forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 A u 2012 ... (recenzirano 77/77!)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/02/2012 : 14:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>možda se sada zna kraj ali 2003. se nije znao

Stvarno misliš da prije 2003. nitko nikad nije napisao taj svršetak?

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Edited by - mcn on 03/02/2012 15:04:48
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/02/2012 : 15:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Valhalla Rising (2009) Nicolas Winding Refn

Dva! Dva su čovjeka pisala ovaj film koji nije ni frtalj filma! Jedan od njih je redatelj i taj je, nagađam, razmišljao samo o lijepim slikama (malo, jebiga, statičnim - prokleti storibordirani filmovi), dok je posao onoga drugoga bio da stavi što manje dijaloga kako bi prikrio da nije shvatio onu konfuziju klišeja i scena koje su funkcionirale u drugim filmovima a koju mu je redatelj prodao pod zaplet.

Hoću reći: votdfak! Tko, koga, zašto, čemu, kako? Ajde početak, to je bilo kul, ali cijeli Vinland trip nije ni trip nego gledanje nekoga drugoga kako tripa. Zašto su svi u filmu idioti, zašto redatelj misli da će ga neizrečeno podići na status Bergmana, zašto scenarist misli da su tri promrmljane rečenice u zadnjih deset minuta dovoljne za motivaciju? Od svega mi je jasno samo zašto je Mads Mikkelsen prihvatio ulogu: brzo je naučio tekst.

Vikinzi su u mikrotrendu, ali još trebam naći suvremeni strip (Vinland Sagu izuzimam, japanskost je njezina isprika) ili film na tu temu koji bi makar pokazali da razumiju vrijeme u kojem se zbivaju i koji nisu, kao VALHALLA RISING, sranje, sranje, sranje.

(mcn)

5 down, 72 to go!

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 03/02/2012 : 15:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Vidim da si si ipak dao truda nadoknaditi zaostatak

1-4

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/02/2012 : 15:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>1-4

Hm?

(mcn)

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 03/02/2012 : 15:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Ma gledam koliko ti ih se svidjelo

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/02/2012 : 15:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Ma gledam koliko ti ih se svidjelo

I imaš oštre kriterije prosudbe. :)

(mcn)

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 05/02/2012 : 10:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Ne le dis a personne (2006) Guillaume Canet

Govorimo li o već viđenom, kanda nema boljeg primjera od NE LE DIS A PERSONNE: muža okrive, doduše nakon osam godina, za smrt žene i on se nađe u bijegu pred policijom. Međutim, kako film nije glupo napisan onda ne smeta ni poznatost zapleta ni antipatični protagonist (od kenjkavih hrvatskih intelektualaca u glavnim mi ulogama samo više na živce idu francuski nervozni intelektualci), ni ... zapravo, ništa mi nije smetalo, a u nekoliko akcijskih (pretrčavanje autoputa) ili napetosnih (park) scena sam čak pravo i uživao. Nije NE LE DIS ... išta više od solidnog žanrovskog filma, da se razumijemo, i nema se tu što gledati dvaput, ali bilo je lijepo vidjeti film u kojem su čak i sporedni likovi likovi, sve ima svoju svrhu, a jedino je na pitanje odgovornosti za štetu u onom lančanom sudaru malo zažmireno dok film ne završi.

Bonus mi je bilo zanimljivo kad sam vidio da je film a) rađen po američkom romanu (što možda griješim, ali mi se čini kako ima tradiciju još iz novoga vala), ali adaptiran tako da zvuči i ćuti se francuskim i b) što su ga pisala dvojica glumaca iz filma, a režirao jedan od njih. Ono prvo zato što je lijepa mala protuteža američkom preuzimanju evropskih filmova, a ovo drugo zato što mi se svidjela pomisao da su se glumci umorili od režisera očaranih tehnikom i predanih međusobnom nadmetanju više nego li pričanju priče, pa su uzeli film u ruke i napravili ga dobrim, starim, nevidljivim zanatom.

(mcn)

6 down, 71 to go!

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/02/2012 : 11:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
The Salton Sea (2002) D.J. Caruso

Pročitao sam nekad, negdje faktoid o tome kako u Hollywoodu anketiraju ljude koliko ih koja zvijezda privlači u kina: onima zbog kojih bi otišli gledati ma koji film anketirani su trebali dati peticu, onima koji su im ni vrit ni mimo tri, a onima koji bi ih odbili od filma kojeg bi inače možda i pogledali slijedila bi jedinica. E sad, ne znam baš da li su mi ijedan glumac ili glumica toliko dragi da bi njihove čari prevagnule nad mojim drugim predrasudama, ali ovih u kategoriji jedne zvjezdice imam bogme nekoliko. I Val Kilmer je prilično čvrsto u toj bratiji.

Nego, THE SALTON SEA. Već je prvi prizor prvoga kadra bio odbojan: gori hrpa novaca. Ne što bi mi bilo žao para, već što je to tako kilavo, stoput viđeno i lažno kul. Koliko lažno kul? Slijedi kofer od instrumenta, a unutra izblijedjela fotka neke djevojke i druga fotka plišanoga medvjedića - hoće nam se reći da je protagonist duševan. Riga li vam se? Ja više nemam što, a najgore tek slijedi: junak sjedi pred scenom koju hvata plamen i svira u trubu. Jer je truba jazz, a jazz je kul, barem smo tako vidjeli u filmovima pa ćemo tako napraviti i u našemu filmu. I onda, nakon svih tih uvreda, slijedi i cipelarenje: junak je Val Kilmer! Nije prošla ni minuta filma, a meni ga je već dosta.

Ako sam pošten, reći ću da je film imao dobrih elemenata: scena sinhronoga brijanja četvorice džankija na kauču je pamtljiva, rekonstrukcija Dallasa s golubovima nadahnuta, a Vincent D'Onofrio tako dobar da je neprepoznatljiv. Međutim, ostatak priče je tipični neo-noir, to jest noir koji nema muda čak ni završiti onako kako je Bog propisao da noir završiti treba. Sve u svemu: loše.

I Van Kilmer pride.

(mcn)

7 down, 70 to go!

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/02/2012 : 01:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Dobro je, imaš još jednog proval kilmera za preživit

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/02/2012 : 11:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Gods and Generals (2003) Ronald F. Maxwell

Obično se misli da sam ja protiv Bonellijevih stripova, ali nisam. Ako sam protiv nečega, onda je to kratkovidna isključivost Bonellijeve publike koja, kao i svako ponašanje krda, u meni izaziva nervozu, netrpeljivost i potrebu da budem negativan. Sami Bonellijevi stripovi, pak, izvanredan su primjer kontrole kvalitete koja svoj pandan ima, možda, samo u mangi. Kod Bonellija će se rijetko dogoditi izvrsnost svjetske razine, ali će se isto tako rijetko dogoditi apsolutno nemušto i nečitko smeće. Bonelli se, svjesno i savjesno, drži sredine ceste.

Pričam o Bonelliju, naravno, kao uvod u GODS AND GENERALS. GODS AND GENERALS (nisam baš shvatio naslov, Bog je unutra ipak samo jedan ma tko ga zazivao, osim ako nije aludirano na gotovo božanski status nekih generala) nije baš jako dobar kao film. Nije čak ni film, on je ilustrirana povijesna slikovnica sastavljena od pažljivih vizualnih rekonstrukcija i deklamiranih govora na mjestima gdje se inače nalaze dijalozi. Izuzmemo li Stonewalla, ničija priča nije završena, sve su natuknute, skicirane, a Boothova je pogotovo u konačnici slaba. Ali, usprkos i unatoč, film plijeni pažnju i, na koncu, drži vodu. Dio zasluge pada na samodovoljni veličanstveni besmisao rata, ali dio jest redateljev. U ovome filmu nema režijskih ni dramaturških iznenađenja, ali ne treba misliti da je lako bilo uklopiti složena povijesna zbivanja u naraciju koja nas tijekom četiri i pol sata neće izgubiti. Maxwell se, kao Bonelli, drži svima jasnoga zanata, ne libi se klišeja, točno zna što hoće te kako to postići, i ja mu na tome aplaudiram.

(mcn)

8 down, 69 to go!

Edited by - mcn on 14/02/2012 11:30:11
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/02/2012 : 11:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Čestitam na usporedbi. Priče i ne mogu biti dovršene jer je rat završio tek 1865. Što se tiče naslova evo ti odgovora: Well, I didn't know that till the other day when Maxwell told me that the author told him the gods are the Southern generals, the generals are the Northern generals. And probably so, because they were pretty much superior to the generals of the North, I think.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 14/02/2012 11:53:53
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/02/2012 : 17:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Bjelolasica k'o sawitch, jug puko rat k'o zvecka ali BILI SU BOLJI !

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/02/2012 : 18:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Bjelolasica k'o sawitch, jug puko rat k'o zvecka ali BILI SU BOLJI !

E sada te polim da mi objasniš što ti sve ovo skupa znači.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/02/2012 : 10:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
U vezi Gods and Generals je vec bila rasprava na jednom drugom topicu... Mene bas i nije uvjerio, a i nekako pristran mi je djelovao odnosno zeli na neki doku nacin prikazati sve skupa, samo sto ne pije vodu, ispada plasticno.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 19/02/2012 : 12:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
A Bittersweet Life (2005) Jee-woon Kim

Ako početak ovoga filma nije rif na Pulp Fiction i susret/odnos Travolte i Thurmanice, onda ne znam što je. Ako akcijske scene nisu učene u školi milijun metaka i još milijun krhotina Johna Wooa, onda ne znam gdje su. Ako završetak, prešućena scena iz prve polovice filma, tajeni smisao svega, ne izgleda kao da je snimljen sedamdesetih u Europi onda ne znam kako izgleda. A opet, ne dižem svoj glas protiv A BITTERSWEET LIFE kao pastiša ili Frankenštajnova čudovišta, zato što su tri navedene lekcije dobro naučene, dobro primijenjene i što film nije bez smisla.

Okej, smisao nije naročito dubok (krije se negdje između rečenice "sto stvari možeš učiniti kako valja, a samo jednu zabrljati i ta če te obilježiti" i jedinoga junakovog osmijeha), ali barem se stekne dojam da je scenarist/redatelj imao nešto za reći i to rekao. Mogao sam prekinuti gledati ovaj film nakon svake petnaestminutne epizode i ne bih osjećao da sam nešto kapitalno propustio, ali nakon što sam ga odgledao cijelog ne osjećam se ni prevarenim ni smorenim, a to je za jedan suvremeni film prilično dobar rezultat.

(mcn)

9 down, 68 to go!

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 20/02/2012 : 20:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Bellflower (2011) Evan Glodell

Samo da na vrijeme kažem: bit će spoilera. Obično ih nema jer se rijetko kad bunim na sam zaplet pa ga nemam ni potrebu prepričavati, ali ovaj put ... Vidjet ćete.

Dakle, ne volim snove. Ne vjerujem u snove, štoviše, pa mi možda i zbog toga smetaju sve priče u kojima snovi, sanjarenja i halucinacije imaju važnu ulogu. Malo mi je to kao kad klinci u školskoj zadaći na kraju napišu "a onda sam se probudio" - jeftino je. U BELLFLOWERU, priznam, snovi nisu čisti snovi već su više "što je moglo biti" pa tako film zalazi u drugu, svakim danom sve iritantniju kategoriju "mindfuck" filmova gdje se režiser zabavlja cimajući nas da mislimo da je sad ovo, sad ono stvarno. To je bilo super prvih tucet puta, ali mi je prestalo biti super prije bar jedno petnaest godina. Ima u BELLFLOWERU još tih stvari koje me u načelu nerviraju - furanje na "badass" i "cool", a i naziv filma po lokalitetu mi je jeftilenjara žešća - ali su mi ti majndfak snovi bili najbed.

Ali, usprkos toga, film mi nije mrzak. Možda zato što sam u raspoloženju za ljubavne priče, možda zato što film (po odjavnoj špici, inače, napravljen od ekipice od šest istih ljudi) ima jednu od najboljih upotreba ovih suvremenih odvratnih i nedorečenih dijaloga ikad, možda zato što su likovi bili likovi, sagrađeni od doživljenog, a ne samo posuđeni iz holivudske garderobe klišeja, pa mi je bar jednu mrvu bilo stalo do njih, a onda je i sve ostalo gutati lakše.

(mcn)

10 down, 67 to go!

Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 22/02/2012 : 13:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Tek sad vidim da si recenzirao još 2 moja prijedloga. Drago mi je da su ti legli malo bolje od Valhalle.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 23/02/2012 : 13:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
There Will Be Blood (2007) Paul Thomas Anderson

THERE WILL BE BLOOD je dobar film, vjerojatno značajan film, možda i velik film.

To za "velik" je uvijek problematično jer mislim da ima smisla ona brija kako treba proći deset godina prije nego što bismo djelo mogli prosuditi izvan konteksta. No, usprkos toga, veći dio filma sam bio siguran da je velik, a onda je naišla ona nužna ali nezgodna vremenska "stepenica" koja nam lomi pažnju. Zadnjih - koliko ono? pola sata? - prekratki su da budu drugi čin, a predugi za epilog pa sam poželio da je to bilo nekako drukčije riješeno.

Kako je moguće da griješim za veličinu, tako je moguće i da se samo nadam de će BLOOD biti značajan. A to zato što bih volio da ovako fino smišljeni, fino snimljeni i fino odglumljeni filmovi postanu novi trend. BLOOD je jedan od zaista rijetkih novih filmova kod kojih nisam znao što će se iduće dogoditi, kod kojih se - što je znak majstorskoga vođenja radnje - moglo dogoditi sve, a kad se dogodilo onda bismo vidjeli koliko je bilo neizbježno i sve unaprijed lijepo pripremljeno. Svaka scena, svaka replika u BLOODU je njegova vlastita, a ne iz holivudskog repertoarnog skladišta klišeja - ako i nije, to bi trebalo biti značajno.

A to da je film dobar mi je neupitno. Pustio sam da me nosi, nisam gledao na sat, ne bi mi ga mrsko bilo jednom ponovo pogledati.

(mcn)

11 down, 66 to go!

Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 23/02/2012 : 13:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Slažem se za There Will Be Blood, slično sam ga doživeo. I čini mi se da će ostaviti još bolji utisak pri narednom gledanju, ima dosta simbolike koju treba pohvatati.

SPOILER

Recimo, tek sam nakon kraja shvatio da je Daniel impotentan. Baca novo svetlo na film.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 23/02/2012 : 16:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Daniel Day-Lewis je i s ovim filmom jos jednom pokazao da je jedan od najboljih glumaca svih vremena(u svakom slucaju meni jedan od najdrazih.)
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 25/02/2012 : 20:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Ink (2009) Jamin Winans

Mislim da sam shvatio zašto je "There Will Be Blood" bio prisiljen imati onako dobre dijeloge - jer su sve najodvratnije, najizlizanije, najdrveniji i najmoronskije replike bile rezervirane za upotrebu u INKU. Ovi su dijalozi tako neopisivo loši da bi i Daniel Day-Lewis, da ih je kojom kozmičkom greškom morao izgovoriti, u najboljem slučaju zvučao poput Bena Afflecka.

No, dijalozi iz lošega stripa nisu u INKU bez razloga! Nee, oni su tu jer zapletu sklavurenom iz loših stripova ne bi ni pristajale nikakve druge riječi osim traljavih. Zapravo, da je INK strip, recimo kakva manga, lakše bi mi bilo probaviti mitologizaciju junakovih problema podignutu na tipično američki manihejski nivo borbe dobra i zla. Ako ni zbog čega, a onda zato što bih mangu mogao listati svojim ritmom, a ne bih bio režiseru prepušten na milost i nemilost. Na kraju sam to napravio i s INKOM: u intenzivnoj se upotrebi našla ona tipka za preskoke od po deset sekunda unaprijed.

Je li sve u INKU (što je kraći naziv filma to mu, čini mi se, više puta u prikazu napišem ime :)) nevaljalo? Ne. Akcijske scene su vrlo dobre i film je zapravo iznimno efektno snimljen na očito ne baš iznimno velikom budžetu. I neke scene, poput orkestracije prometne nesreće (da se ne mučite, baš negdje početkom drugoga sata), stvarno vrijedi vidjeti. Ostalo ... ah, ako imate više od petnaest godina, nemojte se mučiti!

(mcn)

12 down, 65 to go!

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/03/2012 : 04:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Napoleon Dynamite (2004) Jared Hess

Počet ću s fascinantnim (to jest, bar je meni bio) faktoidom: kad se slovo po slovo ukucava u tražilicu, Google prije kao pojam izbaci "Napoleon Dynamite" nego "Napoleon", a Bonapartea i ostale manje dobre dijelove da ne spominjemo. I onda možemo naricati o amerikanizaciji svijeta ili propasti osnovnih znanja u suvremenom društvu, ali nas to danas srećom ne zanima. Jer, drugo je pitanje zanimljivije: ZAŠTO se Napoleona Dynamitea toliko gugla da je iskočio iznad Napoleona prvog?

A ono, dobar je film. Nekako mu je uspjelo tipičnu strukturu priče o glupanu okruženom glupanima koji svi odreda rade gluposti izvesti tako da likovi ne skliznu u karikature već ostanu karakteri. Kad sam vidio da je MTV producirao film pomislio sam, tko zna zašto, da će to biti nova generacija onih užasa sa Chevyjem Chaseom koje je svojevremeno producirao National Lampoon, ali nije bila. Oni su se rugali, dok se NAPOLEON DYNAMITE uspijeva u poznatoj i zadanoj strukturi ne narugati apsolutno nikome pa ni najočitijim metama sprdnje. To je, ono, fakat fascinantno.

(mcn)

13 down, 64 to go!

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/03/2012 : 07:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da ti se Napoleon svidio, meni je to jako drag film... Oraspoloži me svaki put kad ga pogledam...

Strpljivo čekam recenzije i ostalih filmova koje sam predložio, kad god dođu na red, svakodnevno škicanje u podforum Film već mi je postalo ritual zbog ove teme...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 03/03/2012 : 21:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
i meni je ovaj topik jedan od glavnih razloga zasto citam ovaj podforum. macane mogao bi malo ubrzati ta gledanja filmova:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 04/03/2012 : 01:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> macane mogao bi malo ubrzati ta gledanja filmova:)

Pa, za recimo 100 kuna po recenziji bi se i to moglo dogoditi. Dok je za dž, ide kako ide.

(mcn)

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000