ne mogu pratit sve šta se piše, šta'š, imam još dosta drugih gluposti kojima se bavim, tako da mi je tek sada otkrivena ta velika tajna i stoga hvala svima koji su sudjelovali u otkrivanju te tajne meni neukom
JOs sutra popusti. Ja nisam nista kupovao. Hvala forumasima na mailovima i popustima ali eto sad ostaju neiskoristeni. Vidjet cu kakve ce biti cijene za koji dan nakon ovih "digni pa spusti cijenu" akcijskih dana...jes' akcija mosh mislit!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
neke su vratili dole, X-statix i Thor omnibusi su na .co.uk sad po 75 evra, sa popustima izadju na 68. Prince Valianti od Fante npr. su po 18.5 , a sa popustima izadju ispod 17! I bprd omnibus vol 3 na preorderu je odlichan dil. Samo se mora proveravati i .com i .co.uk..... zadnjih par dana je .co.uk za mnogo stvari bio povoljniji! Manara Library vol1 opet pao na 39 (sa popustom 35...nikad nij ebio manje od toga). znachi, ima sta da se probere!
Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
Manara Library vol1 opet pao na 39 (sa popustom 35...nikad nij ebio manje od toga).
Jeste, dobra cena, ali bio je manje od toga. Ja sam ga uzeo na .com-u za 32.33 i to kad nije bilo ovih kupona... U svakom slucaju, ocekujem da i na .com vrlo brzo vrate i normalizuju cene, koje ce onda standardno biti povoljnije od .co.uk
Stigla mi knjiga koju sam naručio pre 2 i po meseca
Doduše, u međuvremenu su mi poslali drugu plus, da sve bude zanimljivije, knjiga je otišla na pogrešnu adresu, pa mi je čovek koji tu živi javio da je moja knjiga završila kod njega
Ne znam da li jos aktuelan "spread love" ali vidim u wishlistu samo nekim su pale cijene i to po 3-4 Eura.. Jest ovih dana euro opet pao znaci ne vezu se za tecaj...inace bi cijene bile vise..normally!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
@Garak Do sada sve proteklo u najboljem redu. Preko 20 narudžbi, sve stigle u roku od 8 dana (obično i prije stigne), nijednom nisam nešto dodatno platio. Još i sve na vrata dobijem. Baš zadovoljan. :)
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Prvi strip od njih sam naručio 9.3.2012 (petak) "Star Wars Omnibus, A Long time Ago Volume 1" za 16,52 Eur. U ponedeljak 12.3.2012 je pisalo na njihovoj stranici "Shipped". Pošiljka došla u utorak 20.3.2012, znači 7 radnih dana. Stanujem u Bratislavi, Slovačka.
Kada stavim adresu bookdepository.co.uk automatski prebacuje na .com, ne razumem diskusiju o tome da je tamo jeftinije
Vrlo je jednostavno (doduse, iskustva se mogu mijenjat ovisno o zemlji iz koje narucujes)
Kad otvoris oba sajta u razlicitim tabovima i potrazis istu knjigu svaki sajt izbaci svoju cijenu....jedna je uglavnom manja od druge. Nista znacajno, ali covjeka veseli
Probao sam u različitim tabovima, pa i u različitim browserima (Firefox a Explorer) i uvek me prebaci na .com. Jebi.a, nema veze, ionako sam uštedeo cca. 15 Eur za taj Omnibus. Na bookdepository je za 16,52 a kod nas košta više od 30 Eur.