forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/02/2012 : 19:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Krašće i on, pa ćete i njega da terate za godinu ili dve.
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 08/02/2012 : 19:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
Ovo je se upisas od smeja
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/02/2012 : 19:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Tek sad vidim, možda će da vrati Stanojevića u klub?
A ček, Grant će da se sam pokupi i ode?
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 19:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:
Originally posted by okiboki

To je to,covek potvrdio.Ovaj je jak kao crna zemlja,saradjuje sa celom Evropom,Partizanovac,igrao za Partizan,pametan,nije mutav kao neki,ne eksponira se uopste u javnosti.Koliko sam guglao radnici ga obozavaju i ovaj se sigurno ne bi brukao da nije siguran u pobedu.Jao Djuro,Babicu,Vukadinovicu zvani Burek jel moguce da vam je kraj!!!

OKI ... Je li ti znas kako funkionise skupstina ,je li znas koliko navijaci imaju glasova i kakva je procedura...http://www.partizan.rs/wp-content/uploads/2011/04/statut-PFC.pdf

Dugo očekivana Skupština Fudbalskog kluba Partizan biće održana 20. februara, odlučeno je na sednici Upravnog odbora.

Rasprava o poverenju aktuelnom rukovodstvu, o čemu je sportska javnost pričala od početka poznatih sukoba u Humskoj, neće biti na dnevnom redu. Očekivano, jer na UO niko to nije zatražio.

Međutim, u slučaju da više od 22 člana Skupštine zatraži da se postavi pitanje poverenja upravi na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem, biće zakazana i vanredna skupština.

Da te uputim da se ne razocaras previse..!!!!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 08/02/2012 19:31:27
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2012 : 19:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To je to,covek potvrdio.Ovaj je jak kao crna zemlja,saradjuje sa celom Evropom,Partizanovac,igrao za Partizan,pametan,nije mutav kao neki,ne eksponira se uopste u javnosti.Koliko sam guglao radnici ga obozavaju i ovaj se sigurno ne bi brukao da nije siguran u pobedu.Jao Djuro,Babicu,Vukadinovicu zvani Burek jel moguce da vam je kraj!!!

OKI ... Je li ti znas kako funkionise skupstina ,je li znas koliko navijaci imaju glasova i kakva je procedura...http://www.partizan.rs/wp-content/uploads/2011/04/statut-PFC.pdf

Dugo očekivana Skupština Fudbalskog kluba Partizan biće održana 20. februara, odlučeno je na sednici Upravnog odbora.

Rasprava o poverenju aktuelnom rukovodstvu, o čemu je sportska javnost pričala od početka poznatih sukoba u Humskoj, neće biti na dnevnom redu. Očekivano, jer na UO niko to nije zatražio.

Međutim, u slučaju da više od 22 člana Skupštine zatraži a se postavi pitanje poverenja upravi na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem, biće zakazana i vanredna skupština.

Da te uputim da se ne razocaras previse..!!!!!!

Naravno da znam.Znaci neko se javi sa predlogom za smenjivanje Djurica.Digne ruku njih 22. i zakazuje se nova skupstina koja moze biti vrlo brzo.Na toj novoj polovina +1 bude protiv Djure i cao zdravo.Nas buduci predsednik rece da obezbedjivanje ta 22 glasa nije nikakav problem a verujem da se ovaj covek ne bi upustao u nikakvu zajebanciju sa nama da nije siguran u pobedu.Covek je od prvog dana kandidat samo se ime cuvalo u tajnosti.Nemojte se iznenaditi da Djura ode u "Velikom stilu" tj. da da ostavku kako se ne bi brukao,tj kako ga ne bi smenili.Verujem da ce tako i biti,nesto tipa ja sam poceo,ostvario to i to imam posla i slicne baljezgarije.Suska se da se i UO vec podelio,tj da su neki poceli da okrecu ledja Djuri.Videcemo sta ce biti dalje.Od prvog dana verujem u pobedu a ona je sad sve izvesnija.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2012 : 19:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Tek sad vidim, možda će da vrati Stanojevića u klub?
A ček, Grant će da se sam pokupi i ode?

Nista nije iskljucenoNaslov je izvucen iz konteksta,nije to izjavio.Da ce Stanoje vrebati tu negde hoce sigurno,da li ce oterati Granta odmah ne verujem ali Stanoje ce biti u Partizanu 100%,da li kao trener prvog tima ili nesto drugo to ne znam.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 19:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Vidim da nisi shvatio o cemu se radi ,ali ajde pusticu te do 20 februara,,Pa ces onda shvatiti znacenje dvevnog reda...

Edited by - radulovic marko on 08/02/2012 19:43:43
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2012 : 19:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim da nisi shvatio o cemu se radi ,ali ajde pusticu te do 20 februara,,Pa ces onda shvatiti znacenje dvevnog reda...

Mislis da nece naci 22 clana koji ce zatraziti smenu?

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 19:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mislis da nece naci 22 clana koji ce zatraziti smenu?

BICE IH I VISE ALI DZABA ....

Edited by - radulovic marko on 08/02/2012 19:47:42
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/02/2012 : 19:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ако дође до шансе да се врати тренер, Станоје ће, ако му је остало трунке поноса, одбити глат.

Иначе, не сећам се, али је вероватно и Ђура пред долазак лепо говорио исто као овај лик. А види га сад..

Боки, не могу да се замарам именима и квалитетима, али, брате, није све тако црно-бело

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2012 : 20:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ако дође до шансе да се врати тренер, Станоје ће, ако му је остало трунке поноса, одбити глат.

Иначе, не сећам се, али је вероватно и Ђура пред долазак лепо говорио исто као овај лик. А види га сад..

Боки, не могу да се замарам именима и квалитетима, али, брате, није све тако црно-бело

Zasto bi odbio?Pa kako su ga govna oterala?Zasto bi odbio,on je od pocetka u ovome sa tim ljudima koji hoce da smene upravu.
Ne Djura nista nije govorio,njega je tu smestio Tole a kad je bio on ili Savo Djura je pustio video bim.Da ti ne govorim da nista nije ostvario od onoga sto je obecao.
Nije sve crno-belo ali druze od Djure gore ne moze.Takvi lopovluci nisu zabelezeni.Uz to ovaj covek sto se pominje za razliku od nekih koji su se pominjali zadnjih nedelja je sasvim solidno resenje za mesto predsednika.
Ja vas ne razumem,vecina je protiv uprave i Djurica i onda kad se nadje neko naocigled bolje resenje vi pricate o kradjama i sta ti ja znam.Pa cekaj Djura ne valja,ajde da damo nekom drugom sansu pa da vidimo kakav ce biti.Mozda ce biti bolji sto se tako ne razmislja.Ako ne bude valjao bicu i protiv njega,nemam problem sa tim ali svakako cu mu dati sansu.
Ne znam da li je poenta da se tera kontra za bilo sta ili nesto drugo?
Eto kao sto sam te pitao da uporedis tim Zvezde i Partizana ako mislis da nije tacno ono sto sam napisao isto tako te sad pitam ko bi po tebi bio dobro resenje za predsednika?Ja mogu da uporedim i napisem razlike izmedju njega i Djure i kazem ti da je ok resenje a ako ti ili Imrahil ili neko treci misli da nije neka kaze zasto.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/02/2012 : 20:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Trener je Grant. Ako ga sjebu samo jer ga je Đura doveo i dovedu Stanoja, onda je Stanoje đubre kao i oni.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2012 : 22:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Trener je Grant. Ako ga sjebu samo jer ga je Đura doveo i dovedu Stanoja, onda je Stanoje đubre kao i oni.

Cekaj bre,mozes ga ne voleti i moliti boga da se ne vrati ali zasto bi Stanoje bio djubre kad bi se vratio?Zbog Granta?Pa sta ga boli tuki za Granta,jel ovog bilo briga kad je dosao na gotovu titulu koju je Stanoje skoro osvojio i to za 900 hiljada evra godisnje?
Ja iskreno ne verujem da ce se odmah vratiti ako dodje nova uprava ali ce se vratiti sigurno.Grantu ce nastelati dva poraza i dobice otkaz.Isplatice mu obestecenje i gotovo.Pa kad su ovi mogli da prospu silne milione necemo propasti za jos jedan.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/02/2012 : 23:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
A ček, ok je kad ovi novi potroše milion, a užas i sramota kad to potroši Đura?
Grant nije imao pojma šta se dešava u Partizanu kad su dali otkaz Stanoju, dok ako sruše Granta i ovaj dođe odmah, pa jasno je da je učestvovao u tome i da je đubre od čoveka.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/02/2012 : 00:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ček, ok je kad ovi novi potroše milion, a užas i sramota kad to potroši Đura?
Grant nije imao pojma šta se dešava u Partizanu kad su dali otkaz Stanoju, dok ako sruše Granta i ovaj dođe odmah, pa jasno je da je učestvovao u tome i da je đubre od čoveka.

Pa naravno da je ucestvovao i on i Krstajic od samog pocetka,ne bi ga sutnuli da je bio uz njih.I ne vidim sto je djubre zbog toga,po meni je najveca grobarcina medju trenerima ikad.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 01:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Добисмо ми Вашаш и и даље смо у игри за пролазак. Ако добијемо Сегед у гостима, то је то.

Заболе ме за Станоја - бившег тренера Партизана

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 09/02/2012 01:58:41
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 02:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eto kao sto sam te pitao da uporedis tim Zvezde i Partizana ako mislis da nije tacno ono sto sam napisao isto tako te sad pitam ko bi po tebi bio dobro resenje za predsednika?Ja mogu da uporedim i napisem razlike izmedju njega i Djure i kazem ti da je ok resenje a ako ti ili Imrahil ili neko treci misli da nije neka kaze zasto.

Наравно да сам против Ђуре, али имам осећај да се и Лукић кандидује за председника Партизана ти би га подржао.
Немам кандидата за председника, јер поштен човек не може да дође на такву ф-ју. Ту се долази само из користи. Овај се сад појавио са лепим речима, ти се одмах ухватио како је он супер.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/02/2012 : 02:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Наравно да сам против Ђуре, али имам осећај да се и Лукић кандидује за председника Партизана ти би га подржао.
Немам кандидата за председника, јер поштен човек не може да дође на такву ф-ју. Ту се долази само из користи. Овај се сад појавио са лепим речима, ти се одмах ухватио како је он супер.

Ajde onda da ostavimo Djuru posto nema postenih i samo ce nam biti gore ko god da dodjeZa Lukica ne bi bio ali za ovog jesam zato sto je bolje resenje,za vecinu bi bio samo da ne gledam vise ovu bagru.Ne samo Djurica nego i onog Babica,Vukadinovica,Jovicica...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/02/2012 : 02:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Добисмо ми Вашаш и и даље смо у игри за пролазак. Ако добијемо Сегед у гостима, то је то.

Заболе ме за Станоја - бившег тренера Партизана

Dobismo i Triglav u polufinalu slo-hokej lige sa 6-0

Ti si prvi trener Stanoje

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 02:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Да сам Станоје, поставио бих те за свог гласноговорника
Ни рођена кева га оволико не помиње и не брани

Edited by - Caleb on 09/02/2012 02:57:24
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 09/02/2012 : 07:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da li je moguce da o ovome pricamo?! Ja ne znam ni za jednu jedinu skupstinu, bilo fudbalskog, kosarkaskog, rukometnog, kluba...skupstinu jedinice lokalne samouprave u kome se dnevni red ne moze korigovati na samoj sednici, odnosno na pocetku sednice. Naime, lice koje vodi sednicu skupstine je duzno procitati dnevni red i potom pitati prisutne clanove skupstine da li neko ima zamerki na predlozeni dnevni red, da li neko trazi zamenu redosleda tacaka dnevnog reda, odnosno redosleda tema u dnevnom redu, da li neko ima predlog da se jos nekom tackom dopuni dnevni red i slicno...Onda, ako neko predlozi da se stavi na dnevni red bilo kakva promena dnevnog reda koji je predlozen u pozivu na sednicu skupstine, ta ista skupstina MORA da se izjasni o izmenama dnevnog reda. Ako vecina prihvati da se izmeni dnevni red, ne vidim kojim madjionicarskim trikom, to moze da se izbegne. Ovo je prvi put u zivotu da cujem da se na nekoj skupstini ne moze izmeniti dnevni red, i da ako se pokrene inicijativa od dela delegata za smenu rukovodstva u ovom slucaju klupskog rukovodstva, da se odluka o poverenju ne donosi na skupstini na kojoj je pokrenuta inicijativa, vec se zakazuje nova izborna skupstina?! WTF?! Ako se o toj inicijativi izjasni vecina prisutnih delegata i izglasa nepoverenje rukovodstvu, na istoj sednici se predlaze novo rukovodstvo, jer je prirodno da ako je vecina za smenu, da ista ta vecina ima svog kandidata. Ovo ovako je normalno svuda osim u Partizanu. Neverovatno...

Inace, moja podrska, gospodinu Bogicevicu! Covek je sponzor i naseg FK, i KK, i RK...stvarno treba biti tezak zvezdas pa reci nesto protiv coveka koji ulaze novac u vise klubova SD Partizan.
Ako bude radio kao Djura, ista sudbina i njemu, i tako redom, sta je tu cudno...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 09/02/2012 : 07:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

djura nije imao protivkandidata, a on tesko da moze da lepo prica, znas i sam kako ga zovu od miloste...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2012 : 09:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam juce i Hokej i Vaterpolo... Momci jos da pobede sledecu utakmicu i to je to.. Hokejasi da rese posao u sledecoj i vaterpolisti da maznu Segedin i puna kapa.. :) A sto smo ove skrsili u hokeju to nije normalno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 09:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Oki i oblak žive izgleda u nekom drugom svetu, gde su biznismeni dobri i pošteni ljudi koji uvek gledaju interes drugih.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2012 : 09:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako biras izmedju starog i novog lopova bolje ostaviti starog, manje je gladan..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.09 seconds. Snitz Forums 2000