ostalo bile rupe. Meni je ovaj sada tim bolji..

Ovaj tim tesko moze biti bolji od tog tima, ne bih znao da kazem koji je od ovih sadasnjih igraca u rangu malopre pobrojanih...

Po jedan covek i OK ali i to nisu bas cesti slucajevi. Ali ovde ljudi hoce, ne znam, Savu za predsednika, upravni odbor od Mirkovica itd., Tomica za sportskog direktora, trenera Stanojevica itd.. Pre neki dan sam pricao sa glavnim covekom Banata i kaze mi on ovim recima: "Partizan je jedini ozbiljan klub u zemlji sa jedinim ozbiljnim upravnim odborom koji zna sta hoce. Sve ce tu biti u redu. Pusti navijace, navijaci su i unistili zvezdu koja i dan danas ne moze da se oporavi. Klubove moraju da vode ljudi koji znaju kako da naprave pare a ne navijaci" Inace, znam i informaciju ko je sve ovo zakuvao i zbog cega ali je ne smem javno reci...

Tomic kao SD doveo Moa, Dijaru, Zuku, Klea, uveo u prvi tim Jovetu, Ljajica...ako su to bili promasaji onda je on los SD...
A inace glavni covek Banata je bese ko? Sta si ocekivao da ce ti reci...

[b]Nije, i ne bi trebalo da bude. Ali ispada tako.

E Partizane...

Nasilje u Darkvudu

Edited by - red cloud on 06/02/2012 12:17:46
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/02/2012 : 18:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Avram proslavio rodjendan a igraci jos placu za stanojevicem(bas im je krivo sto je stanoje otisao)

Edited by - radulovic marko on 06/02/2012 18:41:24
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/02/2012 : 18:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Suze liju, ne prestaju
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 07/02/2012 : 07:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Videcemo posle prvog prolecnog derbija da li ce biti ovako nasmejani...a tek posle drugog, pa posle treceg...
E onda cemo sumirati sezonu i trenerske kvalitete novog trenera. Nadam se, za dobrobit Partizana, da ste svi vi, koji ste inace na ovom topicu u ogromnoj vecini, u pravu kada ste podrzali upravu i novog trenera. Ali nesto mi govori da cemo u pravu biti samo crveni brat i ja...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/02/2012 : 07:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Osvoje titulu i udju u finale kupa, ja zadovoljan.. :)

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.45 seconds. Snitz Forums 2000