Аlgoritam Elektra atentatorica Tajna povijest 18-20
Fibra Svjetla i sjene Čovjek iz Nove Engleske - Saigon - Hanoi Orchidea Američki kinez Jonathan Int 1 Aya Alack Sinner Isaac Le pirate Criminal Il etait une fois en France Neznanac 3 4
Besna kobila 5 e il numero perfeto Fables ameres Quelques jours d'été Terre-Neuvas Un îlot de bonheur
Pheonix Press Rat u rovovima Betmen: Godina prva Jonny Double
Bookglobe Punisher: Barracuda slažem se Silver Surfer: Rekvijum takođe Loki - šta je ovo Usagi 10 11
StripAgent Texone x4 Borderline šta je ovo Dzeremaja Int 2
Аlgoritam Elektra atentatorica slažem se Tajna povijest 18-20
Fibra Svjetla i sjene Čovjek iz Nove Engleske - Saigon - Hanoi Orchidea Američki kinez Jonathan Int 1 Aya Alack Sinner Isaac Le pirate Criminal Il etait une fois en France čeka se na 6-i album kod Francuza Neznanac 3 4
Besna kobila 5 e il numero perfeto samo će ovo izdati,ali ja čekam fibru Fables ameres Quelques jours d'été Terre-Neuvas Un îlot de bonheur
Pheonix Press Rat u rovovima Betmen: Godina prva Jonny Double šta je ovo
Darkwood Torgal Integrali 5 6 daj Bože, i keca i dvojku Cisko Kid bolje Popaja,Juliju Džons ili Stiv kenjona 100 metaka Vol 5 6 žemo,žemo
Mini-serijal u kojem je glavni lik Loki, Thorov zli brat. Strip je crtao Esad Ribić, baš kao i stripove Silver Surfer: Requiem i Sub-Mariner: The Depths, koje je također bio najavio Bookglobe.
Vidim svi manje više iščekuju izlazak nekih strip albuma,a ja sam suprotno od toga nestrpljiv u iščekivanju izlazaka kompletnih mini serijala Cassidy i Greystorm. Zatim,bilo bi ljepo konačno pročitati jedan kvalitetan Zagorov maxi, jer ruku na srce, svi maxi brojevi Zagora do sada su bili katastrofa! Veselim se svakom novom broju Dampyra, bez obzira što je isti jako šaren kada gledamo kvalitetu epizoda jer ima loših,ali u biti je iz epizode u epizodu sve bolji i bolji. I naravno, volio bih da Libellus izda Šangajskog Đavla.....
Originally posted by Oki [brZatim,bilo bi ljepo konačno pročitati jedan kvalitetan Zagorov maxi, jer ruku na srce, svi maxi brojevi Zagora do sada su bili katastrofa!
Meni su npr. Marinci i Napuštena Utvrda odlični.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Iskreno, u tolikom sam zaostatku kod nekih izdavaca da bi pozelio da se nastave samo zapoceti serijali, a novosti neka se prestave na 2013... ili 2014, tek uz po koji novi slatkis.
Sad ce kamenje letjeti, begam.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ok, onda se radi vecinom o SBE stripovima. Ludensov KI Zagor, pa da vidimo kojim ritmom ce ici. DD VCKI, svaka nova knjiga je poklon sa neba. Da vidimo ovog BiH izdavaca sta ce uraditi sa Zagorom i Magicnim. Nadam se da ce VC poceti da izdaje Texa po motu "jedna prica-jedna sveska". Svaki novi ZEX je dobra vijest. Isto kao i Julia. Da vidimo na sta ce liciti Dampyr u novoj opremi. Fosterov Tarzan. Steta samo sto LL nece najbolje Texove epizode objaviti u crno bijelom, vec u boji(barem trenutno). Volio bih te epizode, koje se smatraju najboljima, imati c-b, onako kako najljepse i izgledaju, a ne sa onim jeftinim kolorom.
DW - nove conane BEliput - vertigo naslove... Fibra - Betelgez, i nove amerikance koji dolaze... Libelus - sve od MM i NN SA - Aster Bookglobe - novi Conani
Htio bih i ostalo što nije objavljeno od Jodorowskog i Segure...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Iskreno, u tolikom sam zaostatku kod nekih izdavaca da bi pozelio da se nastave samo zapoceti serijali, a novosti neka se prestave na 2013... ili 2014, tek uz po koji novi slatkis.
Sad ce kamenje letjeti, begam.
+1 Nema razloga da leti kamenje,ovo je ispravno razmišljenje. I ja sam za to da se ne kreće sa nekim novitetima, izuzev one shotova ili kad Fibra izbaci ceo opus u cugu, nego da se završe započete stvari pre svega.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
one stvari koje mi nisu poznate ni ne iščekujem - ta izdanja me ugodno iznenade - to se uglavnom odnosi na fibrina izdanja, koja 90% pogađaju moj ukus - neka ih je što više ono što baš iščekujem su nove ljubav i rakete i negro blanco od libellusa jedva čekam novi fontov album - kubrick i clarke - ali ne znam da li će to ove godine, i kad će
if you tolerate this, then your children will be next