Author |
Topic  |
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 09/02/2012 : 23:30:21
|
Šetaju po šumi djevojka i serijski ubica. Djevojka: Jao što me strah, tako mračno i jezivo je. Kaže on: Kako će tek mene biti kad se budem sam vraćao nazad. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 10/02/2012 : 01:43:46
|
Šeta Fata po divljem zapadu...kad iz grma izleti Indijanac i krene da siluje Fatu. Nakon što je obavio svoje, ponosno joj kaže: Ako ti se nešto dogodi kroz devet meseci znaj da je to od poglavice DVA-PERA. Odgovara njemu Fata: ako nešto počne da te pecka kroz nedelju dana znaj da je to od Fatinog TRI-PERA.
--
ovaj je star ali još aktualan :)
Kako razni narodi podnose niske temperature:
+18°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač +10°C U zgradama u Helsinkiju uključuju grijanje +2°C Talijanski automobili ne mogu upaliti 0°C Destilirana voda se smrzava -1°C Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo. -4°C Pas vam se uvaljuje u krevet. -10°C Francuski automobili ne mogu upaliti -12°C Političari počinju pričati o beskućnicima. -15°C Američki automobili ne mogu upaliti. -20°C Dah se čuje. -24°C Japanski automobili ne mogu upaliti. -28°C Pas vam se uvaljuje u pidžamu. -29°C Njemački automobili ne mogu upaliti. -30°C Ni jedan normalan automobil ne može upaliti. -36°C Ruski automobil ne može upaliti. -39°C Rusi zakopčavaju sve gumbe na košuljama. -50°C Automobil ti se uvaljuje u krevet. -60°C Žitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopčavaju kapute. -70°C Smrzavaju se i u paklu. Sveučilište u Kuznjecku organizira cross-country utrku studenata. -72°C Advokati zavlače ruke u s vlastite džepove. -120°C Alkohol se smrzava. Rusi potpuno u ku.cu. -273,15°C Apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih čestica. Rus liže smrznutu votku. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 10/02/2012 01:48:35 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
panzer
Advanced Member

12775 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 11/02/2012 : 08:35:34
|

Mladjo: Druže predsedniče, druže predsedniče, neki me žele smeniti sa mjesta moderatora na stripovi.com. Ivo: Ne boj se, prijatelju. Nitko neče da te dira. Ja ti dajem svoju riječ. Mladjo: A ako Markos odluči da me ipak smeni? Ivo: Pa ... smeničemo njega. Ajde, nasmiješi se malo, evo fotografa ... |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 11/02/2012 08:38:58 |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29656 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 11/02/2012 : 22:06:09
|
Vozio Mujo bicikl i pao. Ustaje, trese prašinu i da krene, kad ugleda mali trbuščić na prednjoj gumi . "Jooj, ba, bicikla mi trudna, jooj sad će mali biciklići, daj da zapalim cigaru i da pričekam malo." U tom nailazi Haso ... "Šta je ba Mujo, šta to radiš?" "Ma ništa Haso, evo bicikla mi trudna pa čekam da izađju mali biciklići." "Jooj to moram vidit, daj da i ja zapalim jednu pa da čekamo." Stiže Ibro . .. "Đeste jarani, šta ima?" "Evo Mujino biciklo zatrudnilo pa čekamo male bicikliće, ostani s nama čekat." "Oću vala." Naiđe Himzo Policajac . "Jel ba raja, kako je ovo okupljanje na javnom mjestu?" "Ma evo Muji zatrudnila bicikla pa čekamo male bicikliće, os i ti s nama čekat?" "Oću vala." Prođe par minuta, kad izvadi Himzo pendrek pa udri po onoj trojici. "Koga ste vi našli zajebavat majku vam jebem vašu, pa ovo je muška bicikla!"
----
Po 30-ih letih življenja v Sloveniji sta Mujo in Haso odšla na upravno enoto po potrdilo o državljanstvu.
Tam so jima povedali, da se vsak, ki bi rad postal državljan R Slovenije, mora prej povzpeti na Triglav.
In sta šla.
Na pol poti proti vrhu Triglava, zmatrani Mujo reče Hasotu:
"Ajde bolan Haso, idi dalje sam, ja ne mogu više, pa ponesi i moju planinsku knjižicu i udari pečat na vrhu Triglava.
"Haso gre sam naprej in se čez nekaj ur vrne do Mujota. Toda, žig je pritisnil le v svojo knjižico.
"Zašto bolan Haso i meni nisi udario pečat?"
"Ma htio sam i tebi Mujo, ali čim sam udario sebi pečat, osjetih da sam ja sada pravi Slovenac, pa nisam mogo. Jebi ga Mujo, takvi smo ti mi Slovenci!"
---
"Muž i žena došli u neki luksuzan hotel, sede u baru i vide jednu jako zgodnu devojku.
- Baš je zgodna ona tamo ... šteta što je kurva - kaže muž.
- Sram te bilo, kako možeš da govoriš za tu finu devojku takve stvari...
- Ma, kurva je, sto posto!
- Ma nije - žena tvrdi.
- Evo, dokazaću ti. Kreni polako do naše sobe, a ja ću je pokupiti i dovesti. Uđi pre nas u spavaću sobu, sakrij se negde i slušaj...
I tako, sedi žena skrivena iza zavese, kad muž dovodi devojku....
- Dobro, kaže ona, kod mene se plaća unapred, to je 100 dolara na sat.
- Uh, pa to je puno para, nemam toliko....
- Pa koliko bi dao...
- Šta ja znam, imam samo 10 dolara.
- Onda ne znam što si me uopšte zvao, kaže kurva i besno izađe na vrata.
Posle nekog vremena, muž i žena se vratili u bar, sede i pričaju, kad kurva prolazi pored njih i dobacuje:
- Eto, vidiš šta dobiješ za 10 dolara!
---
|
Edited by - Risar_69 on 11/02/2012 22:09:51 |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 11/02/2012 : 22:13:49
|
Kaže učenica profesorici:
- Napisala sam pjesmu o seksu. - Dobro, da čujemo. - Ustanem rano, idem u školu, učim, malo se igram, opet učim, spavam i sve tako... - I dobro, a gdje je tu seks? - pita profesorica.
- Pjesma se zove "Jebeš takav život"
=============================
Čemu služe prijatelji? Ako ima loš dan, odeš prijatelju... i pokvariš dan i njemu.
============================
Baki stiže paket od unuka iz vojske. Otvara ona paket, kad unutra ručna bomba i papirić na kojem piše: - Bako, ako povučeš ovaj prstenčić, dobit ću tri dana slobodno!
===========================
Bile dvije žabe u bari... Jedna skroz mirno sjedi na lopoču a druga skače k'o luda. I skače ona tako sat vremena, tek je ova mirna priupita: - Krekkk? A druga odgovori: - Jok, kokain!
===================================
Tri rode lete zajedno, pita prva: Kamo letiš?
- Ah, danas ću razveseliti jedan bračni par koji več 10 godina pokušava dobiti dijete. Nosim im jednu preslatku djevojčicu! - Zaista lijepo od tebe. Ja idem k jednoj ženi koja nikada nije imala djecu pa joj nosim jednoga sinčića. - Ooo, to će ju uistinu usrečiti! - A ti, kamo ti ideš? - upitaju treču rodu: - Ja? Ah, ja letim u samostan casnim sestrama ....
- Nista im ne nosim, ali .... uvijek se useru od straha !
-- |
Edited by - Risar_69 on 11/02/2012 22:14:45 |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 11/02/2012 : 22:18:54
|
R E K L I O Ž E N A M A :
Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima - Burt Reynolds
Treba ženiti samo lijepe žene. Inače ne postoje nikakve šanse da ih se riješimo - Rod Stewart
Mojoj ženi je svejedno što radim bez nje toliko dugo dok se pri tome ne zabavljam - Jerry Seinfeld
Ne bi reka da su sve žene iste, ima ih i gorih - Stipe iz Muća (kod Splita)
Tko u braku ne poludi taj stvarno nije normalan - Princ Charles
Oni koji o ženama uvek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno. Oni koji o njima samo loše govore, ne poznaju ih nikako - G. Pigault Lebrun
Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen - Shakespeare
Moja prva žena je umrla jer je pojela otrovne gljive. Druga žena je preminula jer je također jela otrovne gljive. Treću sam udavio jer nije htjela jesti gljive - Henrik VIII (ili VII)
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka - Dante Alighieri
Lijepe žene su stvorene za muškarce koji nemaju mašte, a pametne za one koji nemaju sreće! - Casanova
Dobro otvori oči kad se ženiš, poslije ih zatvori - Shakespeare
Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prešute - Shakespeare
Muškarac je sretan sa bilo kojom ženom dok je ne zavoli - Petrarca
Ne može muškarac varati ženu onoliko koliko se žena može praviti da mu je vjerna - Zdravko Mamić
Nisam primjetio da mi se žena davi. Urlala je kao obično - Veljko Rogošić
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje! - Stephen W. Hawking
Kažite mi uzrok: znam da se iza njega skriva žena - Beaumont
Kako da razumijem ovo: "Ubiti se zbog jedne žene?" A gdje su sve one ostale? - Tin Ujević
I ZA KRAJ...
Ja sam sve svoje probleme sa ženama riješio! Sir Elton John |
Edited by - Risar_69 on 11/02/2012 22:20:29 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 12/02/2012 : 00:35:11
|
quote: Originally posted by Poli
I jedna za Vadera... :DDD
hvala, cenim! :D
i aminujem :D |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina